Форум Рідного Міста

Зимовий "сервіс" у Карпатах, або рагулізм повсюди

Ростислав Скарбек - 13-2-2006 у 22:59

Їздив х дружиною та друзями на лижі в село Верхнє Студене Закарпатська обл. (станція Бескид, за Лавочним). Все було добре, але рагулізм бугельщиків (такі, переважно п’яні, дядьки, які подають бугеля) зіпсував весь кайф. По-перше, на "посадочну площадку" заганяли дуже багато людей, які топтали один одного лижами і лізли під бугеля. Пізніше, той що подає бугеля, послав всіх нах**, і обізвав. А мою дружину, взагалі, цей рагуль, штовхнув на землю. Коли я захотів пожалітися директору або типу адміністратору бугельної дороги, мені сказали, що це і є директор і йому по барабану.
Я розумію, що він директор, що він перший йолоп на селі, але ми йому даємо гроші. Тим більше, що людей (навіть в суботу та неділю) не багато.
Куди можна пожалітися?

freewill - 13-2-2006 у 23:18

Напишіть на всі туристичні форуми по Карпатам, щоб туди ніхто не їздив.

Demyan - 14-2-2006 у 08:58

Після того як я був в Словакії, Чехії в горах, я зрозумів нам до Європи....та що тут говорити взагалі не дойдемо. Бо як написано той "рагулізм" є в нас в крові, його ми не позбудемося, і все це повязано між собою, сервіс, підбір персоналу на обслуги, водії маршруток і т.д.

Nazar - 14-2-2006 у 10:13

А я передвчора випадково попав на ФМІ (спускавця з Грабовця) і був приємно вражений зміною.
З'явилися платні туалети (правда 2 грн.), перед бугелями стоїть служба охорони, гарно підсвічено, огороджено "жабенятник", трактор (не ратрак) чистить дорогу, всі зміни ніби на краще:)

Ярема П. - 14-2-2006 у 11:13

Повідомте ще на http://karpaty.com.ua, там збірна інфа по наших Карпатах.

Любко Ремінецький - 21-9-2006 у 11:17

З власної практики (зокрема на Тростяні): набагато вигідніше першим послати (подалі від себе:) ) бугельщика (що ледве на ногах стоїть %( ), а бугеля - не полінуватися - самому собі підкласти під одне місце - так безпечніше і надійніше ;).