| Цитата: |
, що
бувають випадки, коли продавці "кидають" покупців на чималі суми (тобто покупець
виграв товар (переважно щось досить дороге), перерахував гроші на PayPal, але товару
не отримав... Ніхто від цього не застрахований. Основне - треба дивитися на
кількість і "якість" відгуків у продавця - чим більше позитивних фідбеків, тим
краще. Хоча це ніяк не означає, що продавець з малою кількістю відгуків вас "кине".
Зате може бути так, що продає-продає собі людина комп"ютери, має 500 позитивних
фідбеків - і нарешті вирішила собі "заробити" кілька десятків тисяч і поїхати жити
десь там в Іспанію... Отаке буває. З нами, правда, такого не траплялося, але знайомий
купив відео-камеру і - ні камери, ні грошей, ні страховки...- ніби-то і має той PayPal
страховку, але вибити з них гроші практично неможливо...
А з України я б не наважилася купити щось на Ebay - страшнувато,
може хіба на польському... Та й більшість ібеєрів позначають обмеження доставки
(наприклад "UK only" - якщо британський), з міжнародними посилками не дуже хочуть
зв"язуватися. А якщо ви таки наважилися щось купити - спершу контактніть продавця -
запитайте чи можлива доставка туда-то і скільки це буде коштувати (разом із special
delivery) і - вдалих вам покупок!
хочу додати, що купити тут можна абсолютно
все за бажанням, і головне - ну ду-у-уже дешево! Цілком реально виграти, наприклад,
нову модель кросівок "Adidas" за 5 фунтів (50 грн. - на наші гроші), які в той самий час
продаються в магазині за 50 фунтів. Вже не кажу про всякий-там одяг, а особливо
дитячий - якщо перевести на наші гроші, то приблизно за 100-150 грн.(ні, нулі я не
пропустила
) дитину можна повністю oдіти і
взути, та ще й в одяг і взуття відомих фірм! (про те, що взуття відомих фірм - не таке
вже й зручне - окрема тема, але все ж таки...
)| Цитата: |

, то потрібно їхати до продавця, кидок
малореальний. Що ще може коштувати такі гроші? Діаманти хіба. Мене вони мало
цікавлять. 
Чим більше відгуків
тим дорожче коштує такий аккаунт. Тому ризик все одно залишається.| Цитата: |