Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  ..  9    11    13  ..  89
Автор: Тема: Радіо "ПРОМІНЬ". Четвер. Оля Смоляр.
Тарас Сокальський
Почесний Академік

Зареєстрований: 25-4-2003
Місто: Чернівці
Нема на форумі

Настрій: Бойовий

[*] написано 18-2-2005 у 16:21

Щось нашої ведучої і не видно, і не чути – в ефірі повтори, на ФоРуМі не з'являється, на мейли не відповідає :-((( Здається, пора слати до Києва пакунки з липовим медом і малиновим варенням… Хто ще які смачні і ефективні засоби від застудних болячок знає???
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юра Кириченко
Новак
*

Зареєстрований: 30-6-2004
Місто: Вінниця
Нема на форумі

Настрій: відсутній :/

[*] написано 21-2-2005 у 21:35

Знайшов приймач, що ловить 68,87 МГц, а на ньому жодного променя з мого 7-го поверху не видно, ні в 22 ні в 23, ні по середах, ні по четвергах. Прийдеться вилазити на кришу 16 поверхівки. Чи , може, пошукати примача з 3 кнопочками і з шнурком, що втикається в розетку радіомережі. Тіль те й роблю, що рахую які зучтрічі пропустив. :(
А пані Олі дійсно треба бочку меду закотити.
Тарас Сокальський
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 23-2-2005 у 12:39

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юра Кириченко
Знайшов приймач, що ловить 68,87 МГц, а на ньому жодного променя з мого 7-го поверху не видно, ні в 22 ні в 23, ні по середах, ні по четвергах. Прийдеться вилазити на кришу 16 поверхівки. Чи , може, пошукати примача з 3 кнопочками і з шнурком, що втикається в розетку радіомережі. Тіль те й роблю, що рахую які зучтрічі пропустив. :(

Дивно... Обласний центр, передавач має бути під боком. А які інші станції той приймач ловить???
Юра Кириченко
Новак
*

Нема на форумі

[*] написано 27-2-2005 у 23:52

Штук 15 ефемок ловить. У них, мабудь, передавачі різні. Я навіть здогадуюсь де променівський передавач знаходиться. Прийдеться переселятись %)
smolyar
Академік

Зареєстрований: 22-3-2004
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: пізнавальний

[*] написано 1-3-2005 у 16:57

дуже дивно... поки я була відсутня слухачам було запропоновано надиктовувати або надсилати запитання до Ю.Андруховича. Яке ж було моє здивування, коли по-поверненню я дізналася що жодна людина не подзвонила і не написала. напрошується висновок, що згадана особа цікава лише мені, тому якщо до ранку четверга не буде до нього запитань, мабуть просто схожу з ним на каву :P
MartinkaDP
Дійсний член

Зареєстрований: 12-11-2003
Нема на форумі

Настрій: одомашнений

[*] написано 2-3-2005 у 14:12

Ну які до нього можуть бути питання? ;) най просто сидить і говорить... що - не так важливо.
Хай про тур "Андрухоїда" порозказує, думаю, то головна подія останніх двох тижнів.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 4-3-2005 у 19:17

Цитата:
Оригінальне повідомлення від smolyar
дуже дивно... поки я була відсутня слухачам було запропоновано надиктовувати або надсилати запитання до Ю.Андруховича. Яке ж було моє здивування, коли по-поверненню я дізналася що жодна людина не подзвонила і не написала. напрошується висновок, що згадана особа цікава лише мені, тому якщо до ранку четверга не буде до нього запитань, мабуть просто схожу з ним на каву :P

"Просто кави" не вийшло :P ;)
Пані ведуча змилувались :sing :saint:

Що потішило?
1. Еволюція знаменитої відмазки про "після 30 віршувати запізно". Тепер - уже можна, але без рим і ритмів.
У принципі, все ясно - ну куди 45-літньому дідугану ще ритма тримати?! Та й склероз бере своє, як тут у патріярхальному віці запам'ятати, чим ся кінчав попередній (через один - то взагалі страшне) рядок :P

Шкода, що ми так і не почули (начальника транспортного цеха) "літературознавчої розвідки" "від Андруховича" про тотожність верлібру і білого віршу. Іншим із цією забавою більше пощастило :(

2. Пан П. Бу-Ба-Бу Ю.А., виявляється, рахувати не вміє. Довго тужився з'ясувати, скільки б уже стукнуло Антоничу, якщо він 1909 року народження. Постійно за стольник вилазило (чи це вплив кави?) Нарешті вйо! По радіо не видно було - мабуть 1909 від 2005 на серветці у стовпчик віднімав :rolleyes:

3. Певно навмисно й особисто для Круціфукса було передано "Гаспіда". Шкода лише, що на самому початку восьмої хвилини змікшували :mad: (доведеться поставити компакт і дослухати :lol: )

А, ну да! "От вінта", здалось, були чи трохо притомлені, ачи чимось стурбовані (також трішки) - ритм розмови не завжди тримали (просто як Андрухович у верлібрах :lol: ). Може, здалось :rolleyes:
Але, все-їдно, Журавель - драйвовий!

Усе мине. Усе мене мине
Юра Кириченко
Новак
*

Нема на форумі

[*] написано 4-3-2005 у 23:36

Для smolyar.
Пані Олю, маю пропозицю. Викладайте стенограми інтервю в Інтернеті (з текстами пісень та акордами включно ;) ). Навіщо вам два вихідних, якщо можна чудово провести час за набором тексту. :)
А ми, вдячні читачі, будемо оте все з задоволенням читати і задавати дурні питання. :)
Впевнений, поважні дядьки - функціонери бізнесу шоу та пера будуть цитувати і посилатись аж посиніють.
Тарас Сокальський
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 8-3-2005 у 21:46

Цитата:
Штук 15 ефемок ловить. У них, мабудь, передавачі різні. Я навіть здогадуюсь де променівський передавач знаходиться. Прийдеться переселятись %)

Кілька уточнювальних питань можна? Ті 15 ФМок - то часом не 8, 2 рази повторених? Є така штука -- дзеркальний канал називається -- в приймачі з розширеним ФМ-діапазоном станції будуть повторюватися на 21.4 MHz вниз по шкалі з дещо гіршою якістю. Так от, нижче від тої смуги повторів щось ловиться? Хоча б УР-1? Бо підозрюю, що в того приймача made in China діапазон не дотягує. Чи він в тебе з цифровою шкалою і все чітко показує? До речі, в нас продаються за 30 гр. непогані приймачики Naiwa -- ФМ,КХ,СХ, цифрова шкала, таймер. Щоправда, в них ФМ 88-108, але переробка на 64-108 займає з півгодини, до того ж наявність ЦШ дозволяє зробити це якісно без жодної спецапаратури. До речі, експериманти з вилізанням на дах нічого не дали?
Дмитро Аусянікоу
Новак
*

Зареєстрований: 29-9-2004
Місто: РФ, Москва
Нема на форумі

Настрій: конструктивний

[*] написано 8-3-2005 у 23:48

Цитата:
Для smolyar.
Пані Олю, маю пропозицю. Викладайте стенограми інтервю в Інтернеті (з текстами пісень та акордами включно ;) ). Навіщо вам два вихідних, якщо можна чудово провести час за набором тексту. :)

Шановний Юра! Ви так можете позбавити пані Олю вільного часу та особистого життя. Або їй прийдеться кого-небудь найняти для розшифровки та печаті текстів. Чому я так кажу, тому що добре знаю, як це робиться. Нещодавно робив таку роботу (безкоштовно) по розшифровці передачі ВАРГАН за участю відомої багатьом Марії Бурмаки:
http://maria.sarov.info/vargan_01_2005.html
Та, згодно з форматом сайту, ще було зроблено переклад російською мовою у додаток. Це зайняло певний час і я навіть трохи притомився. А звукова доріжка лежить ось тут: http://maria.sarov.info/Vargan_06_10.mp3
Так що лаштуйте хорошого приймача, та слухайте програму Смоляр у прямому ефірі. Благо ви живете в Україні і вам не треба шукати деякі програми радіо у інтернеті.
Спасибі за увагу!
Маріє, привіт!;););)

Україна там, де ми є.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
MartinkaDP
Дійсний член

Нема на форумі

[*] написано 9-3-2005 у 11:58

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Тарас Сокальський
Бо підозрюю, що в того приймача made in China діапазон не дотягує.

у мене саме шо китайський - невідомої марки, але діапазон у ФМ - 64-108. якщо поставити приймач у певну позу, витягти до кінця антену, вимкнути комп і (найголовніше!) лягти поряд у певній позі - шикарно приймає, хіба іноді якесь капосне "лав-радіо" :rolleyes: влазить.
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 9-3-2005 у 17:23

Цитата:
Оригінальне повідомлення від MartinkaDP
якщо поставити приймач у певну позу ... і (найголовніше!) лягти поряд у певній позі - шикарно приймає, хіба іноді якесь капосне "лав-радіо" :rolleyes: влазить

Нє, вулиця! Ну, ви бачили (чули, читали) таку еротоманку!
І в яких же це "певних позах" вас із приймачем найшикарніше "приймає"?
Головне не забути витягти антену, і тоді - жодних капосних "лав"! Лав нам тут зайвий!!

Просто "Квітка папороті" "невідомої марки"!!!

Усе мине. Усе мене мине
Odarka
Почесний Академік

Зареєстрований: 17-2-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: вже йде до зими

[*] написано 9-3-2005 у 17:35

Ви просто "ужасні":)))))))) Приймачі у певній позі..мда-а-а:)))))))))))))))))

я так довго мовчав
ти ж бо знаєш як важко було мені в сутінках
вустами вологими на добрі слова натрапляти
Тарас Сокальський
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 9-3-2005 у 17:36

До речі, Оля вроді натякала, що розшифровки вони роблять:). Сподіваюся, не тільки на папері. Лишається якось їх витягти на світ Божий:).
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 9-3-2005 у 19:32

Н-да, любі хлопчики й дівчатка... Природа бере своє, весняний авітаміноз дається взнаки:lol: До речі, а що ви подумали на рахунок "пози"?:rolleyes: може дівчина мала на увазі, що з огляду на пізню годину, можна приймач поставити біля ліжечка а самій лягти в "позу сплячої людини", тобто якщо не цікаво слухати:yawn:, то навіть не доводиться вставати, щоб виключити радіо, а тільки очі заплющив і люлі. Такщо даремнно ви на MartinkaDP наїхали, словом кожен думає...

тепер далі
Цитата:
Для smolyar.
А ми, вдячні читачі, будемо оте все з задоволенням читати і задавати дурні питання. :)
Впевнений, поважні дядьки - функціонери бізнесу шоу та пера будуть цитувати і посилатись аж посиніють.

Цікава пропозиція, от тільки технічно не дуже проста. Вам треба когось відправити до нас на екскурсію, аби подивитися в яких умовах ми тут "творимо" та іншим розповісти. але я інше пригадую тут хтось казав, що деколи передачі записує, щоби потім да дозвіллі окремі з них переслуховувати, то може б той ХТОСЬ і взяв на себе ініціативу робити розшифровки, а щоб нікому не було образливо, то можна графік скласти:lol:
Цитата:
До реч1, Оля врод1 натякала, що розшифровки вони роблять:). Спод1ваюся, не т1льки на папер1. Лишається якось 1х витягти на св1т Божий:).

Тарасе, Ви не зовсім правильно зрозуміли, я натякала що йде процес "оцифровування" передач, а не розшифровування. Останнього і мені деколи не вистачає, але на жаль то справді така морока:(
і останнє
на завтра напросилися гр. "Мандариновий рай" (21.05-22) та Толік Мунтян - гр. "Скандал"(22.05-23.00).
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 9-3-2005 у 20:23

Цитата:
До речі, а що ви подумали на рахунок "пози"?:rolleyes: може дівчина мала на увазі, що з огляду на пізню годину, можна приймач поставити біля ліжечка а самій лягти в "позу сплячої людини", тобто якщо не цікаво слухати:yawn:, то навіть не доводиться вставати, щоб виключити радіо, а тільки очі заплющив і люлі. Такщо даремнно ви на MartinkaDP наїхали

Ото не треба нам тут демонструвати жіночу солідарність трудящих[ся]. Восьме березня вже тю-тю! (ффф-ууу-ххх)
Я із природної скромності не спитав, кого ми тут кличемо "приймачем", і що вони там із тотим приймачем приймають у різних позах із заплющеними очима (що "навіть не доводиться вставати" ). Тепер доведеться (спитати? вставати? заплутався...)
Цитата:
на завтра напросилися гр. "Мандариновий рай" (21.05-22) та Толік Мунтян - гр. "Скандал"(22.05-23.00)

Вйо! Не знаю, хто такий Мандариновий рай (це - щось таке помаранчове, тіко манюньке?), але добре знаю, хто такий Толік Мунтян! Невже, сам напросився? :o І дорого це йому коштувало?!

Усе мине. Усе мене мине
MartinkaDP
Дійсний член

Нема на форумі

[*] написано 9-3-2005 у 23:43

"аби подивитися в яких умовах ми тут "творимо""
...сподіваюся, в троха ліпших, ніж ми тут на обласному державному радіві... все-таки Київ...

так, щодо "пози". вже ти, Дми, міг би й не цейво. Наче не знаєш як у Донецьку всяка муть ефірна глушить державників і ЕруФМ. А лігши поряд з приймачем і з'єднавшись із ним навушниками, перетворюєшся на велику таку (порівняно з приймачевою) антену...:saint:

о, Олю, Мандаринки - це дуже мило. постараюся не пропустити. це ж з їхніх лав вийшов Графіт (Бумбокс)... до речі, Олю, спитайте, як у них з Графітом стосунки.
MartinkaDP
Дійсний член

Нема на форумі

[*] написано 10-3-2005 у 22:22

Послухала "Мандариновий рай"... вдруге чую того хлопаку на радіо, і все ніяк не розумію, чого він від цього життя хоче. Шо не спитаєш - "та нє...", "нє знаю...", "та как-то..." :/
Інформація про "Даст Мікс" корисна...
Тарас Сокальський
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 12-3-2005 у 11:31

Цитата:

Цитата:
До реч1, Оля врод1 натякала, що розшифровки вони роблять:). Спод1ваюся, не т1льки на папер1. Лишається якось 1х витягти на св1т Божий:).

Тарасе, Ви не зовсім правильно зрозуміли, я натякала що йде процес "оцифровування" передач, а не розшифровування. Останнього і мені деколи не вистачає, але на жаль то справді така морока:(

Та ні, я там все правильно зрозумів:lol: Але:

Цитата:

Я не дуже в'їхала в повідомлення від (9.04.04, Dmy), але хочу сказати на своє виправдання, що в ефірі я чітко скзала цитую розшифровку "...отож, подумайте над нашими пропозиціями, а наразі лишаю вас сам на сам із роздумами про тишу.
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 14-3-2005 у 18:30

Для тих, хто не слухає - було весело! :P

По-перше, так нечесно :mad:! Щойно зібрався під час "Намиста" обізвати "Мандаринок" - "Хвилею-тримай" (там і справді все однакове, не тільки музичне рішення, а навіть голоси; та, врешті, чувши раніше цю пісню, я цілком серйозно вважав, що то і є "ХТ" ), а Оля відразу весь кайф і обрізала на зльоті :(
Взагалі-то цей Мандарин Червоний -"цікава" особа:
- Оля (послухавши їхню попсу): Так і це, начебто, не зовсім рок... :rolleyes:
- Червоний: Да-а!!?? :o
Якийсь "невизнаний філософ".
"у нас є нові пісні але ми показуємо старі нових ніхто не чув (навіть ми самі?) - от отам можна знайти все, що треба"

А "Скандал" таки напросився! Нарешті! :P Сподіваюсь, вони тепер розживуться семплами, студією і навіть коробкою цукерок. У вигляді моральної компенсації :lol:

І чого тільки ці "обурені" на передачи з попсарями не телефонують?
Скажімо АніЛорак:
- Дєвочка ну ти такая занудная я знаю што гаварю у мєня муж хімік давай сазвонімся ми подарім тібє бутилачку скіпідара ти сразу допригаїшся да єврабачіння

Усе мине. Усе мене мине
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 23-3-2005 у 19:22
АНОНС та решта

23 березня 21.05 - Карпатіяни (повтор)
22.05 - Очеретяний кііт (Вінниця)

Цитата:

Оригінальне повідомлення від Dmy

але добре знаю, хто такий Толік Мунтян! Невже, сам напросився? І дорого це йому коштувало?!

і на що це Ви натякаєте :mad:, але якщо вже так цікаво, то під час ефіру я отримала цукерку "Наталка Полтавка" - 1 штука, потім ще таку саму бачила у режисера... До речі, Мунтян лишив 2 зайвих диска, кому треба зголосіться.

Цитата:
Цитата:

Цитата:
До реч1, Оля врод1 натякала, що розшифровки вони роблять:). ....

Тарасе, Ви не зовсім правильно зрозуміли, ....

Та ні, я там все правильно зрозумів:lol: Але:

Цитата:

Я не дуже в'їхала в повідомлення від (9.04.04, Dmy), але ... а наразі лишаю вас сам на сам із роздумами про тишу.

та нє, то коли виникають спірні питання, то доводиться самій прослухати записаний ефір(потрібну частину) і розшифрувати манєнький фрагмент
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 24-3-2005 у 18:55

Цитата:
"Невже, сам напросився? І дорого це йому коштувало?!"
і на що це Ви натякаєте :mad:, але якщо вже так цікаво, то під час ефіру я отримала цукерку "Наталка Полтавка" - 1 штука, потім ще таку саму бачила у режисера...

Отож! Я й дивлюся, жи вони достроково на ефір попали, місяці едак на 3-4. А молоді талановиті, проте ниці групи, які від хвилювання схрумкали весь свій стратегічний чоколядовий запас втрачають шанс презентуватись :lol:
Цитата:
До речі, Мунтян лишив 2 зайвих диска, кому треба зголосіться

У принципі, я не проти (пихато сказав я!). Тільки ... він однакові лишив? 2 однакових не треба. Можна 2 різних (ще пихатіше). Можна і 22 різних (і ще, і ще).
А якщо серйозно - халява пригнічує, тим паче зайвих семплів у мене нема і студію не встиг обладнати.

Усе мине. Усе мене мине
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 28-3-2005 у 16:43
АНОНС

21.05 - "Французька весна 2005"
22.05 - ??? може повтор, а може якийсь концертік, але точно(якщо не передумаю) не прямий ефір, бо хоч Молодий театр знаходиться зовсім поруч від нас, все одно якось ризиковано, а раптом святкування Бу-Ба-Бу затягнеться, не йти ж мені "на самом інтєрєсном"...

Цитата:
Отож! Я й дивлюся, жи вони достроково на ефір попали, місяці едак на 3-4. А молоді талановиті, проте ниці групи, які від хвилювання схрумкали весь свій стратегічний чоколядовий запас втрачають шанс презентуватись

талановиті, проте ниці групи, які від хвилювання схрумкали весь свій стратегічний чоколядовий запас можуть спокійно продовжувати його хрумати й далі, бо до чоколяду та інших солодощів я майже(майже це не те саме що зовсім) байдужа. так що якщо "юні таланти України" будуть вести себе чемно, то шанс потрапити в ефір у них є.:)
Цитата:
У принципі, я не проти (пихато сказав я!). Тільки ... він однакові лишив? 2 однакових не треба. ...

диски однакові, але при нагоді обіцяю колись замовити й інші. в будь-якому разі "на дєрєвню дєдушкє" вони не дійдуть, тож Вам треба якісь координати свої надіслати чи що...
Тарас Сокальський
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 1-4-2005 у 09:36

Вчорашня забавка була цікавішою. Але не про призи мова. Пані Олю, а чи не може Промінчик подібний концертик щовечора ставити? Ну хоча б з 23 до опівночі? І дуже бажано 100% україномовний. Можна з вікториною, можна без – то вже не так суттєво. Народ мене підтримує?
Captivitas
Почесний Академік

Зареєстрований: 15-9-2003
Місто: Запоріжжя
Нема на форумі

Настрій: біфуркаційний

[*] написано 1-4-2005 у 10:18

Ну пані Оля й закрутила! :sing:
З 15 вдалося вгадати лише 7. Сором меломана :)

Наша країна не настільки велика, щоби в ній розминутись(с) С.Жадан
 Сторінки:  1  ..  9    11    13  ..  89

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 1795
Реклама: