Форум Рідного Міста

Президент у Львові=безпорядок на дорогах.

Ірина Роздольська - 8-3-2007 у 00:05

Ось одне з типових повідомлень в такі дні:

"Депутат Львівської обласної ради від УНП Олег Немчінов звернувся до начальника УМВС України у Львівській області щодо можливих провокаційних дій працівників ДАІ міста Львова.

«Сьогодні зранку, доїжджаючи на роботу, я, як і сотні інших львів’ян, став свідком і жертвою заторів, які виникли на львівських вулицях внаслідок вимкнених світлофорів в очікувані проїзду кортежу Президента України», - зазначає Олег Немчінов.

«Особливо мене обурив інцидент, свідком якого я став особисто, перебуваючи у салоні тролейбуса номер п’ять, на перехресті вулиць Стрийської та Івана Франка о 8.45 ранку», - розповідає депутат від УНП. «Після 20-хвилинного стояння у «корку», одразу після проїзду «урядового» кортежу, працівник ДАІ, який до того чергував на перехресті, зійшов на тротуар, почав розмовляти по мобільному телефону і зник… Що розпочалось після цього на перехресті… тролейбуси, маршрутки, автомобілі… А у тролейбусі одразу почались розмови: «Президент приїхав, вулиці перекрили, а ми мусимо на роботу запізнюватися», - зазначив О.Немчінов.

Коментуючи такі дії міліції, Олег Немчінов зробив припущення, що «подібну халатність можна розцінити двояко: або це свідомі дії нового керівництва обласної міліції для компрометації Президента України, або непрофесійність і хамське ставлення до мешканців міста". "В обох випадках винні повинні бути суворо покарані, задля чого я і скерував відповідне звернення на ім’я начальника УМВС України у Львівській області», - повідомив депутат Львівської облради від УНП Олег Немчінов."


ЦІкаво, як в таких випадках сприймати указ про заборону перекривання руху транспорту під час проїзду кортежів представників влади?

Василь Яворський - 8-3-2007 у 00:22

Ага... головне шо пан Ющенго ні при чому ;)

Тарас Гулка - 8-3-2007 у 08:47

Цитата:
ЦІкаво, як в таких випадках сприймати указ про заборону перекривання руху транспорту під час проїзду кортежів представників влади?


В указі крім всього є ще й пунктик в якому сказано, що у виняткових випадках згідно з рішенням начальника Управління державної охорони України за поданням Президента України дорожній рух може перекриватися. Приїзд Президента до Львова - чим не винятковий випадок :)

Ярема П. - 8-3-2007 у 12:49

Іде мова про оце:

Цитата:

працівник ДАІ, який до того чергував на перехресті, зійшов на тротуар, почав розмовляти по мобільному телефону і зник… Що розпочалось після цього на перехресті… тролейбуси, маршрутки, автомобілі…

Галина Лев - 8-3-2007 у 21:59

Свідоме хамське ставлення у нас завжди. Чомусь коли загинається у якому-небудь місці світлофор, ніхто з отих, в кашкетах не поспішає регулювати рух. Душіться, людоньки, самі. Не надто престижно, видать...

Ярема П. - 9-3-2007 у 00:21

А бо їм за це $ не платять. та якби й платили, невідомо чи б щось з того було. Бо відношення ще оте - совкове.