Форум Рідного Міста

Особливості реєстрації на регіональних українських форумах.

Володимир Озерянко - 3-1-2013 у 11:55


Особливості реєстрації на регіональних українських форумах
ЧИ:
Чому мене на Вінницькому обласному Форумі кличуть по Логіну "Суходристальник Вінницький"?

Люблю заходити на нові для себе громадські /типу обласних/ українські сайти. Заходиш так гарненько на сайт, пробігаєш тематики форуму : - краса і різноманітність тематики спілкування в наявності! Швиденько реєструєшся і відразу починаєш спілкуватися з народом - спочатку побічно, а потім персональніше. Ліпота! Так, звичайно, так хотілося, щоб було саме так і при реєстрації на Вінницькому обласному Форумі. Але…
Заходжу 6-го листопада у якості "гостя" на сайт Вінницького облфорума, клікаю на транспорантик "реєстрація" - "вивалюється" найпростіша анкеточка первинна на 5 всього питаннячок: пароль /не менше АЖ ОДНОГО знаку/ і підтвердження пароля, адреса електронна один раз /необов'язково/, номінація "придумай логін" і іноземне слівце, - "вгадай яке". Ну, думаю, все типу простіше простого: три хвилини роботи, - і ти зареєстрований. Ліпота!
Ага! Тримай кишеню ширше! Ліпота є, та з величезним знаком мінус! І який розумник Вінницько-районний це з бодуна придумав - таку анкету реально? Там дві позиції непрохідні "вгадай слівце іноземне" /доведи, що ти не кіборг Вінницький/ і "придумай логін з нелогічним сенсом" - непрохідні навіть з усіма можливими "телеЗнавцями"… Тільки іноземне слово по буквах я розгадував одинадцять разів і кожного разу одна-дві букви були невпізнанні усією моєю сім’єю!

Особливо потішно було під наглядом комп'ютерної програми Форуму призначити ЛОГІН. Я визначаю логін - ВОВАН, Програма мені – мовляв, є такий. Я пропоную - ВОВАНН, КОМП мені - такий СХОЖИЙ є. Я варіюю послідовно: ВОВАНЧИК, ВОВАНИЩЕ, ВОВЧИК - "Є схожі Логіни», - спокійно кожного разу доповідає КОМП сайту… Йшла вже 29-а хвилина реєстрації… У серцях включаю уяву і називаю для Логіна передбачуване /на той нервовий момент/ прізвище того комп'ютерного Генія, який винайшов цю програму реєстрації на Вінницькому облфорумі : СУХОДРИЩЕНКО, бо, реєструватися на Вінницькому обласному форумі і, вибачте за так негідний підбір слів, /а баби - заткніть вуха!!!/ і "сухо дристалити" - одно і те ж, тому що однозначно - і те і інше ФІЗИЧНО неможливо виконати!

ЕПІЛОГ.

Як ви вже мабуть здогадалися, розумний комп'ютер Вінницького облсайта -- Логін "СУХОДРИЩЕНКО" - теж забракував, як такий, який, мовляв, на щось або когось там в області схожий. Я ж, врешті-решт, на останніх нервах зареєструвався на Вінницькому обласному форумі під логіном "СуходрИстальник Вінницький". Читайте тепер мої кореспонденції під цим екзотичним Логіном на сайтах Вінниці та Вінницької області!