Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  2    4    6  ..  9
Автор: Тема: Рок-група
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 27-10-2003 у 11:16

Оп-па! у нас виявляється з'явились терористи? Ти, Фішко, виходь з форуму коли із-зі компа всатєш.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
fish
Почесний Академік

Зареєстрований: 28-5-2003
Місто: Запоріжжя
Нема на форумі

Настрій: присутній

[*] написано 27-10-2003 у 11:43

та ладна, я Ведмедеві довіряю, а щоразу пароль набирати парить...

карнавал мусить тривати далі, інакше йому настане кінець
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Trickster
Новак
*

Зареєстрований: 27-10-2003
Місто: Кривий Ріг
Нема на форумі

Настрій: чудовий!

[*] написано 27-10-2003 у 21:42

Шановне товариство! Дозвольте додати на ваш розгляд мій власний гурт, TeNeTa (http://www.teneta.com.ua). Маю мрію приїхати з ним до Львова. Наприклад, в "Ляльку", чи ще деінде, які у Львові існують клуби? Хочу спробувати ваше місто на зуб, чи справді то такий П’ємонт, як його малюють? :)

Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 2-12-2002
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: бракує музики

[*] написано 28-10-2003 у 10:05

Ласкаво просимо!
Тільки вам ще треба багато матюкатись та грати хардкор, тоді прийдуть і будуть казати , що ото вовтузять.
А так, я навіть не знаю...:(

Люби українське!
Odarka
Почесний Академік

Зареєстрований: 17-2-2003
Нема на форумі

Настрій: вже йде до зими

[*] написано 28-10-2003 у 15:41

Реально "Лялька" і є єдиним клубо, де ви могли б виступити. Але є ще "Пікасо", але там з вас запросять багато грошей за аренду залу. А ви в якому стилі граєте?
І ще якщо хочете приїхати та виступити в Ляльці, дзвоніть на "ДЗигу" т. 76-74-20, питайте прес-секретаря Соломію :)
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 28-10-2003 у 18:09

Цитата:
Першим відправив користувач Odarka
А ви в якому стилі граєте?

Стилю вказати не можу, а от пару пісеньок можу тобі дати.:sing:

Люби українське!
Odarka
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 29-10-2003 у 14:29

Звичайно я була б рада, щоб ти дав мені послухати цю групу, ая тобі, якщо це буде у п'ятницю дам запис групи "Далі..." :)
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 29-10-2003 у 14:59

:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o
:sing::sing::sing:

Люби українське!
Наталка
Почесний Академік

Зареєстрований: 22-4-2003
Нема на форумі

Настрій: різнобарвний

[*] написано 29-10-2003 у 22:26

Назаре, я не сплю?! Запис "Далі"! Гей, банда піратів, на чолі з солісткою "Далі", ви готові до нападу? На абордаж? :D :sing::sing::sing:

Це все наснилось мені - губи Його пахнуть літом;
руки Його ніжніші за будь-які весни. (с) Соломія Чубай.
SmArt
Новак
*

Зареєстрований: 30-10-2003
Місто: Кривий Ріг-Дніпропетровськ-Київ
Нема на форумі

Настрій: буденний

[*] написано 30-10-2003 у 01:21

2Odarka, Nazar:

Я можу вам більше про TeNeTa розповісти! Та що там казати? Краще самі подивіться фото і послухайте пісні! Ось адреса офіційного сайту:

www.teneta.com.ua

Там 8 пісень та гора фото!

Odarka
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 30-10-2003 у 13:40

Ей, стоп нападати - це запис демки, ще не дуже професійних. сьогодні ввечері зведемо, а завтра буде готовий, але тільки для Назара :))) Бо він був перший :))
Ігор Мартинів
Академік

Зареєстрований: 29-8-2003
Нема на форумі

Настрій: антирагульський

[*] написано 31-10-2003 у 03:15

Ви всі нічо не шарите. Брати Гадюкіни ФОРЕВА!
Послухайте їхні блюзи. Аеросміт, Л.Армстронг і Боб Марлі ховаються :))) І головне ПО НАШОМУ... Оцініть підспівку. Оцініть духові!!! А ТЕКСТИ! А ГУМОР!!! За текстами це найближча до життя і до народу група. Червона фіра, Міську важєй, Чуваки... Ці та інші пісні і досі актуальні. Із сучасних груп я не знаю, хто ще грає "соціальний рок". Дуже рідкісні винятки є в Чубая, Скрябіна, Мертвого півня. Усі співають або невідомо про що - шовіжутопоюголовнешобримабула - або про кохання.

А де життя? Рок завжди був музикою ПРОТЕСТУ. Послухайте російський радянський рок - це суцільний протест, виклик суспільству, владі, самому собі. Саме такі були ГАДИ. Небагато вони встигли, але я вважаю, що саме такою повинна бути сучасна українська музика.

Ось :) сам не сподівався що таке вроджу коли починав писати :))))

Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 31-10-2003 у 08:35

О, нарешті зрозумів, що означає вислів "антирогульський":D

Тааа. З таким підходом дійсно хочеться російської музики, якою і була музика "Гадів".

Люби українське!
Василь
Академік

Зареєстрований: 13-11-2002
Нема на форумі

Настрій: порожній

[*] написано 31-10-2003 у 08:46

А пісенька братів Гадюкіних "Чому моя мама не любить мене" насьогодні є однією з моїх наулюбленіших.

ця земля збатогована вміє бути вічною () Ю. Андрухович \"Країна дітей\"
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 31-10-2003 у 08:50

"На долині туман шейк" - то шо треба!

Люби українське!
fish
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 31-10-2003 у 08:54

як казав дуже добрий російський музикант Майк Науменко (Зоопарк), чувши таке: "колись я напишу цілий альбом пісень ПРО ТЄСТО".
Рок - це дуже непервне і широке поняття. Коли я тільки починала переходити від руського року до нашого, я теж перше на що підпала - це на Карамазових, бо це був клясичний руський рок. Зараз вже розумію, зупинятися на цьому - просто злочин...
А Гадюкіни - ну, Гадюкіни - то канєшно...

Odarka
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 31-10-2003 у 13:54

Цитата:
Першим відправив користувач Ігор Мартинів
Дуже рідкісні винятки є в Чубая, Скрябіна, Мертвого півня. Усі співають або невідомо про що - шовіжутопоюголовнешобримабула - або про кохання.

ей, які рідкісні випадки? Чубай не тільки Наше Різдво, Івсюк т.д. і т.п. Доречі "Плачі" є дуже політичні, якщо ви послухаєте перші альбоми, якщо ви ходили на концерти і якщо ви придбаєте новий альбом, то зрозумієте, що він є дуже соціальний. Грицько Чубай був соціальний, а Тарас співає на його слова.
Півні доречі також соціальні, уважно послухайте кожен їхній альбом:P
Щодо "Гадюкіних" я їх обожнюю - це супер-вічна група :D
fish
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 31-10-2003 у 14:22

еге ж, та і щодо Півнів, присвята Чеченії, приміром... інша річ, що не всяк з того тексту збагне, що там є якась соціальна позиція.

Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 31-10-2003 у 14:59

Братюкіни - то суперові зі сторони звучання, музики, професіоналізму - але тексти (соціальн:D) сміються з мене, а не дають поштовх для розвитку. Були б вони українцями:rolleyes:, тоді було б надзвичайно цікавіше.
І не так образливо. Кузя має талант, і не лише він, і проти цього ніц не вдієш, і тому про Гадюкіних люблю говорити щось добре, але не ідеальне.
(сам маю всі їхні записи, та й знайомий особисто з багатьма):sing:
:cool: - до речі, схожий.

Люби українське!
Наталка
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 31-10-2003 у 16:41

Цитата:
Першим відправив користувач Ігор Мартинів
Ви всі нічо не шарите. Брати Гадюкіни ФОРЕВА!
Послухайте їхні блюзи. Аеросміт, Л.Армстронг і Боб Марлі ховаються :))) І головне ПО НАШОМУ... Оцініть підспівку. Оцініть духові!!! А ТЕКСТИ! А ГУМОР!!! За текстами це найближча до життя і до народу група. Червона фіра, Міську важєй, Чуваки... Ці та інші пісні і досі актуальні. Із сучасних груп я не знаю, хто ще грає "соціальний рок". Дуже рідкісні винятки є в Чубая, Скрябіна, Мертвого півня. Усі співають або невідомо про що - шовіжутопоюголовнешобримабула - або про кохання.

Не згодна категорично, що "Плач Єремії" та "Мертвий Півень" співають "шовіжутопоюголовнешобримабула - або про кохання". Їх треба УВАЖНО слухати, не тільки і не стільки вухами - а й серцем, душею. :) Зате цілком згодна з тим, що блюзи Братів Гадюкіних суперові, і дуже люблю їхню музику. Назар добре сказав: "Вони суперові зі сторони звучання, музики, професіоналізму". А тексти - то "стьоб", як на мене. :)

Ігор Мартинів
Академік

Нема на форумі

[*] написано 1-11-2003 у 12:36

Всі б так самі з себе стібалися - може менше рогулів було б.

Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 1-11-2003 у 20:18

Тобто всі інші рогулі?

Ігоре, насправді соціальну музику зараз грають багато хто, вона навіть має своє визначення - шансон "пєсні пра жізнь", ти це маєш на увазі?

А хто не висміює українців, а підтримує їхнє духовне джерело та дає йому насіння для розвитку - то "рогулі"?

Най мене Олесь позбавить права на додаткове пиво за офтопи, але це дуже важливе питання, і той твій термін, мені здається тут багато кого ображає. Взагалі я погоджуюсь з тою тезою, що цей термін до нас занесли москвитські екстроемісти в 70-тих роках як потужну зброю викорінення нас, як тих, що розвиваються. Можу додати цитати, коли доберусь до дому.

І наразі таке ставлення мною розцінюєтьтся саме як "Ро...ке":cool:

Люби українське!
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2003
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 2-11-2003 у 09:04

Почитав дискусію і здалося що Назар не злвсім зрозумів - пан Ігор мав на увазі під "р..." не тих, хто грає музику, а тих на кого вона впливає - тобто слухачів.
Проте не думаю що Гади такі вже й сильно "антирегульні". Звісно, є в піснях багато цікавинок, проте є й відверто сьобні.
Ігор Мартинів
Академік

Нема на форумі

[*] написано 2-11-2003 у 09:17

Пане академік Назар. Як спритно вам вдалося перевернути усе мною сказане з ніг на голову :)
Не знею де ви прочитали в моєму повідомленні що всі, хто не слухає Гадів або не грає таку музику як вони - рaгулі. Особисто я такого не писав і не мав на гадці.

Те, що ви називаєте соціальною музикою - шансон - абсолютно чужий українцям, їх культурі і світогляду. Тому я його теж ніяк не міг мати на увазі. Блатняк - це музика тих хто сидів. Пройшов зону. Я чесно кажучи розумію таких людей, чому вони пишуть чи слухають той шансон. Тюрма залишає вочевидь глибокий шрам в душі людини, травмує її. Але коли цих ображених Богом, природою і суспільством уркаганів має собі за кумирів і наслідує їх "естетичні" смаки здавалось би нормальна людина, я називаю це рaгулізмом.

І Гади у своїй творчості постійно висміювали той рaгулізм. Його ниці інстинкти - випити, побити товаришу морду, виграти сусідку. Вони висміювали совкову рабську психологію, постсовковий український побут. І їх тексти справді актуальні і досі.

Ті хто не висміює українців, а підтримує їхнє духовне джерело та дає йому насіння для розвитку, роблять не менш потрібну справу.

Про тематику Півнів і Плачу Єремії згоден. З нині сущих груп у них найбільш злободенні тексти.

Але про що і для чого співають наприклад ВВ, Скрябін, Океан Ельзи - не розумію. Хоча безумовно це краще, ніж "гоп-стоп", який так подобається академіку Назарові.

Наталка
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 2-11-2003 у 11:09

Просто, як мені здається, категоричні висловлювання на кшталт "Оце - круто!", а всі інші грають "г", породжують хвилю образ та непорозумінь, бо серед дописувачів Форуму деякі люблять отих самих "інших", і чи варто комусь дорікати за це, чи називати премудрими словами, як-то "рогулі", чи ще щось? А що до того, жи Назар любить "гоп-стоп" - то це просто смішно!

Сторінки:  1  2    4    6  ..  9

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 180
Реклама: