Олексій Мачехін - 22-2-2005 у 13:21
Відомо, що влітку думка в цьому напрямку працює слабо - все ж є навколо! Так давайте
подумаємо зараз - чим і як можна собі підсолодити зиму
Олексій Мачехін - 22-2-2005 у 13:28
Із власного досвіду:
1. Меду багато не буває Ми беремо три банки
на двох і виходить все одно мало, якщо починати їсти ще восени.
2. Ягоди, морожені ягоди Як смачно на різдво
чи просто так з`їсти горнятко чорниці або малини або ожини.... Смак не вимерзає,
хіба ягода стає трохи м`якенькою.
3. Морожена зелень Ми нарізаємо купу
петрушки і кропу (селеру не сильно їмо) в невеличкі кавові баночки. Знаєте як пахте
літом взимку печеня, засимана кропом?
Продовжуйте
Анастасія Кулакова - 22-2-2005 у 15:36
Якщо взяти товстостінний червоного кольору болгарський перець, обережно
видалити серцевину і ціленьким заморозити... Потім взимку фарширувати, не
розморожуючі (так він більш сочний) - смакота. Його тоді можна готувати не зовсім
стандартно. Берете його з морозілки, накладаєте в нього фарш, потім викладаєте у
форму для пирога або кекса (щоб стінки були височенькі, але тонкі і запікаєте у
духовці на великому вогні. На дно форми налийте тонким шаром рафіновану олію. Ні
томата, ніякої підливи не треба, перець, коли розморожуватиметься, пускатиме сік.
За 5 хвилин до готовності посипте тертим сиром. Смачного.
dr.Trollin - 22-2-2005 у 19:25
(обуренно) шо у вас за тривіяльності у думках!!!
" Р И Ц Е П Т А "
підвищення смачнозимності
берете цукрову пудру.
багато
ДУЖЕ багато.
запасаєтеся МОЦНИМ пилосмоком
при надходженні змової снігохмари ПФУХКАЄТЕ отим-о МОЦНИМ пилосмоком у
снігохмару ПУДРОЮ.
Сніг випАдує на землю.
ви його лизькаєте та ТАЩИТЕСЯ солодкосніжністю.
ВО!
Горват Корнелія - 15-10-2006 у 11:17
Багато років кладу в морозилку для перших і других страв нарізаний болгарський
перець+петрушка зелень, це перев"язую ниткою і в целофановий мішок. Взимку додає
аромату для всіх страв.
Горват Корнелія - 15-10-2006 у 11:18
А ще гриби в морозилці, тільки не варені,а свіжі! Зовсім інший, кращий смак, ніж
варити.