Форум Рідного Міста

Тітонька Галя в Києві

Галина Лев - 11-11-2005 у 16:40

Привіт усім києвлянам. Сьогодні завітала у Ваше місто. Не планувала, тому ні з ким не виходила на зв'язок. Нав'язуватись не бажаю, тому усі, хто буде мати завтра бажання, вільну годинку чи ще щось таке можуть мені той час подарувати.
Усі пристойні пропозиції смс-ками чи не смс-ками прийму на номер: +38-067-79-47-005 (українські літери сприймаються). Непристойні надсилати на пошту, вдома перегляну. На телефоні цілодобово. Де зупинилася ще не знаю.
З надією сподіваюсь. Па-па.

Юрій Карпенко - 11-11-2005 у 20:07

Як доїдете якось до Харкова, з радістю зустріну. ;)

Галина Лев - 12-11-2005 у 13:39

Дотепно, то хіба коли поїду в гості до своєї сеструхи, не омину й Вас своєю увагою.
В даний момент сидю на майдані в поштамті, нудьгую. Додому їхати ще не хочеться. Подруга, в котрої я живу, вчора поїхала у Львів. З форумців відгукнувся лише один, і той сьогодні, певно, теж прямує додому. Мабуть візьму квитки на завтрашній вечір, а час, що залишається протопаю столицею у компанії себе дорогої.
Висновок: не залишайте важливих повідомлень у п*ятницю в кінці робочого дня, бо форум йде розважатися і відсипатися.
Бувайте здорові!
P.S. Для тих, хто несподівано загляне в суботу: номер залишився той самий, і я не змінилася. У Вас є час на реабілітацію.

Ярема П. - 12-11-2005 у 16:56

Це правда, форум спить або гуляє після робочого тижня. Галя, соррі що не зміг зустрітися, я ще залагоджував свої справи перед від'їздом на тиждень з Києва. Я їду додому, до рідної хати!

Галина Лев - 13-11-2005 у 18:23

Та я ж нічого не кажу, я все чудово розумію, просто мені шкода, що два з половиною дні пішли майже в трубу. В хаті не сиділа, але можна було з кимось поспілкуватись без клавіатури. Наступного разу треба буде усі можливі телефонні номери наперед позбирати, щоб в дорозі хоч домовитися, бо з моїм керівництвом не вгадаєш коли і куди пішлють. Мені в четвер в обід сказали, що ввечері їду, а цілий день Львовом бігала, залагоджувала справи, тому й не встигла зайти на форум. Шкода. Ну нічого, може до кінця листопада ще разок заїду.
Зараз на вокзалі, до потяга ще купа часу, надворі холодно, одяг залегкий, бо коли їхала, у Львові було тепліше набагато. Отакі-то пироги.