Форум Рідного Міста

Дуже болить горло...

Наталка - 14-3-2009 у 13:00

Доброго дня! Прошу практичної поради щодо лікування болю в горлі, саме як симптому, найбільш стійкого :( З вдячністю прийму усі думки і методи :saint:

Катерина Слобода - 14-3-2009 у 13:21

Спробуйте змішати чайну ложку соди і чайну ложку солі - залити теплою водою (десь 200- 250 мл. За бажанням). Полоскати через 15- 30 хвилин. Але кожного разу потрібно робити нове. Досить непогано знімає біль.

Ярема П. - 14-3-2009 у 13:34

З власного досвіду - Йокс пирскалка в горло. Знімає дуже швидко біль в горлі і температуру.

Андрій Пелещишин - 14-3-2009 у 15:34

Є така зелена рідина - Хлорфіліпт. Нею можна полоскати горло

Юрій Сєров - 14-3-2009 у 16:09

Ще є червона така порскалка, Орасепт здається називається, з вишневим смаком. Досить добре помагає мені, основне не занадто часто порскати, дотримуватися інструкції.
Ще один метод є. Бридливим не читати :). Як чистите зуби, коли вже полощете рот від пасти, то не зразу випльовуйте, а тою рідиною ще пополочіть горло. Добре допомагає, так як паста має усіляки протибактеріальні речовини. :)

Марія Павлюх - 14-3-2009 у 17:42

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Наталка
Прошу практичної поради щодо лікування болю в горлі, саме як симптому


Мені допомагає йодотерапія.При початкових симптомах болю в горлі, наношу на шию йодову сітку.





Наталка - 14-3-2009 у 20:37

Усім дуже, дуже дякую :saint: Зібрала всі рецепти в окремий файл, вистачить, аби не одне горло вилікувати. :)
Спасибі велике.

Ольга Дука - 18-12-2009 у 10:18

Наталка, доброго дня! Як я розумію Ви доволі часто хворієте горлом. Хочу розповісти, як я вирішую таке питання стосовно себе і доньки. З дитинства постійно хворіла ангінами і мене лікували антибіотиками, що призвело до певних наслідків (про них окремо) хронічного танзеліту. Тому шукала природні методи лікування і одного разу мама розповіла мені про Таітянський сік Нони. Вже чотири роки я не знаю що таке ангіни і інші простудні хвороби. Ящо я чи моя донька заболіваємо, ми полощемо горло соком. Одразу знімається біль і за день-два повністю виліковую горло, нормалізую температуру, нежить проходить за три дні. Трохи розповім, що робить Таітянський Нони для організму:1. Виводить токсини, шлаки, яди. 2. Живить клітини. Містить біля 400 речовин - вітаміни, амінокіслоти, мікроелементи, ферменти в природньому балансі. 3. Профілактика захворювань. Підсилюється імунна система, збільшується кількість захисних клітин, таким чином, створюється заслон від інфекцій та захворювань. 4. Допомога при різних хворобах, хоч сік не є ліками, не біодобавка, це їжа. Його можно пити як любий інший сік в довільній кількості. Смачний. Якщо Вас зацікавило моє повідомлення, буду рада розповісти більше про сік та де його можна придбати. Бажаю не хворіти!

Demyan - 18-12-2009 у 12:24

В мене теж проблеми були. Скажу так в кожного тут свій організм і одному одне підходить іншому інше.

Мені помагає - пару капель йоду і сіль.
Якщо болить далі - мазь Люголя - і все.

Марія Вибранівська - 18-12-2009 у 13:19

Хронічний фарингіт мені вилікувало постійне носіння бурштинових коралів. Це щира правда.
Я зауважила, що поки на шиї коралі - горло не болить, зніму - через 5-6 днів біль відновлюється. То я і не знімала. Десь так через півроку зауважила, що коралі, до того чистенькі і прозорі, геть момутніли. Довелось їх зняти. Так з горлом проблем немаю і досі (Тьху-тьху-тьху...)