Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
Автор: Тема: Брехня від УКРТЕЛЕКОМУ
Hanor Narasson
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 24-11-2003
Місто: точно ніхто не знає :)
Нема на форумі

Настрій: з носа куриться ;)

[*] написано 2-3-2005 у 21:58
Брехня від УКРТЕЛЕКОМУ

УКРТЕЛЕКОМ вже пару днів рекламує по радіо і в газетах відкритий доступ в Інтернет без паролю з акцією: 8 годин за 1 грн. (джерело - релама в "Львівській Газеті" за 28.02, стор. 3, але чув і по радіо, і бачив у інших газетах).

Вказаний телефон доступу у Львові - 294-18-18. Перевіряв 28-го пізно ввечері - працювало.

Сьогодні подзвонив на безплатну довідку 8-800-507-07-70.

Ну, то що там відповіла оператор російською - не дивина. Я, звичайно нахабно запитав, чи вона говорить українською - вперейшла на державну.

Питаю, чи при додзвоні на безпарольний І-нет тарифікують телефонну розмову додатково? - Так, тарифікують. А з якого міста дзвоните? - Зі Львова. - На жаль, у Львові ця акція не проходить.- Точно? - Зараз уточню... (музика)... дякую, що зачекали. Ні, у Львові не проходить. - А як же реклама? - Ну, реклама йде по всій Україні...

Ну от, приїхали...:mad:

Цікаво, хто бреше - Укртелеком в цілому, чи окремо взятий оператор?

Тут ще цікавий ньюанс. Акція - для всіх абонентів Укртелекому. Я - в їх числі. Але Львів набираю через 8-22... і т.д. Цікаво, який прийде рахунок. Взагалі, міжміска в межах області в суботу-неділю-свята - недорога - 3 копійки хвилина, тобто 8 годин І-нету: 1 грн+ 8*60*0,03 грн = 15,4 грн, тобто менше 2- грн хвилина.

Я б не сильно рипався до Львова, але...
- наш місцевий сервер Укртелекому часто глючить.
- вхідних ліній малувато і часто глухо "бізі":baddevil:
- (найгірше) - немає сайту, де можна подивитися, скільки оплачених годин лишилося, тобто часом можуть відключити, коли не очікуєш.

А так безпарольний інтернет - запасний варіант.

Здобудеш Українську Державу, або загинеш у боротьбі за Неї. Не дозволиш нікому плямити слави, ні честі Твоєї Нації. Ненавистю і безоглядною боротьбою прийматимеш ворогів Твоєї Нації. Змагатимеш до посилення сили, слави,багатства й простору Української Держави.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 21-1-2004
Місто: Lviv
Нема на форумі

Настрій: усміхнена

[*] написано 3-3-2005 у 07:29

...то то взагалі все брехня:
http://misto.ridne.net/viewthread.php?tid=287#pid41312
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Тарас Гулка
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: м.Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: стабільний

[*] написано 4-5-2005 у 20:59

Мушу вставити голос за Укртелеком.
Справа в тому, що я не дізнавася чи працює ця акція у Львові, я просто зайшов на їх сайт і зробив, що вони просили. Хотів спробувати що буде.
Як результат: за декілька годин на їх акаунті в рахунку прийшло 24 коп. Тобто все ж таки та акція у Львові працювала :)
Стосовно якості звязку: діалап як діалап, нічим не ліпший і не гірший від інших. Інколи при дозвоні зайнято, але таке буває рідко.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 4-5-2005 у 21:53

..якщо у Вас АТС нормальна, то може й працює, на нашій 62-й ніякого
конекту взагалі :-(( у нас на будь-який даял-ап годі додзвонитися, але ж
на свій рідний укртелекомівський мусіло б, а то взагалі глухо... на фарлеп
і то краще.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Ігор Мартинів
Академік

Зареєстрований: 29-8-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: антирагульський

[*] написано 4-5-2005 у 23:27

У мене уже все працює. Якість трошки гірша ніж у мого провайдера, з яким працюю вдома уже понад 3 роки, але за запасний форсмажорний варіант цілком підходить. Досить зручно те, що сама процедура - від реєстрації на сайті, до дійсного підключення займає до 10 хв. Зайшов, зареєструвався, працюй. Але дорого :(

Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 10-5-2005 у 09:56

..мушу визнати, що і в мене вже все працює :-))
не знаю, чи критика подіяла, чи помаранчова революція, але можна
користуватися... цікаво, якими будуть рахунки.

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 3517
Реклама: