Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  2    4  ..  9
Автор: Тема: Жіночий вокал
Solomika
Новак
*

Зареєстрований: 8-1-2003
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

smile.gif написано 20-1-2003 у 12:55

прийти на концерт групи "Далі..." я дам компакт, але тільки переписати, бо сама маю лиш один. Або ще можна в іншому місці побачитися.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Solomika
Новак
*

Нема на форумі

smile.gif написано 20-1-2003 у 13:12

Я б проголосувала за Лесю з "Королівських зайців" та М. Бурмаку, вони молодці та оригінальні. Якщо чесно, я була дуже шокована, що мій голос потрапив до цього голосування. я була переконана, що фігово співаю, принаймі мене так переконали. але дякую вам:D
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 2-12-2002
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: бракує музики

thumbup.gif написано 20-1-2003 у 15:05

Нічо-собі "фігово" - на даний момент 21голос!

Люби український спів Соломійки!:sing:
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Solomika
Новак
*

Нема на форумі

[*] написано 20-1-2003 у 15:34

Цитата:
Першим відправив користувач Nazar
Нічо-собі "фігово" - на даний момент 21голос!

Назар, хочу тебе щось попросити, перестань називати мене Соломійкою, бо я почуваю себе грудною дитиною. І ще я не дуже скромна. приходь сьогодні в "ляльку о 20:00 на концерт!!!

:saint::baddevil::D Дякую за нефіговий голос!!!
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 20-1-2003 у 15:56

"блаження ті- хто як діти...":D

Пишу (писав так, як бачив,не я ж так називався)..., в Ляльці однозначно буду, буду сидіти на свому місці(якщо не займуть) біля звукорежика, тобто біля стійки, буду підспівувати та махати руками:lol::sing:

І якщо можна, закінчіть "рєпу"(яке жахливе слово!) троха раніше, щоб можна було зайняти місця...

Вище прапор української музики!
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

exclamation.gif написано 25-1-2003 у 17:02
Увага, розшук!

Десь зникла з форуму Соломія Чубай, ні слова, ні букви, ні смайлику якогось...
Соломіє! (можна Вас так називати?)
Не покидайте нас, ми ж хороші!
Дуже хочеться скачати вашого (Далі) "Цвіркуна", якщо маєте - виставте будь-ласка в розділі скачати музику...

Буду з нетерпінням чекати...
І ще - дякую за слоника. :lol:

тут дешо витяг зі старого інтерв"ю, хоч то троха компенсує відсутність, тут йдеться про інтерв"ю в Ляльці після першого концерту:

Соломія Чубай (дещо, аби втамувати оце "ще" про групу):
"Група "Далі" створилася нещодавно, у червні цього року(тобто 2002, naz.). Перший наш концерт відбувся на День молоді у Дрогобичі.
Склад групи:
Юрко Козій (бас-гітара), Максим Григорук (барабани), Ромко Андріїшин (гітара), соло-гітара - Микола і я, Соломія Чубай, вокал.
Тексти - мої, хочу передати свої слова та відчуття на музику, а музика - майже спільна, хоча Юрко дуже багато свого додає, це приємно, бо в "Без цукру" усе робила одна людина. Мені тут простіше, зокрема як вокалістці, адже партії я придумую сама, під свій голос. Не знаю, як окреслити стиль. Фольк? Може, десь в останній пісні, але то був такий собі "стьоб", кожна група має мати таку пісню. (Йдеться про "А я собі п'яненька". - Авт.)
У нашому репертуарі - наразі п'ять пісень, звичайно, це ще дуже мало, працюємо над новими, дуже хочемо зробити сольний концерт. Нещодавно нас запросили на студентський фестиваль у Рівне 30 жовтня, де буде вручено премію ім. Грицька Чубая, мого батька. Спочатку мене запросили як доньку, але коли почули, що є така група, з радістю запрошують нас усіх. Запрошує також Дрогобич, думаю, що невдовзі ми там будемо грати із польською рок-групою.

Звичайно, слухаю поради брата, бо ж він має більший досвід. Що хочу сказати одразу: мій брат в це не ПХАЄТЬСЯ. Коли я пішла з "Без цукру", чула багато думок, що, мовляв, твій брат усе це фінансував, розкручував - насправді, це не так. Брат просто ненавидів "Без цукру". Тарас дуже хоче, щоб я усього добивалася сама, як і він. Дуже прикро, коли люди думають, що от я досягла чогось завдяки прізвищу Чубай. Така галицька ментальність. Тарас для мене - і батько, і брат. У нього є до мене, нас, поради, претензії, сьогодні він почув нас вперше і сказав, що добре, але треба дуже багато працювати, я це знаю. Для нього добре - це взагалі фантастично, класно, бо про "Без цукру" він казав, що то - дитячий садочок і мені це треба лишати.

Щодо текстів, то усе розпочиналося зі щоденникових записів, пізніше я почала давати це знайомим, поступово це перетворилося на якісь прозові тексти. Я би хотіла видати книжку, але дуже стидаюся. Все-таки батько Грицько Чубай - це вершина, і я, чесно кажучи, коли почала писати тексти, майже батькових віршів не читала, вважала, що не доросла. А тепер, коли дехто переглядає мої тексти або я сама, то бачу, не те щоб спільного чогось, здертого, а подібні мотиви: трава, сонце, більше природи, багато слів "хтось", "щось", немає конкретики щодо людини. І мене це саму здивувало. Ще не наважилася друкуватися, хоча Віктор Неборак переглядав тексти, казав, що - талановита, але я боюся критики, бо дуже вразлива. Це все йде зсередини, і коли ти видаєш ту серединку, а люди погано до цього ставляться, і коли ще в тебе прізвище Чубай... Мені воно, до речі, приносить дуже багато клопоту, наприклад, ми не можемо через нього "вибити" приміщення, ще якісь такі штуки. Навіть ненавидять, більше вимагають, негативно ставляться, мовляв, ти собі "заносишся" - мене так не виховують! Я надзвичайно люблю своїх тата, брата, маму. Маму, до речі, називають "роковою" мамою, вона від початку була на всіх рок-концертах Тараса і моїх, не пропустила жодного у Львові. Вона дуже хіпова, рокова, розкута, кайфова. Дуже тішуся, що маю таку маму. Вона завжди мене підтримує, що б я не робила, вдома сяде, покритикує, що було не так, а взагалі, дуже гарно усе сприймає".

Джерело:
http://www.is.lviv.ua/~pincy/dzyga/musik/Kalicn_10.htm
:sing:

Люби українське!
Solomika
Новак
*

Нема на форумі

biggrin.gif написано 27-1-2003 у 13:51

Я жива і здорова. Записів "Далі" ще нема:(, але, коли зробимо запис, ви перші їх почуєте. Компакт " Без цукру" в мене вже є. Назар можеш його отримати.:D
Василь
Академік

Зареєстрований: 13-11-2002
Нема на форумі

Настрій: порожній

[*] написано 27-1-2003 у 14:42
Соломійці

А можна ще нам компакт "Без цукру" на кафедру? Ми собі перепишемо та віддамо.
Solomika
Новак
*

Нема на форумі

[*] написано 27-1-2003 у 15:59

Цитата:
Першим відправив користувач Василь

Можна!!!:D:D:D
Василь
Академік

Зареєстрований: 13-11-2002
Нема на форумі

Настрій: порожній

[*] написано 28-1-2003 у 17:08
Соломійці

Де можна було б зустрітись і коли для отримання компакту?
Роман Голощук
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 8-9-2002
Місто: м. Львів, Україна
Нема на форумі

[*] написано 28-1-2003 у 23:00

Цитата:
Першим відправив користувач Василь

А, якщо Соломійка ще "випадково" прихопить компакт "Королівських зайців", то колектив кафедри (і особливо я) будуть дуже вдячні.:sing:
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 29-1-2003 у 08:10

Маю в МР-3 Драглайн та Зайців, можу скинути по емилу по одній композиції...

Ну і гадаю, що пан Василь поділиться Без цукром..:sing:

Люби українське!
Solomika
Новак
*

Нема на форумі

cool.gif написано 29-1-2003 у 17:00

Цитата:

А, якщо Соломійка ще "випадково" прихопить компакт "Королівських зайців", то колектив кафедри (і особливо я) будуть дуже вдячні.:sing:

і ще що?;)
Роман Голощук
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 8-9-2002
Місто: м. Львів, Україна
Нема на форумі

[*] написано 29-1-2003 у 21:37

Цитата:
Маю в МР-3 Драглайн та Зайців, можу скинути по емилу по одній композиції...

Ну і гадаю, що пан Василь поділиться Без цукром..:sing:

Дякую за побажання поділитись хорошою музикою, але наша АТС працює так, ніби збудована ще за німців :) Тому скидати по милу недоцільно.

Ну а Василь обов'язково поділиться - тим більше, що у нього зараз часу бракує навіть на слухання хорошої музики - він активно готується стати канд.тех.наук і ми усі бажаємо йому успіхів у цій нелегкій справі!!!
Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

[*] написано 29-1-2003 у 22:38

Романе, краще напиши - а що з нас, бо ви з Василем просите, просите, а розраховуватися як будете????:P

Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 5-2-2003 у 11:00
Зникла Соломія - 2

Це сумний черговий блокбастер про те, як бідні змордовані шанувальники творчості ніяк не можуть зустрітись зі своїми кумирами. Троха сумний, але майже мюзікл.:sing:

Соломіє, дайтесь чути!
Дуже прошу вже...:saint:

І шо там з нас...? (тут мусить бути такий стидливий смайлик)...

Люби українське!
Solomika
Новак
*

Нема на форумі

biggrin.gif написано 6-2-2003 у 12:14

Цитата:

Соломіє, дайтесь чути!
Дуже прошу вже...:saint:

Привіт! Я трошки захворіла:(, але вже все добре! Я можу кимось передати компакти. Або зустрітися особисто. Мені потрібен час і місце.
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 6-2-2003 у 14:08

А чи підійде сьогодні десь біля 19,00 "Під клепсидрою" (Дзига)?

Люби українське!
14k
Новак
*

Зареєстрований: 19-6-2003
Нема на форумі

Настрій: cпати хочу

[*] написано 19-6-2003 у 17:29

Цитата:
Я проти І.Білик.

Хлопці і дівчата! Білик - найбільша персона української поп-музики періоду Незалежності. Після смерті панк-року (Гади, Віка, тощо) вона взяла прапор в свої руки і несла його, як годиться. Тобі не подобається її вокал? Не сміши, до чого тут вокал - Білик і є українська пісня 1994-1999 років. Вона та, на кого всі молилися. Якби в неї був той "вокал", який ви шукаєте, її б ніхто не слухав. Тоді давайте призначимо кумирами Повалій і Степову.
А ти шановний модераторе, просто граєш на місцевому патріотизмі львівян, які цікком щиро вважають, що якесь там "Далі" можна ставити в один ряд з іменами, що робили українську поп-культуру.
Вокал - це теорія, успіх і любов глядача - це практика. Купа моделей, а любити їх не хочуть, бо вони теорія. Якщо зрозуміли, що я кажу.

Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 19-6-2003 у 17:43

В мене таке враження що дописувач 14к передивився київських каналів.

Так, Ірина Білик стояла біля витоків української поп-музики та шоубізу загалом. Так, вона є чи не найвідомішою постаттю в офіційному українськову хіт-параді. Проте вокал не вимірюється роками на сцені та кількістю кліпів. Українські виконавці не закінчуються там, де закінчується М1 або БізТВ (вони зникають там, де починається інститут культури:)).
Цілком можливо що Далі співають краще, попри те що вони не "робили українську поп-культуру", але вони її зараз роблять. З'явиться у них такий продюсер як у Ірочки - тоді і тобі хтось розповість "яка Білик! Далі - це революція у поп-музиці України, а Іра то минуле століття!".

Все в світі відносно. Треба поважати чужу думку.
Odarka
Почесний Академік

Зареєстрований: 17-2-2003
Нема на форумі

Настрій: вже йде до зими

[*] написано 19-6-2003 у 18:08

Хлопці стоп!
Як вокалістка групи "Далі", хочу навітьмрію припинити цю дискусію.
1. Ми не поп-група
2. Не збираємося робити революції ні в поп музиці ні в рок, джаз іще щось
3. Перестаньте обговорювати групу, яку ніколи не чули
4. Революцію в Україні колись зробили фестивалі "Червона рута"-89 та "Вивих"-90-91 роки.
5. Продюсер нам би знадобився. За це гречно дякую.
6. До 14 k, якесь там "Далі" - перепрошую ми не сидимо в унітазі і з ге - нас не варто прирівнювати.
7. Можливо якщо б я віддался тим кому віддалася Білик, то ви б можливо не писали про якесь там "Далі"
8. Найкращими всерівно залишається "Плач Єремії" -бо вони українці, бо вони інтелектуали, професіонали і вони революціонери в українській музиці.
9. Тепер сперичайтеся скільки вам вліе. Дякую За увагу!
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 19-6-2003 у 18:14

Одарочко, ти золото.
Я ні з ким і не збирався сваритись. Далі і дійсно не чув (хоч хочеться - де можна взяти?).

Вибач якщо приклад вийшов недоречним - не я першим його навів.
Odarka
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 19-6-2003 у 18:19

Цитата:
Першим відправив користувач Olexiy

Вибач якщо приклад вийшов недоречним - не я першим його навів.

А хто ще?:o
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 19-6-2003 у 18:22

"А ти шановний модераторе, просто граєш на місцевому патріотизмі львівян, які цікком щиро вважають, що якесь там "Далі" можна ставити в один ряд з іменами, що робили українську поп-культуру. "

Хіба це я написав?
Odarka
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 19-6-2003 у 18:36

Ні не ти!
Неприємно, коли не знають ані групи ані людей, які там грають змішувати їх з болотом, тільки через те, що їх не показують по телевізору і їм не вистарчає грошей, щоб видати альбом.
 Сторінки:  1  2    4  ..  9

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 181
Реклама: