Форум Рідного Міста

Подяки ЖЕКам, міліції, лікарням ......

Demyan - 3-1-2006 у 10:36

Ось ми всі тільки нарікаємо на погану роботу чиновників, держслужбовців... Але я не вірю що все так погано. Давайте тут будемо висловлювати подяки всім хто це заслуговує, тоді і нам стане легше і людям буде приємно.

Demyan - 3-1-2006 у 10:39

Хочу подякувати ЖЕКу 407. Так сталося що 29 грудня ввечері пропало опалення, я позвонив 30 сказали що прорвало трубу. Будуть ремонтувати, ну подумав я - все до 20 січня буду мерзнути. Але як не дивно 31 грудня зранку зявилося опалення! зробили. Я не знаю хто зробив чия це заслуга і що на справді відбувалося. Але дяукю ЖЕКу а ви вже переадресуєте якщо прочитаєте тому хто цього заслуговує.

Tempika - 3-1-2006 у 12:59

...та що тут дякувати... у новорічну ніч було так слизько, що я всі коліна побила :-(( і ніхто навіть пісочком у нас на любінській не посипав.

Demyan - 3-1-2006 у 13:35

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Tempika
...та що тут дякувати... у новорічну ніч було так слизько, що я всі коліна побила :-(( і ніхто навіть пісочком у нас на любінській не посипав.

я перепршую, шановний адмін, я ж чітко сказав тему. І тут я хочу дійсно збирати подяки. Якщо Темпіка хоче створити тему по безпорядкам - то прошу.
Якщо можна - зітріть ці повідомлення і зробіть попередження.
Дякую.

Tempika - 3-1-2006 у 15:21

...ну а я проти теми... той, хто був в новорічну ніч біля ялинки, той мене зрозуміє... ми пішли, нажахані повним сюром і бєзпрєдєлом... і жодного представника органів правопорядку... :-(( а попередження очевидно тре робити мені... прошу дуже, але я не змогла змовчати :-((

Андрій Пелещишин - 3-1-2006 у 15:21

Видаляти повідомлення не буду.Нічого надзвичайного в дописі Темпіки немає.
Але, в принципі, Демян правий. Я би ще зрозумів, якби зауваження стосувалося догляду за вулицями в зоні відповідальності 407 ЖЕКу. Але тут так не є.
Давайте все-таки поважати один одного та враховувати побажання щодо змісту теми, якщо такі даються в першому повідомленні.

Demyan - 3-1-2006 у 15:42

Щодо мусору і бєпрєдєлу треба самогов себе запитати а може і я туди насмітив?
щодо правохоронців - мого знайомого на початку грудня пограбували через три тижні знайшли документи і телфон. Значить наша міліція всетаки щось робить.
Давайте всетаки більше будемо дякувати один одному аніж нарікати. Дякуючи людині від щирого серця ви заохочуєте її зробити далі добро. Коли ви йдете зранку на роботу не кричіть на двірника - чому не прибрав. А побачиши і навіть якщо він нічого не робить просто скажіть дякую що рано встали і вийшли на роботу. Завтра буде прибрано.
Давайте будемо любити, поважати один одного, нашу владу хоч яка б вона не була.Подякуйте за це.

Юрій Сєров - 3-1-2006 у 22:58

Дякую свому КЕЧу, який лише напередодні нового року повністю вивіз сміття!
Хоча з таким підходом потрібно дякувати усім, хто працює за гроші...:rolleyes:
Навіть водіям, які крутять шансон (вони ж ласкаво дозволяють проїхати за 1 грн.)