Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  ..  11    13    15  ..  89
Автор: Тема: Радіо "ПРОМІНЬ". Четвер. Оля Смоляр.
smolyar
Академік

Зареєстрований: 22-3-2004
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: пізнавальний

[*] написано 13-5-2005 у 19:25

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Dmy
Між іншим, питання віслючка Іа в день його народження: "А що було вчора після "Зони Пако" - в УРНР"? Чомусь цікаво :rolleyes:

Дірку від "Інкунабули" закривав Євтушенко, запрошував 22 травня у Канів на одно-денний фест "Кобзар-форева", ще говорив про альтернативний до Євробачення фест на Трухановому острові, для мешканців та гостей наметового містечка та розхвалював міжнародний музичний проект "THE GLOBAL BATTLE OF THE BANDS".
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 25-5-2005 у 16:05
АНОНС НА 26-05-05

21.05-22.00 : для любтелів електронної музики проект Антона Бессонова "Тім Талер" (м.Горлівка, Донецька обл.)
22.05-23.00 : гр. Jacob's Laadder (християнський рок, а-ля Бон Джові)
Тарас Сокальський
Почесний Академік

Зареєстрований: 25-4-2003
Місто: Чернівці
Нема на форумі

Настрій: Бойовий

[*] написано 28-5-2005 у 15:19

Цитата:
Цитата:
Першим відправив користувач Тарас Сокальський
Минулого тижня були різдвяні привітання від музтусовки. Там Середа страшенно переживав, що не може віднайти ялинкову цяцьку в вигляді фіолетового картонного птаха. Так от, пані Олю, коли десь його (Андрія) здибаєте -- кажіть, щоб біг сюди -- в мене є пару штук :)

Це чудова ідея! Якщо Середа пробіжиться маршрутом Київ-Чернівці-Київ, то знову стане стройним і красивим - кіл на 70-75!

Мрії збуваються!Середа так далеко не бігав, але здається трохи схуд і нарешті побачив те, що шукав;)

SEREDA.jpg - 104kB
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 3-6-2005 у 18:01

Скачано, принаймні, 8!
Боже, він зараз розплачеться! Ну її до псів, ту неземну красу - дайте людині готдога!

Усе мине. Усе мене мине
MartinkaDP
Дійсний член

Зареєстрований: 12-11-2003
Нема на форумі

Настрій: одомашнений

[*] написано 3-6-2005 у 23:22

о, а відки в пана та фотка? бо я бачила її на апараті в Настуськи Нехай того ж вечора, коли це було знято!:D
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Тарас Сокальський
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 6-6-2005 у 14:45

Надіслала та чарівна пані, що в помаранчевому светрику:sing:
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 7-6-2005 у 18:52
АНОНСИ

я собі так думаю, може мені сходити у вимушену відпустку, якщо нас і справді ніде не чути... щось мені саму себе стало жалько сидиш вєщаєш а в "отвєт тишина":( наступні ж ефіри виглядатимуть так:

09-06-05
21.05-22.00 : Ю.Покальчук та І.Небесний про ВВМ, "Гіро Лам Бей" та всілякі дотичні речі
22.05-23.00 : гр. Red Fox (Харків)

16-06-05
21.05-22.00 : Млада (дуже симпатичний етно-джазовий проект)
22.05-22.00 : Крихітка Цахес
Тарас Сокальський
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 9-6-2005 у 08:55

Перепрошую, а що було 2.06 ? А то наші радійники зарубали:mad:
Captivitas
Почесний Академік

Зареєстрований: 15-9-2003
Місто: Запоріжжя
Нема на форумі

Настрій: біфуркаційний

[*] написано 10-6-2005 у 13:33

Цитата:
Оригінальне повідомлення від smolyar
я собі так думаю, може мені сходити у вимушену відпустку, якщо нас і справді ніде не чути... щось мені саму себе стало жалько сидиш вєщаєш а в "отвєт тишина":( наступні ж ефіри виглядатимуть так:

09-06-05
21.05-22.00 : Ю.Покальчук та І.Небесний про ВВМ, "Гіро Лам Бей" та всілякі дотичні речі
22.05-23.00 : гр. Red Fox (Харків)

Мабуть пані Оля пішла таки у відпуску. Бо вчора нічого не було :(

Наша країна не настільки велика, щоби в ній розминутись(с) С.Жадан
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 10-6-2005 у 15:06

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Captivitas

Судячи з мого приймача, у відпустці 2 день увесь "Промінь". З ранку до ночі. Навіть тих 5,5 годин не має. Цікаво, хто-небудь знає, над чим таким державним наразі працюють пп. Томенко, Червоненко, Чиж (останній особливо)? Чи, може, хтось знає, де продаються гранати, зручні для точного далекометання? Або - ще краще - якійсь білий порошок? Бо щось мені здається, жи надто добре їм там жиється :mad:

Усе мине. Усе мене мине
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 10-6-2005 у 15:28

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Captivitas

Нікуди я не пішла :mad::mad::mad:
до вівторка буду думати чи виходити в ефір 16-06 чи скасувати їх та готувати повтори...
Тарас Сокальський
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 12-6-2005 у 19:53

Цитата:
Судячи з мого приймача, у відпустці 2 день увесь "Промінь". З ранку до ночі. Навіть тих 5,5 годин не має. Цікаво, хто-небудь знає, над чим таким державним наразі працюють пп. Томенко, Червоненко, Чиж (останній особливо)? Чи, може, хтось знає, де продаються гранати, зручні для точного далекометання? Або - ще краще - якійсь білий порошок? Бо щось мені здається, жи надто добре їм там жиється :mad:

Взагалі кажучи, в нас по трипрограмці Промінь і (НАВІТЬ!!!) УР-3 нібито йдуть. Так що до четверга постараюся роздобути парунадцять метрів дротяки. А стосовно гранат і білих порошків -- може все-таки з якогось гнівного листа розпочати? Бо ті засоби, звичайно, дієві, але часто призводять до цілком протилежних результатів:( А, до речі, що в них там за проблеми?
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 13-6-2005 у 17:12

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Тарас Сокальський
стосовно гранат і білих порошків -- може все-таки з якогось гнівного листа розпочати? Бо ті засоби, звичайно, дієві, але часто призводять до цілком протилежних результатів:( А, до речі, що в них там за проблеми?

Якого листа і куди? І з яким сподівним ефектом?
Коли пан Президент у середині травня гучно розрекламовано був у прямому етері одночасно на 3 пінчуковських каналах, я заради заспокоїти сумління таки накатав е-листа (ними опікувався "Новий", якщо пам'ять не зраджує), в якому взагалі-то намагався системно накидати кілька питань (з резюме і нумерацією, щоб легше читати було), але і про 2-й, і про 3-й державний радіоканал там було.
Марнославських очікувань стосовно "зачитати по телевізору" звичайно, я не мав, але можна було сподіватись, що, раптом, у якусь теку сортануть і на дозвіллі ознайомляться. Судячи з розвитку подальших подій, не сортанули і не ознайомились :(

Стосовно їхніх проблем, то їх дві:
стара пов'язана з небажанням нагорі розлучатися з грошима (а кому охота?), а відтак - із перманентною заборгованістю усім і усюди, зокрема НРКУ і РРТ, який чимось забезпечує поширення мовлення (чи то електроенергією, чи то цигарками з фільтром, але без нього чомусь - ну ніяк);
нова проблема - якась демократична влада, бож сказано попередня проблема давня, але попередня влада могла, приміром, натякнути концерну РРТ на якусь дурнувато-додатково-податкову перевірку чи застосувати інші цікаві управлінськи впливи, і все продовжувало працювати як по нотах (хіба за винятком "Культури", але її почали вимикати - увага - ще на сході прем'єрства Ющенка). А ЦИХ чомусь не бояться, хоча і волають на всіх перехрестях про політичні переслідування. А ЦІ репутацію тримають.
Якийсь відкритий лист, боюся, погоди не зробить хоча б тому, що не так вже і багато народу переймається проблемами державних засобів інформації - на спецфорумах тільки і розмов: купити станцію, продати передавач, кудись зліняла звізда місцевого мовлення тощо. Тут, як люди нагорі не усвідомлюють, що питання державного радіо і телебачення (принаймні в наших чинних умовах) - є питанням нацбезпеки (без перебільшення), то нема ради.

А дієві засоби у вигляді гранат і білих порошків питання, звісно, теж не вирішать. Але ж як приємно! Я же маю право хоча б на моральну компенсацію.

Усе мине. Усе мене мине
Тарас Сокальський
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 15-6-2005 у 13:24

Цитата:
Взагалі кажучи, в нас по трипрограмці Промінь і (НАВІТЬ!!!) УР-3 нібито йдуть. Так що до четверга постараюся роздобути парунадцять метрів дротяки.

ГУРРА-А-А-А!!! Запрацювало!!!:sing:
ps. Пропоную до Дієвих Засобів, запропоновиних Dmy, долучити ще пожежні команди а ля Фаренгейт, 451:D:baddevil::lol:
Тарас Сокальський
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 24-6-2005 у 08:16

О, то, виявляється, не я один такий хитрий – мій тезка з Станіслава теж додумався з трипрограмником подружитися. А вчора, я так розумію, були повтори пропущених мною передач з минулого четверга. Млада-Марина Юрасова ніби навіть симпатична:).
Dmy, а в Донецьку трипрограмка фурциклює? А про інші міста хтось щось скаже?
p.s. Пані Олю, від імені усіх форумців вибачаюся за понад тижневе запізнення, і прошу все ж таки прийняти наше вітання! Успіхів і всіх гараздів!
:sing::sing::sing::sing::sing:
p.p.s. ну то все таки 15 чи 16? Бо судячи з інтернетних відомостей, якась неоднозначність виникає:o
Яндрух
Заблокований

Зареєстрований: 19-2-2003
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 24-6-2005 у 09:17

Я шось тепер не слухаю „Променя”. Ті якісні FM-ки (в сенсі якості передавання) якось цілком витіснили його. Але колись, десь у 90-их, слухав на „Промені” хіт-парад „Top-40” Кейсі Кейсона: його тоді з нетерпінням чекав і слухав якісну західну (здебільшого американську) музичку через приймач VEF. То було щось, скажу вам я!
Та й „Гарячий компот”, наш, український, хіт-парад – теж гарна передача була (чи є ще вона?): „Гандзю в кедах”, пам’ятаєте?!

Нині на FM-діапазоні Променя, здається, немає. Тоді ж де його знайти? Якщо на середніх хвилях, то все одно якість не та.
Тарас Сокальський
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 24-6-2005 у 11:39

Та от власне в усіх ця проблема -- СХ вже років 5 як вмерло, два місяці тому УКХ (low-FM, 65.8-74.2 MHz) зарубали, лишилася трипрограмка з її "високою" якістю і розповсюдженістю... Ну і на любителя -- можна присобачити аналоговий сателітарний тюнер для перехоплення сигналу з релейки...
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 24-6-2005 у 13:13

Цитата:
Dmy, а в Донецьку трипрограмка фурциклює?

Зеленого поняття не маю. Брехунець я давним-давно викинув на сміттярку, а 3 роки тому під час ремонту ще і якісь дроти повисмикував зі стінки, щоб не заважали.
Цитата:
УКХ зарубали, лишилася трипрограмка з її "високою" якістю

Так отож. Навіть якби працювало, не уявляю, як можна слухати музику "по дротах". Краще вже я пластиночки попілю.

Усе мине. Усе мене мине
Тарас Сокальський
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 25-6-2005 у 10:42

Нє, та я не заперечую, що брехунець для слухання музики є малопридатним. Але те, як Олюня веде ефіри -- то є неймовірний кайф за будь-якої якості звуку. Так що, Dmy, відпорпуй свого брехунця і замуровуй назад в стінку дроти, бо щось, бачу, не спішать трансляцію відновлювати:mad:
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 29-6-2005 у 19:03

Цитата:
Нє, та я не заперечую, що брехунець для слухання музики є малопридатним. Але те, як Олюня веде ефіри -- то є неймовірний кайф за будь-якої якості звуку. Так що, Dmy, відпорпуй свого брехунця і замуровуй назад в стінку дроти, бо щось, бачу, не спішать трансляцію відновлювати:mad:

Тарасе, не змушуйте мене "колупати пічку" :rolleyes:
p.p.s. таки 15-го:) ... дякую:)

а тепер прошу вибачення у тих хто заради моєї скромної персони роздобув "брехунця", бо я скориставшись ситуацією таки пішла у відпустку, але завтра ще схожу в ефір(все одно в Києві кілька днів). тож в у-р-н-р буде рівненська група "Вомбад". А в першій годині мав бути Скрипка(на носі черговий фестиваль Країна мрій), але трапилася якась не стиковка, цього тижня Олег не може, а наступного мене не буде у Києві:( добре мати в запасі кілька давніх друзяк, яких не треба довго вмовляти і особисто(без секретарів, прес-аташе, директорів, адміністраторів і т.п.) можна витягти на ефір, тому з 21-шої у студії буде кума Талітів - Юля Міщенко. Що буде наступного четверга ще не знаю. Наперед прошу не дивуватися якщо в якийсь із випусків замість мене, в ролі ведучої, почуєте мого режисера(і просто гарну колєжанку:D) Ганю Сальнікову, треба ж якось відпрацювати чотириденне перебування на морі:rolleyes:....
Юра Кириченко
Новак
*

Зареєстрований: 30-6-2004
Місто: Вінниця
Нема на форумі

Настрій: відсутній :/

[*] написано 4-7-2005 у 23:43

А я живу ось так...
Кинув рідну Вінницю і тепер працюю в Києві на будівництві. Середа і четвер - свято музичних новин. Слухаю "Варган" на радіо "Київ", Олексія Когана на "Ері" з передачею про джаз і, звичайно, урнр на "Промені", за що дякую пані Олі. Звичайно це все можливо, якщо я не засипаю як сурок.
При нагоді бажаю Олі гарного відпочинку. Я в Криму цього року вже був у травні і зберігаю непогані шанси побувати там ще раз цього року. А також хочу осінню у Карпати. Так шо хай всіх нещасних душить жа ;)
Тарас Сокальський
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 8-7-2005 у 10:44

Пані Оля не залишає нас на самоті навіть під час відпустки:sing: В "ЗУСТРІЧІ" був репортаж з фесту, що проходив в Білгород-Дністровській фортеці. Студійну частину робила Ганна Сальнікова, а інтерв'ю були Олині. Не встиг на початок, тому не знаю, коли був той фест, але схиляюся до думки, що перебування на ньому ввійшо в культурну програму Олиної відпустки:). Почув Шинкаручку, От Вінта, ДАТ і ще якихось хлопців, здається, з Сіверсько-Донецька.
УРНР вийшов в форматі збірочки. Щоправда, матеріалу до кінця години чомусь не вистачило, тож догравали чимось нерокінрольним. Але про Далі не забули:) Ну а на наступний четвер обіцяли, що пані Оля вже вийде на роботу:)
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 13-7-2005 у 12:03
«Не було мене так довго, що зовсім нічого й не змінилося...»

анонс на 14-07-05
21.05-22.00 : Макс Чорний представить збірочку "Новий саунд етнічної України" (етнічні мотиви в електронному звучанні).
22.05-23.00 : "От Вінта" принесуть альбом "Дарма я наївся цибулі"
Юра Кириченко
Новак
*

Зареєстрований: 30-6-2004
Місто: Вінниця
Нема на форумі

Настрій: відсутній :/

[*] написано 17-7-2005 у 01:04

Так. Чули ми цих приколістів з "От Вінта". Бідна Оля, як вона з ними впоралась. Це ж якесь стихійне лихо. Але дійсно вийшла дуже прикольна передача, я раніше нічого схожого в жисому ефірі не чув. Шкода що я не попав наступного дня на виступ гурту
Дмитро Аусянікоу
Новак
*

Зареєстрований: 29-9-2004
Місто: РФ, Москва
Нема на форумі

Настрій: конструктивний

[*] написано 18-7-2005 у 21:10

Привіт!
Переглянув останні повідомлення і з сумом констатую, що Променя у ефірі УКХ вже немає. Невже по всій Україні? І в Харкові теж його передачі можна почути тільки по трансляційній мережі? От тобі і подаруночок до відпустки....

Україна там, де ми є.
 Сторінки:  1  ..  11    13    15  ..  89

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 1795
Реклама: