Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
Автор: Тема: Книгарня "Є" в Києві
Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 6-8-2008 у 17:13
Книгарня "Є" в Києві

Мав можливість відвідати книгарню "Є" у Києві. Книгарня - тільки української літератури (хоча є іноземний відділ).
Враження додатні, хоча я очікував трохи більшого. Склалося враження певного "некомплекту" - коли деякі книги, які напевно мали би там бути, я не знайшов.
Працює Вай-Фай, хоча я не бачив можливості десь сісти і ним скористати (зрештою мені і треба було, тому може і не дуже додивлявся).
Є досить багато дитячих книжечок.

Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Ярема П.
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 10-2-2005
Нема на форумі

Настрій: І навіщо я день почав з читання новин?

[*] написано 6-8-2008 у 17:53

Супер книгарня, я був числі її перших відвідувачів :D Саме звідтам я тягаю літературу собі до читання.

Перевір МОВУ переглядача!
\"Дивовижний народ українці! Найбільші його вороги сконали своєю смертю\" І. Драч
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
tysovska
Модератор

Зареєстрований: 4-8-2004
Місто: Kyiv
Нема на форумі

Настрій: бойовий

[*] написано 11-8-2008 у 09:57

Мені подобається кригарня, але там поки що немає ладу. Наприклад, книжка Марини Павленко про Русалоньку "Прокляття роду Кулаківських" стоїть на одній поличці, а її продовження "Загублений у часі" - на іншій. Хто це їх так розсортував? І загалом, системи бракує. Поряд із поезією може стояти публіцистика або детектив. Є загальновизнаний західний стандарт книгарні: алфавітна система (пошук за авторами) + тематична. Тобто одна й та сама книжка має бути представлена двічі в різних розділах. Мені здається, у книгарні "Є" для цього місця цілком вистачає.

Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Катерина Задорожна
Дійсний член

Зареєстрований: 4-10-2007
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: Стабільний

[*] написано 12-8-2008 у 16:37

Книгарня непогана, але невелика. Сподобалося спілкування з ними по інтернету - дуже ввічливі і швидко відповідають.

Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 12-8-2008 у 20:22

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Андрій Пелещишин
Працює Вай-Фай, хоча я не бачив можливості десь сісти і ним скористати (зрештою мені і треба було, тому може і не дуже додивлявся).
Є досить багато дитячих книжечок.

Якщо це та, що за оперним театром, то там є кілька столів для читачів.

Цінуй чужі думки, але не настільки, щоб привласнювати їх.
Дмитро АРСЕНИЧ

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 6823
Реклама: