Оригінальне повідомлення від Dmy
Цитата: | Ось цікаво знати яке пиво вам до воподоби і взагалі про пиво можна писати тут
|
Для аперетивчику можна ще почитати: http://misto.ridne.net/viewthread.php?tid=2504&page=1
Там Куціфукс намагався підійти до питання глобально-філософськи, але нарід, попри
кволі спроби ініціатора налаштувати поспільство на шлях істинний, дуже швидко
повернув розмову в цілком конкретне русло. Хоча врешті злякався офтопізму і
закляк. Що ж, можна продовжити і тут.
Особисто я, наразі, віддаю перевагу банкам "Чернігівського "Білого". Якби
банкували "Білу ніч", мабуть, переметнувся би на це темне. Подобається "Оболонья"
"Преміум" і "Соборне" - теж не скляне.
"Сармат" (який я так ретельно обсервував у сусідній темі), НМГСД, після придбання
броварні Рінатом перетворився на цілковиті помиї різних сортів, щильності та
міцності. Теперешній хазяїн, певно, не розуміє, що харчові продукти - це не
металопрокат, їх особисто любити треба.
Під час акції "А чи маєте "Сармат"? Маєте? Це добре, але мені все одно не треба," -
навмисне (попри вищесказане) купив "Львівського": "Портера" і "1715". Мушу зазначити,
що "Портер" почав виправлятися. Тут така історія.
2,5 роки тому та марка мені дуже смакувала. В самому Львові (кінець жовтня) він був
дефіцитом. При цьому компетента особа розповідала, що серед львівського
студентства навіть не пиво взагалі, а саме "Портер" був своєрідною валютою для
розрахунків.
Незабаром грянула революція. Влітку 2005 я вперше зобачив львівський "Портер" у нас
і подумав, що революція таки відбулася. Купив. Боже, які це були помиї Закралася думка, що Львів у такий спосіб
вирішив потруїти братків. Гаразд, подумав я, очунявши, приїду до Львова - попью
справжнього. Приїхав (знову в жовтні). Купив один раз. Боже, які це були помиї Єдина
радість: зрозумів, що львівяни - порядні люди і навмисне нікого не труять, навіть
ворогів, запроданців і дончан. Хіба разом із собою. Далі вживав інші сорти, відтак
додому повернувся живим і місцями здоровим.
І от сьогодні (через 1,5 роки) ризикнув знова. Та нічого - пити можна - видудлив
півлітру, і навіть руки не тремтять
|