dr.Trollin
Почесний Академік
Повідомлень: 1062
Зареєстрований: 3-6-2003
Місто: Львівська політехніка
Нема на форумі
Настрій: ще живий
|
|
а ще ж (бажано) швидкоприготовною
Польово-лабораторний експрес-рецепт.
Береться герметична посудина пластикова (можна з тих, що до скороварок).
Засипається ранішвідміряною порцією пластівців: 2*вісяні+житні
+(опціонально-рисові) + ранішпокришена зелень та дрібку солі + кипяток. через 2
хвилини докидується шматок покришеної ковбаси/сала +(опціонально) твердого
сиру.
Відносно смачно, досить дешево, калорійно, шлункозбережувано.
Якщо не зовсім польові умови -- можна ще тримати у поближжі трохи олії.
З повагою, Сергій.
|
|
Олексій Мачехін
Модератор
Повідомлень: 4597
Зареєстрований: 31-5-2003
Місто: Київ
Нема на форумі
Настрій: теплий
|
|
В термос кришиш всі супові інгридієнти та заливаєш окропом.
Зранку суп готовий
Цінуй чужі думки, але не настільки, щоб привласнювати їх.
Дмитро АРСЕНИЧ
|
|
Зіронька
Дійсний член
Повідомлень: 183
Зареєстрований: 23-5-2003
Нема на форумі
Настрій: вересневий
|
|
Ха!
Деякі мої знайомі хлопці іноді вирішують цю проблему досить просто: приходять у
гості, за конспектом, чи може ще там яку причину поважну вигадають, саме у
приблизно час, коли я обідати чи вечеряти лагоджусь. Хочу-не хочу, а мушу
запрошувати до столу...
Таким чином, маючи серед приятельок достатню кількість гостинних і жалісливих
дівчат, студенту ще можна не вмерти з голоду. Студентки, зазвичай, про хвігуру
турбуються, то проблему цю сприймають менш гостро-- і більш філософськи.
|
|
Наталка
Почесний Академік
Повідомлень: 2594
Зареєстрований: 22-4-2003
Місто: Київ
Нема на форумі
Настрій: різнобарвний
|
|
По-моєму, рецепт від Зіроньки і є найдешевшим і найбільш нетривіальним.
Це все наснилось мені - губи Його пахнуть літом;
руки Його ніжніші за будь-які весни. (с) Соломія Чубай.
|
|
Олексій Мачехін
Модератор
Повідомлень: 4597
Зареєстрований: 31-5-2003
Місто: Київ
Нема на форумі
Настрій: теплий
|
|
Наталко, ти ніби в гуртожитках не жила ніколи. То ж завжди було
А зіронька "здала" дівчат зазначеного гуртожитку. Де ж солідарність?
Цінуй чужі думки, але не настільки, щоб привласнювати їх.
Дмитро АРСЕНИЧ
|
|
Олександр Ганущин
Модератор
Повідомлень: 492
Зареєстрований: 5-3-2003
Місто: Львів
Нема на форумі
Настрій: Буде кращим
|
|
Та то не тільки у гуртожитку у Зіроньки трапляється. Тут згадав свої роки. Але
найкраще завести постійну дівчину (можна і більше, але в різних гуртожитках. Далі
просто - тільки щоб була зі Львівщини, щоб харчі передавали частіше та додому
їздила і готувати вміла. Ось найкращий рецепт!!!
|
|
Наталка
Почесний Академік
Повідомлень: 2594
Зареєстрований: 22-4-2003
Місто: Київ
Нема на форумі
Настрій: різнобарвний
|
|
Цитата: | Першим відправив користувач Olexiy
Наталко, ти ніби в гуртожитках не жила ніколи. То ж завжди було
А зіронька "здала" дівчат зазначеного гуртожитку. Де ж солідарність?
|
Ні, не жила. Я домашня.
Це все наснилось мені - губи Його пахнуть літом;
руки Його ніжніші за будь-які весни. (с) Соломія Чубай.
|
|
Odarka
Почесний Академік
Повідомлень: 1970
Зареєстрований: 17-2-2003
Місто: Львів
Нема на форумі
Настрій: вже йде до зими
|
|
Цитата: | Першим відправив користувач Олександр Ганущин
Та то не тільки у гуртожитку у Зіроньки трапляється. Тут згадав свої роки. Але
найкраще завести постійну дівчину (можна і більше, але в різних гуртожитках. Далі
просто - тільки щоб була зі Львівщини, щоб харчі передавали частіше та додому
їздила і готувати вміла. Ось найкращий рецепт!!! |
Це ти з власного досвіду?
|
|
Наталка
Почесний Академік
Повідомлень: 2594
Зареєстрований: 22-4-2003
Місто: Київ
Нема на форумі
Настрій: різнобарвний
|
|
Цитата: | Першим відправив користувач Odarka
Це ти з власного досвіду? |
Мабуть, що так!
Увага!
"Заведення", а тим більше утримання постійної дівчини вимагає великих
емоційно-психологічних витрат (навіть якщо дівчина настільки шляхетна і
настільки чуйна, що нічого-нічого від вас не хоче, окрім вас самого. Навіть
морозива Тому пропоную розглянути і інші
рецепти
Це все наснилось мені - губи Його пахнуть літом;
руки Його ніжніші за будь-які весни. (с) Соломія Чубай.
|
|
Олексій Мачехін
Модератор
Повідомлень: 4597
Зареєстрований: 31-5-2003
Місто: Київ
Нема на форумі
Настрій: теплий
|
|
Дружина підказала: печена картопля - то найстудентська їжа.
А щодо "завасти собі дівчину"... вона дуже зла на це - каже були такі сволоти, що
заводили дівчину на 1-му курсі і кидали на 5-му.
Цінуй чужі думки, але не настільки, щоб привласнювати їх.
Дмитро АРСЕНИЧ
|
|
fish
Почесний Академік
Повідомлень: 1592
Зареєстрований: 28-5-2003
Місто: Запоріжжя
Нема на форумі
Настрій: присутній
|
|
це ж яким треба бути голодаючим, щоб 5 років зустрічатися з дівчиною заради їжі...
це вже виживання!
карнавал мусить тривати далі, інакше йому настане кінець
|
|
Василь Яворський
Почесний Академік
Повідомлень: 1246
Зареєстрований: 4-8-2003
Місто: Львів
Нема на форумі
Настрій: Відповідний
|
|
НайуніверСАЛЬНІШИЙ спосіб студентського харчування: 100 грам сала жариться на
пательні (виходить смалець зі шкварками) дві картоплини смажаться у тому смальці.
Одна цибулина туди ж. Буханець хліба (можна півбуханця, якщо не дуже голодний Йде
на ура і смачно фі поживно і (ГОЛОВНЕ) дешево.
|
|
Василь Яворський
Почесний Академік
Повідомлень: 1246
Зареєстрований: 4-8-2003
Місто: Львів
Нема на форумі
Настрій: Відповідний
|
|
Супердешевий спосіб: сходити на великий продуктовий ринок, понапробувати всього
ковбас, сала, шинки, шпондерів, бабці того не жаліють. Єдиний мінус - якщо часто
приміняти будуть впізнавати.
|
|
Юрій Сєров
Модератор
Повідомлень: 10460
Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі
Настрій: оптимістичний
|
|
Анекдот в тему.
Один студент каже другому: "Я купив недавно кулінарну книжку "
- "І що? Навчився щось варити?"
- "Ні. , там кожен рецепт починається
словами "Візміть чисту каструлю""
|
|
Worman
Дописувач
Повідомлень: 45
Зареєстрований: 22-12-2002
Місто: Сихів
Нема на форумі
Настрій: Настрій не вказаний
|
|
Пане Ігоре!
Та що ж ви таке кажете про ковбаски та обливання СПИРТОМ?! Я хоч в гурожитку не жив,
але добре знаю що за таке там можуть зробити.... (Без закликів до насильства )
|
|
Василь Яворський
Почесний Академік
Повідомлень: 1246
Зареєстрований: 4-8-2003
Місто: Львів
Нема на форумі
Настрій: Відповідний
|
|
Ну чого... спирт завжди можна тонким слоєм нанести ... ху...
|
|
Користувач Олесь
Почесний Академік
Повідомлень: 1275
Зареєстрований: 3-2-2003
Місто: Baden-Wurtemberg
Нема на форумі
Настрій: повстанський
|
|
Найліпше - гречана каша Не приїдається
більшості людей, якщо є як зберігати, вигідно зробити багато і потім тільки
підігрівати на пательні або мікрохвилях. Можна споживати як самостійну страву з
маслом чи олією, можна на неї потерти голландський сир, або споживати як гарнір з
іншими стравами. Для любителів молочних сніданків - гречана каша з молоком.
There is no place like 127.0.0.1
|
|
Галина Лев
Академік
Повідомлень: 665
Зареєстрований: 29-9-2004
Місто: Львів
Нема на форумі
Настрій: файний
|
|
Салат "Мрія курсанта" : відварені сосиски, готова мівіна і майонез. Сосиски
порізати кружальцями, мівіну попередньо поламати, а якщо дуже хочете поживного,
до можна ще й зелені накришити. Мівіна - велика сила. Я до тепер не можу розлюбити.
Буває раз на кілька місяців, що нічого не хочеться, лише мівіни, то можу спеціально
по неї піти в магазин. Мама потім репетує, що в холодильнику борщ і все інше, а я оту
гидоту їм.
Цінувати людей треба, поки вони поруч, бо потім пізно, і дуже вже болить.
|
|
Тарас Сокальський
Почесний Академік
Повідомлень: 1156
Зареєстрований: 25-4-2003
Місто: Чернівці
Нема на форумі
Настрій: Бойовий
|
|
Печена бульба – форева. Все, що треба – електродуховка і програмований таймер.
Звечора намив бульби, запакував в духовку і навів таймер так, щоби до підйому
бульба спеклася і трохи остигла. Зранку, з'ївши сніданок, завантажуєш в духовку
обідню порцію, переводиш таймер на час закінчення пар, і йдеш до науки. От і вся
технологія. Цибулька, олійка, сальце, сметанка додаються в процесі поїдання.
p.s.А от в мікрохвильовій пекти бульбу не пробував – як воно???
|
|