Олексій Мачехін
Модератор
Повідомлень: 4597
Зареєстрований: 31-5-2003
Місто: Київ
Нема на форумі
Настрій: теплий
|
|
Чого б такого зробити влітку, щоб зима була смачніша
Відомо, що влітку думка в цьому напрямку працює слабо - все ж є навколо! Так давайте
подумаємо зараз - чим і як можна собі підсолодити зиму
|
|
Олексій Мачехін
Модератор
Повідомлень: 4597
Зареєстрований: 31-5-2003
Місто: Київ
Нема на форумі
Настрій: теплий
|
|
Із власного досвіду:
1. Меду багато не буває Ми беремо три банки
на двох і виходить все одно мало, якщо починати їсти ще восени.
2. Ягоди, морожені ягоди Як смачно на різдво
чи просто так з`їсти горнятко чорниці або малини або ожини.... Смак не вимерзає,
хіба ягода стає трохи м`якенькою.
3. Морожена зелень Ми нарізаємо купу
петрушки і кропу (селеру не сильно їмо) в невеличкі кавові баночки. Знаєте як пахте
літом взимку печеня, засимана кропом?
Продовжуйте
|
|
Анастасія Кулакова
Академік
Повідомлень: 463
Зареєстрований: 5-7-2004
Місто: Дніпропетровськ
Нема на форумі
Настрій: поміркований
|
|
Якщо взяти товстостінний червоного кольору болгарський перець, обережно
видалити серцевину і ціленьким заморозити... Потім взимку фарширувати, не
розморожуючі (так він більш сочний) - смакота. Його тоді можна готувати не зовсім
стандартно. Берете його з морозілки, накладаєте в нього фарш, потім викладаєте у
форму для пирога або кекса (щоб стінки були височенькі, але тонкі і запікаєте у
духовці на великому вогні. На дно форми налийте тонким шаром рафіновану олію. Ні
томата, ніякої підливи не треба, перець, коли розморожуватиметься, пускатиме сік.
За 5 хвилин до готовності посипте тертим сиром. Смачного.
|
|
dr.Trollin
Почесний Академік
Повідомлень: 1062
Зареєстрований: 3-6-2003
Місто: Львівська політехніка
Нема на форумі
Настрій: ще живий
|
|
(обуренно) шо у вас за тривіяльності у думках!!!
" Р И Ц Е П Т А "
підвищення смачнозимності
берете цукрову пудру.
багато
ДУЖЕ багато.
запасаєтеся МОЦНИМ пилосмоком
при надходженні змової снігохмари ПФУХКАЄТЕ отим-о МОЦНИМ пилосмоком у
снігохмару ПУДРОЮ.
Сніг випАдує на землю.
ви його лизькаєте та ТАЩИТЕСЯ солодкосніжністю.
ВО!
З повагою, Сергій.
|
|
Горват Корнелія
Академік
Повідомлень: 603
Зареєстрований: 23-7-2006
Місто: Мукачево
Нема на форумі
Настрій: Задовільно-задоволений
|
|
Багато років кладу в морозилку для перших і других страв нарізаний болгарський
перець+петрушка зелень, це перев"язую ниткою і в целофановий мішок. Взимку додає
аромату для всіх страв.
|
|
Горват Корнелія
Академік
Повідомлень: 603
Зареєстрований: 23-7-2006
Місто: Мукачево
Нема на форумі
Настрій: Задовільно-задоволений
|
|
А ще гриби в морозилці, тільки не варені,а свіжі! Зовсім інший, кращий смак, ніж
варити.
|
|