Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
Автор: Тема: Коннект мобілки до компа
Андрій Моравський
Академік

Зареєстрований: 17-8-2005
Місто: Львів
Нема на форумі

[*] написано 16-5-2006 у 15:08
Коннект мобілки до компа

Маю проблему, дорогі форумчани...
Всунули мені до Nokia 3120 шнурок DKU-2 (USB)
а по інструкціях (ото голова дурна читає опісля...) виявляється Nokia PC Suite працює тіко на DKU-5 з моїм телефоном.... і маю халепу... мо хто знає чи є який драйвер для Nokia 3120 під DKU-2 щоби шнурок не пропадав? :(

Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Роман Ромашка
Академік

Зареєстрований: 22-11-2005
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: Ідеальний ;)

[*] написано 18-5-2006 у 12:13

Хм.. а компактиск до шнурка в комплекті не йшов?
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Андрій Моравський
Академік

Нема на форумі

[*] написано 18-5-2006 у 12:28

неа... в тому вся біда... а хоч би йшов.. то тої моделі напевне там би не було.. думаю справа мертва... тре йти міняти шнурок...

Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Роман Ромашка
Академік

Нема на форумі

[*] написано 19-5-2006 у 14:02

Вот в тому вся шутки що часто економимо на шнурку, а потым виявляять що ця китайщина непыдходить або глючить. У меня колись була така проблема з шнурком для семена.
А найпростіше х тими телефонами, де не треба осолбивого шнурка, наприкла Motorola C380/390. Там іде звичайний miniUSB.
Андрій Моравський
Академік

Нема на форумі

[*] написано 22-5-2006 у 15:39

ну... економимо... а скажи мені.. я заходжу в Авторизований центр Nokia що на Академічній... і мені там співають ціну... як думаєш скільки...????

299грн...

це за кусок дроту з диском...
це повний капець!!!

Громов Сергій
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 27-1-2003
Місто: Львів кут площі Ринок
Нема на форумі

Настрій: Вже краще

[*] написано 22-5-2006 у 16:20

:( я думаю, що той шнурок за 299грн кльопаний на китайських колінах .......

Роман Ромашка
Академік

Нема на форумі

[*] написано 22-5-2006 у 16:45

Хм.. Хтось собі понав. До сіменса оригінальний я купляв за 99 гр. То це вважалося дорого.
Андрій Моравський
Академік

Нема на форумі

[*] написано 5-6-2006 у 10:12

Ну купив я той DKU-5 ... не за 300 грн. а йно за 70 .... диск зі злості від нього викинув... бо він мені віндовс "накрив"... вінда перестала завантажуватися... щось з того диска після перезагрузки ще хотіла... і ніяк далі.. от дай мені то і всьо!

... ну добре.. стоїть ХР тепер.. поставив я скачаний з нокії сайту отой драйвер ..
http://www.nokia.co.uk/nokia/0,8764,81915,00.html

благе діло.. комп шось там побачив мобілку.. мобілка побачила компа (жваво підморгнула :) )..
АЛЕ... є одне але... мобілку побачило і кричить давай дрова до віртуального порта! шо маю робит і шо далі ставити.. каже в списку обладнання щось такого.. по памяті відтворю.. "USB serial port C" (можу помилятися) і каже давай драйвер... я думав що з тою фічею мав би він йти..

шо робити ? :-0

Громов Сергій
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 27-1-2003
Місто: Львів кут площі Ринок
Нема на форумі

Настрій: Вже краще

[*] написано 5-6-2006 у 10:43

Дуже дивно, хрюшка досить просто ініціює USB-пристрої ....... попробуй її натравити на інстал самої вінди - одне з двох, або пачі на вінду старі як світ, або порти заборонені в БІОСі ...

Є ще варіант - я зауважував, що мамки з USB-потрами "ззаду" і "зпереду" іноді вередують, якщо пристрій тикаєш "зпереду". Логічного пояснення не знайшов, але єфект прослідковується чітко, перевіряв більше ніж на 20 компах

Тарас Гулка
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: м.Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: стабільний

[*] написано 5-6-2006 у 21:17

З досвіду можу сказазати, що проблема може бути і в прошивці. Я мав такі проблеми. Два одинакових телефони. Один працює з ПК без проблем, а другий не хоче. Поміняв прошивку – все запрацювало.

А стосовно PC Suite – спробуйте альтернативний софт. З PC Suite теж мав проблеми (зокрема при підключені до ПК Nokia 6610і). Все ставилось, але нічого не працювало. Врезультаті поставив тільки драйвер, а саму оболонку не ставив – запрацювало.

Про USB serial port C – наскільки я пригадую, це нокія так обзиває кабель DKU. Ставите просто драйвера до телефону і має арбайтати. В мане цей віртуальний порт з’являвся автоматично після установки драйверів труби.
Андрій Моравський
Академік

Нема на форумі

[*] написано 6-6-2006 у 08:10

так вся фігня... що пішов на сайт Nokia. Знайшов розділ "Дрова кабеля DKU-5" скачав тих 12метрів.. поставив... .втикнув кабель (без телефону навіть) ... ком починає муркотіти дай дрова до того "USB serial port C"... і лізе в інтернет(якого я вдома тимчасово не маю)
от я очікував що з"явиться якийсь COM5... але так іще й чекаю :-(

Андрій Моравський
Академік

Нема на форумі

[*] написано 10-6-2006 у 14:06

Ось драйвенр який поставив... натравив Віндовс на нього... і з"явився в мене COM3 УРА!!!! :lol:

тепер ніби працює... але та НокіяСьют якась така глючна і тугодумна.... :(

Приєднаний файл: usb-device-driver_107.zip (117kB)
Цей файл був завантажений 662 разів

Captivitas
Почесний Академік

Зареєстрований: 15-9-2003
Місто: Запоріжжя
Нема на форумі

Настрій: біфуркаційний

[*] написано 11-10-2006 у 15:23

Шукаю драйвер для Samsung SGH-C130.

Наша країна не настільки велика, щоби в ній розминутись(с) С.Жадан
Роман Ромашка
Академік

Нема на форумі

[*] написано 11-10-2006 у 17:31

Хм.. а цей не підходить?
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 3-4-2003
Нема на форумі

Настрій: є

[*] написано 11-10-2006 у 17:48

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Андрій Моравський
ну... економимо... а скажи мені.. я заходжу в Авторизований центр Nokia що на Академічній... і мені там співають ціну... як думаєш скільки...????

299грн...

це за кусок дроту з диском...
це повний капець!!!

Тому що це Нокія, а не гнусмас. Наведу паралельний приклад автомобільної тематики. Маємо БМВ 5, хоче власник поміняти касетний програвач на дисковий з ДВД. Відправляємо його (ну, щоб в студії прямо не помер) в авторизований сервіс, приїжджає назад з очима-бубликами на пів лиця: "він що, дійсно 7 тисяч євро коштує???!!!". Еге ж, кажу. Ти ж на БМВ їздиш. Хочеш дешевші комплектуючі - купуй Таврію.
При чому той ресівер реально доларів на 1000 тягне, не більше, а по звучанню, так на всі 200 :) Зате БМВ!

Рост
http://www.rost.lviv.ua

Captivitas
Почесний Академік

Зареєстрований: 15-9-2003
Місто: Запоріжжя
Нема на форумі

Настрій: біфуркаційний

[*] написано 12-10-2006 у 16:42

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Роман Ромашка
Хм.. а цей не підходить?

Там тільки усіляки Едітори та менеджери, а потрібен USB-драйвер.
Справа в чому: є шнур під С100 - працює все як треба. А от С130 не бачить.

Наша країна не настільки велика, щоби в ній розминутись(с) С.Жадан
Павло Жежнич
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 24-11-2002
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 13-10-2006 у 00:00

В кого є BlueTooth на трубці, простіше купити BlueTooth краточку до компа і не махатися з кабелями - по ціні на одно виходить, але зате універсально. Те ж стосується IRDA.

Львів, який ми бачимо щодня - Фотожурнал Львова. Особистий блог - PZhe.Net.
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 3-4-2003
Нема на форумі

Настрій: є

[*] написано 13-10-2006 у 13:03

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Павло Жежнич
В кого є BlueTooth на трубці, простіше купити BlueTooth краточку до компа і не махатися з кабелями - по ціні на одно виходить, але зате універсально. Те ж стосується IRDA.

З зубом підтверджую, а от через інфрачервоний порт синхронізувати - це мука, швидкість дуже повільна.

Рост
http://www.rost.lviv.ua

Чирка Олег
Дійсний член

Зареєстрований: 17-12-2002
Місто: Україна, Львів
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 16-10-2006 у 17:27

В мене Sony Ericsson K608i підключаю через кабель до компа під win2000Prof дозволяє "закидати" на телефон і скидати файли без проблем. Але як тільки підключаю до будь якої ХРPorf SP2 то дозволяє тільки завантажувати з телефону файлики. В чому може бути проблема?
Як модем працює під будь-якою системою.

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 4513
Реклама: