Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  2    4  5
Автор: Тема: Кілька таких собі теплих та не дуже слів
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 29-3-2004 у 23:59

Тільки що перечитав знову тему. Спочатку і до кінця.
Дійшов певних висновків:
Із тих користувачів, що погодились із думкою про "тенденцію загнивання", фактично втрачено:
1. ZT
2. Круціфукс
3. Чарівник з міста Гамельн
Тобто фактично всі, окрім мене....

Із тих, хто поставився помірковано, фактично стали читачами:
1. Назар
2. Фіш
3. Одарка
Фактично всі +
4. Олексій
(Це аналізуючи змістовність дописів)

Для цього знадобилось 4,5 місяці.

Гм. Далі буде цікавіше - на часі відпадання старого ядра і формування нового. І чомусь ввижається мені що для прискорення процесу формування нової спільноти старому ядру треба "сховатись" остаточно.
Проте найбільше мене цікавить інше - здибанка на Великдень це буде остання наша здибанка як форумців чи, все ж таки, ми ще протримаємось?

Хто не згоден - пишіть.... краще не сюди, а в розділи нові теми :)
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
dr.Trollin
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 3-6-2003
Місто: Львівська політехніка
Нема на форумі

Настрій: ще живий

[*] написано 30-3-2004 у 00:02

молодняка вумного хоцца! (с)
Або хто новий (аби м' лиш ще й _розумний_ би)
животрепещущі (йому) теми розбудить,
або таки і гострі теми піднімати треба.
А то що "застій"...
може нових інфо ніхто не має??

З повагою, Сергій.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
fish
Почесний Академік

Зареєстрований: 28-5-2003
Місто: Запоріжжя
Нема на форумі

Настрій: присутній

[*] написано 30-3-2004 у 10:04

Ох, Олексію, щодо себе можу сказати одне: моя активність на форумі знизилася не через те, що форум "зійшов на пси", а тому, що маю багато проектів - одне за одним - які дозволяють варитися в собі і зменшують потреьбу яскравих вражень зі сторони. Часом я про то кидаю щось на форум - і назад, до роботи. А друга причина - спілкування переважно перемістилося в аську. Просто для мене це вже той етап спілкування, коли разом кльово навіть у мовчанці.
Було дещо насторожила поява "всепроникних" тем - про анекдоти і про "шо таке кохання?" - я таких трохи побоююся. Але воно собі зійшло, як з гуски вода.

карнавал мусить тривати далі, інакше йому настане кінець
Круціфукс.
Академік

Зареєстрований: 4-12-2002
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 30-3-2004 у 10:14

Проект "анти-богема" провалився через самоусунення тої ж богеми?...

Не знаю. Особисто я все ще чекаю на нові дискусії. Сам не починаю нові теми лише тому, що відчуваю: якщо почну перший говорити про питання, які мене зараз дійсно хвилюють - вийде щось на кшталт проповіді. І я цього дуже не хочу.

Проблеми в процвітанні розділу "Творчість" не бачу, навіть якщо цікаві вірші зустрічаються не часто.

Мене ж із самого початку найбільше цікавив розділ "Музика". І прикро - зараз я не бачу на форумі людини, з якою можна серйозно поговорити про щось, що знаходиться за межами сліпо-глухо-німо-коматозного українського року. Продовжувати розмови про безпомічні "культові" групи типу "курячі сльози"? Або пояснювати дітям, що дарма вони купуються на жуйку-буржуйку "лінкін парк"? Нецікаво.

Мабуть, з часом (якщо форум "протримається"), я знову почну активніше дописувати сюди. Знову ж таки, я не зможу достойно дискутувати на дійсно важливі для мене теми, поки сам більш-менш не розберуся з ними. Чим зараз і займаюсь.

А Чарівник, мабуть, вже капут форевер. :-)
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 30-3-2004 у 10:24

Процвітання творчіх тем то, звісно, не страшно. Погано що лишень вони і процвітають.

Чарівника шкода :(
А про що саме ти хочеш поговорити в музиці??? :)
Captivitas
Почесний Академік

Зареєстрований: 15-9-2003
Нема на форумі

Настрій: біфуркаційний

[*] написано 30-3-2004 у 11:00

Цитата:
Першим відправив користувач Olexiy
А про що саме ти хочеш поговорити в музиці??? :)

Приєднуюсь до цього запитання ;)

Наша країна не настільки велика, щоби в ній розминутись(с) С.Жадан
Круціфукс.
Академік

Нема на форумі

[*] написано 30-3-2004 у 11:10

До речі, проект "критичних відгуків" у "забавці" теж завалився...

Мені б не стільки поговорити, скільки почитати б когось. Хто би розповів мені (та іншим) про таку музику, про яку я ще навіть не підозрював.
Або хто би розповів, що саме він чує в музиці та як він її чує.
І чому музика зараз у світі така, а не інша.
І чому зараз практично вся начебто "культурно чутлива" українська молодь цілком щиро купується на фальшивки, на яких наклеєно "альтернатива" або "рок".
І чому зараз варто робити музику, а не йти в політику. Ну або навпаки.
Ну і просто, поділитись з кимось своїм досвідом. Почути цікаві ідеї.

Це не заготовки для нових тем, не треба робити Ctrl-C + Ctrl-V. :-)
Коротше кажучи... зводиться все до того, що слухати - і обговорювати - слід ту музику, яка реагує на справжні проблеми буття, а не яка уникає їх (чи "відмазується" від них, іронізуючи над ними в текстах пісеньок).
Чарівник з міста Гамельн
Академік

Зареєстрований: 14-12-2002
Нема на форумі

[*] написано 30-3-2004 у 12:37

Чарівник з міста Гамельн is still alive.

Просто пише... зрідка... ні, навіть, ЗРІДКА... та під іншим ім'ям (:

Хоча цікавість до форуму (принаймні, в мене) справді впала до рівня "тіло в стані коми".

Не кажу, що це погано, чи, тим більше, що хтось в цьому винен, просто констатую факт... напевно, з сумом.
Круціфукс.
Академік

Нема на форумі

[*] написано 30-3-2004 у 12:50

Олексію, вітаю!

Наш ритуал викликання Cthulhu увінчався успіхом! :-)
fish
Почесний Академік

Зареєстрований: 28-5-2003
Нема на форумі

Настрій: присутній

[*] написано 30-3-2004 у 13:38

ну... я, мабуть, якраз із тих, хто скніє в межах сліпо-глухо-німо-коматозного українського року і продовжувє розмови про безпомічні "культові" групи типу "курячі сльози". Так шо то не до мене.

карнавал мусить тривати далі, інакше йому настане кінець
Наталка
Почесний Академік

Зареєстрований: 22-4-2003
Нема на форумі

Настрій: різнобарвний

[*] написано 30-3-2004 у 13:56

Цитата:
Тільки що перечитав знову тему. Спочатку і до кінця.
Дійшов певних висновків:
Із тих користувачів, що погодились із думкою про "тенденцію загнивання", фактично втрачено:
1. ZT
2. Круціфукс
3. Чарівник з міста Гамельн
Тобто фактично всі, окрім мене....

Із тих, хто поставився помірковано, фактично стали читачами:
1. Назар
2. Фіш
3. Одарка
Фактично всі +
4. Олексій
(Це аналізуючи змістовність дописів)

Для цього знадобилось 4,5 місяці.

Гм. Далі буде цікавіше - на часі відпадання старого ядра і формування нового. І чомусь ввижається мені що для прискорення процесу формування нової спільноти старому ядру треба "сховатись" остаточно.
Проте найбільше мене цікавить інше - здибанка на Великдень це буде остання наша здибанка як форумців чи, все ж таки, ми ще протримаємось?

Хто не згоден - пишіть.... краще не сюди, а в розділи нові теми :)

А чом би й не сюди? Адже тема для цього створена, ні? Для критичних відгуків власне про Форум? А що до сховатися - немає проблем. Як скажеш! :rolleyes:

Це все наснилось мені - губи Його пахнуть літом;
руки Його ніжніші за будь-які весни. (с) Соломія Чубай.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Круціфукс.
Академік

Нема на форумі

[*] написано 30-3-2004 у 14:11

до fish...
Я не знаю, що тобі на це відповісти.

Ну а я не "скнію" в його межах! Не подумай, що мені комфортніше від цього.
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 30-3-2004 у 14:11

Цитата:
Першим відправив користувач Наталка
А чом би й не сюди? Адже тема для цього створена, ні?

то в перекладі на звичайну мову:
"Якщо я неправий, то будуть створюватись нові цікаві теми і в них будуть цікаві обговорення".

Цитата:
Першим відправив користувач Наталка

Для критичних відгуків власне про Форум? А що до сховатися - немає проблем. Як скажеш! :rolleyes:

А може краще "Як накажете о .....!!!" :D

Цінуй чужі думки, але не настільки, щоб привласнювати їх.
Дмитро АРСЕНИЧ
Captivitas
Почесний Академік

Зареєстрований: 15-9-2003
Нема на форумі

Настрій: біфуркаційний

[*] написано 30-3-2004 у 16:31

>>Або хто би розповів, що саме він чує в музиці та як він її чує.
http://misto.ridne.net/viewthread.php?tid=1104

Один з напівмертвих проектів, але дуже цікавий.
Не кожен буде його шукати Пошуком, якщо не знає про його існування.

Наша країна не настільки велика, щоби в ній розминутись(с) С.Жадан
Наталка
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 30-3-2004 у 18:29

Цитата:
Ох-хо-хо
Дозволю собі зацитувати приватне повідомлення, проте не зазначити автора (підтер не спотворюючи зміст):

я й зара вважаю, як і писав дещо раніше, шо на форумі - дуже моцний, болотистий застій: загальний адабрямс усього, розвиваються теми типу "Здрастє", "Па-па", творчість і т.д., чи певні злободенні... захтілося зробити малесеньку хвильку в болоті затишшя... ввечері. А рано я подумав, шо як форуму і без того добре - чого хвилі намарно робити...

Ще хочу додати на прощання, що у зацитованому Олесем повідомленні виразно простежується звичайна людська лінь. Хтось вважає, що хвилі робити намарно? То у чому (чи в кому) питання? Людина чекає, доки хтось зробить їй цікаво, і пожене хвилю в болото "здрастє і па-па"? Дуже добре. Нехай чекає. Мої дії у нецікавому мені місці (віртуальному) - або я сама роблю собі цікаво, або вшиваюся. Кінець кінцем, навіть новачки - це не немовлята, яким треба памперси міняти. Виходить казна-що: хтось винен, що немає нових тем, хтось говорить не про те, що я хочу чути, хтось мусить зачаїтися, бо рівень впав... (далі по тексту теми). Зробіть мені комфортно! :baddevil: Спочатку сварилися на злих старожилів, старожили з різних причин затихли,але, як виявилося, не досить - бо все одно щось негаразд. :( Якщо вам дійсно тут зле - рухайтеся, а не чухайте в потилиці: гнати хвилю чи ні. "Мабуть, форуму і так добре!". Блискуча відмазка, просто залізна. Форум складається з дописувачів, і якщо одному погано, то ліпше, ніж він сам про себе, ніхто про нього не подбає.
:rolleyes:
Круціфукс.
Академік

Нема на форумі

[*] написано 30-3-2004 у 19:26

Цитата:
Першим відправив користувач Captivitas
http://misto.ridne.net/viewthread.php?tid=1104

Один з напівмертвих проектів, але дуже цікавий.
Не кожен буде його шукати Пошуком, якщо не знає про його існування.

Це цікава тема, я вже її читав раніше. Але все-таки трохи "не про те", тобто не для мене. По асьці якось розкажу, чому і як і etc.
сумна
Академік

Зареєстрований: 24-12-2003
Місто: Сихів
Нема на форумі

Настрій: споглядальний

[*] написано 30-3-2004 у 19:35

Цікаво було прочитати думки тих, хто вже давно дописує на Форумі. Напавду, ви всі такі розумні, що хочеться скинути капелюха (запевняю, це без іронії). Дописуйте далі, ви лідери, а без лідерів якраз і стається застій.

Я особисто нових тем ще не розпочинала, бо вважаю, що слід трохи побути тут, перш ніж щось виносити на загальне обговорення.
vovka
Почесний Академік

Зареєстрований: 20-12-2002
Місто: Lviv,Ukraine
Нема на форумі

Настрій: впевнений

[*] написано 30-3-2004 у 20:56

Цитата:
Першим відправив користувач сумна
Я особисто нових тем ще не розпочинала, бо вважаю, що слід трохи побути тут, перш ніж щось виносити на загальне обговорення.

Моя думка з цього приводу повністю протилежна.
Вважаю, що якщо щось цікаво, то нема чого просто побути тут і дочекатися коли хтось зачепить тему яка тебе цікавить, щоб потім там відповісти. Треба самому її створювати .
Як на мене це надто зайва скромність.
Ігор+
Дійсний член

Зареєстрований: 5-11-2002
Нема на форумі

[*] написано 31-3-2004 у 02:07

У мене були великі перерви в заходах на форум. Прийшов раз, два, нічого цікавого, потім з місяць не був. Найбільше не подобаються теми на багато сторінок і живучі місяцями. Тема всередині кілька раз помінялась, а пишуть в те ж місце і причому обмежена кількість людей. Часто виглядає як чат.

мої 2 копійки
Тарас Опир
Новак
*

Зареєстрований: 20-7-2004
Нема на форумі

Настрій: приємний

[*] написано 20-7-2004 у 15:02

Чесно кажучи не знаю чи в тему тут впишу такий коментар, але принаймі не знайшов куди інакше його вписати! (не знайшов відповідної теми)

Хочу зауважити що уже 2 дні намагаюся зареєструватися на форумі, але тільки листи до адміністрації дали хоч якийсь результат.

Мушу констатувати що реєстрація в форумі рідного міста не працювала вчора (викидало повідомлення про помилку) а сьогодні після 3-х реєстрацій на різні адреси (думав може в мене проблема з мейлом), я так і не отримав листа з паролем, і мусів аж ще раз скаржитьсь адміністрації. І тільки за декілька годин мені прислало підтвердження і пароль.

Тоді зрорзуміло чого така велика кількість гостей!

Спробуйте налагодити систему реєстрації!

Тарас
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 20-7-2004 у 15:05

Ех, пане Тарасе, все складніше і простіше водночас :(
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 21-1-2004
Місто: Lviv
Нема на форумі

Настрій: усміхнена

[*] написано 20-7-2004 у 15:24

...ну скушнувато тут, так... пробуєш розворушити, не ведуться... тоді починаєш просто реагувати.
а на реагуванні будь-який форум скоро сходить на пси... :-((
Тарас Опир
Новак
*

Зареєстрований: 20-7-2004
Нема на форумі

Настрій: приємний

[*] написано 21-7-2004 у 12:24

Взагалі трошки попрацювавши і полазивши по форуму надибав ще певні незручності. Чи можна попросити змінити адміністрацію щоб активні лінки все таки були іншим кольором, або принаймі були підкресленими.

Бо на даний момент тільки у випадку підводження мишки до слова воно показує що є насправді активне посилання.

Незручність!
сумна
Академік

Зареєстрований: 24-12-2003
Місто: Сихів
Нема на форумі

Настрій: споглядальний

[*] написано 6-8-2004 у 17:53

Приємно було побачити цитату з ФоРуМу в "Книжник-ревю". Читають, знацця!
Наталка
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 6-8-2004 у 18:55

А яку, яку цитату? І в якому номері "К-Р"? :)

Це все наснилось мені - губи Його пахнуть літом;
руки Його ніжніші за будь-які весни. (с) Соломія Чубай.
 Сторінки:  1  2    4  5

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 1858
Реклама: