Форум Рідного Міста

Привітання з Новим роком по e-mail

Demyan - 4-1-2011 у 09:34

Ну чесно вже так надоїло це....я не маю на увазі спам - це окрема тема, а від своїх же клієнтів/друзів. Тупо брати висилати якісь відкритки просто скачені де небудь, навіть зміст мабуть не читали.
Деякі хоч ховають адреси, а деякі взагалі просто всьому списку.
Деякі взагалі просто жмуть - Переслати всім - з позначкою FW і з підписом не від тої фірми. :)
Цікаво, що думають такі люди коли висилають таке? Я не витримав і деяким особливо тим хто давав всі адреси написав своє феееееее :cool:

Андрій Пелещишин - 4-1-2011 у 10:09

Цікаво, я теж збирався підняти таку тему. Мені також не надто подобаються усякі онлайн-відкритки чи скановані версії звичайних відкриток. А ще смішно буває, коли через сервіс привітань лінк на відкритку присилають - мовляв, підіть собі і подивіться на малюночок :)
Здається, значно ціннішим є отримати звичайну поштову відкритку, телефонний звінок, звичайний персоналізований емайл чи смс. Але персоналізований, адресний! А то від товариша, з яким на "Ви" в житті не був, отримую "У цей день бажаю Вам...." :(

Ярема П. - 4-1-2011 у 12:26

Xa-xa, мене теж то деякою мірою нервує, не можна написати пару людських слів від себе. Але сам кілька влучних вітань розіслав знайомих. Ті, що приходили мені, навіть не читав, вважав, що якщо прислали - значить пам'ятають.

Катерина Слобода - 4-1-2011 у 22:58

Мені один мій друг постійно на свята присилає листівки зроблені спеціально для мене. На Новий рік то було найкраще привітання зі всіх, що отримала і найбільше ним тішилася! Ще й досі тішуся :D

Онук Юрій - 7-1-2011 у 00:02

Погоджуюся це нервує, але якщо потрібно привітати понад десяток осіб важко бути оригінальним то чи не простіше зробити одне нейтральне привітання і відіслати сім, а не кожному персонально. Особисто я не маю часу бавитися в оригінальність, але люди яким відіслав привітання його заслуговують тим більше що про них пам'ятаю і спілкуюся. Тих до кого не звертаюся на Ви не має давно в контактах. А ось що до пересилання будь-чого і будь-кому погоджуюся безглуздо. Отримав сам шість однотипних привітань здертих з контактів чи ще з якоїсь соціальної мережі. Тому думаю що зроби своє не персоналізоване і розішли тим кого поважаєш це золота середина.

Катерина Слобода - 7-1-2011 у 11:29

Головне, щоб на Різдво випадково не послати привітання з Великоднем, а то таке вчора отримали...

Hanor Narasson - 7-1-2011 у 20:33

Може це натяк на те, що Вам зичать "причащатися" аж до того часу, коли слід буде вiдповісти "Воістину воскрес!":lol: