Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  ..  7    9    11  ..  13
Автор: Тема: Чемпіонат світу - 2010
Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 15-4-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: кращий ніж вчор

[*] написано 16-6-2010 у 13:49

не рівняй рівні країн і їх футболів.
І колись таких переходів не було - можеш в статистиці подивитися.
Де грали Пеле в совї кращі роки? Беккенбауер? Гуллит? Платіні і т.д і т.п.
Зараз як гравець грає в 20 років йому пропонують гроші і він їде з країни, в тому нічого немає і це покращує гру клубну але погіршують національні команди.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Ігор Келехов
Дописувач
**

Фотографія користувача

Зареєстрований: 18-6-2009
Нема на форумі

Настрій: суперовий

[*] написано 16-6-2010 у 15:21

треба врахувати те, що кожна із збірних-учаснць ЧМ-2010 зіграли мінімум по 2 тов. матчі (де вони повинні були зігратися).... А може, вся справа в мячах, які використовують на турнірі )))) (вони там зовсім нової технології виробництва... не такі як на ЧМ-2006 чи Євро-2008)
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 16-6-2010 у 16:14

Дем'яне, категорично з тобою не погоджуся.

Дуже рідко було, щоб за збірну грали гравці одного клубу. Щось подібне було з ДК-ЗбСССР, але успіх це приносило далеко не завжди. А грають гравці в одній країні чи в різних - це не має жодного значення. Так мені також не подобається засилля легіонерів, але я не думаю, що наведені тобою причини мають вагомий вплив.
Цитата:
Де грали Пеле в совї кращі роки? Беккенбауер? Гуллит? Платіні і т.д і т.п.

Гулліт в Мілані, Платіні в Ювентусі :P

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 16-6-2010 у 16:27

але в яких роках і по скільки їм тоді було, я ж писав про те що в розквіті сил, тоді коли їх націнальні ставали чемпіонами, ти можеш не погоджуватися але факти проти тебе, нажаль :).
Відповідно якщо такі гравці грають в своїх клубах інша маса теж лишається в тій країні.
Тому і футбол було цікавіше дивитися бо були зіграні гравці які грали в одних клубах або в одній країні...
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 16-6-2010 у 18:04

Маємо першу сенсацію. Швейцарія здолала чемпіонів Європи 1:0!
З двох моментів забили один гол. Іспанці правда також мали не надто багато моментів....

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 16-6-2010 у 19:44

Цитата:
але в яких роках і по скільки їм тоді було, я ж писав про те що в розквіті сил, тоді коли їх націнальні ставали чемпіонами, ти можеш не погоджуватися але факти проти тебе, нажаль :).

Так-так, звісно проти мене. Нажаль!!! :lol:
Гулліт в Мілані - 1987—1993. Поняття "розквіт" для мене не зовсім очевидне, але у цій команді він грав найдовше, з нею виграв 2 кубки європейських чемпіонів, суперкубок Європи і міжконтинентальний кубок. Мабуть можна вважати це розквітом.
Чемпіонами Європи голандці стали коли? Правильно, у 1988! Той пеналь Бєланову і м'яч по дузі за фуха Дасаєву певно досі сняться.

Платіні в Ювентусі 1982—1987. З ним виграв кубок кубків, кубок чемпіонів, суперкубок Європи і міжконтинентальний кубок. Кращий гравець Європи 1983, 1984, 1985 років. Мабуть також це можна назвати розквітом.
Чемпіонами Європи французи стали у 1984
Бронзовим призером ЧС французи стали у 1986

Мабуть перш ніж щось безапеляційно стверджувати, варто наводити якісь факти і статистику. :)

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 16-6-2010 у 19:50

Продовжуючи тему французів скажу, що мені так і не вкладається в голові як вони умудрилися в півфіналі програти німцям, виграючи в овертаймі 3:1. Мали ставати чемпіонами у 1984.

Відносно "футбол зараз не той". Я б так не казав. По перше я маю сумніви, що хтось з форумчан бачив багато матчів за участи Беккенбауера, Платіні і навіть Гулліта. Я вже мовчу про Пеле.
Той футбол був значно повільнішим. В той же час іспанці і голандці на минулому Євро демонстрували дуже гарний футбол, попри те, що багато з них грає не тільки в різних командах, а й країнах.

Ігор Домін
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 11-5-2010
Місто: Одеса
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 16-6-2010 у 20:25

згоден. легенди світового футболу минулого століття грали у зовсім інший футбол. сьогодні багато вирішує швидкість, не тільки індивідуальна, а також і командна. такі фантастичні проходи крізь усе поле, як робив Марадона, сьогодні нереальні. виграє команда, що краще грає в швидкий пас.
щодо гравців національних команд: не бачу проблеми у збірній команди з гравців різних клубів та чемпіонатів. досвід гри в іноземних турнірах однозначно має допомагати долати суперників національної збірної. грати ж потрібно з зарубіжними суперниками, а не проти своїх знайомих. а зігратися можна у період відбірного циклу, та й взагалі часто-густо можна збиратися для удосконалення командної гри у будь-який час - мало хто буде проти запрошення до головної команди країни.
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 16-6-2010 у 22:34

Бразильці ставали чемпіонами світу 1994-го та 2002-го років гравцями, переважна більшість із яких грала в Європі у різних клубах. Нічого, якось зігравалися. Те саме - Франція-1998. А їхня знакова постать тих (і не лише) часів - Зідан золоті часи провів у Ювентусі.

Усе мине. Усе мене мине
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 16-6-2010 у 23:18

Мабуть найцікавіший день чемпіонату завершивися погромом вувузельників уругвайцями. Трохи доклався Бузакка. Як на мене, у моменті з вилученням і пенальті, нападник був в офф-сайді. Але Уругвай переміг цілком заслужено.

Павло Жежнич
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 24-11-2002
Нема на форумі

[*] написано 16-6-2010 у 23:25

А взагалі, що таке "розквіт сил"? Може коректніше говорити про пік форми? Так ось пік форми футболіста переважно наступає не в 20-22 роки, і навіть не в 25, а все ж в 27-29.

Львів, який ми бачимо щодня - Фотожурнал Львова. Особистий блог - PZhe.Net.
Павло Жежнич
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 24-11-2002
Нема на форумі

[*] написано 16-6-2010 у 23:30

Якби не Форлан, Уругвай би не виглядав так впевнено!

Львів, який ми бачимо щодня - Фотожурнал Львова. Особистий блог - PZhe.Net.
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 16-6-2010 у 23:37

Та ніхто не сперечається. Як би без Марадони свого часу виглядала збірна Аргентини...

Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 17-6-2010 у 07:21

Як Уругвай забив другий гол, на стадіоні наступила така блаженна тиша! :)

Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 17-6-2010 у 07:37

Ну нарешті Іспанія швейцарія було на що дивитися.

Щодо статистки - краще подивитися футбол і пиво випити аніж в інтернеті сидіти шукати і доказувати щось :D:D:D Щоб час негаяти просто скажу Італія - сильна збірна зараз - де грають гравці? Іспанія - Чемпіони Європи - де грають всі гравці (окрім трьох), збірна Англії????
І берем протилежний приклад - Португалія - ніби і відомі гравці і команда - а нічо зробити не можуть ледь на полі бігають, та сама Бразилія - звісно вона не та і нема зіграності Голландія те саме....бо де грають в тих збірних більшість гравців а то майже і всі?
Якщо Чемпіоном стане команда в збріній якій гравці грають за різні держави - я визнаю свою поразку і що моя логіка, статистика чи як там невірна, а якщо стане чемпіоном країна де гравці грають в своїй державі - тоді буду вважати що ти Юрій, нажаль програв і мій спортивний досвід і мислення більш справджуються аніж твої :sing:
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 17-6-2010 у 10:08

О, я не знав, що ми у щось граємо :).

Я прогнозів щодо чемпіонства не робив, просто стверджую, що де грають гравці в клубах ніяк не впливає на гру збірної.

Важко про щось дискутувати, бо деякі тези є просто дивними і абсолютно нічим не підтвердженими.
Цитата:
Італія - сильна збірна зараз

Італія завжди сильна. Але навіть 4 роки тому вони особливо яскравої гри не демонстрували, про нинішній чемпіонат мовчу.
Цитата:
І берем протилежний приклад - Португалія - ніби і відомі гравці і команда

Сумнівний аргумент. Кого крім Рональду і Деку з нинішньої збірної ви сходу можете назвати?

Насправді все дуже просто. Багата країна - сильний чемпіонат - природньо що у ньому грають сильні гравці. Але яке це має відношення до матчів збірної.
Про зіграність гравців, що грають в різних клубах в одній країні і в різних країнах - це просто смішно.
Так само як читати, що Англія сильніша за Бразилію, Аргентину чи Голандію...

Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 17-6-2010 у 11:37

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Я прогнозів щодо чемпіонства не робив, просто стверджую, що де грають гравці в клубах ніяк не впливає на гру збірної.

Ось це твердеження ми перевіримо.
Якщо взяти статистику збірних хто коли був Чемпіоном і де виступали гравці (в якій країні) - все встане на місця, і спростовує твредження. Звісно були вийнятки в Бразилія (остані 2 чемпіонства) але тут просто вже сам клас гравців.
Доводити комусь щось не збираюся бо я виступав свого часу за командну юніорську збірну України і знаю навіть таке - що грати відразу з гравцями які грають в різних клубах навіть спершу важку - потрібно зігратися, зрозуміти одне одного. Тому рівень збірною дуже залежить від того скільки пар (звязок) виступають разом або ж в одному "стилі".
Забув дописати що в тому випадку дуже важлива роль падає на тренера - який зможе знайти ті "звязки" гравців які зрозуміють один одного.
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 17-6-2010 у 12:43

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Demyan
Щодо статистки - краще подивитися футбол і пиво випити аніж в інтернеті сидіти шукати і доказувати щось...
Справді, класний спосіб ведення дискусії: ляпнути щось і сидіти з пивом, дивитися і ржати на різних придурків, які витрачають власний час і сили на нікому непотрібну аргументацію.

Усе мине. Усе мене мине
Hanor Narasson
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 24-11-2003
Місто: точно ніхто не знає :)
Нема на форумі

Настрій: з носа куриться ;)

[*] написано 17-6-2010 у 12:58

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Ігор Келехов
А може, вся справа в мячах, які використовують на турнірі )))) (вони там зовсім нової технології виробництва... не такі як на ЧМ-2006 чи Євро-2008)

Поганому футболісту м'ячі заважають!:lol:

Здобудеш Українську Державу, або загинеш у боротьбі за Неї. Не дозволиш нікому плямити слави, ні честі Твоєї Нації. Ненавистю і безоглядною боротьбою прийматимеш ворогів Твоєї Нації. Змагатимеш до посилення сили, слави,багатства й простору Української Держави.
Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 17-6-2010 у 12:59

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Dmy
Цитата:
Щодо статистки - краще подивитися футбол і пиво випити аніж в інтернеті сидіти шукати і доказувати щось...
Справді, класний спосіб ведення дискусії: ляпнути щось і сидіти з пивом, дивитися і ржати на різних придурків, які витрачають власний час і сили на нікому непотрібну аргументацію.

Чому не потірбно, можете позбирати статистику чемпіонів і де грали гравці як я писав, я цього не робив але думаю що вона (статистика) буде на моїй стороні.
Ну і кінець цього ЧМ розсудить хто тут більший знавець в спорті :sing:
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 17-6-2010 у 13:53

Цитата:
Чому не потірбно, можете позбирати статистику чемпіонів і де грали гравці як я писав, я цього не робив але думаю що вона (статистика) буде на моїй стороні.

Ну давайте, позбирайте. А ми будемо під пиво цю статистику розбирати. Про Францію Вам вже писали.

Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 17-6-2010 у 17:23

Цитата:
Ну і кінець цього ЧМ розсудить хто тут більший знавець в спорті :sing:
Та ми не горді - пізбираємо. Під пиво. Тим паче і збирати багато не доведеться, бо вище приклади вже наводилися.
До 1994 включно року порівнювати важкувато, бо діяв ліміт, і практично в усіх командах грали гравці власних чемпіонатів. Хіба що в південноамериканських - чимало легіонерів. 3-4 країни проти 20. Навіть за таких умов Аргентина з легіонерами була чемпіоном 1978-го та 1986-го, а Бразилія - 1994-го.
У 1995-у Босман виграв суд, і понеслась. Що ми бачимо?
1998 рік.
Чемпіон - Франція, лідери якої: Карамбе, Тюрам, Лізаразю, Блан, Зідан, Дешам(?), Петі, Дюгаррі вже грають за кордоном.
2 місце - Бразилія (майже суцільний легіон).

2002 рік.
Чемпіон - Бразилія (див. вище); 2 місце - Німеччина: десь так баш на баш. Може, своїх трохи більше, але й легіонерів (і не останніх) більш ніж достатньо.

2006 рік.
Чемпіон - Італія; більшість збірників виступала в національному чемпіонаті.
2 місце - Франція; легіонерів ще більше, ніж раніше.

Усе мине. Усе мене мине
Руслан Кравець
Дійсний член

Нема на форумі

[*] написано 17-6-2010 у 17:34

Вернемось до чемпіонату 2010.

Аргентина - Південна Корея - 4:1.

Аргентина забезпечила собі вихід в 1/16-у.
Також маємо перший на чемпіонаті хет-трік у виконанні Ігуаїна.
Ігор Келехов
Дописувач
**

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 17-6-2010 у 18:29

мдааа... отсанні три матчі були дуже резульативними.... а я зробив ставку (на сайті однієї букмекерської контори), що в останніх трьох матчах буде забито максимум по два м'ячі... але програв аж 20 центів!!!:lol:
Ігор Келехов
Дописувач
**

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 17-6-2010 у 18:47

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Руслан Кравець

Аргентина забезпечила собі вихід в 1/16-у.

А скільки всього команд повинно грати в 1/16-тій?;)
 Сторінки:  1  ..  7    9    11  ..  13

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 6027
Реклама: