Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
Автор: Тема: Вибір LCD телевізора
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 7-5-2008 у 21:50
Вибір LCD телевізора

Батько вирішив придбати новий ТВ.
Так виглядає, що варто брати LCD.
Діагональ 32 або 26.
Не надто розуміюся на них, знаю лише, що основні ТТХ це роздільча здатність, яскравість і колір.
Чи треба на ще щось звертати увагу?
Чи дуже необхідний SCART?
Власне цікавить на які бренди чи моделі варто звернути увагу.
Порадьте щось.

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Ярема П.
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 10-2-2005
Нема на форумі

Настрій: І навіщо я день почав з читання новин?

[*] написано 8-5-2008 у 02:07

До Тараса Ільчишина по пораду, він в тому спец.

Перевір МОВУ переглядача!
\"Дивовижний народ українці! Найбільші його вороги сконали своєю смертю\" І. Драч
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
marco
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 3-2-2003
Місто: Львів, центр
Нема на форумі

Настрій: стабільний

[*] написано 8-5-2008 у 08:24

+1 приєднуюсь до прохання.
Цікавить 32ка.
Важливим також є цифровий вхід (який стандарт вибрати?) для відображення відео/фото з комп'ютера.

А також де брати у Львові (знижки і т.п.) :rolleyes:

Компанія "ВебМайстерня" - професійна розробка веб-сайтів та впровадження TYPO3 CMS.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger
Тарас Ільчишин
Модератор

Зареєстрований: 26-12-2005
Місто: Львів-Наукова
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 24-5-2008 у 19:51

ЛСД це звичайно файно, але на даний момент нема що на них дивитись. Хіба фільми на двд. Оскільки практично всі ЛСД йдуть 16:9, а в нас трансляція телепередач 4:3, відповідно буде обрізати зображення. Хоча в скорому часі буде запуск Поверхность плюс і там в пакеті вже є 2 ХД канали, Але щоб повністю насолодитись якістю, потрібно брати FullHD з роздільною 1920 x 1080, а вони якраз дуже не дешеві поки що.

Простіші, з роздільною здатністю 1366 x 768 коштують десь в райноші 700-1000уо за 32".

Відносно яскравості і контрастності, то це треба вибирати вживу, або подивитись на модель в когось і замовити таку саму, бо те, що пише, не завжди відповідає дійсності.

Скарт чи тюльпани повинні бути, бо ще пару років точно будуть двд, камери, навіть ті самі відеоплеєри ..
Стандарт цифрового входу ролі не грає, бо так само є перехідник двай-хдмі. хоча я б вибрав хдмі. Якщо лсд буде зєднаний з компом, то зразу варто звертати увагу, якщо будеться братись відеокартка чи материнка з хдмі, щоб був присутній також звук через хдмі, бо не у всіх материнках це є і тим більше у відеокартках. Хоча кожна лсдішка має також аналоговий вхід.

Відносно брендів, то варто звернути увагу на Шарпи, хоча я навіть не знаю які моделі йдуть на наш ринок. бо для європи вони одні, а для нас інші (((
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 6488
Реклама: