Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
Автор: Тема: Журнал "Аутсайдер"
Круціфукс.
Академік

Зареєстрований: 4-12-2002
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 28-2-2004 у 21:18
Журнал "Аутсайдер"

Ось надибав сьогодні на інтернет-сторінку київського періодичного видання "Аутсайдер":

http://www.autsaider.org

"Альтернативний" журнал про популярну музику та культуру. Пишуть (в тому числі) про Throbbing Gristle, Velvet Underground, Фреда Фріта, Пазоліні... є також підбірка коротких "аполітичних" есе, які мабуть задумані в якості епатажних.

Видання взагалі друковане, всіх статей на сайті немає.

...Загалом симпатичний журнал, принаймні я не зустрічав в україномовному інтернеті інших видань такого напрямку. Якщо він втримається на плаву і не заразиться інді-роковим претензійно-сектантським снобізмом (тобто не перетвориться на український Pitchfork Media), то буде просто суперово.

В гостьовій книзі "Аутсайдера" я побачив два коменти від знаного тут на форумі Юрія Карашівського. :-)
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юрій Карашівський
Дійсний член

Зареєстрований: 13-3-2003
Місто: Україна
Нема на форумі

Настрій: вина і риби!..

yes.gif написано 2-3-2004 у 11:29

Від знаного на форумі Ю.Карашівського: придбати журнал можна через пошту. Коштує 15 грн з диском у доважок. Вже вийшло 2 числа журналу. В першому доважком іде Velvet Underground, в Другому - "ЩАСТЯ".

наразі, єдиним недоліком журналу є велика кількість помилок, однак з цим явищем розпочата нищівна боротьба :o

не беріть важкого в голову!
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Captivitas
Почесний Академік

Зареєстрований: 15-9-2003
Місто: Запоріжжя
Нема на форумі

Настрій: біфуркаційний

[*] написано 2-3-2004 у 12:21

Мені подобається "Nota", принаймні ті номери, що довелося почитати залишили приємне враження.

Наша країна не настільки велика, щоби в ній розминутись(с) С.Жадан
fish
Почесний Академік

Зареєстрований: 28-5-2003
Нема на форумі

Настрій: присутній

[*] написано 3-3-2004 у 10:22

Аутсайдер читала. Властиво, той номер, де про Щастя. Більшість матеріалів - переклади зарубіжних статей з мережі, я так зрозуміла. Помилки дійсно є і верстка не ідеальна. Але загалом, вартий уваги.

Нота - дужжже приємна штука. І не кусається, що особливо тішить. Тільки я вроді чула, її можна передплатити, а в каталозі не знайшла :(

карнавал мусить тривати далі, інакше йому настане кінець
Odarka
Почесний Академік

Зареєстрований: 17-2-2003
Нема на форумі

Настрій: вже йде до зими

[*] написано 3-3-2004 у 13:57

Ще ніколи не читала цього журналу, але пригадую інший журнал - "Галас" він був суперовий з ним ще й казетки української музики продавалися, яко бонус. Там були хороші статті як і про українських виконпвців так і про зарубіжних :)

я так довго мовчав
ти ж бо знаєш як важко було мені в сутінках
вустами вологими на добрі слова натрапляти
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 3-3-2004 у 14:01

так, а ті касети в мене досі десь є :)
Captivitas
Почесний Академік

Зареєстрований: 15-9-2003
Нема на форумі

Настрій: біфуркаційний

[*] написано 4-3-2004 у 12:34

Цитата:
Першим відправив користувач fish

Нота - дужжже приємна штука. І не кусається, що особливо тішить. Тільки я вроді чула, її можна передплатити, а в каталозі не знайшла :(

Підпісний індекс- 23799 :saint:
Уточнення за адресою nota@hopak.com.ua

Наша країна не настільки велика, щоби в ній розминутись(с) С.Жадан
fish
Почесний Академік

Зареєстрований: 28-5-2003
Нема на форумі

Настрій: присутній

[*] написано 5-3-2004 у 12:38

Галас - це було кльово. я "прокинулася", коли його вже не було, брала читати у Ведмедя, який брав читати їх у іншого хлопця з Дніпропетровщини...

карнавал мусить тривати далі, інакше йому настане кінець
Круціфукс.
Академік

Нема на форумі

[*] написано 5-9-2004 у 13:39

"Ще не вмер андеграунд"

Огляд більш-менш експериментальних українських музикантів, гуртів і лейблів, що більш-менш існують станом на сьогоднішній день. Стаття інформативна, такі статті потрібні.
Круціфукс.
Академік

Нема на форумі

[*] написано 24-12-2004 у 12:19

На uamusic вже проанонсовано, анонсую тут: вийшов друком 4-й номер "Аутсайдера". Він відрізняється від попередніх тим, що містить лише ексклюзивні авторські матеріали (тобто, перекладам зарубіжних статей - капут). Смію порадити всім почитати статтю "Сон у ручному режимі", яку написав Віктор Пушкар.
До журналу додається музичний компакт-диск українського проекту "НЬЕКТО".
А в гостьовій тепер можна побачити повідомлення одного з учасників групи "Zsuf", у якому для впливу на підсвідомість читачів активно використовується клавіша "Caps Lock", хе-хе.
Круціфукс.
Академік

Нема на форумі

[*] написано 22-6-2005 у 12:54

Масивне оновлення розділу рецензій. Всі рецензії 5-го номеру "Аутсайдера" - в онлайні: http://www.autsaider.org/issues/5/vj/

Круціфукс.
Академік

Нема на форумі

[*] написано 28-7-2005 у 13:47

Вийшов друком 5-й номер "Аутсайдера". Анонс читайте тут: http://www.autsaider.org/issues/5/ew.shtml. Зміст номеру - тут: http://www.autsaider.org/issues/5/. Всі матеріали ексклюзивні. До журналу додається компакт-диск Zsuf „Глухі прозріють” (містить 13 аудіо- та 2 відео-треки).

Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 2-12-2002
Нема на форумі

Настрій: бракує музики

[*] написано 28-7-2005 у 14:08

Дві статті Андрія Орла...

Люби українське!
Чарівник з міста Гамельн
Академік

Зареєстрований: 14-12-2002
Нема на форумі

[*] написано 28-7-2005 у 21:50

Ага, він у нас такий :)
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 2-12-2002
Нема на форумі

Настрій: бракує музики

[*] написано 29-7-2005 у 08:49

Ну що, я замовив останній номер - буду чекати.

Люби українське!
ZT
Дійсний член

Зареєстрований: 8-1-2003
Місто: ЛЬВІВ
Нема на форумі

Настрій: гуд )

[*] написано 22-8-2005 у 03:19

Назаре, а як саме замовляли?
Бо я не зрозумів трохи: якщо зробити поштовий переказ, то як дати знати, який саме номер журналу мені потрібен?

ПС: Хтось знає, чи Аутсайдер буде представлений на Форумі видавців?
Круціфукс.
Академік

Нема на форумі

[*] написано 22-8-2005 у 09:32

ZT: якщо хочеш замовити номер, то напиши листа за е-адресою, вказаною тут: http://www.autsaider.org/contacts/, в листі вкажеш, який саме номер тобі потрібен, і потім, коли отримаєш відповідь, вже можеш робити поштовий переказ. Або інший варіант - просто вказуєш на бланку поштового переказу там, де є місце для поштового повідомлення, який тобі номер треба.

Аутсайдер на Форумі видавців представлений, скоріш за все, не буде :)
ZT
Дійсний член

Зареєстрований: 8-1-2003
Місто: ЛЬВІВ
Нема на форумі

Настрій: гуд )

[*] написано 22-8-2005 у 23:24

Дякую!
Круціфукс.
Академік

Нема на форумі

[*] написано 22-2-2006 у 14:08

Вийшов 6-й номер "Аутсайдера".
Зміст номера тут: http://www.autsaider.org/issues/6/
Нові ексклюзивні оглядові, біографічні, аналітичні, паралітичні та психопатичні матеріали про світову сучасну музику поза межами всесвітнього телевізора.

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 2302
Реклама: