Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  ..  14    16    18  ..  89
Автор: Тема: Радіо "ПРОМІНЬ". Четвер. Оля Смоляр.
Максим Стюфляєв
Модератор

Зареєстрований: 13-11-2007
Місто: Лутугине Луганська область
Нема на форумі

Настрій: Файний.

[*] написано 20-11-2007 у 19:39

Сьогодні, блукаючи Інтернетом випадково натрапив на фото Ольги Смоляр. Оля така гарна в навушничках:) Приблизно такою я її і уявляв:) Красуня!
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 20-11-2007 у 20:21

Якщо це - із сайту НРКУ, то вона стара (фотографія, в сенсі ;)). Зараз - все виглядає ще краще, навіть без навушничків.

Усе мине. Усе мене мине
Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 20-11-2007 у 20:31

А на якому сайті можна подивитися новіше фото?
Тарас Сокальський
Почесний Академік

Зареєстрований: 25-4-2003
Місто: Чернівці
Нема на форумі

Настрій: Бойовий

[*] написано 21-11-2007 у 05:23

Можна на mail.yahoo.com, якщо розгадаєш мій поштовий пароль :D
А якщо не розгадаєш, то прямо на цьому ФоРуМі:
http://misto.ridne.net/viewthread.php?action=attachment&tid=179...
http://misto.ridne.net/viewthread.php?action=attachment&tid=493...
http://misto.ridne.net/viewthread.php?action=attachment&tid=493...
Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 21-11-2007 у 14:15

Дякую, Тарасе! Фотки класні! Але, як я пригадав, ти позавчора написав, що поставив програму на закачку. Чи правильно я зрозумів, що "Промінь" у Чернівцях вже "вирубили" і на середніх хвилях, і по "брехунцях"?! Бо я думав, що ти маєш змогу слухати "Промінь"...
Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 21-11-2007 у 15:39

Розкажу коротесенько про враження від програми «Український рок- н- ролл» за 15 листопада. Сподіваюся відродити таким чином традицію робити огляди передач. Правда, писака з мене не дуже, але я маю надію, що «майстри гострого слова» підхоплять мій почин, і буде цікаво.;) Якогось одного конкретного гостя у тій програмі не було. Українські музиканти згадували студентські роки, розповідали про свої немузичні таланти і доводили, що вміють не лише «лупити по барабанах». Наприклад, Олег Шевченко (Білий), виявляється, багато вчився і має аж чотири дипломи. Хоча, схоже, так нічого добре й не навчився!:lol: Сашко Положинський за освітою – економіст і, за його словами, це дуже допомагає йому у житті та творчості. Студентам він порадив обирати професію за покликом серця, а не з міркувань престижності. Розумна порада.:) А ось Сашку Ярмолі («Гайдамаки») вчитися не подобалося, бо вчителі були погані. Ага, поганому танцюристові завжди гімни заважають.:lol: Андрій Середа- професійний актор, і зараз реалізує ці навички, озвучуючи мультики. Були й інші гості – не розповідатиму всього, щоб тим, хто ще не слухав програми, було цікаво.;) І, звісно, всі ці розмови супроводжувалися класною музикою. Загалом програма вийшла неймовірно цікавою. До речі, якщо захочете послухати цю програму на мп3- покваптеся! У п’ятницю програму з сайту приберуть і поставлять наступний випуск
Тарас Сокальський
Почесний Академік

Зареєстрований: 25-4-2003
Місто: Чернівці
Нема на форумі

Настрій: Бойовий

[*] написано 21-11-2007 у 20:19

Цитата:
Чи правильно я зрозумів, що "Промінь" у Чернівцях вже "вирубили" і на середніх хвилях, і по "брехунцях"?!
СХ 1377 kHz зарубали:mad::mad::mad:, проводових 78 kHz вроді є, але треба лізти на дах поправляти дроти, руки ще не дійшли :(
Цитата:
Розкажу коротесенько про враження від програми «Український рок- н- ролл» за 15 листопада.
Щойно закачав, якраз Середу слухаю:rolleyes: А в попередній закачці я ще "відхопив" повтор давнього Шевченка-Білого, що крутився 08.11.
Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 21-11-2007 у 20:46

Я теж не чую "Промінь":( У нас його по "брехунцях" і приймачах давно немає... Єдина надія- інет. Ось Олю вже можна слухати- принаймі на мп3:sing: Може, незабаром НРКУ почне трансляцію "Променя" наживо. "Культуру" ж транслюють! До речі, цього року "Промінь" вже транслювався в Інеті компанією Wnet за посиланням http://media.wnet.ua/lists/promin.m3u На жаль, у мене тоді ще не було компа, а зараз мовлення там не ведеться. На мій запит мейлом про причини припинення мовлення у компанії нічого не відповіли. Я ще сподіваюся, що це якісь технічні проблеми і мовлення поновиться. Побачимо...
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 21-11-2007 у 21:12

Промінь зайнявся подкастингом :o. Похвально :)

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 21-11-2007 у 21:14

Юрію, що Ви хочите сказати?:o Щось я Вас не зрозумів.
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 21-11-2007 у 21:27

Подкастинг - технологія, що дозволяє "підписатися" на отримання аудіо-файлів, аналогічно, як Ви підписуєтеся на розсилку новин.
Детальніше про технологію: http://it.ridne.net/podcasting-survey
Багато радіостанцій практикують поширення своїх передач у форматі мп3, після їх виходу в етер.
Крім того, деякі навчальні заклади почали "викладати" на своїх сайтах аудіоверсії лекційних курсів.
Похвально, що наші радіостанції теж таке роблять. Не кожен має час чи технічну можливість послухати передачу в прямому етері, тому дуже зручно послухати в будь-який час на плеєрі чи комп'ютері.

Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 21-11-2007 у 22:32

Юрію, "Промінь" справді "Зайнявся подкастингом", але робить тільки перші кроки. Зараз на мп3 є дві програми- "Футболоманія" і Український рок-н-ролл". Може, з часом стане більше. До речі, а Ви слухали "Промінь", коли він працював у Львові?
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 21-11-2007 у 23:41

Цитата:
До речі, а Ви слухали "Промінь", коли він працював у Львові?

Ні. Рідко радіво слухаю. Колись слухав, коли світло відключали на цілі вечори. Але це давно було.

Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 22-11-2007 у 15:21

П' ять хвилин тому нарешті отримав відповідь від компанії Wnet щодо можливості поновлення трансляції "Променя" (а писав їм 13 жовтня. Може повідомлення на Форумі вплинуло?!:o:lol:) Цитую їхню коротку відповідь:"Как только появится возможность, включим." Відповідь туманна, але дає підстави сподіватися...
Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 25-11-2007 у 00:00

Розповім про випуск УРнР за 22 листопада. Гостем програми був Юрій Андрухович (переконаний, усі форумці чудово знають, що це за один;) ). Пан Юрій розповідав про альбом «Самогон»- свій спільний проект з польським рок-гуртом «Карбідо». Зрозуміло, що текстами для композицій стали вірші Андруховича в авторському виконанні, переважно у перекладі польською мовою, а музику написав польський гурт. Окремі з текстів альбому раніше вже було використано при написанні пісень для «півнів» і створенні «Андрухоїда». Цікаво, що ініціатива написання «Самогону» надійшла саме від польської сторони, а Андрухович до початку спільної роботи не був знайомий із жодним учасником «Карбідо»! Зауважу також, що диск із цим альбомом годі шукати в українських магазинах, бо весь наклад розповсюджується в Польщі:( Але, на щастя, пан Юрій приніс із собою один диск до студії, тож у слухачів УРнР була УНІКАЛЬНА нагода почути окремі композиції з «Самогону».:) Тож, якщо зацікавилися, - не проґавте запису програми на мп3!;) Приємного прослуховування!
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 26-11-2007 у 00:29

Львів'яни зможуть послухати презентацію "Самогону" на живо:
http://misto.ridne.net/viewthread.php?tid=6034&page=1#pid74699

Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 26-11-2007 у 22:30

Товариство, а в цієї теми, виявляється є аналог на іншому форумі!:o Сьогодні випадково зайшов на форум "Домівка", а там є тема "Програма "Контакт" на "Промені"" і обговорюються в ній саме програми Олі Смоляр!:sing: Правда, активних співрозмовників там лише двоє, зате вони чують "Промінь" і обговорення там вирувало саме тоді, коли тут воно "завмерло"! Кому цікаво почитати http://forum.domivka.net/showthread.php?t=5828 Я вже запропонував тамтешнім активістам зареєструватися тут і долучитися до нашого гурту, бо і тема в нас з'явилася раніше, і співрозмовників тут більше, а вони влели б "свіжу кров" в цю тему і взагалі, переконаний, стали б активними форумцями. Зараз з нетерпінням чекаю на відповідь. (Сподіваюся, адміністратор не сваритиме мене за рекламу "конкурентів".:) Я на їхньому форумі "наш" теж прорекламував, тому рахунок рівний:).
Серж Петренко
Дійсний член

Зареєстрований: 26-11-2007
Нема на форумі

Настрій: світ збожеволів

[*] написано 28-11-2007 у 00:57

Дякую, Максиме. Ось я тут - це вже перший результат твоєї реклами. Тільки шкода, що Черкаси (де я тепер опинився) "Промінь" не транслюють - принаймі мені зловити не вдалося. Раніше слухав, телефонував до студії не раз - ооооо, ви не уявляєте, як приємно було, коли навіть впізнавали по голосу!!!! Тепер лишається сподіватися на краще. Радий буду зустріти вас на Домівці. І ще більше зрадію, коли сама Оля сюди повернеться. :saint:

До мене - на «ти»! Сподіваюся, до тебе також? (© живазакордоном)
Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 28-11-2007 у 09:30

Насамперед вітаю тебе на форумі:) А щодо "не можу зловити Промінь"- це не лише твоя проблема. Напевно, ти не знаєш, але вже два з половиною роки "Промінь" можна слухати лише у Києві та області на ФМ та ще подекуди (далеко не всюди) через мережу дротового мовлення по "брехунцях". Саме тому тут свого часу і тема "заглохла". Саме тому тобі не вдалося організувати жвавішої розмови на "Домівці". Люди просто не чують програм.:( Але справи вже пішли на краще- як ти знаєш, УРнР тепер можна слухати на мп3. Ти слухаєш? Якщо так, то проблем зі спілкуванням не буде, бо я Олю зараз слухаю теж лише завдяки мп3. Тож, сподіваюся, наша розмова на цій гілці вийде жвавою і цікавою:)
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 2-12-2002
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: бракує музики

[*] написано 28-11-2007 у 11:09

За що я не люблю всякі подкасти - це за жахливий бітред - адже 56 це знущання над вухами. Така якість псує сприйняття будь-якого якісного продукту:(((

Люби українське!
Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 28-11-2007 у 21:12

Назаре, я не розумію, що Вам не сподобалося? Хочите сказати, що раніше по радіо УРнР було чути краще?!:lol: Ой, не вірю! Хоча, можливо, у Львові стояв якийсь надпотужний передавач... Але якби Ви спробували послухати "Промінь" в Луганську (коли він тут працював) з усіма цими перешкодами і шипінням, то, запевняю, чутність на мп3 здалася б Вам блаженством! Пам'ятаю, до яких маніпуляцій з антеною доводилося вдаватися, аби чутність була бодай задовільною. Пригадуєте, колись Мартініка писала тут про пози? Я її чудово розумію... А на мп3 чути ще непогано. Ось музика у форматі Real Audio- це справді жах.
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 2-12-2002
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: бракує музики

[*] написано 28-11-2007 у 22:28

Та ми, Максиме, взагалі розбещені до ручки:)
Ось, скажімо у нас була Ініціатива (вічна їй також пам'ять), а ще ми (львів'яни) мали нагоду чути програму "Рок-енд-ролл, або життя!" від Ромка Чайки де у пречудовому звуці волосся дибки ставало від насолоди та задоволення:)
Але це я офтоплю.
Подкасти Ведмідь кльові робитть. Знову офтоплю. Та й ФДР дає потужну кількість радіопродукту у якості 320. Офтоплю, знаю.

Мені потрібно окрім цікавезної журналістської роботи та діалогу ще й послухати музику, про яку вони говорять - а в такому звуці я її не можу почути.

Та не переймайтесь, Максиме, я подкасти акуратно стягую та прослуховую з великою насолодою у пізнавальному сенсі, і просто хотів би, щоби пізнавальному склав компанію ще й якісний чинник:)

Люби українське!
Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 3-12-2007 у 12:36

Розповім про програму УРнР за 29 листопада. Її гостем був Фоззі, який розповів про свою сольну платівку «Моно», що вийшла у межах проекту «Метаморфозі». Звичайно, «рок-н-ролом» це можна назвати лише з дуже великою натяжкою,:lol: але послухати було цікаво. Фоззі пожалівся , що у нас хіп-хоп так і не став «музикою протесту», як це є на Заході. Напевно, саме щоб виправити цю недоречність, він зробив альбом «Моно» досить таки агресивним. Лірики у ньому обмаль, можна згадати хіба «Щастя – Настя – радощі». Взагалі я, відверто кажучи, ніколи не був шанувальником Фоззі, ТНМК і взагалі цього напряму, але програму дослухав до кінця, бо Оля вела її просто класно!:) Тому послухайте, навіть якщо ви байдужі до творчості Фоззі! У четвер буде друга частина розмови про платівку «Моно», яка в п’ятницю з’явиться на мп3. Не пропустіть!
Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 3-12-2007 у 12:52

Панове, так не годиться:mad: Наскільки я розумію, тепер уже всі слухають УРнР на мп3. Я тут уже про три програми розповів. А де ваші враження, коментарі почутого? Невже ви такі ледарі?:baddevil: Закликаю всіх: будьте АКТИВНИМИ! Не лише слухайте і переглядайте- пишіть! Незабаром Оля з відпустки повернеться, їй буде приємно почитати ваші дописи.;)
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 3-12-2007 у 12:58

Максиме, будьте стриманішим. Ви хочете, щоб нарід за 15 хвилин встиг скачати, послухати і написати враження. :o:)

Сторінки:  1  ..  14    16    18  ..  89

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 1795
Реклама: