Форум Рідного Міста

Донорство. Світло й тінь.

Галина Лев - 1-4-2009 у 21:00

Дуже широке поняття. Можливо не варто було узагальнювати, але я подумала, що рано чи пізно все одно хтось підніме ту тему, але будуть розтягати по частинах тіла і сприйнятті, тому, якщо дозволить адміністрація, нехай вже буде вкупі.
Ми сьогодні з подругами згадали про здачу крові. Навіть не пригадаю з чого вже почалося, але, будучи за леп-топом, я одразу почала рити споріднені теми. Наразі так і триматимусь крові, а далі дасть ся чути. Отже, чи стикались форумці з центром переливання крові, чи здавали кров самі, чи може планують і як загалом до цього ставляться.

Тут посилання на одну з численних сторінок, котрі пробуджують бажання таки піти туди: http://www.krov.org.ua/index.php?option=com_content&task=view&a...

Марія Павлюх - 2-4-2009 у 08:00

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Галина Лев
Отже, чи стикались форумці з центром переливання крові, чи здавали кров самі, чи може планують і як загалом до цього ставляться.


Мені доводилося спілкуватися із працівницею Центру переливання крові, яка розповіла про безліч проблем, які в них є. Загалом, я позитивно ставлюся до донорства. Але вважаю, що воно має бути платне або людина особисто вирішує, що безоплатне.

Галина Лев - 2-4-2009 у 13:21

А ось кілька посилань на статті, де йдеться про користь здачі для здоров'я самих донорів: http://www.myvin.com.ua/ua/news_vin/archive/korisno/707

http://www.kreschatic.kiev.ua/ua/2428/art/17230.html


Марія Вибранівська - 3-4-2009 у 09:28

Я особисто дуже часто страшенно шкодувала, що не можу бути донором ( колись перехворіла жовтухою).
Кров потрібна виключно людям, які попали в біду. А в наш час і в нашій державі людина залишається з бідою сам-на-сам. Хіба що з друзями та родиною. Мені від розуміння цього дуже гірко.
Хотілося б допомогти всім... А не дуже є чим...

Юрій Сєров - 3-4-2009 у 11:16

Цитата:
Я особисто дуже часто страшенно шкодувала, що не можу бути донором ( колись перехворіла жовтухою).

Те саме...