Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  ..  4    6    8  ..  89
Автор: Тема: Радіо "ПРОМІНЬ". Четвер. Оля Смоляр.
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 14-6-2004 у 16:33

ОК, дякую
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
smolyar
Академік

Зареєстрований: 22-3-2004
Нема на форумі

Настрій: пізнавальний

[*] написано 14-6-2004 у 16:51

ВСЕ! ДОСИТЬ!
Анонсів більше давати не буду і не просіть. Щоразу коли я щось анонсую, трапляється якась лажа. Щойно дзвонив Середа і сказав що ... словом, оскільки він людина відповідальна, і не хоче мене "підвести", то з причини яку він мені назвав, прийти швидше за все не зможе(причина до речі, якщо вірити - поважна). Завтра звичайно обіцяв ще подзвонити але ...

to Dmy: словами з відомої усім пісні та реміксу на неї "... а відпустка у жовтні...", хоча це не означає що не буде "прогулів".
і ще, все забуваю запитати: а навіщо ви пишете мої програми??? і що ви з ними потім робите?...
і останнє, чи не буде Ваша ласка, у звертаннях до мене бути простішими(я звичайно дякую за повагу і безмежно ціню її), але давайте залишимо "пані" для "пересічних" слухачів...
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 15-6-2004 у 08:30

Е-е-е, пані, а що вам не подобається у звертанні "пані"? :) Ну мо колись роззнайомимось, тоді можливо і перейдемо на "ти", що поганого у поважному ставленні до співрозмовника? :)

Навіщо пишу програми? Пишу коли є цікава музика або цікава тема для обговорення. Зокрема про суржик цілком можливо захочу кілька разів переслухати. А музика для колекції - слухати :)

Не переймайтеся :)
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 15-6-2004 у 17:30

Цитата:
Першим відправив користувач smolyar
ВСЕ! ДОСИТЬ!
Анонсів більше давати не буду і не просіть. Щоразу коли я щось анонсую, трапляється якась лажа. Щойно дзвонив Середа і сказав що ... словом, оскільки він людина відповідальна, і не хоче мене "підвести", то з причини яку він мені назвав, прийти швидше за все не зможе(причина до речі, якщо вірити - поважна). Завтра звичайно обіцяв ще подзвонити але ...

Від "ВСЕ! ДОСИТЬ!" я злякався і навіть трохо затремтів. Тобто: "геть! годі!! ганьба!!!" (скорочено: Ги-Ги-Ги!)
Щодо анонсів: нє, ну хіба аби не наврочити - тоді зрозуміло. А так тут усі свідомі люди і навіть із паспортами (в тролейбусі кажуть: "грамотниє" ). Тобто фраза "уже сьогодні Середа!" всіма сприймається правильно: "Невже? Сьогодні?! Середа?!?!" Поспільство пречудово розуміє, жи в такої готичної особистості існує купа власних поважних відмазок, та й взагалі, вчасно дотягти до студії центнер живої маси не кожному дано.
Можу хіба що запропонувати на фарт анонсувати Тараса Петриненка - а раптом нагло забіжить Річи Блекмор і запілить щось українською?
Цитата:
а навіщо ви пишете мої програми??? і що ви з ними потім робите?...

Можу лише про себе - зара то є шкідлива звичка: років 5-7 тому деяку музику я міг собі набути лише з українського державного радіва, зокрема (і здебільшого) 2 каналу (ще колись і на УР-3 дещо було, але зараз нема разом з каналом).
Взагалі-то це справа корисна. Якщо не обмежуватися Урнр, то (зараз вже важко відразу згадати - останнім часом майже ніц не пишу) наразі маю на касетках:
живий концерт Василя Жданкіна,
кілька пісень (~7) "Червоно-чорно-білого" Олександра Смика,
три години Наталі Гури (у версії Олександра Васильєва),
"Три хрести" Андрія Панчишина (з Віктором Цараном, Наталкою Пилип'юк і подружжям Чернюків у ролі декламаторів на додачу),
концертні записи Півнів, Плачів й інших КУЛЬТурних груп. Відповідні сідюки мені не трафляли.
CD "Встати і вийти" та "Партизанів" таки маю, але до того вже мав нагоду наслухатися цього діла, записавши з приймача (ага, щодо Морозова - люде кажуть, касетка з піснями "5 кута" десь існує, але я її не бачив, а пісні маю. Файно!)
От ще був "Светр" (здається?) Марка Андрейчика з коментом Чайки (цінність останнього факту львівякам пояснювати не треба), але помилково затер. Десь окремо залишились "Музей старожитностей" і "Мені не йдеш ти з голови". Коли помер Вінграновський, я то послухав.
От остання причина - дехто ще вміє цікаво розповідати. Потім приємно переслуховувати навіть не музику, а історичні згадки.
Чайка:
- Кинув [у фонтан] польськи злоті, уггорськи форінти, австрійськи шилінги...
Барбара:
- Ну так, він все кинув, а я йому потім мусив сигарети купувати
(цього запису не маю - тому згадую і вигадую).
Як таке не записати?!
Цитата:
чи не буде Ваша ласка, у звертаннях до мене бути простішими(я звичайно дякую за повагу і безмежно ціню її), але давайте залишимо "пані" для "пересічних" слухачів...

Здається, "панєю" бавився здебільшого я, тож і відповідати доведеться... Тут кайф у сполученні: з одного боку - "пані" (офіційоз), з іншого - "Оля", тобто зменшена форма імені. Тобто-2, поєднання протилежностей. На додачу ще 3 особа множини: "пані Оля сказали" - хіба не звучить?! Але, якщо "пані Оля наполягають" :lol::D:lol: :P - будьмо старатися :saint:

Усе мине. Усе мене мине
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 17-6-2004 у 18:04

ой! а я й не знала що Ви такі полохливі:). Я не хотіла нікого лякати, просто не порахувала до 10, після розмови з Андрієм Середою:cool: і відразу написала що думала… надалі обіцяю бути більш стриманою. Ну а щодо “пані” то якщо ВЕЛЬМИШАНОВНЕ ПАНСТВО отримує від такого звертання кайф, то я аж ніяк не збираюся позбавляти вас такого задоволення. Просто хочу сказати, що простіше звертання до мене, мене(вибачте за тавтологію) не ображає, адже головне не форма, а суть чи не так? ;)
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 18-6-2004 у 10:30

Вчора поставив писатися програму і пішов дивитися хвутбол. Комп підступно підвис :(
Captivitas
Почесний Академік

Зареєстрований: 15-9-2003
Місто: Запоріжжя
Нема на форумі

Настрій: біфуркаційний

[*] написано 18-6-2004 у 10:50

"Зустріч" нахабно пропустив (запрацювався й не ввімкнув радіо), але на "Рок-н-рол" потрапив.

Цікаве виїздне інтерв"ю з Он-лайном на мазапе-фесті.
Ганна Тільняк розсипалася у компліментах запорізьким слухачам.

Але, це звісно, суб"єктивно якось забагато розвелося рок-гуртів з жіночим вокалом. Як на мене це перестає бути смачним (цікавим), бо своє обличчя мало хто знаходить. Останнім часом просто не сприймаю "легку музику" - маються на увазі легкі за змістом тексти.

Наша країна не настільки велика, щоби в ній розминутись(с) С.Жадан
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 18-6-2004 у 15:51

Цитата:
Першим відправив користувач Olexiy
Вчора поставив писатися програму і пішов дивитися хвутбол. Комп підступно підвис :(

Ти нас плутаєш :D, бо насправді пішов кудись іще - футбол реально почався о 21:47 :lol:
Не розумію я зі своєю математичною освітою цих хвілолухів - усю дорогу обговорювали якийсь суржик, причому не вперше (суд той же був), а так і не спромоглися дати більш-менш чітке визначення, що ж воно таке є, з чим його вживати і як виявляти. Іноді складалося враження, жи гості (читай - спеціялісти!) Доній & Пако протягом передачи приблизно по 2-3 рази змінили власну думку на предмет обговорення. Нарешті Доній договорився до того, що суржика не існує взагалі.
От думаю, може йому знову піти поголодувати - декому допомагає (чит. Св. Письмо). І ще суб'єктивне враження - виразно бракувало Богдана Жолдака (він на процесі був у ролі адвоката суржика, але то не обходить - Жолдак може бути ким завгодно). Принаймні було би веселіше.

Усе мине. Усе мене мине
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 24-6-2004 у 18:22
анонс

Привіт!
Остання спроба давати анонс, якщо і цього разу буде якась ...
Сьогодні спочатку буде М. Бурмака з новим альбомом №9, а потім Т. Грималюк нагадуватиме про Рок-Екзистенцію.:sing:
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 25-6-2004 у 17:08

Цитата:
Першим відправив користувач smolyar
Привіт!
Остання спроба давати анонс, якщо і цього разу буде якась ...

Ура! Майже вийшло!! Будемо з анонсами!!!

Усе мине. Усе мене мине
Тарас Сокальський
Почесний Академік

Зареєстрований: 25-4-2003
Місто: Чернівці
Нема на форумі

Настрій: Бойовий

[*] написано 26-6-2004 у 21:39

А де коменти?Бо я все успішно пропустив:(
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 29-6-2004 у 15:01

Цитата:
Першим відправив користувач Тарас Сокальський
А де коменти?Бо я все успішно пропустив:(

Про Бурмаку? Не дочекаєшся!

Рок-екзістенцію я слухав, дивлячись чвертьфінал Португалії з Англією (Оля, доречі, на цю тему закинула в ефір свій в'їдливий коментар, а матч, як навмисне, був чи не найцікавіший). Тому можу сказати лише, жи
революційних змін восени не відбудеться, хіба

україномовність як обов'язкову вимогу скасують остаточно;
будуть ті, кому треба, а також - ті, хто гарно співає;
ну і на ефірі був, схоже, зовсім не Гремалюк (кажу ж - футбол дивився)

А так - чьо? Так - нічьо. Рок-еXістенція - хвурєвір!

(Чи досить з тебе коментарю?)

Усе мине. Усе мене мине
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 29-6-2004 у 15:11

Я можу мп3 дати. Тільки як?
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 2-12-2002
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: бракує музики

[*] написано 29-6-2004 у 17:27

А багато маєш?
Чим пишеш?
Я хочу.
Як? Придумаю!

Люби українське!
Captivitas
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 30-6-2004 у 10:03

Цитата:
Першим відправив користувач Dmy
Про Бурмаку? Не дочекаєшся!

Бурмака презентувала свій альбом "№ 9".
А на Екзистенцію сам на хвіст потрапив. :D

Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 30-6-2004 у 10:22

2 Nazar ну, власне, маю запис того вечора. Промін ловився трохи з хрипами але слухати можна.
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 1-7-2004 у 13:15
АНОНС

"Зустріч..." - фестиваль "Країна мрій" (О.Скрипка)
"Укр. р-н-р" - "Кому вниз":cool:
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 1-7-2004 у 13:26

теееекс. Сьогодні ввечері треба бути вдома....
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 2-7-2004 у 09:11

Середу не чув, але всю передачу записав. Бився я об телефон, бився, але так і не дозвонився.

Все одно дуже і дуже дякую. Вечір вчора був дуже цікавий.
Captivitas
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 2-7-2004 у 10:03

Вечір був дійсно проведений не даремно.

Середа висловив свою вдячність Олександрові Власюку, за використану в пісні "Лірник" колісну ліру.

smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 5-7-2004 у 15:20

Цитата:
Першим відправив користувач Olexiy
Середу не чув, але всю передачу записав. Бився я об телефон, бився, але так і не дозвонився.

Все одно дуже і дуже дякую. Вечір вчора був дуже цікавий.

А режисер казала мені, що в ефір пройшли всі дзвінки...
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 5-7-2004 у 16:24

Е-е-е, зайнято було....
Юра Кириченко
Новак
*

Зареєстрований: 30-6-2004
Місто: Вінниця
Нема на форумі

Настрій: відсутній :/

[*] написано 6-7-2004 у 01:15

Я тут в кутку стояв і подумав собі: "Може придбати собі старенького приймача?". Бо теплий вечір з ФМ-ом нас піснями не радує.
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 6-7-2004 у 16:19

ну от коли усі футбольні пристрасті позаду можна розслабитися і спокійно послухати радіо... :lol: найближчий четвер я разом з вами буду по один бік, можна сказати барикад, тобто радіоприймачів. А анонс повторів виглядає таким чином :
21.15 - Олег Скрипка про ф-ль "Країна мрій"
22.05 - Сашко Євтушенко /за умови що мій найулюбленіший і найкращий режисер-оператор Ганя Сальнікова(Доценко) встигнне вирізати телефони... :sing:/
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 14-7-2004 у 16:23
АНОНС

21.15-22.00 : у прес-релізі зазначено "джазовий композитор, аранжувальник, мультиінструменталіст - Юрій Добробабенко" .
22.05-23.00 : київський гурт "Des'Tam". А оскільки мене "не гріє" думка сидіти з цими ребятами до 11-тої ночі, то напевно буде "закуска" і її тривалість (не довша за 16 хвилин, бо інградієнтів, тобто пісень лише 4) залежить від того як піде ефір...;) На "закуску" будуть "999".

2 Nazar : тільки не кажіть що це єдиний вечір коли Ви не зможете почути програму...:mad:
 Сторінки:  1  ..  4    6    8  ..  89

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 1795
Реклама: