Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
Автор: Тема: Чого б такого зробити влітку, щоб зима була смачніша
Олексій Мачехін
Модератор
*****

Фотографія користувача


Повідомлень: 4597
Зареєстрований: 31-5-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: теплий

cool.gif написано 22-2-2005 у 13:21
Чого б такого зробити влітку, щоб зима була смачніша


Відомо, що влітку думка в цьому напрямку працює слабо - все ж є навколо! Так давайте подумаємо зараз - чим і як можна собі підсолодити зиму :rolleyes:
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Олексій Мачехін
Модератор
*****

Фотографія користувача


Повідомлень: 4597
Зареєстрований: 31-5-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 22-2-2005 у 13:28


Із власного досвіду:
1. Меду багато не буває :) Ми беремо три банки на двох і виходить все одно мало, якщо починати їсти ще восени.
2. Ягоди, морожені ягоди :) Як смачно на різдво чи просто так з`їсти горнятко чорниці або малини або ожини.... Смак не вимерзає, хіба ягода стає трохи м`якенькою.
3. Морожена зелень :) Ми нарізаємо купу петрушки і кропу (селеру не сильно їмо) в невеличкі кавові баночки. Знаєте як пахте літом взимку печеня, засимана кропом?

Продовжуйте :)
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Анастасія Кулакова
Академік
****

Фотографія користувача


Повідомлень: 463
Зареєстрований: 5-7-2004
Місто: Дніпропетровськ
Нема на форумі

Настрій: поміркований

[*] написано 22-2-2005 у 15:36


Якщо взяти товстостінний червоного кольору болгарський перець, обережно видалити серцевину і ціленьким заморозити... Потім взимку фарширувати, не розморожуючі (так він більш сочний) - смакота. Його тоді можна готувати не зовсім стандартно. Берете його з морозілки, накладаєте в нього фарш, потім викладаєте у форму для пирога або кекса (щоб стінки були височенькі, але тонкі і запікаєте у духовці на великому вогні. На дно форми налийте тонким шаром рафіновану олію. Ні томата, ніякої підливи не треба, перець, коли розморожуватиметься, пускатиме сік. За 5 хвилин до готовності посипте тертим сиром. Смачного.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
dr.Trollin
Почесний Академік
*****

Фотографія користувача


Повідомлень: 1062
Зареєстрований: 3-6-2003
Місто: Львівська політехніка
Нема на форумі

Настрій: ще живий

[*] написано 22-2-2005 у 19:25


(обуренно) шо у вас за тривіяльності у думках!!!


" Р И Ц Е П Т А "
підвищення смачнозимності

берете цукрову пудру.
багато
ДУЖЕ багато.
запасаєтеся МОЦНИМ пилосмоком
при надходженні змової снігохмари ПФУХКАЄТЕ отим-о МОЦНИМ пилосмоком у снігохмару ПУДРОЮ.

Сніг випАдує на землю.
ви його лизькаєте та ТАЩИТЕСЯ солодкосніжністю.

ВО!




З повагою, Сергій.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Горват Корнелія
Академік
****

Фотографія користувача


Повідомлень: 603
Зареєстрований: 23-7-2006
Місто: Мукачево
Нема на форумі

Настрій: Задовільно-задоволений

[*] написано 15-10-2006 у 11:17


Багато років кладу в морозилку для перших і других страв нарізаний болгарський перець+петрушка зелень, це перев"язую ниткою і в целофановий мішок. Взимку додає аромату для всіх страв.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Горват Корнелія
Академік
****

Фотографія користувача


Повідомлень: 603
Зареєстрований: 23-7-2006
Місто: Мукачево
Нема на форумі

Настрій: Задовільно-задоволений

[*] написано 15-10-2006 у 11:18


А ще гриби в морозилці, тільки не варені,а свіжі! Зовсім інший, кращий смак, ніж варити.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача

  Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006



Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 3488
Реклама: