Форум Рідного Міста

Моддинг комп'ютерів

Юра Підсадний - 18-2-2008 у 22:01

Я працюю на новій комп'ютерній фірмі Feel Free Computers. Ми зокрема спеціалізуємося на послугах та товарах для модингу. Мене тепер цікавить хто з присутніх коли небудь займався моддингом ? хто бачив фотографії модингованих ПК ? Хто шукає комплектуючі або допомогу у виконані ?

Короче: Ваша думка про МОДДИНГ ! :)

Тарас Ільчишин - 18-2-2008 у 22:35

я собі думав зробити, але ніяк руки не доходять. Маю дома кілька корпусів, які ідеальні для моддингу - алюмінєві фуджицу-сіменси.

Рост - 18-2-2008 у 22:52

Я займаюсь моддінгом. А також твікінгом і звукінгом рівню хайендінгу :D

От... Одразу чомусь Еллочка Людоєдочка згадується при таких словах :)

А ще є тут такий Володя Горак (ну, є, якщо він нарешті розібрався зі своїм ЦДМА-шним модемом :) ), в якого настільки моддінговий комп, що мені, коли заходжу но нього в кімнату, хочеться одразу вишкрябатись на стінку - страаашноо :) В сенсі - жуть як світиться і переливається все :)

А взагалі я любитель строгого хай-енду. Дивишся - ніби нічого незвичного. А включаєш - і одразу розумієш: Вєсч!".

Юра Підсадний - 19-2-2008 у 11:03

а де Ви купляєте товар для MODDING - гу, TWEAKING -гу, OVERCLOCKING -гу, SILENCING -гу та всіх ін. -ГУ яких я забув дописати ???

І на цьому місці, хчу закликати до закидування фоток, я зроблю перший крок :)

cold_fire_1.jpg - 13kB

Юра Підсадний - 19-2-2008 у 11:13

My first MOD...

DSC00824.jpg - 101kB

Юра Підсадний - 19-2-2008 у 11:14

My NEXT MOD... :)

NXT WORK.jpg - 147kB

Юра Підсадний - 19-2-2008 у 11:15

and another one...

DSC00512.jpg - 64kB

Юра Підсадний - 19-2-2008 у 11:20

а той мені витащили з хати до того як я встиг його завершити... це було в Липні 2006... Часом ніхто його не бачив ??? :) Всі підказки які призведуть до затримання злодіїв будуть щедро винагороджені :)


Тарас Ільчишин - 19-2-2008 у 13:01

я маю корпус Fujitsu-siemens Scaleo 800s. Що з ним можна зробити. Хочу з ним побавитись.

Доречі, де ви знаходитесь?

Scaleo 800s.jpg - 18kB

ZT - 19-2-2008 у 15:38

Не люблю просте кольорове розцяцьковування, те шо зараз називають модингом. Тільки функціональний модинг і знешумлення. Дещо для цього можна знайти і у львівських магазинах, дещо - замовити в Києві.
Нарахунок деталей, то особисто мені бракує хорошого прозорого міні-ATX корпусу. Ніде не можу знайти, прийдеться самому робити, як буде час :)

П.С. Головне, не займатись модингом заради модингу :).

JumpingRat - 19-2-2008 у 17:26

Суто візуальний моддінг мене не дуже хвилює, а ось знешумлення - то питання цікаве.
Хто які рішення для процесорів на 775 сокеті порадить?

Юра Підсадний - 19-2-2008 у 21:07

До ZT: попрошу не плутати Моддинг з Кейсбилдінгом (CB) ! Крім того моддинг не обовязково включає у себе Tweaking, Silencing, Overclocking і т.п. На фотографіях видно лиш Visualmod, наприклад комп'ютер на першій картинці має інтегроване водяне охолодження і розігнаний до ****

ПК з фото на якому видно купу товарів для модингу, якраз перетворяється у проект під назвою H2wOw... Там буде водяне охолодження і акваріум (не дзвоніть в Greenpeace :) рибок не буде)... як будуть свіжі фотки розташую на форумі...

Прошу пояснити що для Вас є "справжнім моддингом" ???

Щодо "модингу заради модингу", то я сгідний ! Тому ми завжди тісно співпрацюємо з нашими клієнтами щоб реалізувати ЇХНІ бажання...

Щодо обезшумлення рекомендую Zalman CNPS9500 або CNPS9700, або ще краще, якщо позволяє бюджет: водяне охолодження серії thermaltake big water (модель, залежно від ПК). Також дуже добрі є водяні охолодження фірми Innovatek. Все це можна у нас придбати. Крім того ми пропонуємо звукоізоляційний матеріал Noiseblocker Evolution EQ Platinium які зменшують шумність ПК у ідеальному випадку до 90%... взагалі Silencing це ціла філософія при якій треба багато чого враховувати щоб отримати оптимальний результат... якщо хтось зацікавлений- прошу звертатися, ми Вам підшукаємо оптимальний варіант...

Ми зараз проводимо повний ремонт приміщення. Десь в середині березня будемо знаходитися на вул. Чупринки. На разі маємо стенд на Іскрі (Сихів) і працюємо "віртуально". Оскільки ми доставляємо товар це працює досить не погано... Майстерня у робочому стані, такщо можемо приймати ваші замовлення :)

Юра Підсадний - 19-2-2008 у 21:11

Щодо акрилового корпусу можу запропонувати:
SUNBEAM ACII-T TRANSPARENT Acrilic Case
або
SUNBEAM ACII-T TRANSPARENT Acrilic Case

правдо то MIDI Case

якщо десь найшли модель яка Вас цікавить, моду замовити з Польщі чи Німеччини... Це не проблема... Ми на фірмі стараємося придбати все що хоче клієнт, навіть якщо треба шукати за межами України...

Юра Підсадний - 19-2-2008 у 21:17

З корпусом можна зробити все що позволяє фізика... а у іншому випадку ми теж постараємося, щось придумати :)

Тут все залежить від Вас ! Чи Ви хочите розмальовку в гарний колір, аерографію, просту чи художню вирізку, комбінацію з того, гравіровку, оббити пухом, деревом чи чимсь іншим... Можемо і розрізати на куски і запхати в щось інше (наприклад ящик з під пива). Можливостей безліч... напишіть що Вам подобається і щось попробуємо придумати...

Рост - 19-2-2008 у 23:36

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юра Підсадний
а де Ви купляєте товар для MODDING - гу, TWEAKING -гу, OVERCLOCKING -гу, SILENCING -гу та всіх ін. -ГУ яких я забув дописати ???

Бачте, ті комп`ютери, які ми зараз розробляємо, вони не теє... не домашні. Дещо специфічні комп`ютери, тому багато що, в тому числі корпуси, дороблятимуться вручну.
Але комп`ютери - не основне в моїй роботі, тому що основне - це аудіо, трохи відео, хорошого якісного рівню.

А що стосується стайлінгу комп`ютерів, то це явище повинно розглядатись, як на мене, в контексті інтер`єру, інакше вийде муветон. З цим у нас, як раз, найбільша проблема в різних галузях, причетних до тюнінгу та стайлінгу - люди не роблять цілісні проекти, які сприймались би, як єдине ціле. От взяти той прозорий бокс, який світиться різними кольорами. Ставиш в кімнаті, - а воно як танцівниця самби з бразільського карнавалу на зупинці метро - недоречно.

ПС. Пошепки. Тсс... А підставка під каву у вас є? :)

Юра Підсадний - 19-2-2008 у 23:54

Тут Ви праві, але у нас вже були не мало клієнтів які начали опис того, що вони хочуть з слів "моя кімната у стилі..." . Робили моди з дерева та пергаменту із тушовим малюванням для любителів сходу і монтували компи в тітанові диски для любителів машин... то правда, що часто клієнти просто кажуть "хочу" і тоді ітрошки шкода тої роботи... за те тим більше тішить коли хтось думає про "гармонію цілого" і можу втішити, що таких клієнтів стає все більше...

ПС: так є... USB підставки з підігрівом під чашки... прості за 7,5 у.о з інтегрованим HUB на 4 USB за 9 у.о. , а з HUB + металева чашка 11 :) Можемо і замовити USB гриль, але для него треба 12 вільних USB портів :) :) :)