Форум Рідного Міста

Міні-конференція користувачів CMS Drupal, 31 серпня, Київ.

ZT - 24-8-2008 у 21:30

В неділю, 31-го серпня відбудеться DrupalCamp Kyiv – перша в Україні зустріч веб-розробників, які створюють сайти на Drupal. Мета – знайомство українських друпалерів і всіх зацікавлених у цій системі, обмін досвідом та ідеями.
Формат зустрічі максимально відкритий – планується декілька доповідей і презентацій з подальшим неформальним спілкуванням. Попередня реєстрація не потрібна. Будь-хто може взяти участь, або виступити з власною презентацією. Всі організаційні питання обговорюються у Гугл-групі, хто зацікавився – сюди.

На даний час заявлені приблизно такі доповіді: "Кращі сайти на Друпалі", "Порівняння версій 5 і 6", "10 найважливіших модулів", "SEO в Друпалі". Крім того має бути кілька презентацій проектів, зроблених на базі цієї CMS, наприклад, західного порталу polymeme.com.

Початок події о 12.00. Місце проведення – G-Club. (Карта). Якщо будете в цей час в Києві – не проґавте :)

Андрій Пелещишин - 24-8-2008 у 22:14

На "Рідному" друпалівських сайтів понад десяток, і різноманітних.

Андрій Пелещишин - 24-8-2008 у 22:36

До речі, Тарасе, якщо будете мати якийсь контакт з організаторами - ми фактично вже маємо власну українську локалізацію Друпалу.

ZT - 25-8-2008 у 11:38

Я якраз і подумав, що було б класно, якби від ridne.net була якась презентація. Якщо був би час і можливості.

Нарахунок локалізації, то я так розумію зараз всі користуються власними локалізаціями інтерфейсу, адміністративну частину залишають англійською. Власне на зустрічі це теж збираються обговорювати, але я не зможу на ній бути. Зацікавленість в єдиній версії локалізації є, я і сам не проти долучитися до цього процесу. Треба якось зкоординувати.