Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
Автор: Тема: Рецепти студента
dr.Trollin
Почесний Академік
*****

Фотографія користувача


Повідомлень: 1062
Зареєстрований: 3-6-2003
Місто: Львівська політехніка
Нема на форумі

Настрій: ще живий

[*] написано 7-10-2003 у 21:03


а ще ж (бажано) швидкоприготовною :)

Польово-лабораторний експрес-рецепт.
Береться герметична посудина пластикова (можна з тих, що до скороварок). Засипається ранішвідміряною порцією пластівців: 2*вісяні+житні +(опціонально-рисові) + ранішпокришена зелень та дрібку солі + кипяток. через 2 хвилини докидується шматок покришеної ковбаси/сала +(опціонально) твердого сиру.
Відносно смачно, досить дешево, калорійно, шлункозбережувано.
Якщо не зовсім польові умови -- можна ще тримати у поближжі трохи олії.




З повагою, Сергій.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Олексій Мачехін
Модератор
*****

Фотографія користувача


Повідомлень: 4597
Зареєстрований: 31-5-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 7-10-2003 у 21:50


В термос кришиш всі супові інгридієнти та заливаєш окропом.
Зранку суп готовий :)




Цінуй чужі думки, але не настільки, щоб привласнювати їх.
Дмитро АРСЕНИЧ
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Зіронька
Дійсний член
***



Повідомлень: 183
Зареєстрований: 23-5-2003
Нема на форумі

Настрій: вересневий

[*] написано 7-10-2003 у 22:07


Ха!
Деякі мої знайомі хлопці іноді вирішують цю проблему досить просто: приходять у гості, за конспектом, чи може ще там яку причину поважну вигадають, саме у приблизно час, коли я обідати чи вечеряти лагоджусь. Хочу-не хочу, а мушу запрошувати до столу...
Таким чином, маючи серед приятельок достатню кількість гостинних і жалісливих дівчат, студенту ще можна не вмерти з голоду. Студентки, зазвичай, про хвігуру турбуються, то проблему цю сприймають менш гостро-- і більш філософськи.




Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Наталка
Почесний Академік
*****



Повідомлень: 2594
Зареєстрований: 22-4-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: різнобарвний

[*] написано 7-10-2003 у 22:38


По-моєму, рецепт від Зіроньки і є найдешевшим і найбільш нетривіальним. :D



Це все наснилось мені - губи Його пахнуть літом;
руки Його ніжніші за будь-які весни. (с) Соломія Чубай.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Олексій Мачехін
Модератор
*****

Фотографія користувача


Повідомлень: 4597
Зареєстрований: 31-5-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 8-10-2003 у 08:50


Наталко, ти ніби в гуртожитках не жила ніколи. То ж завжди було :)
А зіронька "здала" дівчат зазначеного гуртожитку. Де ж солідарність?




Цінуй чужі думки, але не настільки, щоб привласнювати їх.
Дмитро АРСЕНИЧ
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Олександр Ганущин
Модератор
****



Повідомлень: 492
Зареєстрований: 5-3-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: Буде кращим

[*] написано 8-10-2003 у 09:06


Та то не тільки у гуртожитку у Зіроньки трапляється. Тут згадав свої роки. Але найкраще завести постійну дівчину (можна і більше, але в різних гуртожитках. Далі просто - тільки щоб була зі Львівщини, щоб харчі передавали частіше та додому їздила і готувати вміла. Ось найкращий рецепт!!!
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Наталка
Почесний Академік
*****



Повідомлень: 2594
Зареєстрований: 22-4-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: різнобарвний

[*] написано 8-10-2003 у 12:59


Цитата:
Першим відправив користувач Olexiy
Наталко, ти ніби в гуртожитках не жила ніколи. То ж завжди було :)
А зіронька "здала" дівчат зазначеного гуртожитку. Де ж солідарність?


Ні, не жила. Я домашня. :P




Це все наснилось мені - губи Його пахнуть літом;
руки Його ніжніші за будь-які весни. (с) Соломія Чубай.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Odarka
Почесний Академік
*****



Повідомлень: 1970
Зареєстрований: 17-2-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: вже йде до зими

[*] написано 8-10-2003 у 14:15


Цитата:
Першим відправив користувач Олександр Ганущин
Та то не тільки у гуртожитку у Зіроньки трапляється. Тут згадав свої роки. Але найкраще завести постійну дівчину (можна і більше, але в різних гуртожитках. Далі просто - тільки щоб була зі Львівщини, щоб харчі передавали частіше та додому їздила і готувати вміла. Ось найкращий рецепт!!!


Це ти з власного досвіду?:lol:
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Наталка
Почесний Академік
*****



Повідомлень: 2594
Зареєстрований: 22-4-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: різнобарвний

[*] написано 8-10-2003 у 20:51


Цитата:
Першим відправив користувач Odarka
Це ти з власного досвіду?:lol:


Мабуть, що так! :lol:

Увага!
"Заведення", а тим більше утримання постійної дівчини вимагає великих емоційно-психологічних витрат (навіть якщо дівчина настільки шляхетна і настільки чуйна, що нічого-нічого від вас не хоче, окрім вас самого. Навіть морозива ;) Тому пропоную розглянути і інші рецепти :D




Це все наснилось мені - губи Його пахнуть літом;
руки Його ніжніші за будь-які весни. (с) Соломія Чубай.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Олексій Мачехін
Модератор
*****

Фотографія користувача


Повідомлень: 4597
Зареєстрований: 31-5-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 8-10-2003 у 21:58


Дружина підказала: печена картопля - то найстудентська їжа.

А щодо "завасти собі дівчину"... вона дуже зла на це - каже були такі сволоти, що заводили дівчину на 1-му курсі і кидали на 5-му.




Цінуй чужі думки, але не настільки, щоб привласнювати їх.
Дмитро АРСЕНИЧ
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
fish
Почесний Академік
*****



Повідомлень: 1592
Зареєстрований: 28-5-2003
Місто: Запоріжжя
Нема на форумі

Настрій: присутній

[*] написано 9-10-2003 у 07:55


це ж яким треба бути голодаючим, щоб 5 років зустрічатися з дівчиною заради їжі... це вже виживання!



карнавал мусить тривати далі, інакше йому настане кінець
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Василь Яворський
Почесний Академік
*****

Фотографія користувача


Повідомлень: 1246
Зареєстрований: 4-8-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: Відповідний

[*] написано 9-10-2003 у 10:43


НайуніверСАЛЬНІШИЙ спосіб студентського харчування: 100 грам сала жариться на пательні (виходить смалець зі шкварками) дві картоплини смажаться у тому смальці. Одна цибулина туди ж. Буханець хліба (можна півбуханця, якщо не дуже голодний Йде на ура і смачно фі поживно і (ГОЛОВНЕ) дешево.



Будні великого міста

На Диявола - з хрестом, на ворога - з мечем (с) Д. Донцов

Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Василь Яворський
Почесний Академік
*****

Фотографія користувача


Повідомлень: 1246
Зареєстрований: 4-8-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: Відповідний

[*] написано 9-10-2003 у 15:09


Супердешевий спосіб: сходити на великий продуктовий ринок, понапробувати всього ковбас, сала, шинки, шпондерів, бабці того не жаліють. Єдиний мінус - якщо часто приміняти будуть впізнавати.



Будні великого міста

На Диявола - з хрестом, на ворога - з мечем (с) Д. Донцов

Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юрій Сєров
Модератор
********

Фотографія користувача


Повідомлень: 10460
Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 13-10-2003 у 19:18


Анекдот в тему.
Один студент каже другому: "Я купив недавно кулінарну книжку "
- "І що? Навчився щось варити?"
- "Ні. :(, там кожен рецепт починається словами "Візміть чисту каструлю""




Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Worman
Дописувач
**



Повідомлень: 45
Зареєстрований: 22-12-2002
Місто: Сихів
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

shocked.gif написано 13-10-2003 у 21:47
Пане Ігоре!


Та що ж ви таке кажете про ковбаски та обливання СПИРТОМ?! Я хоч в гурожитку не жив, але добре знаю що за таке там можуть зробити....:mad: (Без закликів до насильства :saint: )
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Василь Яворський
Почесний Академік
*****

Фотографія користувача


Повідомлень: 1246
Зареєстрований: 4-8-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: Відповідний

[*] написано 14-10-2003 у 16:48


Ну чого... спирт завжди можна тонким слоєм нанести ... ху...



Будні великого міста

На Диявола - з хрестом, на ворога - з мечем (с) Д. Донцов

Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Користувач Олесь
Почесний Академік
*****



Повідомлень: 1275
Зареєстрований: 3-2-2003
Місто: Baden-Wurtemberg
Нема на форумі

Настрій: повстанський

[*] написано 15-11-2005 у 16:17


Найліпше - гречана каша :) Не приїдається більшості людей, якщо є як зберігати, вигідно зробити багато і потім тільки підігрівати на пательні або мікрохвилях. Можна споживати як самостійну страву з маслом чи олією, можна на неї потерти голландський сир, або споживати як гарнір з іншими стравами. Для любителів молочних сніданків - гречана каша з молоком.



There is no place like 127.0.0.1
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Галина Лев
Академік
****

Фотографія користувача


Повідомлень: 665
Зареєстрований: 29-9-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: файний

[*] написано 15-11-2005 у 16:46


Салат "Мрія курсанта" : відварені сосиски, готова мівіна і майонез. Сосиски порізати кружальцями, мівіну попередньо поламати, а якщо дуже хочете поживного, до можна ще й зелені накришити. Мівіна - велика сила. Я до тепер не можу розлюбити. Буває раз на кілька місяців, що нічого не хочеться, лише мівіни, то можу спеціально по неї піти в магазин. Мама потім репетує, що в холодильнику борщ і все інше, а я оту гидоту їм.



Цінувати людей треба, поки вони поруч, бо потім пізно, і дуже вже болить.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger
Тарас Сокальський
Почесний Академік
*****



Повідомлень: 1156
Зареєстрований: 25-4-2003
Місто: Чернівці
Нема на форумі

Настрій: Бойовий

[*] написано 17-11-2005 у 13:51


Печена бульба – форева. Все, що треба – електродуховка і програмований таймер. Звечора намив бульби, запакував в духовку і навів таймер так, щоби до підйому бульба спеклася і трохи остигла. Зранку, з'ївши сніданок, завантажуєш в духовку обідню порцію, переводиш таймер на час закінчення пар, і йдеш до науки. От і вся технологія. Цибулька, олійка, сальце, сметанка додаються в процесі поїдання.
p.s.А от в мікрохвильовій пекти бульбу не пробував – як воно???
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача

  Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006



Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 1703
Реклама: