Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
Автор: Тема: Шановні львівяни!Допоможіть спланувати весілля! БУДЬЛАСОЧКА)))
Алла Четверик
Новак
*

Зареєстрований: 9-5-2009
Місто: Дніпродзержинськ-Миколаїв
Нема на форумі

Настрій: опанувати лихоманку та братися до справи

[*] написано 11-5-2009 у 12:35
Шановні львівяни!Допоможіть спланувати весілля! БУДЬЛАСОЧКА)))

Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Алла Четверик
Новак
*

Нема на форумі

[*] написано 11-5-2009 у 12:42

Доброго дня, городини Львова!
Люблю ваше місто над усі європейські видовищні місця - тому що вдома, і тому що - особливий український дух тут присутній. І тому, мабудь, не дивно, що забажалося мені мати весілля у Львові))
Напланували ми одруження у жовтні цього року. Все б нічого, але ми обидва - я та мій наречений Руслан - не прописані у Львові. Живемо у Миколаєві (обласному). Та це, здається, зараз не є проблемою, як мені повідомили у РАГСі. Тож десь під кінець червня збираємося їхати подавати заяву. Вінчання не передбачається.
У нареченої є сукня, деталі теж будуть куплятися тут, вдома. Костюм нареченого - так само. Але в процесі обговорення деталей власне святкування виявилося, що дуже багато аспектів потрібно організовувати безпосередньо на місці. А оскільки фінанси зараз особливо вимагають економії, то ми збираємося приїхати десь дня на 2-3 у червні та на стільки ж у серпні. Тому, мені б дуже хотілося попросити допомоги у "корінних" львівян з таких питань:
1. Зала ресторану чи кафе і безпосередньо - меню. (Очікується близько 20 присутніх, стіл без витребеньок(близько 150 грн на особу). Проблема: де знаходиться, за який час бронювати, обладнання (жива музика, танцювальна зала тощо).
2. Автомобіль. На правах нареченої ХОЧУ модну гламурну машину!)) Не лімузин, не кабріолет, не Хаммер. А якийсь Мерседес (BMW,Тойоту, Міцубісі) представницького класу. Проблема: де замовляти, за який час, скільки коштує?
3. Фотограф. Проблема: скільки коштує, за який час домовлятися (бронювати), чи буде коштувати дорожче, якщо він сам складе маршрут найкращих фотомісць? Є такий нюанс, що душа бажає динамічної фотоподорожі, тобто: піднятися на Ратушу та Високий замок, фото у оточенні старовини (каміння тощо), можливо - виїзд до водоймища чи до лісу ... ПРИЙМАЮ підказки у даному напрямку з власного досвіду одружених))
4. Марафет нареченої та нареченого. Проблема: за який час бронювати послугу, скільки коштує зачіска на довге волосся, ціни на манікюр, макіяж? Окремо - де замовляти букет і коли (плануються лілії, якщо буде можливо)
5. Розкішний номер в готелі (дайте помріяти але й спустіть до землі))): Скільки це задоволення коштує?
В принципі, це поки що все. Може, в процесі обговорення виявимо ще якісь проблеми.
БУДЕМО ДУЖЕ-ДУЖЕ ВДЯЧНІ ВСІМ, ХТО ВІДГУКНЕТЬСЯ!
ЧЕКАЄМО))) Руслан і Алла.

Sashko Nedoviziy
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 24-2-2009
Місто: Файне місто Львів
Нема на форумі

Настрій: ...ergo sum

[*] написано 11-5-2009 у 13:38

Тарифи "Мерс-таксі" - вони працюють на весіллях - можете глянути тут: http://www.mers-taxi.lviv.ua/index.php?page=9

Розкішний номер - то канєшна крута - але маючи досвід роботи з готельною сферою Львова .... в РМ ;)
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 11-5-2009 у 22:47

Запитань дуже багато, можливо ці обговорені дискусії Вам дадуть відповіді на деякі запитання:
http://misto.ridne.net/viewthread.php?tid=5574
http://misto.ridne.net/viewthread.php?tid=3511
http://misto.ridne.net/viewthread.php?tid=6379
http://misto.ridne.net/viewthread.php?tid=6757
http://misto.ridne.net/viewthread.php?tid=6158

тут ще про готелі:
http://misto.ridne.net/viewthread.php?tid=1293&page=3

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 15-4-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: кращий ніж вчор

[*] написано 12-5-2009 у 10:10

1. Бронювати треба вже з завдатком - може вже й на жовтень вже пізно з нормальними якість/ціна ресторанами - зараз вже треба шукати вибір зменшується з часом.
2. http://vashmagazin.ua/ - там є ціла купа звоніть питайте домовляйтеся
3. Шукайте тут вже були на форумі оголошення + можете по оголошенням. Ціна - все залежить від того що ви хочите.
4. Домовляйтеся в перукарні за два-три тижні Ціни - все залежить від того що хочете. Букет - можна на базарі (галицький - за тиждень можна замовити) - можна по фірмам.
5. Розкіш теж буває різна :) в кожного свої виміри, який готель? в місті? за містом? на озері? невеликий приватний готель? є спеціальні номери для щойно одружених.

Висновок - скажіть хоча б суми на які розарховуєте. Ціни важко сказати тим більше все міняється зараз а весілля - розмах може бути будь-який все залежить від гаманця. У вашому випадку раджу відштовухватися не "скільи це коштує" а - за готель можемо дати наприклад 200 доларів - порадьте. Інакше буде дуже важко щось радити.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Алла Четверик
Новак
*

Нема на форумі

[*] написано 12-5-2009 у 17:19

Таааак...
Значить номер у готелі почекає на нас ще з рік-другий)) Але все одно, дякую))
Сьогодні уточнювала телефоном деталі подачі заяви до РАГСУ і виникло таке питання. Люди добрі, як же ви самі так робите, та й іншим радите, бронювати все вже зараз аж на осінь, коли будь-який заклад чи агенство з надання послуг вимагає перед усім дату урочистості, а у РАГСі сказали приїздити заяву подавати максимум за 3 місяці. Виходить, нам є сенс їхати до Львова лише на початок липня... Але все ж таки, поділіться досвідом своїх замовлень... Це - по-перше.
По-друге, дуже дякую Сашкові, Юрію та Демьяну за ссилочки...))) Вже пробіглася... Мерседес - то, звісно, добре, але як на мене - вибір у цього агенства замалий, так що прошу, панове, діліться знаннями й далі.
По-третє, щодо обговорень, це Ви, Юрію, влучно підмітили.. Чого це ми самі не додумали полазити по темах... Адже ж романтиків-авнтюристів в Україні немало, тож - не ми перші, не ми - останні))...
Подивилась-почитала. Навіть склала вже перелік орієнтовних ресторанів-кафе, куди варто навідатися.
Щодо фотографа, і це - по-четверте, так по форуму я лише зо 2-3 імені знайшла. Але й просто в І-неті реклам немало. Але знову ж таки - вони просять (я дзвонила кільком) бронювати їх роботу на жовтень вже зараз, але... (див п.1)
По-п'яте. Оскільки, на наше прохання відгукнулися поки що лише сильна половина активної громади Львова, для мене, як для нареченої, все ще залишається актуальною проблема зачіски, макіяжу і т.п. Тому, ПАНЕ МОДЕРАТОР, чи не підкажете як приветнути увагу до нашої проблеми саме колишніх наречених. Адже в цій жіночій делікатній справі дуже важлива довіра, яка з'являється лише через досвід. Може, є контакти, знайомства?.. Просто свою купу волосся хочеться довірити людині, що знає свою справу))
І останнє, шановний Дем'яне, відповідаю: не знаючи сучасних ресторанних розцінок на бенкет (а скоріше вечерю в родинному і дружньому колі) плануємо витратити 3000-3500 грн на 15-18 чоловік.
Розцінки фотографів - взнаємо ціни і якість і ще роздумуємо - до кого звернутися.
На марафет витратимо - скільки треба буде, тільки б знати куди звертатися (ну, виключаючи захмарні ціни новомодних салонів. Головне - ЯКІСТЬ).
Авто, думаємо гривень у 600-700 вкластися.
То які будуть думки?;)...
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 12-5-2009 у 19:26

Відносно зачіски навряд чи дуже допоможу. :) А відносно кафешки - в 150 грн./люд. вкластися реально.

Тарас Гулка
Академік

Фотографія користувача

Місто: м.Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: стабільний

[*] написано 12-5-2009 у 20:02

Я, звичайно, не колишня наречена :) , але можу підкинути координати знайомої стилістки-візажистки. Вона навіть якийсь чемпіонат України свого часу виграла, саме по весільних зачісках. Її сайт http://tanja.net.ua/ . Там є координати.
Тарас Ільчишин
Модератор

Зареєстрований: 26-12-2005
Місто: Львів-Наукова
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 12-5-2009 у 21:42

відносно машини, то 600-700 може бути замало. Минулого року, коли одружувався, то також замовляв машинку -- сумарна ціна вийшла була біля 800грн, правда вже не памятаю скільки коштувала година їзди...

Відносно фотографій, можу порекомендувати студію Дежавю
http://www.tamada.lviv.ua/categories/16/277.html -- тут є деякі його роботи. Нам з дружиною сподобалась їхня робота...

З залами дійсно треба вже думати, бо все нормальне бронюють навіть не за півроку до щасливої дати. хоча на таку малу кількість людей можна найти і пізніше ).

Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 12-5-2009 у 22:19

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
А відносно кафешки - в 150 грн./люд. вкластися реально.

Нереально.
Найнижча банкетна ціна, що я знаю на сьогодні - 100 грн. Але це не весільний варіант. За весільний стіл потягнуть більше. А ще алкоголь, напої, солодкий стіл, музика(?), тамада(?)

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 12-5-2009 у 22:33

Я зрозумів, що на 15 людей жива музика і тамада не потрібні. У розрахунках йдеться про 3000-3500, тобто 200 грн./люд.

Тарас Гулка
Академік

Фотографія користувача

Місто: м.Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: стабільний

[*] написано 12-5-2009 у 22:38

Стосовно авто, то мажете в РАГСі спитати, в них є каталог авто приватників з якими вони співпрацють. Колись був не поганий вибір. Був навіть БТР :o

Ірина Назарова
Дійсний член

Зареєстрований: 20-4-2009
Місто: Лемберг
Нема на форумі

Настрій: злюка

[*] написано 12-5-2009 у 23:01

Можу порадити якісні відео- і фотопослуги, також досвідченого візажиста. Ще, якщо цікавить нарощування нігтів - все пишіть в ПП.

У тебе немає душі. Ти - душа. У тебе є тіло (Клайв Льюїс)
http://kramnychka.net.ua/
http://znymky.com/
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 3-4-2003
Нема на форумі

Настрій: є

[*] написано 12-5-2009 у 23:15

Стосовно автомобіля - а модний ЗІМ не цікавить? :)
Це такий представницький автомобіль часів Сталіна. Але той, про який я говорю - дещо специфічний ЗІМ. Він приїжджав до мене в студію якось. Знаю, що власник возить людей на замовлення.
На жаль, хороших фотографій цієї машини не маю, клацнув тоді пару раз смартфоном.

Насправді білий колір - це перламутр, а зелений (дах, капот і багажник) - це хамелеон, який переливається в залежності від кута огляду від зеленого до рожевого :)
Сам автомобіль зроблений на базі 126-го Мерседеса, двигун 5-літровий з компресором, тому машина таки їздить дуже швидко при бажанні :) Хоча 40 літрів на 100 км :)

Рост
http://www.rost.lviv.ua

Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 13-5-2009 у 08:31

Я бачив вживу це авто. Виглядає класно.

Алла Четверик
Новак
*

Нема на форумі

[*] написано 13-5-2009 у 10:25

Всім дякую за пропозиції та поради.
Щодо ексклюзивного варіанта авта - ще подумаємо...
А щодо всього іншого...
Люди! Розкрийте все ж таки секрет - як же бронювати кафе за півроку коли дата церемонії стає відомою максимум за 3 місяці?????????
Тарас Ільчишин
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 13-5-2009 у 11:11

та так само, коли планують дату за рік )))

вибрали собі якусь суботу чи неділю, потім приїхали і записались у РАГСі на те число, яке потрібно. За 3 місяці ще всі дати будуть вільні і виберете собі день і годину яку потрібна. в нас більшість подає заяву за місяць-два ))
Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 13-5-2009 у 12:46

Значить записуйте.
Якщо ви хочете в обласному РАГСІ - це мінінгіт і нервотроьпка. Заяву треба буде подавати за місяць! Те щ там кажуть це добре але як приїдете вам скажуть за 31 день - хіба щось помінялося але не думаю.
Ситуація в РАГСІ виглядає настпним чином - люди які планують приїжають, розраховують точно 31 день, приїжають наніч і чекають ранку, щоб подати заяву першим на цей день - маю на увазі весільний пік сезонів. Тоді якщо ви перші в черзі то попадете на цей день, однак всі хороші години будуть вже зайняті (хоча за 31 день має подаватися заява - але в нас така держава). Під час церемонії в РАГСІ обласному - звичайний конвеєр з нервами і зі всім. Запізнень не допускають - пропустили свою годину - гуляйте...дуже велика суматоха в пік оружень - одні виходять інші кричать що наша черга інші пускають голубів і хочуть фотографуватися - інших підперли машинами що не можуть виїхати......одним словом я пару раз побачив це все діло і тому ми там не розписувалися. Якщо не пік одружень троха легше.
Можна варіант інший - розписка в будній день все решту в вихідні - значно легше.
А дату весілля конкретну вже треба знати і вже треба йти шукати і церкву якщо шлюб будете брати і місце і фотографів. Всюди треба давати завдаток. У разі якщо на цей день не зможете робити розписку (читай вище) - робіть це раніше. Якщо хочете все в один день тоді треба побігати.
150 грн з чоловіка - це мало і не реально зараз, або худо бідна кафешка.
За машину середньому 100 грн за 1 годину. далі рахуйте самі.
Алла Четверик
Новак
*

Нема на форумі

[*] написано 13-5-2009 у 13:03

Шановний Дем'яне!
То я так розумію - Ви безпосередньо зтикалися з цими проблемими? Якщо так - то і добре, значить поки що Ви - наш найцінніший помічник типу "перевірено на собі"))
Не знаю як там у обласному РАГСі... Я дзвонила у міський - на Франка. Зі мною говорили досить коректно - розповіли про терміни подачі заяви, дні і години роботи РАГСу по прийому саме заяв (до речі, серед них немає п'ятниці і суботи (а саме лише в ці дні проходять урочисті церемонії, тож сутолоки не має бути, за логікою))
Але Вас я не зовсім зрозуміла щодо 31-го дня.. Тобто раніше в нашій державі не приймають (на практиці)? Лише через "підмажеш - поїдеш"?
Просто, припустимо, ми запланували 3-тє жовтня і зараз вже будемо бронювати увесь марафет... А як по приїзду нам не знайдеться місця у розкладі на той день?(((((
А щодо того, щоб зробити щось раніше...тобто розірвати марафон весільного дня...то то мені якось не до душі та не за звичаєм...
Так що МИ ГОТОВІ ПОБІГАТИ!!! Підказуйте лише куди)))) Бо я себе чим далі, тим все більше незнаним дівчиськом відчуваю...
Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 13-5-2009 у 15:03

На Франка це і є обласний РАГС - є ще районні там без проблем. Можна в сіль-раді - ми так і зробили - ми були одні в часі нас не обмежували тому і все було добре.
Коли я був не приймали раніше 31 дня. Раджу не телефоном а поїхати туди і питати що і як.
Щоб місце знайшлося - треба за 3 місяці приїхати туди спитати чи можна подати заяву на 3 жовтня - думаю що скажуть що раніше аніж за 31 день не приймають. Тоді вираховуєте 31 день і йдете під стіни РАГСу на франка.
Тут ще важливий не день а і години. Якщо скажімо церква буде на 14 00 і розпис на 13 30 - то не встигнете, можуть поставити розпис пізно. Як правило найпопулярніші години це 11 00 - 14 00.
Тарас Ільчишин
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 13-5-2009 у 19:41

нема вже такого, що раніше ніж 31 день не приймають. Коли подавали заяву, то були люди, які за 1,5-2 місяці до своєї дати подавали
Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 14-5-2009 у 08:45

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Тарас Ільчишин
нема вже такого, що раніше ніж 31 день не приймають. Коли подавали заяву, то були люди, які за 1,5-2 місяці до своєї дати подавали

Я теж таке чув, але це наша держава....в ній є все тому недавно знайомі хотіли на липень - їх відфутболили сказавши за 31 день, пояснювати нехотіли...пілся довгих розмов...правда не знаю чи погроз чи іншими шляхами щось здається їм вдалося зробити. Типу якби би бронь є але заяву мають принести за 31 день.
Тому я і пишу краще піти за 3 місяці до дня і все на місці взнавати - по телефону краще того не робити.
Олександр Ганущин
Модератор

Зареєстрований: 5-3-2003
Нема на форумі

Настрій: Буде кращим

[*] написано 10-3-2010 у 23:03

Про 31 день. Дійсно законом передбачено таке, Звісно можна подати заяву й раніше - брат чиновник у юстиціях ще той, але дати раду можна. А от цікавіша ситуація, коли хочеш подати пізніше - такі випадки також трапляються. То доводиться пред'являти довідку про те, що дружина вагітна.

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 7424
Реклама: