Форум Рідного Міста

добрий вечір!:) я новий користувач :)

Наталка Юрченко - 29-1-2006 у 20:59

Добрий вечір, любі друзі! Вперше потрапила на ваш форум. Дуже сподівюсь, що мені тут сподобається не менше, ніж мені подобається ваше славетне місто! останні три роки я живу у Київі. Але все своє свідоме життя люблю Львів :) не дивлячись на те, що була у Львові лише раз :) Дуже хочу приїхати до вашого міта, щоб ще більше закохатися у нього :) Може підкажите меня, де можна зупинитись десь на тиждень?
Дуже вам дякую!

Андрій Пелещишин - 29-1-2006 у 21:17

Вітаю!
Подивіться тут, може щось знайдете для себе
http://misto.ridne.net/viewthread.php?tid=1293
http://misto.ridne.net/forumdisplay.php?fid=47

Demyan - 30-1-2006 у 08:55

Ну варіантів є дуже багато, все залежить від того на скільки розраховуєте грошима вкластися. Адже можна й в готелі, можна просто подобово зняти квартиру, або ж десь в котеджі...Ще залежить де саме хочете побувати, що вас більше цікавить скажем активний відпочинок, чи більше екскурсійний, культурний....

Наталка Юрченко - 7-2-2006 у 00:00

Дуже вам дякую! :) ще точно не знаю, але сподіваюсь приїхати десь повесні.. ближче до квітня.. :) бо не знаю як у вас, у нас так холодно, що не хочеться й носа з хати казати.. :)
зупинитись сподіваюсь десь недалеко від центра.. відпочинок планую скоріш культурний.. і найбільшу зацікавленність маю до львівських кав"ярень.. :) буду дуже вдячна за ваші наради.. хто ж як не ви знаєте всі-всі кав"ярні, їх легенди, історії, найбільш відомі, приємні.. :)
Дуже чекаю на вашу відповідь:) в свою чергу запрошую вас до Київа! :) він дуже гарний навіть в такі морози! :) і кав"ярні в нас є.. але всі вони скрізь американські, КофеХауз.. з металевими стільцями :( і кава в них не смачна, зовсім.. отаке.. але я знаю декілька дуже приємних містечок.. Чекаю! :)