Ось постало питання треба скажімо винести холодильник (швидше викинути). Куди
його нести? чи є якісь служби які можуть самі знести і вивезти його кудись? чи
треба брати друзів ставити пляшку знести до найближчого мусорника і там лишити?Остап Шумин - 3-1-2007 у 09:02
Про такі служби не чув, але думаю з друзями буде дешевше і веселіше
А на смітнику є свої спеціалісти - знають, що робити. Єдине питанная фріон... озон
сьогодні дефіцитний...Тарас Задорожний - 3-1-2007 у 09:24
Чув колись, що знайомі викликали спеців з якоїсь контори і вона виносила такого
плану речі та будівельне сміття. Але везли їх просто на звалище і все. Спеціально
утилзацією вони не займались.
А якшо нема бажання рухати колєгів, то в районі завжди можна знайти 3-4 пияцюжок,
які з а пляшку холодильник винесуть, занесуть і ще раз винесуть Demyan - 3-1-2007 у 09:32
Аможе взагалі комусь потрібен холодильник? Він здається в робочому стані. Точно
не знаю треба спитати. Якщо цікавить то напишіть взнаю фірму і т.д., після свят
(зараз я не на місці) - можна щось придумати, умова одна - самозніс і самовивіз .Марина Сай - 3-1-2007 у 10:35
дАЙТЕ ОГОЛОШЕННЯ ПРО ТОЙ ХОЛОДИЛЬНИК І ПРО САМОВИВІЗ - ТІ КОМУ ТРЕБА ХОЛОДИЛЬНИКА
ПРИЇДУТЬ І САМІ ВИНЕСУТЬ http://vmagazin.com.ua/cat/add/Demyan - 3-1-2007 у 10:46
О ні, я не хочу давати оголошення, вже раз дав про покупку машини....звонить всі кому
не лінь, а потім випадково мій телефон дали що я продаю машину...мусив звонити в ВМ
просити щоб заблокували номер бо просто жах було. Як буду на тому місці спитаю чи
він робочий тоді може дійсно комусь потрібно буде. Знести вже думаю допоможу а як ні то варіант - друзі плюс пиво.
P.S. А може Марино у собачий притулок потрібен холодильник, хоча для чого не знаю
там мабуть ітак холодно.Марина Сай - 3-1-2007 у 12:16
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Demyan
P.S. А може Марино у собачий притулок потрібен холодильник, хоча для чого не знаю
там мабуть ітак холодно.
Взагалі то добрі люди нам подарували вже холодильник. Один в робочому стані і два
в неробочому, але як шафи як раз нормальні. Якщо є старі килими то ми б знесли , нам
потрібні старі речі тіпа секондхенд marco - 3-1-2007 у 20:24
Мені з таким зарадила Оселя (якщо холодильник ще хоч троха придатний до
використання).
Адреса, тел і т.п. в останньому повідомленні цієї гілки http://misto.ridne.net/viewthread.php?tid=4818#pid60881Demyan - 9-1-2007 у 14:43