Форум Рідного Міста

Нещасні випадки, критичні ситуції. FAQ

Андрій Пелещишин - 26-6-2007 у 21:02

Може ми би спробували сформувати маленький перелік усяких поганих і неприємних ситуацій, у які потрапляють наші дітиська, і як у таких ситуаціях діяти.

Андрій Пелещишин - 26-6-2007 у 21:04

Перша ситуація на розгляд - дитина запхала до носа і вдихнула кісточку від вишні...
У конкретному випадку, дякувати Богу, все обійшлося - вона її висмаркала. Але як поступати в загальному випадку - неочевидно (ну окрім традиційного - "везти до лікаря").

Demyan - 27-6-2007 у 11:49

Мені здається що тут кожної дитини особливо, одні кісточку до носа, інші їдять своє волосся, інші пхають пальці в резетки.....важко передбачити всі ситуації.

Тарас Сокальський - 4-7-2007 у 19:34

Нещодавно вчив свого старшого, що таке напруга і куди не треба пхати пальці. Як практичну ілюстрацію використав заряджений конденсатор:o. Тепер не тільки до розеток не лізе, але й просить старших ввімкнути/вимкнути світло (хоча раніше робив то сам , підставляючи крісло, часто серед білого дня:baddevil: )

Богдана Курилюк - 5-7-2007 у 08:07

Пане Тарасе, добре виховуєте своє дитя. :saint:
Але моя думка, в такому випадку треба неабияк звертати увагу і на вік дитини. Якщо хлопчакові до 5 років, то тоді особливо обережно треба з такими речами. Він може стати лякливим і не самостійним, що теж не є нормально...

Андрій Пелещишин - 20-1-2008 у 22:25

Сьогодні "проходили" застрявання голови між перилами.
Нічого, слава Богу, усе минулося добре. Але прийшлося трохи намудохатися, поки знайшли найширше місце. Зле було, що малий весь час старався голову піднімати вище, а "дірка" була в самому низу. Довелося застосувати силу.

PS Вуха потім довго горіли :)

Юрій Сєров - 21-1-2008 у 12:01

Ну ти садист! :lol:

Лєна Дадукевич - 21-1-2008 у 13:16

А у мене рік і 8 буде за тиждень, то ж, лізе всюди, звонить всюди, все цікаво, а пояснення ще нічого не дають, на жаль... Про застрявання голови між перилами на балконі я наперед з жахом думаю...

Тарас Сокальський - 21-1-2008 у 17:32

В меншого вчорашні тренування з розгойдування манежика закінчилися перевертанням останнього. Обійшлося тим, що гепнувся мармизою в коробку з м'якими іграшками. Довелося терміново почистити-пошкурити-помити свої улюблені 8-кілограмові гантелі і причепити їх до 2-х діагональних ніжок.

Оля Деркач - 12-7-2008 у 22:20

а мене знайомий на канікулах у бабці вдягнув кастрюлю на голову і не могли її зняти:o. то вона його в електричці до міста везла з тією кастрюлею і ще й обмотала її хустиною. А саме кумедне було те, що він почав у поїзді розмовляти, звуки були наче з тунелю:sing:

Горват Корнелія - 13-7-2008 у 05:36

Був і в мене такий, не сказала би, кумедний, скоріше трагікумедний випадок. Дача, весна, працюють на грядках дід, баба, я, чоловік, а двійко моїх 6-8 літніх синів серед цього всього бігають. Як водиться, спостерігаєш півоком...Але коли хвилин 3-5 не бачу старшого, то відповідно гукаю, шукаю. А він умудрився з цікавості впасти у цистерну з водою(добре, не повна була) на сусідній дачі. І коли над цистерною зявилася голівка, жах ситуації пройняв. Виплив сам, кажучи,що плив "на світло"! От так! І це при 4 дорослих. Інший випадок. Той же старший, коли було йому 1 рік 3 місяці. Літо, спека, вікна настіж, 4 поверх...Бабця і мати дивляться тоді популярний "Спрут", а дитина голенька бігає... Аж глип у дверне скло-відображається моя дитина на вікні сусідньої кімнати (вікно навстіж!), тримаючися за раму і дивлячися за вікно... Оце був стрес...

Андрій Пелещишин - 13-7-2008 у 08:35

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Тарас Сокальський
В меншого вчорашні тренування з розгойдування манежика закінчилися перевертанням останнього. Обійшлося тим, що гепнувся мармизою в коробку з м'якими іграшками. Довелося терміново почистити-пошкурити-помити свої улюблені 8-кілограмові гантелі і причепити їх до 2-х діагональних ніжок.

А мій аналочно був перевернув крісло. На жаль, влетів затилком в батарею. Тепер має шрам десь так 3см - розсік собі голову.