Форум Рідного Міста

Достовірність інформації на http://www.allcity.in.ua

Андрій Бучак - 14-12-2007 у 08:50

Добрий день. Я створив сайт про українські міста http://www.allcity.in.ua. Тому що я сам з Донбассу, прошу перевірити інформацію про ваше місто: невірні дані виправити, можливо доповнити. Буду вдячний за аматорські фотознімки для ілюстрацій сайту (слати на allcity.in.ua@gmail.com). Ваші зміни будуть обов'язково враховані, краще відправляти на мило, але й тут буду переглядати. Також буду рад статтям про інші українські міста (якщо матеріал буде з інших сайтів - укажіть джерело)

Рост - 14-12-2007 у 12:03

Стосовно історії - не заглиблювався, тільки переглянув, бо я не історик, з датами не дуже дружу.
А от щодо промисловості - ви забули пригадати дуже потужний і далеко не останній у світі "Львівський Авіаремонтний", який живе і процвітає.
Також у Львові як працювала, так і працює щвейна і харчова промисловість, явно не збавляючи темпів.
Ну а щодо пром-гігантів, які ви пригадали - шкода завод телеграфної апаратури, направду, а електрон, полярон, лорта, які за життя ніяк не могли випустити хоч щось людське не дуже. Шкода тільки, що з їх приміщеннями обійшлися не правильно, розчленувавши на куски. Ну але тут я вже наближаюся до слизької теми, в якій замішані високі чини і далеко не завжди з України.
ЛАЗ не закрився, але знизив темпи конкретно, бо довелось робити щось трохи краще за оті колишні гроби на колесах (хоча можливо що і серед колишніх автобусів усього Союзу вони і не були найгіршими, але не тепер).
Взагалі сказується генетика і географія - Львів. будучи все життя торговим містом, коли йому перестали нав`язувати ту чи іншу волю, вернувся до улюбленого заняття. І тепер більшість функціонуючих фірм - торгові.
Ще одне підприємство, хоч маленьке. але варте уваги своєю унікальністю - це інститут акустики (точної назви не пригадаю, хіба як буду проїжджати мимо - гляну). Унікальний він найкращою в Україні безеховою камерою. Ну і працює - відбуваються розробки, виготовлення акустики досить високого рівня.

І ще щодо дизайну сайту. Чесно - він жахливий. Зробіть щось...

Андрій Бучак - 14-12-2007 у 12:27

Дякую за відповідь. Ваші зауваження щодо промисловості враховані, інформація на сайті поновлена.
А щодо дизайну - згоден, це був перший варіант, а зараз обмаль часу для переробки. Але після Різдва будуть зміни.

Ярема П. - 14-12-2007 у 14:41

А на кого орієнтований той сайт, яка його цільова аудиторія? Мова - російська... Що, росіянам невідомо про наші міста? На мою думку, краще б було зайнятися редактуванням Вікіпедії, де і розміщувати цю інформацію про міста України. Не зовсім мені зрозуміла доцільність сайту. Якщо помиляюся, прошу про аргументи.

Анастасія Кулакова - 14-12-2007 у 14:48

Незмістовна калька з міських офіційних сайтів. Для чого він? Для кого? Пробачте, не мала наміру Вас образити.

Дмитро Тарасов - 14-12-2007 у 17:01

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Андрій Бучак
Також буду рад статтям про інші українські міста (якщо матеріал буде з інших сайтів - укажіть джерело)

2 Андрій Бучак
Прошу при передруці матеріалів дотримуватись правил Форуму http://misto.ridne.net/viewthread.php?tid=1730 !
Зокрема п.4 !

Андрій Бучак - 14-12-2007 у 18:01

Дмитро, помилку виправив.