Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  ..  5    7    9  ..  89
Автор: Тема: Радіо "ПРОМІНЬ". Четвер. Оля Смоляр.
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 2-12-2002
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: бракує музики

[*] написано 14-7-2004 у 21:32

Не скажу:)
Натомість прокричу УРА.

Мені дуже приємно.

Люби українське!
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юра Кириченко
Новак
*

Зареєстрований: 30-6-2004
Місто: Вінниця
Нема на форумі

Настрій: відсутній :/

[*] написано 30-7-2004 у 00:47

Ні, люди, так не годиться. Я шукаю старого приймача аж синію, а вони замовкли... :(
Прокидайтеся...
Або так: вставайте гнані і голодні...
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 30-7-2004 у 10:11

Так Оля ж ніби у відпусці.....
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Тарас Сокальський
Почесний Академік

Зареєстрований: 25-4-2003
Місто: Чернівці
Нема на форумі

Настрій: Бойовий

[*] написано 30-7-2004 у 13:18

Вчора, слухаючи повтор Кому Вниз, згадав оповідку про Середу, яку Fish колись на Форум запостила :D
Пані Оля також може почитати
http://misto.ridne.net/viewthread.php?tid=1593#pid12236
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 30-7-2004 у 19:20

Довго щось я сюди не заходив – боровся із власними лінощами. Поборов. Але сил залишилось обмаль. :(
Цитата:
Першим відправив користувач Юра Кириченко
Ні, люди, так не годиться. Я шукаю старого приймача аж синію, а вони замовкли...

Є варіянт: спробуй пошукати нового, напр., Панасоніка – може хтось і прокинеться.
Для затравки.
Пару тижнів тому був Юра Добробабенко, так що найбільше мені сподобалося: він є нахаба і провокатор. Демонстрував саме ту поведінку, яка так не до смаку місцевому Адміністратору: «Ми тут записали геніяльний компакт… Уся Америка стане на вуха… Музиці я не вчився взагалі – а чому хорошому можуть там навчити?.. Натомість написав класний підручник гри на гітарі…» (хіба про концертні ґанджі Бенсона було зайве, але то він, схоже, сказав у запалі). Тобто людина видає в прямий етер відверто провокативну інфу, замовкає і чекає: а як прореаґують, хто поведеться? При цьому жодним словом не обмовився про, наскільки розумію, власну студію – «Добросаунд». На його місці, гадаю, жодний сучасний тупий продюсер не проминув би похвалитись: «А на НАШІЙ студії писалася така знаменита зірка. А ось таку молоду надію вперше записали сами ми – проклали дорогу нагору – тепер вона така відома» тощо. При цьому людина якось таки вміє грати джаз.
Порівняно з Добробабенком подальші «Десь там» виглядали доволі блякло і кволо.
Цитата:
Першим відправив користувач Olexiy
Так Оля ж ніби у відпусці…

Егей, ви там, на Хрещатику що – ближче здибалися (я от дивлюся, і префікс “пані” зник)? Оля ж, начебто, присягалася – до жовтня ми не осиротіємо?
Цитата:
Першим відправив користувач Тарас Сокальський
Пані Оля також може почитати
http://misto.ridne.net/viewthread.php?tid=1593#pid12236

І не лише.
Наприклад, Країна мрій

Усе мине. Усе мене мине
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 30-7-2004 у 21:42

Пане Dmy, пані Оля прямо тутай писала що йде у відпустку...
MartinkaDP
Дійсний член

Зареєстрований: 12-11-2003
Нема на форумі

Настрій: одомашнений

[*] написано 31-7-2004 у 00:04

Цитата:
Першим відправив користувач Юра Кириченко
Я шукаю старого приймача аж синію

Зовсім не обов"язково старий. У мене кишенькове радіо Tecsun (з ручним керуванням :) а не "сканер";) з довгою антеною. Якщо вимкнути комп, ловить на початку фм діапазона тіко так. Головне, дивись, шоб цей самий діапазом починався до 70 МГц. Наскільки мені відомо, державні радіо мають хвилі в районі 65-72 в усіх областях.

Партизан до тих пір вважається партизаном, доки є ворог, в тилу б якого він партизанив. (c) Жадан
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 2-8-2004 у 19:17

Цитата:
Пане Dmy, пані Оля прямо тутай писала що йде у відпустку...

Де? Коли?!
Я пам'ятаю лише: "А відпустка у жовтні"
Пропустив?!! Стерли?!!! Порушення якихось нових правил ФоРуМу :mad::mad::mad:
Може, в юту?

Усе мине. Усе мене мине
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 2-8-2004 у 21:57

відправлено 6-7-2004 в 16:19
"найближчий четвер я разом з вами буду по один бік, можна сказати барикад, тобто радіоприймачів. "

Ну може пані Оля трохи довше відпочити вирішила.... нехай відпочиває :)
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 3-8-2004 у 14:34

Цитата:
відправлено 6-7-2004 в 16:19
"найближчий четвер я разом з вами буду по один бік, можна сказати барикад, тобто радіоприймачів. "

Ну може пані Оля трохи довше відпочити вирішила.... нехай відпочиває :)

Ніхто не проти, але

(анонс на 15/07/2004)
"... 22.05-23.00: київський гурт "Des'Tam". А оскільки мене "не гріє" думка сидіти з цими ребятами до 11-тої ночі, то напевно буде "закуска" і її тривалість (не довша за 16 хвилин, бо інградієнтів, тобто пісень лише 4) залежить від того як піде ефір... На "закуску" будуть "999"

Явно - анонс прямого етеру (доречі, по факту закуска тривала десь хвилин 12)

Щира правда, жи влітку різні ведучи різних авторських програм регулярно "сачкують" і годують поспільство повторами. Але як же приємно відчувати, що вони десь поруч і не цього разу, так наступного обов'язково з'являться в реальному часі.

Усе мине. Усе мене мине
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 3-8-2004 у 15:04

А мене на превиликий жаль тоді не було поруч, а в готелі я не знайшов приймача, тому пропустив і програму, і закуску....
Дуже жаль...

Люби українське!
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 3-8-2004 у 16:11

Цитата:
Першим відправив користувач Nazar
А мене на превиликий жаль тоді не було поруч, а в готелі я не знайшов приймача, тому пропустив і програму, і закуску....
Дуже жаль...

Це - містика!!!
Ніхто не може послухати власне замовлення! Лишень "Колискову для Назара" чули всі, а дехто, певно, навіть і двічи. Такі речі чарам непідвладні!

Усе мине. Усе мене мине
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 3-8-2004 у 17:05

Але якщо пригадати, то то Назар замовляв для не менш містичного Дмитра, а він таки чув:)

Люби українське!
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 3-8-2004 у 17:25

Нє поняв, що саме?
Цитата:
Першим відправив користувач Nazar
А особисто для мене щось від 999

Цитата:
Нє, особисто для нього, якщо можна тепер мені замовити, поставте МП "Колискова для Назара"

Усе мине. Усе мене мине
smolyar
Академік

Зареєстрований: 22-3-2004
Нема на форумі

Настрій: пізнавальний

[*] написано 4-8-2004 у 14:46

Привіт!
Почитавши ваші останні дописи хочеться вигукнути(але не дуже грізно, я ж памятаю що ви боїтеся, коли дівчата підвищують голос /"я злякався і навіть трохо затремтів" - відпралено Dmy 15-6-2004 в 17:30/), реплікою з реклами миргородської води - "... Я для кого тут стараюся?!...". але що вдієш, доведеться змиритися з містикою, що панує на цьому форумі :o
А тепер щодо відпустки у яку ду-у-уже хочу, але ще не сходила. Фраза "найближчий четвер я разом з вами буду по один бік, можна сказати барикад, тобто радіоприймачів. " стосувалася лише найближчого четверга, а у наступний четвер після нього був другий день трауру по шахтарях(щирі співчуття рідним та близьким загиблих), тому в ефірі не було не лише моїх програм, на промені був суцільний інструментал...
Завтра, якщо знов нічого не трапится містичного у 22.05 буде Сірик (Сергій Харчишин), а о 21.15 якийсь повтор або може поставлю чийсь компакт з "гарною" музикою.;)
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 4-8-2004 у 16:52

Цитата:
Першим відправив користувач smolyar
щодо відпустки у яку ду-у-уже хочу, але ще не сходила.

Знайомі з турфірми кажуть, що у жовтні в Тюрції буде тепло і затишно, а ціни - менше ніж зараз у Криму. Може і брешуть.
Цитата:
у наступний четвер після нього був другий день трауру по шахтарях... тому в ефірі не було не лише моїх програм, на промені був суцільний інструментал...

Маленьке, абсолютно несуттєве уточнення, просто, аби в розмову встромитися. "У наступний четвер" був "добрий саунд" від Добробабенка "наживу", а траур відбувся ще за тиждень.
Це я до чого раптом? Згадалося, що зазвичай мені дуже подобаються (як цинічно це не прозвучить) траури на держ~радіо - і зранку, і ввечері "Пормінь" практично не вимикаю. Річ у тім, що всі відповідальні за "жалобне наповнення" етеру особи хутко забувають про моду, рейтинги та якусь химерну "боротьбу за слухача" і починають передавати МУЗИКУ. З ранку до ночі. 5 хв. новин і знову майже ціла година МУЗИКИ (навіть реклами нема). Доречі, не тільки інструментал - пісень теж співають і зовсім не "Вишел в стєпь донєцкую...".
Іноді навіть хочеться попросити: "Пане Президент, нехай ніхто не вмирає, але час від часу проголошуйте якийсь траур. Хіба Вам важко? Просто так, знічев'я, аби музику слухати (АбиМС :D;) )"
Так ось постає цікаве питання: "Хто в такі сумні дні на радіо за музичний "базар" відповідає? Дякувати кому?"

Усе мине. Усе мене мине
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 4-8-2004 у 17:56

Цитата:
Першим відправив користувач Dmy
Знайомі з турфірми кажуть, що у жовтні в Тюрції буде тепло і затишно, а ціни - менше ніж зараз у Криму. Може і брешуть.

дякую за пораду :), кажуть у Єгипті в цій порі ще тепліше і дешевше... буде жовтень тоді і подумаю...

Цитата:

Маленьке, абсолютно несуттєве уточнення... "У наступний четвер" був "добрий саунд" від Добробабенка "наживу", а траур відбувся ще за тиждень... всі відповідальні за "жалобне наповнення" етеру особи хутко забувають про моду, рейтинги .... і починають передавати МУЗИКУ. ... Так ось постає цікаве питання: "Хто в такі сумні дні на радіо за музичний "базар" відповідає? Дякувати кому?"

уточнення приймається я поспішала привітати колегу з д/н і не могла пригадати точно коли це трапилося ... а для таких "сумних днів" існують спеціальні "рулони", які всі потроха наповнювали ... між іншим це єдиний раз за всю історію вже незалеж. України коли траур(а відповідно і зняття з ефіру усіх розважальних програм) тривав 2(замість одного) дня, навіть коли у Скнилові загинуло більше ніж у два рази... Щиро кажу дуже шкода тих гірників, яких обрала нагла смерть, але робити з цього політику, це вже занадто... щось традиційно вийшло "почали за здравіє, а (за)кінчили за упокой"... хтось із мудрих сказав "Життя це черга за смертю. І дурень той хто лізе без черги."
Бережіть себе і не сумуйте
:):);)
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 13-8-2004 у 09:49

е-е-е-е... у мене питання в ключі попередньої дискусії. Я давно задавався питанням хто і що впливає на ефір ФМ станцій, зокрема Проміня?
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 13-8-2004 у 11:13

Мається на увазі плей-лист, звичайно :)
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 13-8-2004 у 16:46

Цитата:
Я давно задавався питанням хто і що впливає на ефір ФМ станцій, зокрема Проміня?

Питання насправді дуже об’ємне але спробую пояснити коротко, тільки заувважте що все нижче написане буде стосуватися винятково Променя, я навіть не знаю достеменно наскільки подібна до нашої музична політика 1-го та 3-го національного каналу, але думаю різниця не дуже велика, і в же зовсім інший підхід на Ері(що має час на нашій хвилі). На Промені ніколи не було одного ЄДИНОГО музичного редактора, котрий би складав плей-листи, яких у нас і досі як таких не існує, натомість кожен ведучий зобов’язаний здавати сценарні плани до своїх передач, де вказується крім теми і музичний супровід (н-д : говорили про те-то, у музичних паузах використали такі-то пісні ). Отже, в переважній більшості кожен ведучий і несе відповідальність за те що звучить в його ефірний проміжок. З точки зору правил формування радіо-ефіру, це абсолютно не вірно, але в ЦЬОМУ є і величезна перевага, бо кожен з ведучих має власний музичний смак і так само як у моїх програмах принципово ніколи не з’явиться Поплавський чи Астрая (принаймні як “культурні діячі”) так само дуже сумніваюся, що у “сторінках української естради” чи “мозаїках-вишиванках” з’явиться Пако & K. Або ж н-д місяць тому один знайомий із Арт-Велесу хотів привітати(абсолютно легально, тобто за гроші, бо це комерційні програми) свого друга з 30-літтям і замовив пісню Гайдамаків “Мужчині 30 літ”, то на променевій Ері мені сказали, що вони такі пісні не ставлять… тому довелося хоч і з запізненням вітати через наш “Експрес”. Але ще є режисери або оператори(ті що запускають на ефірі записані передачі), і якщо н-д, програма “не дотягла” до позивних точного часу, то вони повинні чимось дограти і тут уже кому як “пощастить”. Саша Васильєв колись мені скаржився, що після його “рок-архіву” хтось із “розумників” догравав Мойсєєвим, то він зі злості мало не луснув і я його розумію. Ото таке. Існує звичайно, ще безліч нюансів, які відразу не пригадаєш. Але приблизно саме так це і виглядає.
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 13-8-2004 у 16:59

Тобто якоїсь цілеспрямованої політики взагалі нема?
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 13-8-2004 у 17:22

чому ж, була ж колись "велика реорганізація" про яку хтось із вас згадував... мені просто не дуже личить весь бруд з хати виносити на люди... а взагалі політика на Промені досить правильна, на кшталт "купуй українське". але тут мені пригадалося з дитинства. Я виросла у Києві, тобто на загал, як вирозумієте, у російськомовному середовищі але в україномовній сім'ї і в Академмістечку(кияни знають що воно таке). Так от у дитинстві мені здавалося що всі хто говорить українською мовою неодмінно повинні бути хорошими, порядними людьми, а як же може бути інакше, адже так говорять і мама з татом, а вони ж хороші, їм можна вірити. Мене тією "українськістю" можна було взяти голими руками, і минуло ой як багато часу, коли я почала розуміти що і серед україно-мовних чимало "підлятини" і всіляких "редисок". отак і з нашою музичною політикою, ідея наче й правильна, а виходить за принципом "хотіли як краще а вийшло як завжди" ...
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 13-8-2004 у 19:17

Цитата:
Першим відправив користувач smolyar
все нижче написане буде стосуватися винятково Променя, і вже зовсім інший підхід на Ері (що має час на нашій хвилі)

От я так і зрозумів кілька років тому, що "Промінь" неквапливо, але вперто і цілеспрямовано починає рити собі яму. "Ера" була лише логічним продовженням. Кого там крім фахівців цікавить, як прізвище тієї частоти, яку він наразі слухає - їхня то "Ера" чи наша? Все сприймається гамузом: і Васильєв, і Кириченко-Зелінченки.
Цитата:
місяць тому один знайомий із Арт-Велесу хотів привітати (абсолютно легально, тобто за гроші, бо це комерційні програми) свого друга з 30-літтям і замовив пісню Гайдамаків “Мужчині 30 літ”, то на променевій Ері мені сказали, що вони такі пісні не ставлять

З цього місця обов'язково слід дати почитати Юлі Міщенко, яка казала, що з ефірами, то - не проблема. Тобто, панове музиканти, закарбуйте собі, що на кожному каналі є концерти на замовлення. От і нагніть своїх друзів і знайомих, щоби вони регулярно замовляли ваші пісні. І весь біном. Відразу видно, що людина від усієї цієї кухні дуже далека, а удає...
Цитата:
Саша Васильєв колись мені скаржився, що після його “рок-архіву” хтось із “розумників” догравав Мойсєєвим, то він зі злості мало не луснув

:P "Ми передавали пісні радянських композиторів. А тепер послухайте музику" задом-наперед :lol:
Васильєву можна порадити ноу-гау із "Закускою": якщо ліньки програму на 55 хвилин натягнути, хай Лу Ріда з Морісоном ставить :D
Про користь повторів
Вчора нарешті розчув, жи Онлайн справді непогано звучить. Попередній раз якось не вставило. А в Ані при розмові іноді проскакують приємні обертони (які, здалося, інтонаційно чимось нагадують Жеку Стрижевську. Вони, часом, не близнючки? :D )
Це приємно. На відміну від різноманітних Хариновичей, які, таке враження, в будь-якому знайомому чи незнайомому місці відразу намагаються випхатись з ногами на стіл і уважно роздивитись: де тут дзеркало із відображенням їх коханих, і, раптом, ніхто той світлий образ не затуляє?
Я го ще з дев'яносто...восьмого (?) року пам'ятаю. Геть не змінився :mad:

Усе мине. Усе мене мине
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 13-8-2004 у 21:31

> взагалі політика на Промені досить правильна, на кшталт "купуй українське".

А ніяк не можна з того "українського" вилучити нашу "естраду"? Ну бодай додавши тудись якось слово "якісне" чи то хочаб "актуальне"???

>Академмістечку(кияни знають що воно таке).

О, зовсім зовсім поруч :)

>Так от у дитинстві мені здавалося що всі хто говорить українською мовою неодмінно повинні бути хорошими, порядними людьми

Еге, я, дитина, досі в це намагаюсь вірити. Іноді доводиться примушувати :(
MartinkaDP
Дійсний член

Зареєстрований: 12-11-2003
Нема на форумі

Настрій: одомашнений

[*] написано 16-8-2004 у 00:31

Цитата:
Першим відправив користувач Dmy
Вчора нарешті розчув, жи Онлайн справді непогано звучить.

А сені шось все ніяк. Хоя уже скільки разів слухала їх наживо, а тепер і запис - все ніяк. Така сама як і всі гітарні ватаги з дівчинкою на вокалі.
Цитата:
А в Ані при розмові іноді проскакують приємні обертони (які, здалося, інтонаційно чимось нагадують Жеку Стрижевську. Вони, часом, не близнючки? :D )

во-во, я ж якраз про це. Вони всі страшенно схожі.

Цитата:
На відміну від різноманітних Хариновичей,(...) Я го ще з дев'яносто...восьмого (?) року пам'ятаю. Геть не змінився :mad:

Змінився!!! Став утричі товстіший!:P Якщо, звичайно, ти востаннє бачив його десь тоді, як Рута до нас привозила переможців (початок 98 р.)
 Сторінки:  1  ..  5    7    9  ..  89

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 1795
Реклама: