Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
Автор: Тема: Де будуватися (житло за Львовом)
Vlotsk
Дописувач
**

Зареєстрований: 23-1-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 26-1-2006 у 14:35
Де будуватися (житло за Львовом)

Прошу шановне паньство дати хорошу пораду де би то краще побудуватися поблизу Львова. Солонка/Рудно/Зимна Вода/інші варіанти поблизу. Може хто живе чи має знайомих що живуть там. На що нарікають, що є хорошого в конкретному селі у порівнянні з іншими? Як з транспортним сполученням/комунікаціями/іншими зручностями? Наразі я схиляюсь до варіантів Солонка/Зимна Вода/Пасіки Зубрицькі.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 15-4-2004
Нема на форумі

Настрій: кращий ніж вчор

[*] написано 26-1-2006 у 18:03

Давидів, транспорт є, дороги розчищають, землі дешевше, до міста не далеко.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Тарас Ільчишин
Модератор

Зареєстрований: 26-12-2005
Місто: Львів-Наукова
Нема на форумі

[*] написано 26-1-2006 у 19:40

Я от якраз купляю землю з великою дачеЮ( порівняно з іншими вона велика) в Жирівці. З весни планую добудовуватись. Там досить дешеві ще ціни і до моєї кварти у Львові 10км. 5-7хв до траси.
Тарас Гулка
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: м.Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: стабільний

[*] написано 26-1-2006 у 23:27

Неодноразово чув хороші відгуки про Давидів.
Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 27-1-2006 у 10:00

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Тарас Ільчишин
Я от якраз купляю землю з великою дачеЮ( порівняно з іншими вона велика) в Жирівці. З весни планую добудовуватись. Там досить дешеві ще ціни і до моєї кварти у Львові 10км. 5-7хв до траси.

Але слід врахувати як там з дорогами? чи чистять взимку, звідки подається газ, чи є школи для дітей, лікарні, амбулаторії...
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Тарас Ільчишин
Модератор

Зареєстрований: 26-12-2005
Місто: Львів-Наукова
Нема на форумі

[*] написано 27-1-2006 у 14:23

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Demyan
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Тарас Ільчишин

Але слід врахувати як там з дорогами? чи чистять взимку, звідки подається газ, чи є школи для дітей, лікарні, амбулаторії...

Там покищо земля дешева, газу немає, тому я буду робити практично все автономне(підігрів, вода, електрика -- це все буде тільки моє і я нікому не буду платити), лікарень немає, школи також. та й я покищо неодружений. поки я це повністю зроблю, а на це піде 2-4 роки, щоб довести все до ладу(можна все це і за рік зробити, але в тому випадку треба відразу розраховувати на 40-50тис. уе)
Василь
Академік

Зареєстрований: 13-11-2002
Нема на форумі

Настрій: порожній

[*] написано 27-1-2006 у 14:54

В Давидові справді дешево і близько до Сихова (4-5км), але, як це непарадоксально, важко добратись до Львова. Тому там добре тим, хто має власний транспорт

ця земля збатогована вміє бути вічною () Ю. Андрухович \"Країна дітей\"
Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 27-1-2006 у 16:32

Я в давидів часто їзжу - з транспортом проблем нема пряма маршрутка львів Давадиів їде до центра, є поїзд (кому вигідно в сторону вокзалу), є купа маршруток які їдуть в сторону Бібрки всі вони їдуть через давидів, інша справа треба знати графік руху, де ішо їздить
Vlotsk
Дописувач
**

Зареєстрований: 23-1-2003
Нема на форумі

[*] написано 30-1-2006 у 12:30

Дивлячись на мапу виглядає на те, що до того Давидова добиратись далі ніж, наприклад, до Солонки. Або через Сихів або по кільцевій пиляти...
А як на рахунок наявності у селах каналізації/дротового телефону? Бо наскільки я пригадую спілкування за допомогою DiGiTel-а - доволі убога якість. Та і з вигрібною ямою морочитись не хотілось би...
Василь
Академік

Зареєстрований: 13-11-2002
Нема на форумі

Настрій: порожній

[*] написано 30-1-2006 у 13:40

Справді, до Давидова легко добратись, без проблем; а от з Давидова - тут вже проблеми виїхати, про що я вище писав. Потяг їде о 6.50 ранку, а наступний о 16.50. Маршрутки, що їдуть з Бібрики та Звенигорода до Давидова заповнені вщент, тому в Давидові рідко зупиняються. Місцева маршрутка - їде раз в годину і то як собі хоче. Я майже кожного ранку їду по трасі повз Давидів, і завжди в Давидові на зупинках (їх аж там чотири) стоїть повно людей.

ця земля збатогована вміє бути вічною () Ю. Андрухович \"Країна дітей\"
Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 30-1-2006 у 14:02

Маршрутка є 160, яка у будні їздить кожні 20 хвилин. Зупиняється вона в селі, тому бачити людей їдучи по трасі Ви не можете. Іноді зранку їздив сам, їздять в будні згідно графіка. Черга жива, влізти можливо. Телефони міські 270 АТС. Каналізація: є й ями є й стік, як в кого. Якщо яма викликається машина два рази в рік. І все.

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 4243
Реклама: