Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  ..  6    8    10
Автор: Тема: Вибори Президента України
Наталка
Почесний Академік

Зареєстрований: 22-4-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: різнобарвний

[*] написано 1-11-2004 у 00:13

Дані дуже різні, Крим та Донецьк підтримують яйцесяйного, Київ - молодці, кияни, не підкачали, навіть не сподівалася, за попередніми оцінками, за Януковича в столиці аж 12%, за Ющенко - близько 70%. У Львові оцінки різні, від 70 до 90% за Ющенка. Чекаємо далі. Молимося.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Наталка
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 1-11-2004 у 01:28

Щойно мала "приємність" послухати великого майстра демократичних та чесних виборів Нестора Шуфрича. Сиджу оце і думаю - він же, мабуть, голиться щоранку... і не нудить його від його ж пики... оце витримка! (Або - оце з/п?!). :mad:
Не можу спати. Просто не можу.
jaguara
Академік

Зареєстрований: 6-2-2004
Місто: Польща-Україна
Нема на форумі

Настрій: катастрофічний

[*] написано 1-11-2004 у 05:35

я теж не можу... щоб не впасти в остаточний транс печемо з подругою печиво -- єдина фізична діяльність, доступна нам
і сподіваємося, з усіх сил сподіваємося і молимося

...а получаєцця, рибочка ти моя, один сплошной кантєкст. (с) Іздрик
Остап_М.
Академік

Зареєстрований: 26-3-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: так собі

[*] написано 1-11-2004 у 06:22

www.ПРАВДА.com.ua , оновлюється постійно

У ЦВК оброблено 50,27% бюлетеней.
За Ющенка проголосувало 34,25%,
за Януковича - 45,48%,
за Мороза - 5,47%,
за Симоненка - 5,11%.

За паралельним підрахунком Віктор Ющенко отримав близько 50% голосів. Про це заявив керівник виборчої кампанії Віктора Ющенка Олександр Зінченко. "За будь-яких обставин зрозуміло, що Віктор Ющенко перемагає у першому турі і чітко крокує зі своєю командою до остаточної перемоги", - наголосив він.

За словами Зінченка, на 3 годину 55 хвилин оброблено результати з 55,6% дільниць. Згідно з ними, Віктор Ющенко отримав 49,9% голосів, Віктор Янукович – 30,66%, Олександр Мороз – 6,63%. Результати паралельного підрахунку продовжують підтверджувати тенденцію, за якою рейтинг Ющенка тримається на приблизній позначці у 50%.

Керівник виборчої кампанії Ющенка вважає, що ЦВК взяла курс на маніпулятивну гру з повідомленнями про результати виборів. "Спочатку ми дізналися про те, що проголосували закриті, військові і закордонні дільниці. Внаслідок цього з’явилось 50%-е марево на користь Януковича", - сказав він.

Зінченко вважає, що крім Луганської області, яка чекає до ранку, ЦВК вже не має потрібного ресурсу. "Був повністю вичерпаний ресурс по Донецькій і Запорізькій областях, досі не вкинули основні результати по Київській області і по західних областях", - зауважив він.

"Дані, які подає на цей час ЦВК, нічим не підтверджені – ні математикою, ні екзит-полами", – зазначає Зінченко.

"Жодна маніпулятивна гра не має шансів", - підкреслив керівник виборчої кампанії Ющенка і попросив членів виборчих комісій і керівників місцевих держадміністрацій "не гратися з вогнем". "Все буде перевірено. Мукачівський варіант не пройде. Перемогу вкрасти не вдасться", - наголосив Олександр Зінченко.

Остап_М.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Остап_М.
Академік

Нема на форумі

[*] написано 1-11-2004 у 08:35

У ЦВК оброблено 78,05% бюлетеней
За Ющенка проголосувало 37,15%,
за Януковича - 42,21%,
за Мороза - 5,63%,
за Симоненка - 5,1%.
http://www.pravda.com.ua

Про перебіг голосування більш дет. див:
http://www.chysto.com/index.php?item=index

Остап_М.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
сумна
Академік

Зареєстрований: 24-12-2003
Місто: Сихів
Нема на форумі

Настрій: споглядальний

[*] написано 1-11-2004 у 09:06

Що ж, результати спрогнозовані, але від цього не менш гидко. Ляльководи таки дотиснули те, що їм було потрібно.
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 3-4-2003
Нема на форумі

Настрій: є

[*] написано 1-11-2004 у 09:59

Ще не спрогнозовані, Мало оброблений Київ, інші про-Ющенківські округи.
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 1-11-2004 у 10:17

Цікаву прес-конференцію провів щойно пан Єхануров, сказавши, між іншим:
Януковичі забрали майже всі голоси в комуністів, і більшість голосів в Мороза в центральних округах, де він займав друге місце!
За даними опрацювання результатів паралельного підрахунку голосів штабом Віктора Ющенка (опрацьовано на цю годину 67% б`юл.):
Ющенко - 45,7%
Янукович - біля 33%
Captivitas
Почесний Академік

Зареєстрований: 15-9-2003
Місто: Запоріжжя
Нема на форумі

Настрій: біфуркаційний

[*] написано 1-11-2004 у 10:31

Вчора на 1+1 дуже бідно виглядав пан Піховшек, потрапивши поміж Тигипко та Порошенко.

Вночі та й зараз важко достукатись до сайті з інформацією (мережа або перевантажена, або частково відключена).

Наша країна не настільки велика, щоби в ній розминутись(с) С.Жадан
Остап_М.
Академік

Нема на форумі

[*] написано 1-11-2004 у 10:34

Іноземні медіа про вчорашнє голосування в Україні

Огляд найвпливовіших видань світу на предмет їхньої уваги до президентських виборів в Україні.

1)Ukraine poll threatens civil unrest
Times ONLINE
http://www.timesonline.co.uk/article/0,,3-1338893,00.html

2) Rivals in Ukraine Report Violations in Presidential Vote
The New York Times
http://www.nytimes.com/2004/11/01/international/europe/01ukraine.ht...

3) Election likely to go to runoff
The Washington Times
http://www.washtimes.com/world/20041031-115522-4507r.htm

4) Two rivals heading for run-off in Ukraine election
FT.com (Financial Times)
http://news.ft.com/cms/s/0219580c-2b6b-11d9-92d4-00000e2511c8.htm

5) Ukraine poll marred by fraud and unrest
Independent
http://news.independent.co.uk/europe/story.jsp?story=577785

6) Exit polls give mixed signals as Ukraine chooses its president
Independent
http://news.independent.co.uk/europe/story.jsp?story=578081

7) Ukraina: konieczna druga tura wyborów?
Gazeta.pl (Gazeta Wyborcza)
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2368749.html

8) ВИКТОРИЯ ОТКАЗАЛА ОБОИМ ВИКТОРАМ
ИЗВЕСТИЯ
http://www.izvestia.ru/politic/article613215

9) ВИКТОР ЮЩЕНКО: "ЕСЛИ БЫ Я ЖИЛ ОБИДАМИ, Я НЕ БЫЛ БЫ ПОЛИТИКОМ"
(ИЗВЕСТИЯ
http://www.izvestia.ru/politic/article613324

10) Восток против запада – украинский вариант
Gazeta.ru
http://www.gazeta.ru/firstplace.shtml

підготував інформаційно-аналітичний відділ ГР "Чиста Україна"
http://www.chysto.com/index.php?item=index

Остап_М.
Captivitas
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 1-11-2004 у 10:38

На 05.20 1 листопада (оброблено 50,27%):
Янукович - 45,5
Ющенко - 34,3
Мороз - 5,5

Західний регіон:
Ющенко - 79,7
Янукович- 12,1

північний регіон: Ющенко -55,2%
Південь - Ющенко - 17.9%
Північно-Західний: Ющенко -66%
Схід - Ющенко 13,3%
Центр -Ющенко 50,2%

Якби не Донецьк. Луганськ та Крим, то 2-го туру можна було би уникнути.

Дані з http://uv.ukranews.com

saLAVado
Дійсний член

Зареєстрований: 1-5-2004
Нема на форумі

Настрій: Супер

[*] написано 1-11-2004 у 10:39

Вірю в перемогу!

Dulce bellum inexpertis
Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 1-11-2004 у 10:50

Підозрюю, що результати з точністю до десятих відсотка співпаде з оцінкою штабу Януковича
Ю 38.7
Я 41.2

Рост
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 1-11-2004 у 10:52

Його, другого туру можна було б уникнути, якби люди не були такими інертними і масово вийшли до виборчих дільниць в ніч підрахування голосів!
Навіть на Львівщині, зокрема в Зимній Воді погромлено як мінімум дві дільниці. А були б люди - не наважилися б ті кримінальники до нападів!

ЛЮДИ! НЕ БУДЬТЕ ПАСИВНИМИ, САМЕ НА ЦЕ РОЗРАХОВУЮТЬ ЗЛОЧИНЦІ!!! КОЛИ НАС БАГАТО, НЕМА ЧОГО БОЯТИСЯ!!!
НЕ ЗВОЛІКАЙТЕ, ЩОБ НЕ ПОШКОДУВАТИ ПОТІМ!!! САМЕ ВІД НАС, ВІД НАШОЇ РІШУЧОСТІ ЗАЛЕЖИТЬ ДОЛЯ УКРАЇНИ!!!
Captivitas
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 1-11-2004 у 10:57

Цитата:
Першим відправив користувач Андрій Пелещишин
Підозрюю, що результати з точністю до десятих відсотка співпаде з оцінкою штабу Януковича
Ю 38.7
Я 41.2

Схоже на те:
84,32% бюлетенів оброблено (за ЦВК на 9:21)
Ю 37,92
Я 41,43

Рост
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 1-11-2004 у 11:10

Ющенко - 38,9%
Янукович - 40,39%
Оброблено 91,76%
marco
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 3-2-2003
Місто: Львів, центр
Нема на форумі

Настрій: стабільний

[*] написано 1-11-2004 у 11:16

Цитата:
Першим відправив користувач Рост
якби люди не були такими інертними і масово вийшли до виборчих дільниць в ніч підрахування голосів!

Власне так!
Як не прикро, на моїй дільниці при підрахунку голосів під дільницею було в результаті лише 10 чоловік!!! Це на дільниці яка нараховує порядку 2500 виборців...
Відсоток активності можете підрахувати самі :-(

Компанія "ВебМайстерня" - професійна розробка веб-сайтів та впровадження TYPO3 CMS.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger
Користувач Олесь
Почесний Академік

Місто: Baden-Wurtemberg
Нема на форумі

Настрій: повстанський

thumbup.gif написано 1-11-2004 у 11:27
Цікава стаття

Прощавай, Україно!
Валєрій ПАНЮШКІН

Цитата:
...Після виборів в Абхазії, після референдуму в Білорусі, після цієї ганебної для моєї країни виборчої кампанії в Україні Росія мені, громадянинові РФ, виглядає схожою на місто, охоплене чумою. Його правителі закликають сусідів привезти продукти та медикаменти, а я гадаю, що якщо сусіди прийдуть до нас, то чума охопить і їхні міста. Я піднімаюся на стіни й махаю чорним чумним прапором:

– Не йдіть сюди! Тікайте звідси! Тримайтеся від нас подалі! Ще місяць тому в Україні було незалежне телебачення. Досі в Україні є сорок відсотків опозиції в парламенті. Досі рівень корупції в Україні такий, про який Росія може лише мріяти. Досі в Україні немає війни. Не йдіть сюди! Тікайте звідси! Тримаєтеся від нас подалі!..

...Якщо станеться мені поїхати в Україну, нічого, я постою на митниці. В Києві або у Львові – нічого, я якось порозуміюся з офіціантом у кафе українською мовою. Мені не дуже зручно буде розплачуватися гривнями, але нічого, я якось звикну за пару годин до чужих грошей. Я навіть ладний стерпіти від українців не надто ввічливу націоналістичну пиху й не надто делікатні нагадування мені про те, як ганебно моя країна втручалася у справи їхньої держави.

Я готовий стерпіти. Аби лише не відчувати себе загарбником...

http://www.gazeta.lviv.ua/2004/11/01/NewspaperArticle.2004-10-31.15...
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 1-11-2004 у 11:36

Еге ж! Піж тією дільницею, де був я, теж крутилося не більше 20 чоловік, при чому студентів здебільшого. І вони час від часу ходили до ТВК, яка була недалеко. І траплялися ситуації, коли біля ДВК стояв я один.
І, до речі, знову студенти активні! Панове інженери, бізсенмени, вчителі, лікарі... Доки ви будете їздити на плечах в молоді! В 91-92 роках молодь була найактивнішою, я добре пам`ятаю ті часи, бо сам був тоді студентом, сам страйкував і голодував. І знову, уже тепер - студенти! Друзі поважні громадяни України, подумайте, усвідомте важливість моменту для кожного з нас! Не проходить більше психологія "моя хата скраю", зло конкретно взялося за Україну, і тепер: або - або!
Юрій Миргородський
Новак
*

Зареєстрований: 31-3-2004
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 1-11-2004 у 12:14

Вперше жалкую, що ми не маємо такого ж виборчого закону, як американці, де важливо не набрати більше голосів загалом, а перемогти в більшій кількості штатів...
Ющенко переміг би без проблем: 17 адміністративних одиниць проти 10.
сумна
Академік

Зареєстрований: 24-12-2003
Місто: Сихів
Нема на форумі

Настрій: споглядальний

[*] написано 1-11-2004 у 12:34

МОЖЕ Є ЩЕ НАДІЯ?!

Ющенко - 39,16 %
Янукович - 40,11 %
Різниця 0,95 %!
Підраховано 94,2 %
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 1-11-2004 у 12:44

Інформація від багатьох бізнесменів.
Дуже багато фірм було просто розорено за останій час різноманітними штрафними санкціями, придуманими податковою. А що, хороше джерело фінансування виборчої кампанії провладних структур.

Просто інформація для роздумів. Для оплати нових пенсій гроші були взяті з резервних фондів. Звідки будуть платитися пенсії в грудні? Так, ви вгадали - а для чого станок? Шльоп-шльоп - і нові папірці, і нові ціни, і далі, витками і витками. Так і до, пам`ятаєте, мільонних куп`юр дійдемо. ВАМ ЦЬОГО ТРЕБА, ПАНОВЕ ПЕНСІОНЕРИ, ВЧИТЕЛІ, ЛІКАРІ, ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІ? Ось такий хороший господарник, нинішній глава Нацбанку. А економіст який!
Користувач Олесь
Почесний Академік

Місто: Baden-Wurtemberg
Нема на форумі

Настрій: повстанський

[*] написано 1-11-2004 у 12:51

Сайт http://www2.pravda.com.ua впав? Принаймні я зараз можу зайти тільки на дзеркало http://www.ukrpravda.com
Наталка
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 1-11-2004 у 13:00

2 сумна: Та певно, що є! Увесь адмінресурс, усі засоби тиску задіяні, на дільницях робився і робиться "бєспрєдєл", ТБ за винятком 5-го каналу методично поливає Ющенка брудом, і при всьому цьому ЦВК як не тужиться, а не може вивести перевагу проФФесора бодай на 5%. Ви уявляєте, які маштаби фальсифікації?
А решта залежить від нас, щоб там хто не казав. Учора читала, як хлопці з Дніпропетровська жалілися, що штаб НУ не може захистити голоси виборців. Пригадую, як Олексій на Форумі ще раніше жалівся, які покидьки працюють в НУ, а в ЗаЄДі, мовляв, дуже чемні чиновники. Ось вони нас дуже чемно і відлюбили, добре, що хоч з невтішним для них результатом. Далі буде гірше. Кожному полководцю потрібна армія. Армія Януковича - це міліція, власне збройні сили та адмінресурс - ті самі чемні чиновники, які чемно говорили: "А мені не подобаються результати голосування - я не буду підписувати протокол". А ще - наша байдужість. Армія Ющенка - це ми. Від нас залежить дуже і дуже багато. Гуртуймося, бо нам ще доведеться дивитися в очі нашим дітям!

Це все наснилось мені - губи Його пахнуть літом;
руки Його ніжніші за будь-які весни. (с) Соломія Чубай.
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 1-11-2004 у 13:13

Кияни, тепер від вас залежить, чи вийде переможцем Віктор Андрійович в першому колі.
Останні дані ЦВК:
За Ющенка - 39,16%
За Я - 40,11%
Залишилось біля 6% бюлетенів, здебільшого Київських, а це порядку мільона голосів.
Усім відомо, як голосував Київ, тому зараз є постійні спроби злих сил здійснити тиск на комісії, щоб заставити їх переписати протоколи!
Кияни, друзі, тримайтесь, Львів з вами!
 Сторінки:  1  ..  6    8    10

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 2772
Реклама: