Форум Рідного Міста

В рамках долі

ich /Віталій Бондаренко/ - 11-5-2005 у 10:16

[color=darkred] В рамках долі[/color]








От це вже по справжньому цікаве Українське кіно, чекаю з нетерпінням прем'єри! Хто ще щось чув про фільм, або про все що з ним пов'язано?

Леся Кулик - 11-5-2005 у 17:32

2 Віталій,
Пане Віталію, а як можливо нав'язати контакт з українськими кіно-режисерами, представниками тзв. альтернативного кіно, off-ового кіно?
Я вже га форумі ставила запитання відносно тзв. незалежного кіно і його сцчасних пркдставників, але серед тих прізвищ, які названо, важко зарахувати ціх людей до категорії, яка мене цікавить (дивись: уУкраїнське кіно).
Як що згаєте зацікавлених фільмовців (фабулярників, доекменталістів), які зацікавленні в участі у найстаршому у Польщі фестивалі - LLF (Любуське Фільмове Літо) у Лагові, хай усі зацікавлені скинуть мені інфо на U2U. На фестиваль рік вічно приїжджає Галина Черняк. Показують кіно Балаяна, Денисенка, та етюди студентів Фільмової Школи з Києва.
Я переконана, що в Україні можга віднайьт багато цікавих, молодих авторів, які репрезунтують широке спектрум українського сучасного кіно, off- у, не off-у.
Буду вдячна за допомогу!

ich /Віталій Бондаренко/ - 11-5-2005 у 22:24

Нажаль Леся не зможу вам допомогти в цьому питанні, хіба що порадою зконтактуватись з організаторами презентації фільму в кінотеатрі Кіно. Хоча ідею вашу я цілковито підтримую...