Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  ..  8    10    12  ..  89
Автор: Тема: Радіо "ПРОМІНЬ". Четвер. Оля Смоляр.
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 10-11-2004 у 19:13

Цитата:
Першим відправив користувач smolyar
Ви змушуєте мене хвилюватися за Ваше фізичне та моральне здоров'я... так виглядає, що Ви потихеньку, перепрошую, спиваєтеся. :mad:

:lol:
Що поробиш: чоловік - слабка істота! :(
Коли жінка починає за тебе дбати, навіть віртуально - просто млієш!!

Хоча, скоріше за все і з огляду на власну біографію, доведеться страждущих певного стану мого здоров'я розчарувати :(, ніц не поробиш :P Про [а]моральне - не знаю, може взагалі нігди не мав, а от щодо "спитися" - мабуть навряд, не доведеться вже мені сеї пригоди пережити, не спроможний я на такі подвиги (див. вище: чоловік - слабка істота), нічого буде онукам розповісти :(
Життя - сувора штука :rolleyes:
Карочє: ні дачікаїтєся!!! :P :D
:rolleyes::saint:

І взагалі, якщо наші переможуть - чом і не хряпнути, що в цьму поганого?
"Я так довго ... [м-м-м... чекав]
Ти же знаєш, як важко"

Усе мине. Усе мене мине
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
smolyar
Академік

Зареєстрований: 22-3-2004
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: пізнавальний

[*] написано 17-11-2004 у 14:52
АНОНС НА 18.11.04

21.15 - гр. "Карптіяни"
22.05 - ще під питанням : або "ТНМК", або "Мандри", або будемо слухати нові надходженя, або взагалі поставлю повтор.
Odarka
Почесний Академік

Зареєстрований: 17-2-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: вже йде до зими

[*] написано 17-11-2004 у 14:59

Цитата:
Першим відправив користувач Dmy

І взагалі, якщо наші переможуть - чом і не хряпнути, що в цьму поганого?
"Я так довго ... [м-м-м... чекав]
Ти же знаєш, як важко"

Може ти б іншу поезію цитував - для того, щоб собі "хряпнути":mad:

я так довго мовчав
ти ж бо знаєш як важко було мені в сутінках
вустами вологими на добрі слова натрапляти
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 17-11-2004 у 19:39
додаток до анонсу та "інше"

18-11-04 о 22-гій 5 таки "ТНМК". Але перш ніж зіпсувати настрій Dmy-трові(присутністю танків в ефірі) спочатку буде "закуска". я вже два тижні ношу з собою на ефір диск "Далі" і все якось останні хвилини ефіру так швидко пролітають...:( Словом, щоб знов не прорахуватися "закуска" буде не наприкінці, як звично, а на початку передачі.;)

Соломіє, може в тебе будуть якісь побажання стосовно вибору пісні? А, іще, "закуска" - то така рубрика, вона існує ду-у-уже давно і до негативного відтінку "хряпнути" немає жодного стосунку.

to Odarka&Dmy
Здається ви не зрозуміли (або зрозуміли неправильно) одне одного...
Тарас Сокальський
Почесний Академік

Зареєстрований: 25-4-2003
Місто: Чернівці
Нема на форумі

Настрій: Бойовий

[*] написано 19-12-2004 у 18:12

Ну от, тема занепала -- всі пішли на революцію:oА тим часом п.Оля розкручує Далі і дає людЯм можливість вигравати у вікторинах, чим я і займаюся:sing::sing::sing:
Odarka
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 20-12-2004 у 11:24

Цитата:

Соломіє, може в тебе будуть якісь побажання стосовно вибору пісні?

З наших пісень..чи взагалі?:))))))
Якщо з наших ...то "Хтось":)))))

to Odarka&Dmy
Здається ви не зрозуміли (або зрозуміли неправильно) одне одного...

Може бути:))):D

я так довго мовчав
fish
Почесний Академік

Зареєстрований: 28-5-2003
Місто: Запоріжжя
Нема на форумі

Настрій: присутній

[*] написано 21-12-2004 у 11:31

о-о... В минулому випуску Карпатіянз були? а я пропустила... Шкода, хотілося про них взнати більше... Компаніченко був?

карнавал мусить тривати далі, інакше йому настане кінець
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
MartinkaDP
Дійсний член

Зареєстрований: 12-11-2003
Нема на форумі

Настрій: одомашнений

[*] написано 23-12-2004 у 23:11

Олюню, дякую за Гуцулят!!! ех, бальзам на рани... :)
Юрку (Карашівський), тобі дякую ще більше і майже за те ж саме!
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Дмитро Аусянікоу
Новак
*

Зареєстрований: 29-9-2004
Місто: РФ, Москва
Нема на форумі

Настрій: конструктивний

[*] написано 12-1-2005 у 22:39
З Новим Роком! (і старий теж підійде)

Всім відвідувачам цієї частини форуму - привіт і найкращі побажання!

Пропоную відкрити спілкування у 2005 році!
Може і програми Олі знов з"являться на радіо. Нажаль, я про це зовсім нічого не знаю.:(

Гадаю, що інтерес до цих програм повинен повернутись :)

Чекатиму з надією!

Україна там, де ми є.
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 13-1-2005 у 16:14

Цитата:
Першим відправив користувач Дмитро Аусянікоу
Може і програми Олі знов з"являться на радіо. Нажаль, я про це зовсім нічого не знаю.:(
Гадаю, що інтерес до цих програм повинен повернутись :)

Та нікуди вони не знікали! Можна календар із годинником звіряти: щочетверга, починаючи з ...
О! З чим можна Олю привітати (окрім усіх Свят), то це зі збільшенням роботи на 10 хв. брутто! На "Промені" нарешті перечитали всі Дацзибао-2000, і "Зустріч", як у старі добрі часи знову починається від 21:05.

Можна погадати: сьогодні має бути щось передноворічне :).

Усе мине. Усе мене мине
Тарас Сокальський
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 14-1-2005 у 22:11

Минулого тижня були різдвяні привітання від музтусовки. Там Середа страшенно переживав, що не може віднайти ялинкову цяцьку в вигляді фіолетового картонного птаха. Так от, пані Олю, коли десь його (Андрія) здибаєте -- кажіть, щоб біг сюди -- в мене є пару штук :)
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 17-1-2005 у 16:16

Цитата:
Першим відправив користувач Тарас Сокальський
Минулого тижня були різдвяні привітання від музтусовки. Там Середа страшенно переживав, що не може віднайти ялинкову цяцьку в вигляді фіолетового картонного птаха. Так от, пані Олю, коли десь його (Андрія) здибаєте -- кажіть, щоб біг сюди -- в мене є пару штук :)

Це чудова ідея! Якщо Середа пробіжиться маршрутом Київ-Чернівці-Київ, то знову стане стройним і красивим - кіл на 70-75!

Але, схоже, Оля на вакаціях, бо маємо повтори. І от, десь вчетверте почувши від Чубая, про Миколая, Різдво, Маланку тощо, я знову спіймав себе на думці, що він там трохи того - прибрехав. Ув епізоді, коли розповідає, як їх - бідних школярів на зимові каникули обов'язково ганяли до школи. В мене такого не було, Оля на передачі також здивувалась і почала перепитувати.

Тому хочеться провести опитування на ФоРуМі - тих, переважно львівян (хоча і не обов'язково), хто вчився у школі наприкінці 70-х, початку 80-х: чи були такі речі? Донецьк із Києвом, схоже, вже відпадають, але, раптом, Львів і в цьому попереду?!

Усе мине. Усе мене мине
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 27-1-2005 у 17:20

Привіт! Як це не прикро(для мене) але халаява скінчилася і пора(!) виходити в ефір:)

Цитата:

щойно говорила з Середою :cool: і переповіла вище сказане. Андрійко дуже зраділи :sing: і сказав що можна почати торгуватися, а згодом і він може долучиться. До речі, зараз вони на студії і можливо весною будемо мати новий альбом :rolleyes:

P.S. сьогодні будуть Росава(21.05-22.00), та полтавська гр. Трансформер (22.05-23.00),
а в наступний четвер, можливо, Таліта Кум, та Фоззі зі своїми Meta More Fozzey.
Odarka
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 28-1-2005 у 13:14

Цитата:
І от, десь вчетверте почувши від Чубая, про Миколая, Різдво, Маланку тощо, я знову спіймав себе на думці, що він там трохи того - прибрехав. Ув епізоді, коли розповідає, як їх - бідних школярів на зимові каникули обов'язково ганяли до школи. В мене такого не було, Оля на передачі також здивувалась і почала перепитувати.

Здається..тут мого брата звинувачують у брехні:o:D
Це дійсно правда, що їх ганяли до школи...він вчився у Музичній школі інтернат ім. Соломії Крушельницької..там трішечки інші були закони ніж в інших школах...
хоча я також пригадую, що ми вчилися на різдво...як миленькі:)))

я так довго мовчав
MartinkaDP
Дійсний член

Нема на форумі

[*] написано 28-1-2005 у 22:15

Певен час у нас у класі вчився канадієць. Ну і логічно, що 25 грудня він до школи не прийшов. Математичка зробила таку істерику, жах... жодної поваги до звичаю іншої людини...
Captivitas
Почесний Академік

Зареєстрований: 15-9-2003
Місто: Запоріжжя
Нема на форумі

Настрій: біфуркаційний

[*] написано 29-1-2005 у 14:24

Цитата:
P.S. сьогодні будуть Росава(21.05-22.00), та полтавська гр. Трансформер (22.05-23.00),

Дякую, Росава заколисала й майже приспала :D , а от Трансформер порвдував, віднісши Раїсу Кіриченко до групи. :P

Наша країна не настільки велика, щоби в ній розминутись(с) С.Жадан
Тарас Сокальський
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 30-1-2005 у 21:46

Цитата:
Першим відправив користувач Odarka
Цитата:
І от, десь вчетверте почувши від Чубая, про Миколая,
.......................................
Здається..тут мого брата звинувачують у брехні:o:D

Соломійко, ти приписуєш мені чужі слова. Насправді це писав Dmy:)
Odarka
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 31-1-2005 у 12:02

Тарасе - велике перепрошую:)

я так довго мовчав
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 4-2-2005 у 19:34

Склалось таке враження, що вчора ефіри знову переплутали "часопростором" :)
За влучним визначенням давнього приятеля УРнР пана Д. Шульги з Кіровограда, Юля Міщенко взялася "знову за старе", тобто втомилася вираховувати яка пісня до якого радіва пасує (все одно реально нічого не дає в нашому укршоубізнеспросторі) та й почала потроху, хоч і не без напруження, згадувати, що воно таке є - рокінрол. От, слово "сінкопований" вжила і не поперхнулась, а раніше ж - все якийсь "формат" і "ковбаса ділова".
Це тішить.
Проте, не все - нагло! Певні рудіменти залишаються а шо дєлать?
Приміром, дуже було забавно про Євробачення. Забавно, тому що - не в перший раз - дуже поширена позиція. Щойно дехто (назвемо його "митець", хоча то і не обов'язково) бере участь ув якомусь заході, так відразу з піною біля роту та кольтом біля стегна починає тотий захід захищати, обзиваючи всіх і вся незгодних (особливо, критиканів-журналістів) ворогами й опортуністами, даючи їм поради: куди дивитись, що слухати, а надто, що писати.
Як знайомо!

І ще один не музичний, натомість філософський висновок: кобітам таємниць довіряти не можна - заложать! Трималась Юльця щодо назви, а от ... не минуло і 3 років (здається) - розкололась! Христа згадала, арамеїв якихось - філолог м-м-м ... дипломований. "Піднімайся, мовляв, дівко," - годі вже!
(Гаразд, ми тут на ФоРуМі й без Міщенки книжок ріжних читаємо: див., Королівськи зайці, Наталка від 14.02.2004), проте ...
Що ж виявляється, "таліта кум" - це біблійний переклад знаменитої пісні іншого тіпарокінрольного гурту ОЕ "Вставай, мила"! Плагіят, однако!

Асоціяція
З цього приводу не можу втриматись і не навести (як і в згаданому вище треді тіко довше, скорочував, як міг) кавалок щиро коханого Сашка Бойченка (теж латентний Біблія-філ і ар[а]міє-знавець):

"І все-таки шанс є. Коли Господь покличе нас усіх ... і запитає: "Ну, - запитає Господь, ... що скажете, мудодзвони? Чим виправдаєте життя ваше, безглузде і безпощадне?...", - коли так запитає Господь ..., тоді ми, тихі як дохлі пташенята, і печальні, як замурзані лютики, - делегуємо з-поміж себе самотнього і розгубленого Вєнічку. І підійде той Вєнічка - найсамотніший і найрозгубленіший на всі Пєтушки ... і мовчки протягне Йому тоненьку книжечку в тремтячих руках. І візьме Господь, і почне читати, і прочитає він про ... вищу від усіх законів гикавку і горішки для маленького хлопчика, який знає букву Ю... І коли дійде Господь до букви Ю, то зростить Він її вологою очей Своїх, і переведе на нас погляд Свій, чистий, як сльоза комсомолки, і скаже: "Таліфа кумі, - скаже Господь у благодаті і милосерді Своєму, - пензлюйте звідси".
((с) О. Бойченко, "Щось на кшталт Шатокуа". - Івано-Франківськ: Лілея-НВ, 2003. - "P.S.", с. 132)

Власний P.S. - тіпа офтоп. Тобто не про ТК, а про ОБ.
Коли помирає якийсь культовий поет, охочі кидаються розгрібати його нетлєнну спадщину, натикаються на окремі букви, і репетують екстазово: "Звідки він знав?! Як він все передбачив?!!!"
Сашко Б. на зло ворогам, а також ІБТ цілком живий. Проте. Прошу звернути увагу на двічи акцентовану велику букву "Ю", словосполучення "нас усіх", а також на рік видання.

"Звідки він знав?! Як він все передбачив?!!!" :o:o:cool:
(ЕКСТАЗ[і]) :sing:

Усе мине. Усе мене мине
Дмитро Аусянікоу
Новак
*

Зареєстрований: 29-9-2004
Місто: РФ, Москва
Нема на форумі

Настрій: конструктивний

[*] написано 5-2-2005 у 13:40

Цитата:
Склалось таке враження, що вчора ефіри знову переплутали "часопростором" :)

"Звідки він знав?! Як він все передбачив?!!!" :o:o:cool:
(ЕКСТАЗ[і]) :sing:

Пане Dmy, прикольно це було читати. Спасибі! Але ось, нажаль, не всі скорочені словосполучення були зрозумілі:
УРнР, ІБТ цілком живий, ОБ...
Звичайно, це надає треду певної таємничості, але...

Україна там, де ми є.
MartinkaDP
Дійсний член

Нема на форумі

[*] написано 5-2-2005 у 22:55

Дми, невже ти досі не чув цю історію про походження назви "Таліта Кум"??? я в шоці. Юльця про то на кожному інтерв'ю казала, поки питати не перестали.

2Дмитро Аусянікоу:
УРнР - це абревіатура того, про шо ми, власне, вже стільки часу балакаємо. "Український Рок-н-рол", цебто.
ІБТ - Ігор Бондар-Терещенко, такий собі харківський персонаж (критик, якщо не помиляюся).
ОБ - відповідно згаданий трохи вище Олександр Бойченко, буковинський літературознавець, співзасновник проекту "Потяг-76".
Aleksandra Fink-Finowicka
Дійсний член

Зареєстрований: 18-5-2004
Місто: Warszawa
Нема на форумі

Настрій: кохаю свого мужа!!

[*] написано 6-2-2005 у 23:39

Щоправда тема "Оля Смоляр", але тут можемо й багато про пана Дми почитати.

Хотіла би виступитися як член підпіного (по сьогодня) клюбу любітелів постів пана Дми. Отже я та інші члени цюго клюбу вважаємо пан Дми ПРИКАЛІСТ й не треба всього читати серюзно. Таліта кум - справді Христос сказав до одней дівчинки, та мав на увазі "вставай". До речі я знаю інше цікаве: всім напевно відома пісня яка починаєся словамі "Горіла сосна палала - під ней дівчина стояла - русаву косу чесала". Я знаю цю дівчину! В іншей пісні:
"Їхали козакі із дому додому підманули галю, забркли з собою" ... далі "прив'язалі Галю до сосни косами" накінец "підпалили сосну" та "горе горе сосна, горе та палає".
Я тилькі ніяк не розумію, як вона ці коси чесала, тож була ними прив'язана дососни?

Перпрошую Пані Олю (при нагоді - гарне ім'я!), що тут у Вашей темі не про Пані написала, але оскількі у Варшаві Радію Промінь не чути, нічого мудрого сказати не вмію.

\"Я жива! Я буду вічно жити!
Я в серці маю маю те, що не вмірає.\"

Леся Українка
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 7-2-2005 у 14:38

Цитата:
Першим відправив користувач Captivitas
Дякую, Росава заколисала й майже приспала :D , ...

ну, то з огляду на тему (для невтаємничених це були колискові від Росави) ми таки досягли мети? :)

Цитата:
Склалось таке враження, що вчора ефіри знову переплутали "часопростором"

якщо чесно то розподіл гостей, хто в першу годину йде хто в другу, йде за примітивним способом - спочатку більш-менш щось традиційне, потім все "інше". частково погоджуюся, що в УРнР бувають гості які до р-н-р мають віддалене відношення, але міняти назву ніяк не можна. По 1-ше цю передачу започаткував і відповідно дав їй назву Андрій Батьковський, він був її продюсером, а коли його "пішли з радіво", якось рука не піднімається переназиватися. А 2-ге випливає з 1-го. Ще коли Андрій працював, він завжди казав, що будь-яку передачу можуть закрити окрім "УРнР", бо в назві є "волшебний прикметник" - "український", тобто де ж ви бачили патріотично налаштованого керівника, котрий й би зміг закрити ТАКУ програму. Отже, якщо коли-небудь о 22-гій годині з'явиться, скажімо Ніна Матвієнко, то головне що її творчіть є український продукт, а до стилю р-н-р ми її вже якось за вуха притягнемо :lol:
Цитата:
Першим відправив користувач Aleksandra Fink-Finowicka
Перпрошую Пані Олю (при нагоді - гарне ім'я!), що тут у Вашей темі не про Пані написала, але оскількі у Варшаві Радію Промінь не чути, нічого мудрого сказати не вмію.

Бога ради, на цій темі можете говорити про що і про кого заманеться, аби лиш не билися й не матюкалися.

Цитата:
До речі я знаю інше цікаве: всім напевно відома пісня яка починаєся словамі "Горіла сосна палала - під ней дівчина стояла - русаву косу чесала". Я знаю цю дівчину! В іншей пісні:
"Їхали козакі із дому додому підманули галю, забркли з собою" ... далі "прив'язалі Галю до сосни косами" накінец "підпалили сосну" та "горе горе сосна, горе та палає".
Я тилькі ніяк не розумію, як вона ці коси чесала, тож була ними прив'язана дососни?

історії, справді трохи подібні, але ж ліс великий, то певно вже інша сосна палала, з іншого приводу, крім того в першій пісні не скзано як звати дівчину, може вона зовсім не Галя а Горпина якась...
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 7-2-2005 у 16:41

Цитата:
Першим відправив користувач MartinkaDP
Дми, невже ти досі не чув цю історію про походження назви "Таліта Кум"??? я в шоці. Юльця про то на кожному інтерв'ю казала, поки питати не перестали.

"Алісо! Ти мене не плутай!"
То, може, тобі Юльця в усіх інтерв'ю щось таке казала, а загалу розповідала зовсім інше. А саме: "Читайте, сайт - там все написано." Ну що на сайті понаписано, ми всі добре знаємо - що паркан, якийсь.
Стосовно словосполучення - арамейської я, звісно, ще не вивчив, але десь отой переклад уже зустрічав.
Принаймні, у Бойченка :lol:
Цитата:
якщо чесно то розподіл гостей, хто в першу годину йде хто в другу, йде за примітивним способом

Я поняв!! "розподіл гостей йде примітивним способом": хто прийшов першим - той і йде відразу, хто запізнився - нех сидить, чекає десятої :mad:

Усе мине. Усе мене мине
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 8-2-2005 у 15:47
АНОНС

21.05 - Олег Скрипка
22.05 - Оркестр Янки Козир
 Сторінки:  1  ..  8    10    12  ..  89

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 1795
Реклама: