Форум Рідного Міста

Чемпіонат Європи - 2004 у Португалії

Олександр Чорнобиль - 21-5-2004 у 09:26

Думаю, можна починати. До початку ЧЄ залишилось меньше місяця. На сайті "Марафону" можна побачити такі коефіціенти на перемогу в чемпіонаті:
Франція 4.00
Італія 5.25
Португалія 7.50
Голландія 7.50
Іспанія 8.50
Англія 8.50
Чехія 13.50
Німеччина 18.50
Швеція 27.00
Данія 35.00
Росія 60.00
Болгарія 65.00
Греція 70.00
Хорватія 85.00
Швейцарія 150.00
Латвія 225.00

Прошу висловлювати свої міркування.

Олександр Чорнобиль - 21-5-2004 у 09:36

Вчора вже можна було побачити одну з команд-фаворитів в повному складі. Звичайно, гра між Францією і Бразилією була на 100% товариською, але іноді (на жаль, не часто) команди демонстрували футбол просто супер рівня.
Отже французи провели репетицію гри з сильною командою. Така гра у них в першому ж турі ЧЄ - з Англією.
В товариській грі з українцями французи очевидно будуть відпрацьовувати третій тур - гру з швейцарцями, хоча може вони і ставлять нас на один рівень з хорватами, не знаю.

Grabchuk - 21-5-2004 у 11:32

Я би німаків так низько не ставив, навіть не зважаючи на всі їхні проблеми.

Олександр Чорнобиль - 21-5-2004 у 14:41

Я б може теж. Але ж пам"ятайте: букмекери завжди знають більше ніж звичайні любителі футболу, бо оперують значно більшими масивами інформації.

Юрій Сєров - 27-5-2004 у 07:36

Французи точно на нас розімнуться...
Але для них, як на мене є один мінус, який може стати вирішальним - дуже важкі чемпіонати, які вони вже відіграли - маю на увазі англійський. 2 роки тому вже було таке.

Олександр Чорнобиль - 27-5-2004 у 09:56

Та і французський не був легким. У фіналі Ліги Ротен виглядав якимось "вареним", Жюлі швидко травмувався. Думаю, це теж наслідки важкого чемпіонату. А ці хлопці могли б поборотись з ветеранами "гальських півнів" за місце в основі.
Щоправда, тут багато залежить від тренера. Якщо грамотно побудувати фізичну і психологічну підготовку - хлопці не втратять спортивної форми, але відпочинуть і дадуть прочухана кому завгодно.

Олександр Чорнобиль - 2-6-2004 у 08:37

Збірна України - це не збірна Андори, яку французи легко переграли 4:0. Але футбол буде приблизно такий саме. Французи будуть атакувати, українці - відбиватись. Питання тільки чи зможемо ми не просто відбиватись, а ще й огризатись...

Тим часом підготовка до ЧЕ триває на повну катушку:
1. Здивували данці, які не змогли переграти естонців - 2:2.
2. Італійці не церемонились з Тунісом і прибили їх в Тунісі з рахунком 4:0.
3. Греки програли полякам - 0:1. Думаю, грекам на чемпіонаті дістанеться на горіхи. Потругальці і іспанці їх приб"ють, а потім і Росія. Причому, якщо Росія теж попаде португальцям з іспанцями, то традиційно в третій грі відведе душу, як це було колись з Камеруном.
4. Португальці розігрівались з Люксембургом (3:0), німці - з Мальтою (7:0).
5. Хорватія перемогла вдома Словаччину - 1:0.
6. Дивують голандці: програли традиційно незручними для себе бельгійцям - 0:1 і розімнялись з Фарерами - 3:0 (як на мене, то голандським нападом мало би бути більше).
7. Традиційно туплять англійці - вчора не змогли втримати перемогу у грі з японцями - 1:1.
8. Окрім італійців найкраще враження поки справляють шведи, які в гостях переграли гарячих фінських хлопців - 3:1.
Звичайно, все це - товариські ігри, але інформацію для роздумів дають. :rolleyes:

А за кого ви вболіваєте?

Юрій Миргородський - 2-6-2004 у 08:57

Наскільки я розумію, це таке собі загальне обговорення, присвячене чемпіонату Європи. В цьому аспекті цікаво, за кого вболіватимуть дописувачі форуму. Особисто я - за Росію. Все- таки у нас багато спільного і футбол приблизно одного рівня.

Олександр Чорнобиль - 2-6-2004 у 09:02

Не дуже актуальна збірна, пане Юрію, як для львівського форуму. Тим більше, що росіяни мають серйозні проблеми із захистом - вони втратили Ігнашевича з ЦСКА. Ще правда втратили Онопка, але це, на мою думку, тільки їм на користь. А ось без Ігнашевича їм прийдеться туго.

Dmy - 2-6-2004 у 14:36

Цитата:
Першим відправив користувач Юрій Миргородський
Наскільки я розумію, це таке собі загальне обговорення, присвячене чемпіонату Європи. В цьому аспекті цікаво, за кого вболіватимуть дописувачі форуму. Особисто я - за Росію. Все- таки у нас багато спільного і футбол приблизно одного рівня.

А давайте опитування зробимо. Як "за кого", так і "проти". Тільки спочатку тра по 6 команд відсіяти - техніка не дозволяє більше 10.

Особисто я точно буду вболівати проти росіян (хоча у нас і багато спільного). Ніколи не був прихильний також до гишпанців, португальців, італійців і німаків. А ось "за"? Ситуація-то варіативна: хто вийде з групи, хто - ні. В "списку приятелів", певно будуть чехі, голландці та французи. Десь поблизу хорвати зі скандинавами. Природно буду захоплено сприймати будь-який успіх латвійців (головне - проти Німеччини), хоча їм мало що світить. А хто там ще? Грекі, ангельці, болгари, швайцарці? Ну ці мені, за великим рахунком, пофіг. Хоча Грецію я так низько не оцінював би. При Рехагелі - вони стали дужи дисциплінованими й Іспанію вже трохо повчили. Можуть із іншими щось подібне утнути.

Олександр Чорнобиль - 2-6-2004 у 15:10

Цитата:
Першим відправив користувач Dmy
Хоча Грецію я так низько не оцінював би. При Рехагелі - вони стали дужи дисциплінованими й Іспанію вже трохо повчили. Можуть із іншими щось подібне утнути.


Грецію ніхто низько і не оцінює. Інша справа - її суперники: португальці вдома будуть літати як на крилах, тим більше, що є кому; іспанці теж не слабенькі і, що важливо, яки Ви вказали вже "повчені греками" - тобто поставляться до них ну дуже серйозно. А Росія непередбачувана, вона в останніх іграх може і пролітати, і "гримати дверима".

Пропоную обійтись без опитування, бо в рубрику "Спорт" останнім часом мало хто заглядає. Переважно одні і тіж люди. Тому опитування в якому візьмуть участь 10 чоловік - нецікаво. Давайте вже краще висловлювати свої міркування в цьому обговоренні.

Пане Юрію, ви не заперечуєте, що я потроху тут модерую за вашої відсутності?:D

Андрій Пелещишин - 2-6-2004 у 15:41

Цитата:
Першим відправив користувач Олександр Чорнобиль
Цитата:


Пане Юрію, ви не заперечуєте, що я потроху тут модерую за вашої відсутності?:D


Вони пішли в далекі гори ....

Grabchuk - 2-6-2004 у 17:26

Давайте вболівати за ті країни, які дали Руслані 12 балів на Євробаченні :):):)

Якщо серйозно, то я збираюся визначитися за кого уболівати десь так після другого, а то й третього туру.

Demyan - 3-6-2004 у 08:29

буду за Італію!

хто любить дивитися інфо на сайті, я покищо знайшов найцікавіший по ЧЄ 2004 -
http://ru.euro2004.com/tournament

Олександр Чорнобиль - 3-6-2004 у 09:13

Цитата:
Першим відправив користувач Андрій Пелещишин
Вони пішли в далекі гори ....


О, так. З висоти адміністраторства легко посміюватись над потугами скромних дописувачів. Але треба було якось звернути увагу модератора, який не навідувався до своєї тематики 5 днів, який би занятий він не був. :lol:

Олександр Чорнобиль - 3-6-2004 у 09:21

Тим часом німці набирають обертів. Вчора перемогли інших учасників Євро-2004 швейцарців - 2:0, на виїзді.
Не подобається мені це (не люблю німецький футбол). Я вже починаю згадувати слова Гарі Лінекара, який говорив, що футбол це гра, де 22 людини бігають за м"ячем, а перемагає завжди ... Німеччина.

Чехи очевидно теж у формі. Перемогли Болгарію - 3:1.

Росії, як завжди ні з ким грати. Грали з легіонерами російських клубів (уявляєте, що це за компанія!) і виграли 3:1. :D

Dmy - 3-6-2004 у 15:08

Цитата:
Першим відправив користувач Олександр Чорнобиль
Тим часом німці набирають обертів... Не подобається мені це (не люблю німецький футбол). Я вже починаю згадувати слова Гарі Лінекара, який говорив, що футбол це гра, де 22 людини бігають за м"ячем, а перемагає завжди ... Німеччина

Заспокойся іншою цитатою дотепника Гарі. Коментуючи відбірковий матч ЧС-2002 Німеччина-Англія (1:5!), він по його закінченні сказав: "Справді, в Європі слабких команд більше не залишилось... Окрім Німеччини"

Юрій Сєров - 7-6-2004 у 23:44

Цитата:
О, так. З висоти адміністраторства легко посміюватись над потугами скромних дописувачів. Але треба було якось звернути увагу модератора, який не навідувався до своєї тематики 5 днів, який би занятий він не був.

Ну немає в горах Карпатах інтернету - шо я міг зробити? А за допомогу дякую!

Відносно ЄВРО. Буду вболівати за чехів, данійців - грають в гарний футбол. Буду радий за латвійців, якщо їм щось вдасться. Крім того думаю варто і португальцям щось показати, бо шкода, якщо таке покоління відійде без нагород. Співчуватиму хорватам і шведам.
Болгарії, Швейцарії - нічого не світить. Росії - тим паче. Проти якої пристрастно вболіватиму в перший день турніру в матчі проти іспанців.
Крім того вболіватиму проти німців, англійців, греків.
Німаки мають досить сиру збірну - думаю далі групи не підуть.
Англія грає в тупий футбол, але з групи певно вийде.
Велике враження склала вчора Франція - за підбором гравців. Клуби, які вони представляють - це просто фантастика.

Ще кілька слів відносно Франція-Україна, оскільки нову тему заводити, думаю, не варто. Я вже давно зрозумів, що Україна грає настільки сильно, щоб не поступатися супернику, а якщо поступатися, то лише трішки. Чим сильніший суперник, тим сильніше граємо, але все одно програємо. Блохін сказав, що це основа збірної. Добре, але там не було Шевченка і Вороніна. Основа, але без нападників. Ну і в півзахисті і захисті кількох бракувало. Словом - як завжди: в товарняках - один склад, у відбіркових-інший.

Юрій Сєров - 7-6-2004 у 23:47

Мій варіант хто вийде з груп:
А
1 Португалія
2 Іспанія

В
1 Франція
2 Англія

С
1 Італія
2 Данія

Д
Чехія
Голандія
Хоча в цій групі важче спрогнозувати. Може й німці вийдуть.

А ось що каже про шанси команд на перемогу Вільям Гілл:
Франція - 3,75;
Італія - 5,50;
Португалія - 7,50;
Іспанія и Англія - 8,00

Нормалайзер - 12-6-2004 у 12:28

Я вболіватиму за чехів (хоча чемпіонами стануть італійці ;) ), і за латвійців ;)

Ну. а нині, я так думаю, росіяни не програють іспанцям, а греки виграють в португальців (оскільки 99% моїх прогнозів справджуються з точністю до навпаки, буду радий, як то так буде й цього разу ;) )

Юрій Сєров - 13-6-2004 у 01:48

Ну шо? Почалося!
Португалія - Греція 1:2
Перша сенсація. Порти виглядали якось незіграно і без притаманного їм вогню в очах. Греція вразила грамотною грою. Видно, що тренер - німець. Будемо мати величезну проблему в наступному відборі.
Іспанія-Росія 1:0 Досить прогнозовано, але рахунок міг би бути більшим. Росіяни шанси мали, але небагато. Крім того втратили Шаронова на наступну гру.

1. Greece 3
2. Spain 3
3. Portugal 0
4. Russia 0

Дуже цікавим буде наступний тур:
Португалія-Росія
Іспанія-Греція
Португальцям потрібна перемога і їх будуть тягнути за вуха і інші дорогі частини тіла, хоча б до 1/4. Для Росії поразка - виліт, тому будуть також рвати.
Іпанців і греків може задовольнити нічия, хоча зважаючи на те, що в іспанців остання гра з португальцями, яким буде потрібна перемога, то іспанцям тут потрібна перемога. Словом, дуже заплутано...

Нормалайзер - 13-6-2004 у 08:00

Та яка сенсація? Вгадав я Грецію :) Ще мені видалось, що Петя Коліно купився на театральний талант грека... Цікаво буде, коли з група А вийдуть іспанці й греки: непоганих суперників мала Україна в попередній групі...

Португальці зроблять росіян
Іспанці не виграють у греків, так само, як в наступному турі греки не виграють в росіян.

А нині французи обіграють англійців, а хорвати не виграють у швейцарців.

Андрій Пелещишин - 13-6-2004 у 19:01

У мене склалося враження, що коментатор і гість студії отримали вказівку "вболівати за Росію". Бо вчора під час матчу "Росія-Іспанія" дуже вже за Росію вболівали. Але час від часу починали переживати за Іспанію. Потім один одному нагадували - "Ви ж здається за Росію болієте"

Нормалайзер - 13-6-2004 у 22:06

я по поляках ЧЕ-04 дивлюсь, там хоч коментатори реклам не читають...

Нормалайзер - 13-6-2004 у 22:38

Ха!
Вперше, завдяки Бартезу і Зідану мій прогноз справдився повністю :)

Роман Голощук - 13-6-2004 у 23:00

А мені шкода англійців :(
2 голи за 2 останні хвилини... Не пощастило

Василь Яворський - 14-6-2004 у 12:01

Так шкода Англію. Якби не бачив сам, подумав би, що суддя підсудив Французам, бо два голи у три додані хвилини... Але там судівство було чесне.

Василь Яворський - 14-6-2004 у 12:10

Цитата:
Першим відправив користувач Нормалайзер

так само, як в наступному турі греки не виграють в росіян.


Маю сумнів. Греки показали гарну гру, а от росіяни виглядали не дуже добре, грали брудно і неорганізовано, щоправда захаст в них непоганий.

Dmy - 14-6-2004 у 15:33

Греків із росіянами прогнозувати важко - все залежатиме від того, що кому буде треба, тобто від результатів 2 туру. Єдине можна передбачати - не буде договорки між піринейцями: якщо гишпанці матимуть можливість відправити Португалію на 3 місце - вони це зроблять залюбки. Цікаво, хто буде в Росії проти хазяїв грати в захисті, Буликін? :D

Франція з Англією - це дещо! Двоє гросмейстерів. Зідан виявився кращим за Бекхема (навіть з Лампардом), а Бартез - трохи кращий за Джеймса. І все! Реалізація 100-відсоткова vs майже 100-відсоткової. Але Зізу - то геній! ТАК пробити штрафний у доданий час при 0:1 - це як пройти про дроту між хмарочосами. Взагалі-то я не рівно дихаю щодо справжніх марсельців - що Зідана, що Бартеза.

Василь Яворський - 15-6-2004 у 10:29

Шведи розгромили Болгарію. Шкода болгар, хороша команда і грали вчора гарно, але "не забиваєш ти - забивають тобі". Гра мені сподобалась, чого не можу сказати про Данію - Італію, обидві команди засіли у глухому захисті, майже не було на що дивитися.

Олександр Чорнобиль - 15-6-2004 у 14:36

Цитата:
Першим відправив користувач Роман Голощук
А мені шкода англійців :(
2 голи за 2 останні хвилини... Не пощастило


Категорично не згоден. Хоча сам чомусь в цій грі вболівав за англійців, але потрібно визнати - програли по ділу. Бекхем не забив пенальті. Тренер зробив невдалу заміну - Хескі в обороні краще було не з"являтись. А в другому м"ячі винна передусім ВТОМА. 90 хвилин не помилятись, коли тебе атакує збірна Франції - то не є просто. Збірна України, то добре знає:D

Dmy - 15-6-2004 у 17:55

Цитата:
Першим відправив користувач Гадяч
Шведи розгромили Болгарію. Шкода болгар, хороша команда і грали вчора гарно, але "не забиваєш ти - забивають тобі"

Ну, не зовсім. У болгарів лоханувся в першу чергу тренер: з таким повільним захистом грати "в лінію" проти реактивних шведів. Нема ради. Ті ж більше нічого і не показали (не показували?), тільки пас за спину, ривок хоч з п'яти, хоч з десятиметровим гандікапом і удар або пас в центр. Забили 5 - могли і 8. Болгари незле грали попереду, поки не розсипався захист (десь після 0:3).

Данці теж виглядали нормально, просто вони грали не з болгарами :(. Матчі за участю італійців рідко бувають видовщними. Та й гишпанський суддя не дав 2 чистих пеналі проти Томасона (натомість дав жовту за симуляцію). Просто як португалець у матчі Хорватія-Швайцарія. Мабуть не дарма я не люблю піринейців. :baddevil:

Сподобався коментар Босянка в огляді на "Плюсах": "Данці грали "від Бога", а італіці - убого", хоча він, звичайно, перебільшує.

Юрій Сєров - 16-6-2004 у 01:46

В росіян втрати, характерні лише для них - вигнали Мостового, за висловлювання проти тренера. Думаю тепер їм буде дууууже важко проит португальців, які будуть землю гризти. Має бути цікавий матч. Дуже сподобалися шведи - одне слово команда. Ті ж французи дуже залежать від гри одного гравця, що робить їх команду вразливою - згадайте ЧМЯК. Відносно Франція-Англія, справедливішою була б нічия, але завдяки таким матчам ми і любимо футбол !
Нині Чехи виграли у латвійців - не легко це їм далося.
Німці-Голанди 1:1.
Завтра почнається 2 тур.

Василь Яворський - 16-6-2004 у 13:23

Латвія показала, що хоча вона і дебютант але не простачок. Гарно грали, звичайно ж до Чехів не дотягнули але гру показали непогану.

Олександр Чорнобиль - 16-6-2004 у 15:46

Цитата:
Першим відправив користувач Dmy
Заспокойся іншою цитатою дотепника Гарі. Коментуючи відбірковий матч ЧС-2002 Німеччина-Англія (1:5!), він по його закінченні сказав: "Справді, в Європі слабких команд більше не залишилось... Окрім Німеччини"


Навмисне не відповідав до вчорашньої гри. Тепер скажу, що недаром один мій знайомий німець на повному серйозі каже, що так, час від часу ми (Німеччина) провалюємось, в тому числі і на серйозних турнірах, але, мовляв, з ким не буває. Але, продовжує він, перед відповідальними змаганнями наша збірна традиційно "зливає" в товариських іграх, щоб всі думали, що "німці вже не ті".
Щастя голандців, що: 1) німцям не має кого поставити в атаку, 2) у голандців з цим проблем немає.

При цьому всьому я терпіти не можу німецький футбол.

Dmy - 16-6-2004 у 16:41

Цитата:
Першим відправив користувач Олександр Чорнобиль
Щастя голандців, що: 1) німцям не має кого поставити в атаку, 2) у голандців з цим проблем немає

Щастя німців, що: 1) вони, нажаль, дуже добре вміють виконувати стандарти, і всі це знають - тому бояться (навіть з Україною якось допомогло, не те що з Голландією); 2) у голландців, схоже, відчутні проблеми з "мозгами", що на полі, що на лавці (в сенсі - Адвокат) - грають за принципом бульдозера, хоча і потужного.

Сподіватимуся, жи латвійці порушуватимуть правила як з чехами (один єдиний штрафний ближче 30м та й той по діагоналі, а в 2 таймі - жодного, а як чехі тислі!), а на кутові вибиватимуть не так часто. Може добьються пристойного результату :rolleyes:

Португалія-Росія. Після 1-го тайму

Андрій Пелещишин - 16-6-2004 у 21:39

Росія слабенька. Португальці водять як хочуть, хоча самі не надто.
Але суддя не правий. Несправедливо він воротаря вигнав. Тепер у росіян буде виправдання поразці.

Роман Голощук - 16-6-2004 у 22:29

Цитата:
Першим відправив користувач Олександр Чорнобиль
Цитата:
Першим відправив користувач Роман Голощук
А мені шкода англійців :(
2 голи за 2 останні хвилини... Не пощастило


Категорично не згоден. Хоча сам чомусь в цій грі вболівав за англійців, але потрібно визнати - програли по ділу. Бекхем не забив пенальті.


А може не треба так категорично ;)
Спочатку визначтесь, чому саме за англійців Ви вболівали.
Англійці були господарями 89 хвилин. Бекхем не забив пенальті. А Францію витягнув Зідан.
Тому - не пощастило.

Роман Голощук - 16-6-2004 у 22:38

Португалія - Росія: 2:0

Повне фіаско...

Олександр Чорнобиль - 17-6-2004 у 08:46

Цитата:
Першим відправив користувач Роман Голощук
А може не треба так категорично ;)
Спочатку визначтесь, чому саме за англійців Ви вболівали.
Англійці були господарями 89 хвилин. Бекхем не забив пенальті. А Францію витягнув Зідан.
Тому - не пощастило.


Я відчуваю, що на форумі я розповім про всі свої уподобання - і теперешні, і колишні. Вболівав я за англійців за інерцією, бо колись вболівав за Англію, в якій грали Гарі Лінекер і Пол Гаскойн. Тепер їх немає, але періодично в мені прокидається ностальгія.
Англійці були господарями? Навряд чи. Грали достойно - так. Англійська команда "Манчестер Юнайтед" кілька років тому на останніх хвилинах фіналу Ліги Чемпіонів показала, що у футбол грають не 89 хвилин (хоч як там на полі не хазяйнуй), а трохи більше. Дехто з них був на полі і в цій грі.
Витягнув Зідан? А що, умовою гри було, що Зідан не буде грати, чи буде грати погано? Англійці не знали, хто він такий і що він уміє? Давайте говорити по-дорослому - не витягнув, а виграв гру. Час, в який забиваються м"ячі і навіть хто їх забиває через 30 років може когось не буде цікавити, але рахунок на користь Франції залишиться в історії назавжди.

Олександр Чорнобиль - 17-6-2004 у 09:08

Цитата:
Першим відправив користувач Андрій Пелещишин
Але суддя не правий. Несправедливо він воротаря вигнав.


Повністю згоден. Але скільки футболісти і вболівальники будуть це терпіти? Невже в ФІФА та УЕФА сидять такі, перепрошую, дебіли, що не розуміють - без запровадження відеоповторів проводити змагання такого рівня неможливо ВЖЕ років 8-10. Адже помилки суддів детально бачить весь світ і повага до гри знижується.
Відеоповтори знизять темп гри? Це що за маразм? Якщо цю справу не регламентувати - так. Але ж можна регламентувати і доволі жорстко. Наприклад, так:

Якщо команда (гравець) вважає, що суддя помиляється капітан подає спеціальний знак (на кшталт тайм-ауту в баскетболі) і апелює до судді. Відбувається перегляд відеоповтору. Якщо команда права - питань немає. Якщо неправа - жовта картка капітану. При другій помилці команди - друга жовта картка і видалення. Ще пару раз - видаляють того, хто перебрав повноваження капітана. Але до цього доходити не буде.
Проблема в іншому - якщо апеляцій буде багато і всі вони вірні (тобто якщо судді помилятимуться доволі часто). Один турнір - і цю проблему буде вирішено. Просто додадуть ще одного суддю і вони судитимуть кожен на своїй половині поля і заодно підстраховуватимуть один одного.

Що скажете, колеги? Чи може я дурне кажу?

Dmy - 17-6-2004 у 14:40

Картки - то добре. Але й без того балачки про те, жи перегляд повторів затягне матч є повною бздурою. Гокей - гра значно швидша за футбол, але в НХЛ давно користуються відео, і ніхто не відчув тої затримки (при тому, жи показ матчів НХЛ - справа дуже комерційна, і пани бізнесмени, якби що, вказали би "дурням із Ліги", що і як не слід затримувати. Вертаючись до футболу, значно довше затримує гру біганина зграї футболістів за бідним суддею, який рятується від них по всьому стадіону (хіба що не на трибунах). Хоча, не можу не погодитись, виглядає це значно веселіше за перегляд повторів :D

Dmy - 17-6-2004 у 14:52

Цитата:
Першим відправив користувач Андрій Пелещишин
Росія слабенька. Португальці водять як хочуть, хоча самі не надто.
Але суддя не правий. Несправедливо він воротаря вигнав. Тепер у росіян буде виправдання поразці.

Росіяни завжди знаходять виправдання поразкам у світовому заговорі. Після матчу Дасаєв у інтерв'ю російським мідіям (журналістку не було видно, але, принаймні, говорила по-руськи) так і сказав: "З таким судіівством, зрозуміло, ми будемо програвати. ВСІ(!) ж бачили, що НІЯКОГО порушення не було". Ще й пенальті якийсь приплів. Я довго згадував, який саме. Потім згадав - з гішпанцями. Пардон, таких пенальті на чемпі вже не призначили, приблизно, 7 штук. І зовсім не на користь Росії.
Червоної картки, звісно, не було - була жовта, тут - помилка. Але до вилучення Овчинникова суддя поводився, як джентельмен, але Росії на полі не було зовсім. Я просто дивуюся на Португалію й Ешпанію - це цілком їхня заслуга (а зовсім не жидомасонів), що Росія наразі має ріжницю 0-3, а не 0-10. Такі моменти транжирити! Певно міжнародна руська мафія заборонила будь-кому забивати зб.Росії більше 2 м'ячів. Під загрозою смерті :baddevil:

Олексій Мачехін - 17-6-2004 у 14:58

Цитата:
Першим відправив користувач Dmy
Гокей - гра значно швидша за футбол, але в НХЛ давно користуються відео, і ніхто не відчув тої затримки


Бо в хокею рахується чистий час і майданчик меньший - судді не треба бігти метрів 60 до екрану.

Олександр Чорнобиль - 17-6-2004 у 15:19

Цитата:
Першим відправив користувач Dmy
Росіяни завжди знаходять виправдання поразкам у світовому заговорі.


Правда, тут їх можна зрозуміти. Пам"ятаю, колись російський спортивний журналіст Перетурін розповідав про розмову з одним функціонером ФІФА під час перебування у Швейцарії. Розмова носила приватний характер і чиновник був досить відвертим. І на запитання росіянина "Ну чому ж в іграх з участю збірної СРСР суддівство таке необ"єктивне? Адже ви визнаєте, що необ"єктивне, чи не так?" він відповів: "Ну не любимо ми вас. І немає за що вас любити"
Думаю росіяни, які успадкували таке ставлення до себе, ще довго будуть мати причину виправдовувати свої поразки - не люблять їх у світі... :)

Dmy - 17-6-2004 у 16:37

Цитата:
Першим відправив користувач Олександр Чорнобиль
Правда, тут їх можна зрозуміти. Пам"ятаю, колись російський спортивний журналіст Перетурін розповідав про розмову з одним функціонером ФІФА під час перебування у Швейцарії. Розмова носила приватний характер і чиновник був досить відвертим. І на запитання росіянина "Ну чому ж в іграх з участю збірної СРСР суддівство таке необ"єктивне? Адже ви визнаєте, що необ"єктивне, чи не так?" він відповів: "Ну не любимо ми вас. І немає за що вас любити"
Думаю росіяни, які успадкували таке ставлення до себе, ще довго будуть мати причину виправдовувати свої поразки - не люблять їх у світі... :)

А Перетурін "плівки Мельниченка" у вигляді доказу додав чи ні? Бо ці байкі з тієї ж серії. Хоча стосовно СССРу я міг би й погодитися - свинства було досить. Але ж і ми гав не ловили.
А щодо "бідної" Расєї. то як її судили проти "багатої" Швайцарії у відборі (2:2), то й не зрозуміло, кого в світі "не люблять". А зважаючи на 1 тур ЧЄ, зараз "не люблять" данців і хорватів. Хоча хорватів 6 років тому чомусь "любили", а "не любили" навпаки - німців і англійців (самого Бекхема).

Андрій Пелещишин - 17-6-2004 у 23:23

Франція-Хорватія - чергові чудеса суддів.....
У мене враження, що у цьому ЧЄ треба буде чемпіона серед суддів визначати, а не серед команд.

rost - 17-6-2004 у 23:30

Мені пригадується, що "суддівський цирк" був чи не на кожному ЧЄ і ЧС принайні за останні 15 років. І мене дивує впертість фунуціонерів як ФІФА так і УЕФА в питанні перегляду повторів в сумнівних випадках. Переконаний, що футболу це пішло би тільки на користь.

Станкевічас Сергій - 18-6-2004 у 16:36

А мені запамяталися не судді, а те як Зідан п'яткою перекидав після подачі кутового м'яча в штрафний майданчиу. Якби момент результативно закінчився - це би напевно був найкращий гол чемпіонату.

Нормалайзер - 18-6-2004 у 17:37

а сьогодні Італія виграє у Швеції, а Болгарія - у Данії ;))))))))))))

Dmy - 18-6-2004 у 18:19

Цитата:
Першим відправив користувач Нормалайзер
а сьогодні Італія виграє у Швеції, а Болгарія - у Данії ;))))))))))))

Шуточкі у вас, порутчік :mad:

Captivitas - 18-6-2004 у 18:31

Цитата:
Першим відправив користувач Нормалайзер
а сьогодні Італія виграє у Швеції, а Болгарія - у Данії ;))))))))))))


А от Данію не ображати. Вони суперово грають.:P

Dmy - 18-6-2004 у 19:16

Цитата:
Першим відправив користувач Captivitas
А от Данію не ображати. Вони суперово грають.:P

Данія - Болгарія, 60' - 1:0.

Роман Голощук - 18-6-2004 у 21:30

Повністю згоден з Олексондром Чорнобелелем. Введення повторів для спірних моментів необхідно. І "давайте говорити по-дорослому" - Франція б програла Хорватії. І Зідан би не витягнув :)

Андрій Пелещишин - 18-6-2004 у 22:30

Цитата:
Першим відправив користувач Станкевічас Сергій
А мені запамяталися не судді, а те як Зідан п'яткою перекидав після подачі кутового м'яча в штрафний майданчиу. Якби момент результативно закінчився - це би напевно був найкращий гол чемпіонату.


Не був би. Після голу Ібрагімовича в ворота Італії він немав би шансів.

Нормалайзер - 19-6-2004 у 01:10

Цитата:
Першим відправив користувач Dmy
Цитата:
Першим відправив користувач Нормалайзер
а сьогодні Італія виграє у Швеції, а Болгарія - у Данії ;))))))))))))

Шуточкі у вас, порутчік :mad:


Нє, а я - шо? Я - нічого:) Прогнозист з мене - так собі, виявляється :) Але італійці можуть вчити російську і болгарську мову - щоб, як дивитимуться чвертьфінали по телевізору на одній канапі з росіянами і братушками - поговорити могли б за свою нещасну долю:) Болгари італійцям не дадуться :) Такий мій ще один смішний прогноз:) Віва ля Скандінавія:)

Юрій Сєров - 20-6-2004 у 01:35

Чехія-Голандія!!!
Матч просто супер! Дивився 1 їхній матч ще в групі. Також був дуже напруженим і цікавим.
По грі мала б бути нічия, але виграли чехи. Крім того суддя знову щось такого намутив... Наші бідні коментатори, які й очевидні рішення не можуть по-людськи прокоментувати, то тут взагалі "вішалися".
Як на мене 2 жовта була, пеналь на Ністелрої був, але гола Ністелроя не мало б бути, 3 гол чехів - чистий.
По-людськи трохи шкода Голандію. Нічия була б справедливіша. Але, думаю чехи німакам не програють і тому доля голандців у їхніх ногах.

Андрій Пелещишин - 20-6-2004 у 10:41

Гра чехів мені принесла масу задоволення. Чехи відігралися за поразку на минулому чемпіонаті.
А німці просто ніякі.

Юрій Сєров - 22-6-2004 у 00:28

Шкода Іспанію.
Французи і англійці йдуть далі.
1/4:
Англія - Португалія
Франція - Греція

Kusakin M. - 22-6-2004 у 03:17

Англія була на висоті з Хорватією. Перемагає найсильніший!!

Олександр Чорнобиль - 23-6-2004 у 08:14

Шведи з данцями зіграли дійсно якось не дуже чесно. Але і італійці ніц не зробили, для того щоб сваритись, що, мовляв, ми зробили все від нас залежне, а тут договірні матчі. Сподіваюсь, що німці або голандці накажуть в чвертьфіналі шведів, а чехи - данців за нечесну гру.
Трапатоні вкотре довів, що йому пора на пенсію. Не так багато в світі тренерів, які примудряються з таким складом так ганебно грати.

Demyan - 23-6-2004 у 08:28

Все я в траурі моя улюблена Італія вилетіла. Може латвійці покажуть щось зараз голандцям і вийдуть далі. Ото буде. Хоча Чехи вийдуть далеко не в основному складі і тому думаю що німці легко переможуть а отже вийдуть Чехія та Німеччина.

Андрій Пелещишин - 23-6-2004 у 08:46

А ситуація з Шв-Дан 2-2 таки пікантна. Цікаво, чи буде проводиться розслідування?

Олексій Мачехін - 23-6-2004 у 09:15

Розслідування починали ще до матчу, коли чутки поповзли. Думаю, ніяких доказів не буде знайдено, бо то надто суб`єктивно.
До слова, я погоджуюсь зі скандинавами - їм, мабуть, не дуже сподобалось грати проти італійців і тому вони позбавили такого щастя форум. Та й взагалі, що може на ЧЄ робити збірна, капітан якої плює в суперника? Хіба що збиратись додому. Бог таки є.

Demyan - 23-6-2004 у 09:33

Хоча я за Італійців але не треба було доводити ситуація до такого. Не треба було зловживати тим що "ми лідери" Для чого було в грі з Данією за 6 днів говорити стартовий склад - ось і поплатилися за свою зіркову хворобу. Команда такого рівня не повинна доводити ситуацію до такого рівня.

Олексій Мачехін - 23-6-2004 у 09:37

http://www.giava.com/sputott/
На сторінці є можливість зіграти в футбол на позиції капітана збірної Італії. :lol:

Юрій Сєров - 23-6-2004 у 14:53

Ну то шо німці війдуть, це ще під питанням...
А скандинави справді класно прокатали італійців :). Але згадуючи минуле Євро - мені їх абсолютно не шкода. Занудно вони грають!
На сайті Євро можна побавитись також: побити по воротах штрафні і зльоту.

Андрій Пелещишин - 23-6-2004 у 21:24

Маю проблему. Не знаю за кого вболівати в матчі Чехія-Німеччина. Чехи мені подобаються, але не подобається голанська збірна...

Олексій Мачехін - 23-6-2004 у 21:46

Так що заважає вболівати за Чехію і Латвію??? :)

Андрій Пелещишин - 23-6-2004 у 21:54

За Латвію вболівати можна, але результат там очевидний.

До речі, на цьому ЧЕ мав намір вболівати за Данію і Чехію. І на тобі - треба було їм одна на одну вийти в 1\4. Правда одна з них точно буде в півфіналі :).
А німці трохи тиснуть...

Юрій Сєров - 23-6-2004 у 23:50

"...Німці легко переможуть" - ха-ха-ха :)
Класно їх чехи прокатали. І знову Мілан Барош!
Чехи єдина комнада, що взяла в групі 9 очок.
А латвійцям суддя звичайно попався - пенальті і близько не було!

Ігор+ - 24-6-2004 у 00:00

У Чехії є потенціал виграти цей чемпіонат. Їх команда як ніколи дуже сильна. Трохи в захисті уважніше і можна думати про фінал.

Юрій Сєров - 24-6-2004 у 00:27

Чому "як ніколи" ? А 8 років тому?

Юрій Сєров - 24-6-2004 у 04:04

24.06 Португалія-Англія
25.06 Франція-Греція
26.06 Швеція-Голандія
27.06 Чехія-Данія

Олександр Чорнобиль - 24-6-2004 у 14:52

Якщо зазвичай німців порівнюють з танком (танками), то на цей раз я порівняв би їх з танком, з якого зняли все озброєння і залишили лиш пару автоматів. Щоб можна було відбитись, якщо купа піхоти нападе...

Олександр Чорнобиль - 24-6-2004 у 15:15

Феллер подав у відставку. А міг би ще 2 роки працювати... Контракт він мав. Хоча тут багато залежало від настроїв громадськості (зокрема, преси) і німецької футбольної федерації.
Подейкують, що і тренер іспанців йде...

Dmy - 24-6-2004 у 15:33

Щось я давно тут не був :rolleyes: Усі й так все знають. Тому враження дуже короткі.
Щодо скандинавів (тільки для тих, хто бачив гру, а не тільки голи).
1. У шведів є такий лівий захисник Едман. Осмновний - зіграв усі 3 матчі. З данцями він отримав гірчичник - у 1/4 не зіграє. Хто його замінить - не зрозуміло, може й нема достойника. Жовта була за 3 дрібні порушення поспіль проти Гронк'яера: спочатку - просто штрафний, потім зауваження, нарешті - картка. Тобто про випадковість говорити не варт. Питання: якщо це - договорка, чом би не порушувати правила комусь іще, хто не такий важливий для команди чи не висить під дискваліфікацією?
2. При рахунку 1:1 данський тренер зрозумів, жи тра щось міняти (якби Італія виграла 3:1, то вона б вийшла за дуже додатковими показниками типу результатів у відборі) і випустив на полі не відновившогося Роммедаля, якого хотів зберегти до плейофу. Нащо, питається, здоров'ям провідного футболіста ризикувати, якщо все відомо заздалегідь. Роммедаль, доречі, як вийшов, то не стояв собі з дівчатками, а ліз у пекло. Я вже не кажу про такі дурниці, як те, що Люндберг заїхав бутсою по носу Соренсену, а той, в свою чергу, демонстрував дива реакції, витягуючи м'яч протягом 3 секунд із різних кутів. Для чого? Щоби потім "навмисне" заробити пеналь? Чи випустити м'ячик із рук аж на 90 хвилині. Щоби дати привід для розмов? А шведи в доданий час демонстративно катали м'яч, навмисно наражаючись на звинувачення.
Власне, у мене не виникає сумнівів щодо відсутності якихось "драматургічних розписів". Просто і ті, й інші вміють рахувати, а наприкінці утворилась тривіальна сідлова точка: крок вправо, крок вліво - і навернешся. Кому охота ризикувати, якщо результат влаштовує?

А стосовно Чехія - Німеччина, так я дуже ображений на Брюкнера. Голландці не винні, що у грі з ним чехам ще щось було треба, а з німаками - вже ні, бо календар складали не вони. Після 2:1, звичайно, будь-що можна говорити, але якби у чехів не було Хайнца, Бароша, Поборскі та Блажека, навіть цей примітивний бундестім порвав би їх, як мавпа будьоновку, бо дубльовий захист у Чехії є дубовий. Як у нашій 1 лізі. Чи як у болгар.
Чесно кажучи, мені шкода було дивитися в очі Жирафі після того, як чехі забили йому третій гол. Тому дуже радий, жи все минулося. Тільки би "тюльпани" менше свого тренера слухали :P

Юрій Сєров - 24-6-2004 у 16:47

В танка вже не має і командира. Втім я думаю для них це накраще. Феллер не той тренер, який би допоміг виграти німцям ЧС-2006.

Юрій Сєров - 24-6-2004 у 23:45

шкода англійців :(

Станкевічас Сергій - 25-6-2004 у 06:56

Хто знає, що там сталося з англійським уболівальником? Кажуть в його смерті звинувачують українця.

Demyan - 25-6-2004 у 08:26

не кажуть а так воно і є наш українець вбив його, тому навіть анлійці вийшли з повязками чорними.

Олексій Мачехін - 25-6-2004 у 08:30

Ах, який матч!!!! Як Бекхема попустило!.... А кіпер португальційв - герой :)
Дуже класна гра була вчора.

Роман Голощук - 25-6-2004 у 08:41

Як сказав коментатор, після того як Бекхем не забив пенальті: "Ну і бовдур цей Бекхем" ;)

Олександр Чорнобиль - 25-6-2004 у 09:04

Там є ще один бовдур (хоча Бекхем таки добрий бовдур). Він швед і звати його Свен-Горан Еріксон. Вже скільки підтверджувалось на цьому чемпіонаті правило "Перемагає той, хто атакує" (та що на чемпіонаті, в сезоні загалом, згадайте дуель між Депором і Міланом!). Ні, цей бовдур наступає на ті самі граблі, що і в першому турі. На ті граблі, на які крім нього вже наступили Саес, Адвокат, Феллер. Чи не бовдур.
Загалом, цей чемпіонат окрім традиційної назви "Чемпіонат суддівських помилок", можна ще назвати "чемпіонат тренерського маразму". Dmy правий, голландцям не треба слухати свого тренера.

Юрій Сєров - 25-6-2004 у 15:09

Бекхем здається просто опорною ногою поховзнувся (потім за ним всі ту яму затоптували).
А те що Еріксон бовдур - так це точно. Англійці мали б краще зіграти на контратаках у 2 таймі, а так взагалі без моментів.
Особисто я вболівав за Англію...

Grabchuk - 25-6-2004 у 17:11

Також уболівав за Англію. Тепер напевно буду за чехів.

Dmy - 25-6-2004 у 19:30

Та нє, пацани, Еріксон - не бовдур. Він справді класний тренер, хоча я за ангельців і не вболівав (за португальців також. Волів би, жиби 4 команди з низу сітки зіткнулися з 4 верхніми. Нажаль)
В Еріксона все було класно: тактика, організація, стратегія на турнір. Він зробив 1 стратегічну помилку - вибрав не того капітана. І одну тактичну - не замінив капітана. Сколарі замінив, не побоявся. І шо?! Хто зрівняв? Хто забив найзнущальніший пеналь?
Хоча, я от думаю. Рікардо - Рікардом, але поставити в серії на ворота Шовковського з Кернозенком - що би за драматургія була?

Наостанок - "світ згаслої зірки" - групові турніри (вчора був заклопотаний)
Привіт і приВітання Олександру Чорнобилю: "В Європі не залишилося слабких команд, окрім..." (Г. Лінекер).
(Від себе) І ще Італії. :lol:

Рідна - 25-6-2004 у 20:21

Цитата:
Першим відправив користувач Dmy
Після 2:1, звичайно, будь-що можна говорити, але якби у чехів не було Хайнца, Бароша, Поборскі та Блажека, навіть цей примітивний бундестім порвав би їх, як мавпа будьоновку, бо дубльовий захист у Чехії є дубовий. Як у нашій 1 лізі. Чи як у болгар.


Пан Dmy забув про Недвєда :) Хлопака класно грає, імхо

Dmy - 25-6-2004 у 20:51

Цитата:
Першим відправив користувач Рідна
Пан Dmy забув про Недвєда :) Хлопака класно грає, імхо

Та нє, як я міг забути про Недведа (особливо, коли хтось визнав його кращим аж у всій Европі).
Після матчу з Голландієй я зрозумів, жи Недвед - "кращий у Європі" ... симулянт.
А з німаками він просто не грав - з дівчатами бавився - коуч дозволив, тож я і не згадував.

Рідна - 25-6-2004 у 20:56

Ну чому симулянт. Відпочивав після того як набігався :) А набігався дай боже, ми тут на слухавках ходили (читай на вухах) під час матчу....чи то я зовсім ніц не кумекаю в "пілці ноговій"....поясніть, будьте ласкаві (я без іронії, я чесно)

Dmy - 25-6-2004 у 21:05

Цитата:
Першим відправив користувач Рідна
Ну чому симулянт. Відпочивав після того як набігався :) А набігався дай боже, ми тут на слухавках ходили (читай на вухах) під час матчу....чи то я зовсім ніц не кумекаю в "пілці ноговій"....поясніть, будьте ласкаві (я без іронії, я чесно)

Пояснюю коротко.
Симулянт не тому, що багато бігає, а тому що часто падає (за власним бажанням, а удає, жи певно бульдозером завалили) :D
Власне, я також дуже прихильно ставлюся до чехів, лише мені не сподобалося, що з німаками грав другий склад. Не по-спортивному якось. А стосовно Павлуши - то в мене особистий рахунок, бо я щиро вважаю, жи кращим минулого року був Шевченко - і це зовсім не патріотичні почуття. Цілком об'єктивно, з цифрами і буквами. А визнали чомусь Недведа. От нехай тепер і відпрацьовує :mad:

Роман Голощук - 25-6-2004 у 23:16

Я вболівав проти французів. Навіть Зідан не проявив себе. Греки просто не дозволили цього. Молодці!!!

P.S. А українці вигравали у цієї збірної 2:0!

Олексій Мачехін - 25-6-2004 у 23:31

А ось французів мені шкода :( Хоча і наказані вони за власний розслабон.

Kusakin M. - 26-6-2004 у 01:28

Вболівав я за Англіків - продули. За французів - ні, але шкода їх, хоча не дуже. Для них бути чемпіонами вже не впрше. Не було видно особливих зусиль обох команд. Отже, хай переможе найсильніша команда.

Юрій Сєров - 26-6-2004 у 16:37

Як я і передбачав напружені і виснажливі чемпіонати країн у яких грають французи зробили свою справу. Команда виглядала "звареною". Єдиним хто виділявся був Зідан. Але на те він і Зідан :), крім того Реал мав не такий напружений чемпіонат, бо вилетів з ЛЧ і в чемпі не особливо напружувався.

Юрій Сєров - 26-6-2004 у 23:44

Шкода шведів, Ібрагімовіч - косий!
Голандці також симпатичні мені, але чомусь синьо-жовта команда мені більше сподобалась

Kusakin M. - 27-6-2004 у 00:21

Так шведи програли, але гра була супер.

Юрій Сєров - 27-6-2004 у 01:24

Хіба по напруженості , моментів у другому овертаймі було напевно більше ніж за весь основний час.

Captivitas - 28-6-2004 у 09:27

Чехи дуже вправно розібралися з данцями.

Прогноз на фінал - Чехія - Португалія :)

Юрій Сєров - 28-6-2004 у 18:20

А мені чомусь здається, що буде Чехія-Голандія

Олександр Чорнобиль - 29-6-2004 у 08:28

Цитата:
Першим відправив користувач Olexiy
А ось французів мені шкода :( Хоча і наказані вони за власний розслабон.


І це правда. Після перемоги над швейцарцями за дозволом тренера "гравці збірної Франції вперше возз"єднались із своїми дружинами і подругами". :D

І Зідан не був найкращим у грі з Греції. З тієї ж причини. Згадайте, скільки у нього дітей.:lol:

Олександр Чорнобиль - 29-6-2004 у 08:43

Цитата:
Першим відправив користувач Dmy
Привіт і приВітання Олександру Чорнобилю: "В Європі не залишилося слабких команд, окрім..." (Г. Лінекер).
(Від себе) І ще Італії. :lol:


Дякую за вітання. Йой, як я тішився! Як я тішився! Як я не хотів бачити цих дуболомів в чвертьфіналі! Але стрибав я не зразу. За іронією долі я дивився цю грю разом з ... німцем, запеклим вболівальником "Герти", ну і звичайно ж збірної.
Між іншим, я б не сказав, що він засмутився. Він лиш сказав, що таким старим людям (це він про центр захисту і воротаря) вже не можна грати у футбол.

Олександр Чорнобиль - 29-6-2004 у 11:28

Цитата:
Першим відправив користувач Dmy
Власне, у мене не виникає сумнівів щодо відсутності якихось "драматургічних розписів".


А ви певне хотіли, щоб все було як в чемпіонаті області серед КФК? Професіонали ж розписували. Професіонали це вміють робити не змовляючись. Їм достатньо на турніру таблицю глянути і все...
Франков в "Футболі" присвятив цьому ціленьку редакційку.

Олександр Чорнобиль - 29-6-2004 у 11:41

Хотів я щоб нечесних скандинавів у чвертьфіналі покарали - і моя мрія здійснилась.
Тепер мрію про фінал Голандія - Чехія (це ж яка інтрига може бути, а яка заруба!), хоча на 90% впевнеий, що Португалія на цій стадії буде грати так, що її або не зможуть спинити, або не зможуть вчисту переграти. А якщо португальців вчисту не переграють, то судді їм допоможуть, як у матчі з англійцями. Все-таки господарів рідко ображають - згадайте ЧМЯК.
І ще. Якщо греки з такою грою виграють Євро, а погодьтесь, колеги, таке можливо - буде неприємно. Так, можна вигравати в кого завгодно і скільки завгодно - але завжди "другим номером"? Завжди за рахунок нехай суперового, але тільки використання помилок суперника?
Може це я один такий футбол не люблю, чи що?

Рідна - 30-6-2004 у 02:38

Цитата:
Першим відправив користувач Dmy
Пояснюю коротко.
Симулянт не тому, що багато бігає, а тому що часто падає (за власним бажанням, а удає, жи певно бульдозером завалили) :D
Власне, я також дуже прихильно ставлюся до чехів, лише мені не сподобалося, що з німаками грав другий склад. Не по-спортивному якось.


Щиро вдячна за пояснення. Буду знати що Недвєда признали кращим (цікаво чи він сам в курсі :) )
Імхо, театрально падають ВСІ, чи принаймні більша половина, це ж один з найбільш розповсюждених на сьогоднішній день трюків. Не гарно, погоджуюся, але часом дуже ефективно. І знову ж таки імхо - спортивно чи не спотивно, але навіть з тим що було німаки дуже не файно продули. Ческа Републіка 4ева!! (надіюся що греки також поїдуть домів :saint: )

Grabchuk - 30-6-2004 у 11:28

Цитата:
Першим відправив користувач Captivitas
Чехи дуже вправно розібралися з данцями.

Прогноз на фінал - Чехія - Португалія :)


і переможе Чехія - єдина команда, яка демонструє чемпіонську гру.

Юрій Сєров - 30-6-2004 у 16:16

Боюся, що як у фінал потраплять португальці і чехи, то чехам буде дуже важко. Трибуни і судді будуть на боці португальців. Але я вірю, що чехи виграють.

Dmy - 30-6-2004 у 17:13

Жиби не ризикувати фіналом, непогано було би гальманути португальців уже сьогодні

Юрій Сєров - 30-6-2004 у 18:29

Також зле для чехів. Як правило, команда, що виграла в групі, програє у фіналі. ;)

Юрій Сєров - 30-6-2004 у 22:49

Португалія у фіналі. Не дай Боже шоб там були ще греки!

Олексій Мачехін - 1-7-2004 у 08:45

Я голанців не впізнав вчора. Взагалі рахунок по грі.

Лучишин Роман - 1-7-2004 у 13:38

2 Юрій Сєров
Хіба що чехи повторять помилку французів.

... поле рівне, м'яч круглий ...

Олександр Чорнобиль - 1-7-2004 у 15:44

Чехи повторять помилку французів, якщо будуть грати як вони грали в попередніх іграх. Греки цього від них чекають. Їм другим номером легше. А от якби чехи з перших хвилин стали в глухий захист! Я думаю греки, як мінімум розгубилися б... Хоча гра в такому випадку може бути нуднішою ніж Франція-Греція...

Юрій Сєров - 1-7-2004 у 23:10

Ну чому так :(
Хоча з іншого боку - Україна - перемагала фіналіста :)

Андрій Пелещишин - 1-7-2004 у 23:19

Найбільше з того раді Росіяни - виявляється вони поступилися в групі фіналістам турніру (а в одних навіть виграли).

Kusakin M. - 2-7-2004 у 01:45

Чехи, чехи... Програли на останніх секундах. О це так не чекали.

Олексій Мачехін - 2-7-2004 у 08:33

ЧЄ нині геть не цікавий :( Вчора ледь не заснув перед ящиком.

Captivitas - 2-7-2004 у 10:20

Цитата:
Першим відправив користувач Юрій Сєров
Португалія у фіналі. Не дай Боже шоб там були ще греки!


Це все-таки сталося :(:D:(

Олександр Чорнобиль - 2-7-2004 у 11:06

Цитата:
Першим відправив користувач Olexiy
ЧЄ нині геть не цікавий :( Вчора ледь не заснув перед ящиком.


Аналогічно. Якщо це тенденція світового футболу, то я перейду на метання молоту. В футболістів і лисих арбітрів з жахливим писком.
Господи! Дай їм розуму на введення відеоповторів!:mad:

Олександр Чорнобиль - 2-7-2004 у 11:07

Між іншим, чули хохму - німці тренера знайти не можуть. Догрались...

Grabchuk - 2-7-2004 у 11:09

А я спочатку вболівав за чехів, а десь під кінець основного часу почав вболівати за греків. Подумав, раз чехи ніц не годні, то най їдуть додому. Так і вийшло.

Юрій Сєров - 2-7-2004 у 17:41

Німаки напевно будуть тепер Рехаґеля просити, щоб їх потренував :). Вони опинилися тепер дійсно в складному становищі. Бо той хто візьме збірну - мусить з нею вигравати ЧС-06. Якщо не дай Бого щось не так, то ганьба на все життя. А команда в них зараз так собі... З нападом повна торба.
Хітцфельд відмовився. Думаю погодиться хіба Даум: виграє-тріумфальне повернення, програє-ну ще трохи поматюкають...

Роман Голощук - 2-7-2004 у 22:20

Цитата:
Першим відправив користувач Юрій Сєров
Німаки напевно будуть тепер Рехаґеля просити, щоб їх потренував :).


Ну Рехаґель може зараз перетворитися в Отоіса Рехаґеліса і продовжуватиме тренувати Грецію як натуралізований грек (кажуть у нього навіть не вимагатимуть знання грецької ;) )

Dmy - 4-7-2004 у 16:03

Цитата:
Першим відправив користувач Юрій Сєров
Німаки напевно будуть тепер Рехаґеля просити, щоб їх потренував :). Вони опинилися тепер дійсно в складному становищі

Справді, у складному - відмовилися всі! Хітцфельд, Рехагель і навіть Даум (певно, образився за кокаїн). Тепер черга за гравцями.
Щоправда, ще можна запросити Трапатоні зі Скалою - в Німеччині працювали, німецьку знають, один - вільний, інший в Спартаку (тобто, все-їдно, що вільний). Хоча, гадаю, Трап точно відмовиться - чемп-то буде в Німеччині, судді проти хазаїв не свистітимуть - чим поразку поясниш?
Доречі, так і не зрозумів, нащо Рехагелю грецьке громадянство? Щоб у президенти Греції балотуватись (а чи є там така посада?). Він як щирий ЄСівець може жити і працювати будь-де і Унії зі знанням лише своєї рідної.

Юрій Сєров - 4-7-2004 у 23:01

Після того як греки виграли ЧЄ ні в кого не має виникнути сумнів, які команди найсильніші в Європі. Очевидно - це Росія і Україна. Оскільки і Україна і Росія обіграли греків з рахунком 2:1 (Україна по сумі двох матчів), щоб визначити найсильнішу команду в Європі треба провести матч між цими двома збірними :) :) :)

Юрій Сєров - 4-7-2004 у 23:21

А якщо серйозно, то для збірної України чемпіонство греків - дуже показовий момент. Визначальним в команді є все ж таки тренер. Греки по складу нічим не сильніші за нашу збірну. Де вони, а де ми??? Було б дуже добре, щоб наш рабин це нарешті зрозумів.

Олександр Чорнобиль - 5-7-2004 у 11:14

Все-таки модератор є модератор. Це я в тому сенсі, що висновок за результатами чемпіонату зробив правильний.

Греків могли зупинити тільки 2 команди в Європі. Перша - Україна, ще у відбірковому циклі. І то правда. Друга - Росія, якби на останніх хвилинах гри у групі забила третій гол. У греків є одна проблема - їм важко грати з командами, які за них слабші.

Рехагль - геній. Після цього в Україні трішки по іншому будуть ставитись до експерементів Ахметова з іноземними тренерами.

Олександр Чорнобиль - 8-7-2004 у 14:52

Відлуння Євро:
- тренер голландців подав у відставку, хоча міг працювати ще 2 роки;
- Деку переїхав до Барселони;
- Реал намагається переманити Бароша, а Евертон - залишити у себе Руні.

Хто на що заслужив...:)

Dmy - 8-7-2004 у 15:49

Цитата:
Першим відправив користувач Олександр Чорнобиль
Відлуння Євро:
- тренер голландців подав у відставку, хоча міг працювати ще 2 роки

Ну він же не самовбивця
Цитата:
Реал намагається переманити Бароша

Цікаво, Барош замість кого: Рауля чи Рональдо? Скоріше вже він до Челсі потрапить - там усіх беруть :lol:

А Їранек (правий захисник чехів, починаючи з 3 матчу), схоже, вже в Шахтарі
Цитата:
Хто на що заслужив...:)