Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  2    4  ..  8
Автор: Тема: Єврокубки 04/05
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 31-8-2004 у 11:47

Але Україна в цьому сезоні набрала найбільше очок.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Олександр Чорнобиль
Академік

Зареєстрований: 11-3-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: Агресивний

[*] написано 16-9-2004 у 09:07

Ну як назвати те, що вчора відбулось в Римі?

Виявити мудрість у чужих справах набагато легше, ніж у своїх власних. (Франсуа де Ларошфуко)
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 16-9-2004 у 14:00

Цитата:
Першим відправив користувач Олександр Чорнобиль
Ну як назвати те, що вчора відбулось в Римі?

Тлусті дяді порадяться й у вівторок скажуть, як назвати.

Г. Суркісу треба терміново зконтактуватися зі своїм "корешем" Берлусконі. Той, звичайно, надзвичайно "любить" Юве, але й до Роми певні почуття відчуває. Хай зорганізує італійську спільноту на "найсуворіше покарання" :baddevil:. Тільки не треба команду знімати і стадіон дискваліфіковувати (хоча це - навряд) - чому це Баєр із Реалом мусять отримати кращі умови за Динамо?

Усе мине. Усе мене мине
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 16-9-2004 у 18:48

Опаньки! Дніпро попав ув Ізраїлі другій (чи третій) за рахунком Маккабії. А в понеділок до нього приїде розлючене, з жагою крови Динамо, в якого вирвали шмат "ромашки" прямо з роту.

Усе мине. Усе мене мине
Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 17-9-2004 у 09:11

Ну а в Донецьку захист "Металурга" разом з Віртом взагалі потішили...

Виявити мудрість у чужих справах набагато легше, ніж у своїх власних. (Франсуа де Ларошфуко)
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 17-9-2004 у 15:49

Цитата:
Ну а в Донецьку захист "Металурга" разом з Віртом взагалі потішили...

Мда. Вчора довелось почитати, що такої слабкої італійської команди, як Рома декому (із Донецька, переважно) бачити не доводилося (в Європі, звісно).
І от вчора же я побачив справді слабку італійську команду, якої вистачило на 15 хвилин матчу. Весь інший час це було не Лаці-О, а Лаці-нуль. Але цьому Лаці-нуль цілком вистачило тих 15 хвилин, на які його вистачило.

Усе мине. Усе мене мине
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 21-9-2004 у 07:14

Боюся, що як призначать перегравання, то Рома вже не буде такою слабкою. Сподіваюся, що буде технічна поразка. А от Дніпро розчарував...

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 21-9-2004 у 18:14

Єс! :sing:

Техническое наказание
вторник, 21 сентября 2004
Контрольно-дисциплинарная инстанция (КДИ) УЕФА решила засчитать "Роме" техническое поражение со счетом 0:3 в домашнем матче с киевским "Динамо". Кроме того, две оставшихся домашних встречи в групповом этапе Лиги чемпионов УЕФА римляне проведут при пустых трибунах.

В перерыве вышеупомянутого поединка в арбитра Андерса Фриска попал брошенный с трибун предмет, в результате чего встреча была остановлена. Обсуждая данный вопрос, КДИ приняла во внимание всю серьезность произошедшего инцидента.

Таким образом, домашние поединки "Ромы" с "Байером" (3 ноября) и "Реалом" (8 декабря) пройдут без зрителей. Защитник "Ромы" Филипп Мекс дисквалифицирован на два матча за неспортивное поведение в игре с "Динамо" - он пропустит выездные встречи с "Реалом" (28 сентября) и "Байером" (19 октября).

"Рома" может подать апелляцию на решение КДИ до 24:00 по центральноевропейскому времени в пятницу.

©uefa.com 1998-2004.

Катюзі - по заслузі! :mad: :P

Усе мине. Усе мене мине
Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 30-9-2004 у 13:12

Ні, хлопці, це не серйозно. Я думав, що хоч хтось щось скаже (файне) на адресу, ну хоча б Йожефа Сабо, а тут - тиша, ні одного коментаря. Це звичайно не сайт вболівальників київського Динамо, але хоча б слово можна було сказати...

Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 30-9-2004 у 13:44

Я був там і мені бракує слів щоб щось написати :)
Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 1-10-2004 у 11:19

Складається враження, що любителі футболу або вимерли, або не відходять від телевізорів.
Дніпро вчора проявив характер. Молодці!

Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 6-10-2004 у 15:54

Цитата:
Складається враження, що любителі футболу або вимерли, або не відходять від телевізорів.

Цитую сам себе. Це щоб не повторюватись - чогось мені видається, що це оригінальніше.

Але складається враження, що про спортивні треди на період виборів всі просто забули. Жаль... Зараз можна було б трішечки (зовсім трішечки) :cool: потішитись, що Дніпру в Кубку УЕФА дістались команди, з якими по силам змагатись і, що, можливо, Дніпро має шанси пройти до наступного раунду, а Україна - отримати ще трохи залікових балів до єврокубкового рейтингу. Або ні...
Але схоже це зараз не головне, і мені важко не погодитись. :yawn:

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 7-10-2004 у 21:48

Не вимер ніхто, тьху-тьху-тьху :)
Останнім часом дивлячись на ДК і ЩД я відчуваю якесь розчарування. Хочеться вболівати, а не вболівається. В ДК - Шовковський, в Баєрі-Воронін. По одному українцю. А як грав ШД і Мілан, я взагалі в певний момент зловив себе на думці, що вболіваю за Мілан...
Тому на їхньому фоні - виступ Дніпра це просто супер. Але виникає природнє питання - а на фіґа Україні той рейтинг??? На фіґа та ЛЧ. Я з таким самим успіхом можу вболівати за Мілан.

І це справді не головне що відбувається в Україні. Можливо тому я проти Шахтаря ? :)

Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 8-10-2004 у 16:09

Цитата:
Зараз можна було б трішечки потішитись, що Дніпру в Кубку УЕФА дістались команди, з якими по силам змагатись і, що, можливо, Дніпро має шанси пройти до наступного раунду, а Україна - отримати ще трохи залікових балів до єврокубкового рейтингу

Зараз можна трішечки потішитись щодо дежавю: Брюгге, Аустрія. А минулого року Дніпро також пощастило на Динамо Загреб. Доля в нього така - добивати тих, що "батьки не добили".
Але форма Дніпра мені не подобається. Маккабі (№3) - не той суперник, з перемоги над яким слід надто радіти, мусив би проходити одною лівою.

Усе мине. Усе мене мине
Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 9-10-2004 у 15:33

Цитата:
Цитата:
Першим відправив користувач Юрій Сєров
Не вимер ніхто, тьху-тьху-тьху :)
Останнім часом дивлячись на ДК і ЩД я відчуваю якесь розчарування. Хочеться вболівати, а не вболівається. В ДК - Шовковський, в Баєрі-Воронін. По одному українцю. А як грав ШД і Мілан, я взагалі в певний момент зловив себе на думці, що вболіваю за Мілан...
Тому на їхньому фоні - виступ Дніпра це просто супер.

Відчуття маю ті ж самі. Оце нещодавно під час гри Динамо з Дніпром в чемпіонаті України я зловив себе на думці, що я просто не можу вболівати за Динамо (хоча з дитинства вболівав саме за них), бо воно грає проти команди, яка є на 65-70% збірною України. І, природньо, що мені захотілось, щоб наша "збірна" виграла в цього "інтернаціоналу"...
Але справді -
quote]Першим відправив користувач Dmy
Але форма Дніпра мені не подобається. Маккабі (№3) - не той суперник, з перемоги над яким слід надто радіти, мусив би проходити одною лівою.

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 9-10-2004 у 17:48

Ось нині і подивимося на півМілану, трошки з Баєра і на півДніпра. Ну і на єдиного українця Динамо :).
Дивився недавно абазрєніє російського чемпа, так там наприклад Локомотив має легіонерів, але процентів 30, а не 90.

Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

smile.gif написано 12-10-2004 у 13:25

Тим часом на сайті УЕФА з"явилась інформація, яку можна вважати втішною для фанів київського Динамо.
1. Бекхем, який зараз мало не єдиний, хто нормально грає (і забиває) в Реалі (а ще він забиває і роздає паси за збірну, що відчули українці і валійці) - грати з Динамо не буде. Хоча лікарі Реала кажуть, що травма (тріщина ребра), яку він отримав у матчі з Уельсом 9 жовтня, не є серйозною, але схоже сам Бекхем не рветься в бій.
2. Джонатан Вудгейт, який міг ми сцементувати центр оборони Реала, вибув на 10 тижнів .

Окрім цього є інформація, яка є не сильно втішною. Скоріш за все зіграє проти Динамо Роналдо, і грати проти нього потрібно дуже уважно - чоловік відійшов від травми і очевидно дуже скучив за грою, бо вже забив два м"ячі у відбірковому матчі ЧС-2006 проти Венесуели.

Динамо тим часом позбулося Нанні, який непогано грав в Динамо-2 (може це й був його рівень), відправивши його в іспанську Альмерію, яка грає в Сегундо.

Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

wink.gif написано 18-10-2004 у 08:40

На цьому тижні маємо можливість побачити два протистояння, які вже стали класичними (як для ЛЧ): Динамо-Реал та Мілан-Барселона. Динамо і Мілан на вихідних бачив - команди вочевидь намагались здобути свої перемоги малою кров"ю, що їм і вдалось. Може хтось ризикне спрогнозувати?:)

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 19-10-2004 у 23:49

Програли. Як на мене справедливішим результатом була б нічия. Але грали в якийсь настільки повільний футбол, що часом було нудно. Правда моментів було досить. Єдиний гол привіз собі Юссуф. Запалу, який був з Баєром - не було. Наступний домашній матч треба вигравати, інакше буде важко пройти далі. Як і в попередніх матчах легіонери - форева, в кінці матчу в складі ДК був лише 1! українець. Вперше після травми в матчах ЛЧ вийшов Белькевич, який ще не в формі - запоров хороший момент, коли не зміг обробити мяч у штрафній. Бракувало Верпаковскіса. Дивно, але віддали Нанні, і 3 нападника в складі не було. Баєр виграв, у 3 команд по 6 очок. Шанси мають всі!

Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 20-10-2004 у 09:25

Запал був, швидкості не було. А її і не могло були, бо лив серйозний таки дощик. Просто картинка дуже якісна зі стадіо і тому його погано помітно ;)
Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 21-10-2004 у 09:25

Цитата:
Скоріш за все зіграє проти Динамо Роналдо, і грати проти нього потрібно дуже уважно - чоловік відійшов від травми і очевидно дуже скучив за грою, бо вже забив два м"ячі у відбірковому матчі ЧС-2006 проти Венесуели.

Рідко буває, але тут я вгадав - Роналдо прислужився Реалу гольовим пасом. Щоправда дісталось Роналдо і від чужих, і від своїх. :lol:

Шахтар мав завдання простіше ніж Динамо і з честю його виконав. На цей раз "донецькі бразильці" були в кращій формі ніж київські...

Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 21-10-2004 у 10:12

Сьогодні вболіваємо за Дніпро. Грають вдома з, на мою думку, фаворитом групи - Брюгге. В чемпіонаті Бельгії Брюгге ще ні разу не програв - 7 перемог і 2 нічиї. Вважаю, що Дніпру потрібно намагатись не програти, про перемогу в теперішньому стані думати не доводиться.:(

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 25-10-2004 у 13:56

Дніпро - молодці, сподіватимемось на вихід з групи!

Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

exclamation.gif написано 29-10-2004 у 09:25

Після перегляду вчорашньої гри між Ювентусом і Ромою остаточно пересвідчився, що для київського Динамо склалась надзвичайно вдала коньюнктура в ЛЧ.
Стан суперників Динамо (сюди відношу: 1) не оптимальний рівень гри Реала, відсутність в їх складі таких ключових гравців як Самуеля, Бекхема, Вудгейта; 2) не оптимальний рівень гри Байера, відсутність ключового хавбека Клеменса Фрітца; 3) агонію Роми, в якій намішалось на купу все - низький рівень гри, жахлива атмосфера, недостатній авторитет тренера, дискваліфікація на решту групового турніру ключового хавбека Данеле Де Россі) нині такий, що в останніх трьох матчах Динамо просто зобов"язане набирати мінімум 5 очок (1 перемога, 2 нічиї) і виходити в наступне коло. :mad:

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 29-10-2004 у 12:25

Також дивився цю гру. Рома на сьогодні справді слабенька. І думаю Динамо пройде, але поведінка Сабо мені також не дуже подобається.

Сторінки:  1  2    4  ..  8

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 2684
Реклама: