Форум Рідного Міста

Провайдер КОМІТЕХ/Сихів-нет на Левандівці і не тільки

Ярема П. - 15-2-2010 у 22:36

Чи я один тут з Левандівки?
Хочу кілька добрих і недобрих слів сказати про цього провайдера. Це колишній Львівлан, мають контору на Сихові і на Залізничній. Сторінка http://komitex.net/, і він то само що і Сихів-нет (http://www.syhiv.net.ua).
Раніше в цього провайдера зв’язок був нікудишній, але підкупляли низькі ціни і необмежений трафік. Ще одна незручність (для мене) - йшло фільтрування по МАК адресі і не було завнішнього IP. Перше означало, що з’єднавшись перший раз з одного компа, то надалі з того компа і мус з’єднуватися, бо інакше нічого не вийде. Треба було використовуати МАК клонування або інші способи. Друге просто означало, що до свого домашнього компа знадвору добитися було неможливо - всі клієнти в мережі провайдера мали один і той самий IP-адрес. Ну але ціна...
Хороше: наприкінці 2009 року за ті самі 40 грв можна було вже мати 0.6 Мбіт (було 0.5) без ліміту трафіку. В зв’язку з тим, що клієнтів в них порівняно мало з зажерливою Воля-Львів, то відповідно реагують швидко. Від моєї подачі заявки до підключення пройшло 3 години. Від Кінця січня встановлене якесь нове обладнання і це вроді би покращило якість зв’язку. Точно сказати не можу, але принаймні швидкість стабільна, і що важливо, стало менше розривів - протягом оцього лютого розірвало PPPoE зв’язок лиш кілька разів і то максимально на кілька хвилин (в мене рутер з’єднується). Більше того, за кожним з’єднанням ви отримуєте окрему IP адресу! Звичайно, вона не статична, але все одно... Та і є http://dyndns.org, як на то пішло.
Хто що ще може сказати?

Соломія Федушко - 16-2-2010 у 17:27

Не знаю, як там у вас на Левандівці, а у нас на Топольній КОМІТЕХ теж є, зв'язок файний :saint:
http://komitex.net/map_of_coverage/
Я з КОМІТЕХом "дружу" вже два роки і ні разу він мене не зрадив, хіба тільки о 00.00 останнього числа місяця ... коли забула поповнити :)
та й великий плюс ціни :) в мене "Вільний 0.6 Mb" пакет за 40 грн. на місяць, а також він без ліміту трафіку
Один негатив був, то лише розташування їх офісу, як кажуть "там, де дідько добраніч каже":). Коли підписувала угоду (тоді ще там будинок, в якому знаходився офіс недобудований був і нереально здогадатись, що там офіс може знаходитись... ) добряче пошукати прийшлось:( Але добре, що це того варте!
В мене тільки хороші враження про послуги цього провайдера!

Ярема П. - 5-4-2010 у 02:11

Комітех збільшив швидкість до 1 мегабіта! Чудовий подарунок на свята!