Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
Автор: Тема: Ціни в будівельних гіпермаркетах.
Кутузік
Дійсний член

Зареєстрований: 20-2-2004
Місто: Івано-Франківськ
Нема на форумі

Настрій: Цьомчик

[*] написано 1-6-2007 у 18:28
Ціни в будівельних гіпермаркетах.

У нас скоро очікується відкриття гіпермаркету Епіцентр. Наскільки знаю, в Києві, Львові, Чернівцях та ін. містах такі гіпермаркети уже працюють.
Цікаво, як вони себе позиціонують в плані цінової політики. Чи є зміст відкласти ремонт на 2-3 місяці в очікувнні нижчих цін?

Португалія - не Іспанія!
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Hanor Narasson
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 24-11-2003
Місто: точно ніхто не знає :)
Нема на форумі

Настрій: з носа куриться ;)

[*] написано 1-6-2007 у 21:43

Не варто. Хиба хочете якийсь дуже ексклюзивний-VIP-євро-ремонт.

Здобудеш Українську Державу, або загинеш у боротьбі за Неї. Не дозволиш нікому плямити слави, ні честі Твоєї Нації. Ненавистю і безоглядною боротьбою прийматимеш ворогів Твоєї Нації. Змагатимеш до посилення сили, слави,багатства й простору Української Держави.
Тарас Гулка
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: м.Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: стабільний

[*] написано 1-6-2007 у 22:10

У Львові таких гіпермаркетів купа "Нова лінія", "Марк", "Десятка", "Домотоп" і т.д. - ціни практично однакові (можуть на деяких товарах коливатись, але не критично). В епіцентрі за рахунок площі хіба асортимент більший. Але більшість з того скоріш за все при бідувництві не пригодиться, наприклад, садовий інфентар :)
Недавно відкрився "Марк" - сам не був, але чув хороші відгуки про ціни.
Ярема П.
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 10-2-2005
Нема на форумі

Настрій: І навіщо я день почав з читання новин?

[*] написано 1-6-2007 у 22:41

Вищі ніж коли б купувалося все в приватних фірмах або на базарі. Єдине, що купуєш майже все відразу з того асортименту, що в них є. Знижки не роблять. В приватних фірмах єдине що треба чекати, наприклад, на плитку керамічну, але буде дешевше. Ще одне - з поверненням товару в Епіцентрі є проблеми (мій неприємний досвід).

Перевір МОВУ переглядача!
\"Дивовижний народ українці! Найбільші його вороги сконали своєю смертю\" І. Драч
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Hanor Narasson
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 24-11-2003
Місто: точно ніхто не знає :)
Нема на форумі

Настрій: з носа куриться ;)

[*] написано 2-6-2007 у 09:19

Єдина перевага Епіцентрів - те, що все в одному місці + є деякі "рідкісно-ексклюзивні" дорогі будматеріали. Це і по моєму досвіді, і зі слів швагєра, який працює в Дніпропетровському магазині.

Здобудеш Українську Державу, або загинеш у боротьбі за Неї. Не дозволиш нікому плямити слави, ні честі Твоєї Нації. Ненавистю і безоглядною боротьбою прийматимеш ворогів Твоєї Нації. Змагатимеш до посилення сили, слави,багатства й простору Української Держави.
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 2-6-2007 у 11:42

Дорогий той Епіцентр. Хіба щось ексклюзивне шукаєте чи в інших магазинах немає, тоді варто туди їхати.

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юра Мельник
Новак
*

Зареєстрований: 18-2-2008
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 24-2-2008 у 11:26

Поїхав я в "Метро" за стелажем акційним, здається 185 грн або щось біля того. Вдома ремонт, тому вирішив заїхати в Епіцентр, типу недалеко від Метро і подивитися будівельний дріб'язок. Відразу скажу - перебуває хрін знає де! Майже Безлюдовка. Але побудувалися вони неслабо. Коротше розміром в 4 "Нові Лінії" :-) Товару всякого навезли - дофіга. І за цінами вони зараз нижче всіх інших, це якщо в комплексі дивитись. В «Новій Лінії» трошки дурять з цінами.
Отож стелаж цей я за 169 грн. прикупив, клей СМ11 (хто плитку клав, зрозуміє ;)) - 30 грн., поливалку Клебер маятникову взагалі за 50 грн прикупив. Загалом, і асортимент і ціни мені сподобалися.
Рекомендую! :клас:
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 24-2-2008 у 11:33

Вибір великий. Але ціни на всі товари не є найнижчими, тому можливо, що навіть затоварюватись в якомусь маленькому магазинчику біля хати вийде на те саме. Ну і без машини звідти нічого не привезеш. Тобто до вартості товару слід додати вартість або таксі або бензину.

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 24-2-2008 у 11:40

Щодо машин. У мене склалося враження, що там не завжди є місце для паркування. Принаймні я раз був там увечері біля 18-00, то вільних місць практично не проглядалося.

Юра Мельник
Новак
*

Зареєстрований: 18-2-2008
Нема на форумі

[*] написано 2-3-2008 у 15:15

Чув як міжсобою говорили працівники, що в них парковка на тисячу машин. я думаю, що це досить достатньо. Якщо там стільки машин то це виходить не поганий показник.
Тарас Ільчишин
Модератор

Зареєстрований: 26-12-2005
Місто: Львів-Наукова
Нема на форумі

[*] написано 2-3-2008 у 22:08

мені на роботу часто купляють різних дрібничок в епіцентрі - сверла, хомути металічні, ізолента .... - все барахло. хомути 25% браковані. Ізолента до одного місця, навіть та, що там за 11грн моток(типу гамериканська). Сверла, мечіки, плашки - найкращі радянські. хорошу ізоленту можна було купити на БАТі, але її там зараз немає. в мене брат постійно просить, щоб її вони привезли, але ніяк не везуть, а ще є хороша на Антоновича. Майстри-будівельники на роботі також те саме кажуть. Те саме, що в епіцентрі можна купити і в ГалХімФарб на Городоцькій, але дешевше ))

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 5487
Реклама: