Форум Рідного Міста

Страхування квартири

Demyan - 10-5-2007 у 08:35

Цікавить все, може хтось має якусь іфнормацію, або хтось страхує квартиру, скажіть ск. це коштує, ци виплачують вчасно?

Мене цікавить страхування квартири, техніки в основному від затоплення (сусідами), якщо я затоплю, від пожежі...більше не цікавить.

Галина Лев - 10-5-2007 у 15:59

297-60-98 Це страхові брокери. Мають інформацію, досвід та асортимент компаній. Не прив'язані до однієї.

Demyan - 11-5-2007 у 08:25

А взагалі хтось стикався з страхуванням майна і відповідно виплатою якщо щось сталося? Відшкодовують без проблем чи треба купа нервів і часу?

Галина Лев - 11-5-2007 у 14:23

О це на власному досвіді скажу, коли Гарант Авто відшкодує мені збитки по машині. Їх клієнт мене стукнув, побачимо як спрацює ОЦВ. Часу треба однозначно, бо відшкодування здійснюється після рішення суду. Сказали мені, що то може бути до двох місяців, тобто десь в кінці червня. Радощів мало. Тим часом авто треба було робити за свої гроші. І справа не у страховиках, а лише в законодавстві. У нас все через суд, а суди в нас найсудистіші суди в світі...

Demyan - 11-5-2007 у 14:29

Це авто - тут мені здається інша справа.
Скажімо коли ви захворієте - страховка оплачує відразу а не в суд і ви чекаєте вмираєет :lol:
Тому саме цікавить нерухоме майно, ось затопило мене, пожар...як це виглядає діло на практиці з виплатою суми.

Andreas - 11-5-2007 у 21:00

2 Галина Лев

А хто подав в суд? Що, той, хто Вас стукнув вини своєї не визнав? А хто винний згідно протоколу ДАІ?
Справа в тому, що за рішенням суду Ви отримаєте гроші незалежно від того, є страховка в винного, чи нема. Страховка на те й страховка, щоб спочатку компенсувати збитки, а потім вже в судах розбиратися.

Юрій Сєров - 13-5-2007 у 00:56

Це може у Вас, в Німеччині так, а у нас... :(
Свого часу мені в скриньку закидали спам про страхування квартири, навіть від потрапляння літальних пристроїв (це було якраз після 11 вересня), АСКА це була здається. А як виплачують без поняття. Страхують мабуть одиниці.

Галина Лев - 13-5-2007 у 23:39

Ніхто не подавав до суду. Винна не я згідно протоколу. Просто у нас в Україні така процедура. Наразі роблю ремонт за власний кошт, бо моя машина зареєстрована в Польщі. Якби у мене було каско, то звернулася б в Польщі до страхової компанії, вони авто списали б, а мені виплатили нормальну копійку. Якби на нашій реєстрації, то в нас відбулося б те саме, тільки платила б компанія винуватця. А я там ОЦВ зробила, про Каско успішно забула, бо машина стара, дешева,- от тепер і маю дурне заняття, та ще й місяць на громадському транспорті.

Demyan - 7-8-2007 у 12:14

Все таки якщо вибирати між сигналізацією і страховкою - думаю варто вибрати строховку (або те і те:) ). Адже сигналізація не врятує від того що всеодно можуть вкрасти щось або ж пожежа або ж потоп.
З виплатою страховок - ну ніби кажуть що виплачують але як насправді - ніхто не стикався з знайомих.

Рост - 8-8-2007 у 01:32

Страховка мені теж більше до вподоби. Бо сигналізація не дає гарантії від кражі/руйнування. Тож, якщо страхові виплати не є проблемою, тоді страхування.

Віктор Саварин - 21-3-2011 у 14:51

Demyan, як постійному клієнту можу підказати умови по програмі Господар =) Взагалі теж вважаю, що при страхуванні авто, користь від КАСКО, приміром, реальна, ніж від дорогих систем захисту, яких злочинці можуть взламати...на крайняк евакуатором вкрасти авто можна...

Кого цікавить будь які види страхування авта/квартири/майна тощо і справді надійний захист від потужної страхової компанії, звертайтеся:

Страхова компанія БРОКБІЗНЕС. Усі види страхування!
http://www.bbs.ua

тел/факс: (032) 253-75-83
моб. тел. 097-2238869 Віктор

Доставка полісу "автоцивілка" по місту Львову БЕЗКОШТОВНА!

Наша адреса :
м. Львів, вул. Шпитальна, 9 (2 поверх), біля ТЦ "Магнус"