Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  ..  4    6    8  ..  13
Автор: Тема: Стадіони для Євро-2012
Ярема П.
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 10-2-2005
Нема на форумі

Настрій: І навіщо я день почав з читання новин?

[*] написано 20-11-2008 у 22:54

Мені це нагадує анекдот-фразу "і нести тяжко, і викинути не хочеться". Так і з Садовим, то він то не так, то тут бреханув, то там щось ляпнув, то тут руку погрів. І головне, всі все бачать, всіх то трафляє, але чомусь мовчок. Ну але я вас розумію, дорогі мої сусіди-львів’яни - кожен мер одне одного вартий, і невідомо який наступний буде. Ну хіба що при Куйбіді було спокійно більш-менш. А оце одоробло останнє і передостаннє - це просто якийсь капець - перший блазень, другий брехло. Причому ні одне ні друге навіть не стидаються. Я кожного дня читаю газети, і думаю - ну і коли то все закінчиться? І повірте, мені вже ніякого стадіона не хочеться - зрозуміло, що якщо він буде збудований коштом міста, то плакали ваші стойки в машинах масляними сльозами, діти бавилися серед розвалин, а ви шугалися тіней на неосвітлених неприбраних вулицях і ламали ноги на льоді і т.д.

Вибачте за офтоп і емоції.

Перевір МОВУ переглядача!
\"Дивовижний народ українці! Найбільші його вороги сконали своєю смертю\" І. Драч
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 22-11-2008 у 02:09

"Як я вас розумію..." :)

Почитав ту статтю (лінк в сусідній дискусії), що вартість Олімпійського - 2 млрд. грн., що по сьогоднішньому курсу приблизно 300 млн. євро. (в результаті, впевнений, сума буде більшою). Львів планує побудувати менше ніж за 100.
Чому різниця в 3 рази?

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Ярема П.
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 25-11-2008 у 19:59

http://zik.com.ua/ua/news/2008/11/25/159517 - ХА-ХА-ХА-ХА.
Не можу втриматися і не зацитувати
Цитата:

Галицьким РВ ЛМУ ГУМВСУ у Львівській області проведено перевірку щодо неправомірних дій з боку службових осіб Львівської міськради при проведенні інвестиційного конкурсу щодо будівництва стадіону до «Євро-2012», – йдеться у листі підполковника міліції Галицького районного відділу МВСУ у Львівській області О. Невського до генерального директора агентства культурно-інноваційних програм „Данапро” Р. Штиня. Цей лист сьогодні, 25 листопада, ЗІКу надіслала прес-служба ГФЛ.

«Оскільки досі на запит міліції Львівська міська рада не надала копії документів про завершення інвестиційного конкурсу, а законодавчо встановлений термін проведення перевірки по матеріалах закінчився, правоохоронними органами було прийнято рішення відмовити у порушенні кримінальної справи, адже "на даний час складу злочину не виявлено", – цитує ГФЛ лист підполковника міліції.

«Міліція зайняла, щонайменше, дивну і безглузду позицію – не отримали відповідь, отже і злочину немає», – зазначає ГФЛ.

Це може закінчитися тим, що Садовий піде, віз і далі буде стояти (в сенсі будова стадіону і решта інвестицій), а новий мер нічого не зробить, бо буде замало часу.

\"Дивовижний народ українці! Найбільші його вороги сконали своєю смертю\" І. Драч
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 25-11-2008 у 21:30

Стоп. Я так зрозумів, що інвестиційний конкурс хочуть зарубати, щоб Тарута нарешті почав будувати. Тобто міліція з наро... тобто з Садовим.
Чи я щось не так зрозумів?

Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 25-11-2008 у 22:20

Як сказав звільнений на днях Червоненко, це все Васюник борюкається з конкурентами.

Усе мине. Усе мене мине
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Ярема П.
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 25-11-2008 у 22:44

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Стоп. Я так зрозумів, що інвестиційний конкурс хочуть зарубати, щоб Тарута нарешті почав будувати. Тобто міліція з наро... тобто з Садовим.
Чи я щось не так зрозумів?

Тяжко сказати, що хто хоче зробити. Виглядає збоку (мого), що Садовий притиснутий між кимось дуже потужним, не зацікавлений в стадіоні, і кимось, хто в тому дуже зацікавлений. От вимудровує різні способи лишатися на плаву і способи відкату. Просто пригадую його виборчу кампанію і його незрозумілих інвесторів...

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 26-11-2008 у 01:27

От щойно поспілкувався з людьми дуже дотичними до міськради і мера. Кажуть, що дуже файний мер. Я зовсім не повірив...

dr.Trollin
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 3-6-2003
Місто: Львівська політехніка
Нема на форумі

Настрій: ще живий

[*] написано 26-11-2008 у 12:26

саме так. та таки Файний
(не дуже вже і жартуюче.
Принаймні не а-ля Черновецький...)
тільки от міліції не підлягає...

[ГФЛ №f522] Міліція закрила очі на зловживання мерії щодо Євро-2012...
Міліція закрила очі на зловживання мерії щодо Євро-2012, бо їй не надали документи
Галицьким РВ ЛМУ ГУМВСУ у Львівській області проведено перевірку щодо неправомірних дій з боку службових осіб ЛМР при проведенні інвестиційного конкурсу щодо будівництва стадіону до Євро-2012. Про це йдеться у листі підполковника міліції Галицького районного відділу МВСУ у Львівській області Невського О. до генерального директора агентства культурно-інноваційних програм „Данапро” Штиня Р.(див.додаток).
Оскільки, досі на запит міліції Львівська міська рада не надала копії документів про завершення інвестиційного конкурсу, а законодавчо встановлений термін проведення перевірки по матеріалах закінчився, правоохоронними органами було прийнято рішення відмовити у порушенні кримінальної справи, адже "на даний час складу злочину не виявлено". Міліція зайняла щонайменшу дивну і безглузду позицію -- не отримали відповідь, отже і злочину немає.
Проте, вона має намір продовжити перевірку "після отримання вказаної відповіді перевірку по матеріалах буде продовжено та прийнято рішення згідно ст.97 КПК України", -- йдеться у листі. Маємо надію, що мерія до прохання міліції дослухається і необхідні матеріали їй все ж надасть.

З повагою, Сергій.
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 30-11-2008 у 01:15

Думаю, що фарс, який називається "Євро-2012 у Львові", вже починає набридати і не викликає навіть сміху.
Через майже 1,5 роки підготовки до Євро виявляється, що питання перебудови одного з існуючих стадіонів під Євро - "Україна" або "СКА" серйозно навіть не розглядалося. Хоча це дешевше і швидше...
http://zik.com.ua/ua/news/2008/11/28/160122

В принципі, це очевидно. З більшої суми можна більше списати.

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 1-12-2008 у 22:00

А сьогодні на Мегаспорті у програмі "Відверто про футбол" був Димінський.
Якщо йому вірити, хоча б наполовину, то зі стадіоном у Львові торба. :(
Він стверджує, що навіть проекту нема. А нагнана техніка - чистої води показуха.

Степанюк Василь
Дійсний член

Зареєстрований: 19-7-2008
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 1-12-2008 у 23:45

Дивлячись на це все, шкода імідж України.
Дали їм можливість показати себе з кращої сторони, а вони зводять все на нівець ... :mad:
Ярема П.
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 2-12-2008 у 10:40

В принципі є метод очищення від сміття, підходить як в межах країни так і локально. Суть така - вибрати депутатів, розстріляти їх через пів року, зробити знову вибори, розстріляти через пів року, потім ще раз то само, і так до того часу, поки порядні люди не прийдуть :baddevil::D

Ярема П.
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 3-12-2008 у 21:23

http://zik.com.ua/ua/news/2008/12/03/160611 - невже знайшовся таки месник???????????? :baddevil::baddevil::baddevil::lol::lol::lol::D:D
http://zik.com.ua/ua/news/2008/12/03/160732 - а читаючи хронологію Євро 2012 у Львові, нехороші думки лізуть у голову.

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 4-12-2008 у 12:02

Цитата:
http://zik.com.ua/ua/news/2008/12/03/160611 - невже знайшовся таки месник???????????? :baddevil::baddevil::baddevil::lol::lol::lol::D:D

Чесне слово, подумав про те саме. Але подумав, що мене не зрозуміють, якщо таке напишу :)

Ярема П.
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 4-12-2008 у 21:26

А то чго? Ти ж мене зрозумів:lol:

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 12-12-2008 у 22:58

Грошей на будівництво стадіону в наступному році ще не знайшли.
http://zik.com.ua/ua/news/2008/12/12/162102
Зважаючи на кризу знайти їх буде непросто.
Міська влада - ефективний інвестор - це утопія...

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 15-12-2008 у 23:37

Буде Євро, не буде... Основне нажитися!
http://www.from-ua.com/crime/7171bb5815a8b.html

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 17-12-2008 у 14:44

Кореспондент повідомляє, що процес побудови стадіону у Львові перейшов у нову фазу:
http://korrespondent.net/euro/681879
Найбільше потішив коментар: "У фазу дерибану" :)

А тим часом наш мер випромінює оптимізм - будемо брати кредити, будувати за кошти міста...
І знову таки потішили коментарі:
"Питання, яке залишається без відповіді - Чому конкурсна комісія 6 лютого ц.р. за вказівкою Садового "відсунула" реального інвестора, з грішми і досвідом - німецький концерн АКСОН і фірму "Імпленія"???
==========================================
Інвестор не вмів засівати."

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 17-12-2008 у 14:53

До речі, дуже цікаво почитати першу сторінку дискусії :)
І про те, що рік тому нас Засадний запевняв, що "Конкурс на визначення інвестора для євростадіону завершиться вчасно", і про сумніви Тараса Задорожнього відносно інвестицій від Альпіни... :)

Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 19-12-2008 у 19:31

Андрій Садовий у гостях програми "Відверто про футбол"
- Кінцева сума, яка в нас є, 607 мільйоні, будуть витрачені з місткого бюджету.
- Бюджет має такі гроші?
- ... Будується стадіону, вартість території, яка є поруч зі стадіоном автоматично виростає в ціні, потім продається право забудови цієї території і таким чином надходять кошти до бюджету.
Тобто він збирається продавати прилеглу теріторію десь так по 4 тис. грн - метр (це якщо її всю забудують, не залишивши проходів до стадіо - Нью-Юджин?:lol: ), причому вже зараз - за ще незбудованого стадіона

- Але все ж таки чому будівництво нового стадіону дешевше, ніж реконструювання старого? Є хороше місце. Паркова зона. На стадіоні хороша акустика.
- Є думка фахівців на цю тему. Рішення прийняте, дискусії нема. Все. Крапка. Ми будуємо новий стадіон.
Ну, так би відразу і сказав! А то в дерьмократію тут різні граються, в бухгалтерію

- Скажіть, чому ви користуєтесь нелюбов’ю футбольних вболівальників?
- ...Коли я приходжу на матчі футбольного клубу „Львів”, до мене прекрасне відношення. Коли я приходжу на матчі футбольного клубу „Карпати”, до мене прекрасне відношення. Хіба що у фан-зоні можуть бути певні дискусійні моменти.
Зрозуміло "прекрасне відношення" - це він про ручкання у VIP-ложі

Усе мине. Усе мене мине
Ярема П.
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 20-12-2008 у 10:01

http://www.presstime.com.ua/news/view/31345.html - скільки мер і депутати отримали хабара від отих трьох кромпаній?

Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 20-12-2008 у 10:13

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Dmy
Андрій Садовий у гостях програми "Відверто про футбол"
Тобто він збирається продавати прилеглу теріторію десь так по 4 тис. грн - метр (це якщо її всю забудують, не залишивши проходів до стадіо - Нью-Юджин?:lol: ), причому вже зараз - за ще незбудованого стадіона

А він у нас узагалі відомий економіст ;) Ще і домерська його діяльність просто була просякнута економічним талантом робити гроші з повітря і повітря з грошей. Одні лише "Галицькі інвестиції" багато вартують.

А зусилля мера щодо зриву Євро-2012 у Львові не випадкові. Невже Львів'яни забули, що "Жіноцтво за Садового!". От він і рятує сім'ї футбольних фанатів від втечі увечері чоловіків у 2012 році на футбол.

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 20-12-2008 у 11:46

Ющенко вчора досить різко відгукнувся про підготовку до Євро: "Хлопці, не можете - сходьте з дистанції. Нам треба 4 міста, а не 6".
В умовах кризи це розумне рішення - вибрати 4 міста і вкладати гроші там, а не розпорошуватися на 6.
У цьому світлі - у Львова найгірші шанси, можливо на рівні з Одесою. Без Києва не можна, Донецьк і Дніпропетровськ показують гарні темпи підготовки, Харків також працює - там вже проводиться реконструкція стадіону і з транспортом там краще.
Крім того виникає питаня: Чи врахував міський бюджет і Азовінтекс, що долар вже на 5,0, а 8,0? Вартість також зросте.

Цитата:

Це околиця міста. Хто кинеться там щось будувати в теперішніх економічних умовах - не розумію, при чому ще не відомо чи Львів не викреслять.
Причому будувати треба синхронно з стадіоном, що закінчити синхронно. Стадіон має бути зданий в експлуатацію у 2010, тобто будови навколо мають також бути в той час на завершальному етапі. Я не будівельник, але підозрюю, що це вже нереально. Ахмєтов і той ніяк добудувати не може.

Цитата:
А зусилля мера щодо зриву Євро-2012 у Львові не випадкові. Невже Львів'яни забули, що "Жіноцтво за Садового!". От він і рятує сім'ї футбольних фанатів від втечі увечері чоловіків у 2012 році на футбол.

:)

Павло Новик
Дійсний член

Зареєстрований: 6-1-2009
Нема на форумі

[*] написано 9-1-2009 у 15:56

Якщо збираєте фото,то ось з львівського стадіону: http://2012ua.net/photo/54

2012ua.net Євро-2012-це наш шанс
Павло Новик
Дійсний член

Зареєстрований: 6-1-2009
Нема на форумі

[*] написано 19-1-2009 у 11:08

Завтра почнуть закладати фундамент на стадіоні

2012ua.net Євро-2012-це наш шанс
 Сторінки:  1  ..  4    6    8  ..  13

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 6063
Реклама: