Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  2    4
Автор: Тема: найбільша помилка шефа
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 21-1-2004
Місто: Lviv
Нема на форумі

Настрій: усміхнена

[*] написано 1-9-2007 у 10:57

...нато,у мене друг живе в москві у власній квартирі, заробляє 1500 баксів - менеджер середньої ланки, такий дуже середній звичайни менежер за 30... і ось він може купити машину - не іномарку, а просто... утрамувати маленьку дачку за містом і іздити туди на вихідні... може купувати фільми і книжки скільки влізе... два рази в рік іздити десь по турпутівкам за кордон (китай, египет тощо)... може ходити на супер-концерти і купувати квитки по будь-якій ціні... може поставити собі брекети на обидві челюсті, бо йому не сподобалося, як вони у нього виросли... і багато-багато інших свої потреб він може задовільнити, причому особливо і не розгулюючись на ті 1500 долярів... а у пересічного українця, мабуть, всі потреби - то поїсти, побухати на уродинах в кума, одягти лахи з секонд-хенду, та весь вільний час липнути до телевізора, попиваючи пиво... а тепер, мабуть, грають в ігри на компі до вогників в очах або бровзають інтернет до посиніння... то тоді, нато, 500 баксів і забагато на таке життя... ви забуваєте, що люди в усьому світі мають хобі, подорожують, здійснюють благочинну або волонтерську діяльність... а ви берете за приклад міщанське животіння пересічного українського громадяднина... та нема вже тоді грошей ні на хобі, ні на подорожі, ні на медичне профілактичне обслуговування, ні на хорошу освіту... як каже моя маман /*поел - и в загородку*/... жах.

...i am a little bit ironic, don*t you think?...
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Ната Толмачова
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 2-1-2007
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: :)

[*] написано 1-9-2007 у 11:28

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Tempika
нато, 100 долярів поїти на людину, так? тепер уявіть собі сім*ю, де двоє дітей, мама ще не працює, бо молодше мале... тільки 400 баксів піде на харчування... ще 100 баксів то квартира, оплата телефону, мобілок, дрібні ремонти... вже на 500 баксів не вистачить ні на медицину, на одяг, на відпочинок, на книжки і гуртки дітям, на найелементарніше... у вас в фірмі що, тільки бездітні холостяки працюють?

Темпіко, мама спочатку отримує допомогу в зв’язку з вагітністю і пологами, потім допомогу в зв’язку з народженням дитини, потім допомогу по догляду за дитиною - це теж гроші хоч і невеликі, але мої знайомі кажуть що на перший рік життя дитини державних грошей цілком вистачає. купують і одяг і памперси і їжу і т.п. далі їх вже не вистачає, але до 18 років держава не буде вашу дитину годувати. по-друге, навіть якщо одна тільки одна людина в сім’ї працює і має 500 баксів це ще непогано, якщо правильно планувати сімейний бюджет

а що правда двоє дітей їдять як двоє дорослих? тобто на двох дорослих 200 баксів, а ще на 2 дітей вже 400?
точно я ще не знаю, але щось дуже сумніваюся що моя маленька дитина буде їсти стільки скільки зараз я їм на 5 місяці вагітності. і не думаю що буду годувати дитину в барі, а не вдома нормальною їжею і до речі набагато дешевшою. таке враження що ми живемо не в одному місті. чи ви закупляєтеся якимись іншими продуктами?

на фірмі не тільки бездітні холостяки працюють, є і з дітьми, то що ви пропонуєте платити зарплату ще з розрахунку на кількість їхніх дітей? Темпіко, з якого дуба ви впали??? Є визначена вартість послуг фірми і виходячи з того максимальна зарплата за годину. далі пояснювати нема сенсу, всеодно для вас це зрозуміти я бачу занадто складно

якщо ж ви думаєте, що все краще розумієте і так добре знаєтеся на бізнесі, то відкрийте свою фірму і спробуйте приймати правильні рішення і відповідати за її діяльність і платити зарплату по 1000 баксів, або платити по 500 і отримувати "надприбутки" у вигляді 10-20% або щось типу того :)

www.edicta.ho.com.ua - практичні курси та тренінги
Правила існують, щоб робити винятки
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Ната Толмачова
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 1-9-2007 у 11:41

Цитата:
...нато,у мене друг живе в москві у власній квартирі, заробляє 1500 баксів - менеджер середньої ланки, такий дуже середній звичайни менежер за 30...

в нас на таке кажуть: чемодан, вокзал, росія!!!

Цитата:
ви забуваєте, що люди в усьому світі мають хобі, подорожують, здійснюють благочинну або волонтерську діяльність... а ви берете за приклад міщанське животіння пересічного українського громадяднина... та нема вже тоді грошей ні на хобі, ні на подорожі, ні на медичне профілактичне обслуговування, ні на хорошу освіту... як каже моя маман /*поел - и в загородку*/... жах.

аякже, ВСІ люди у ВСЬОМУ світі :)
Темпіко, де би то не було в світі за хорошу зарплату багато працюють

... нормальні люди в нас теж подорожують і мають хобі
щось я не розумію, що ви хочете - нічого не робити і щоб хтось оплачував ваші подорожі і хобі? а хобі в вас часом не колекціонування картин чи машин?

Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 1-9-2007 у 11:57

..неможливо подорожувати за 500 баксів зарплати... попитайте в агенціі скільки коштює поїздка в то й ж китай...

...діти їдять звичайно менше ніж дорослі, яле вони повинні їсти ЯКІСНО іншу їжу, яка дорожча... багато фруктів, дієтичного м*яса і теде... крім того, вони ростуть... одразу відчувається, що ви не мама... і оскільки ви не можете забезпечити вашим працівникам і їх сім*ям достойний рівень життя, то мушу зробити висновок, що ваша фірма працює неефективно... адже прибутковість можна збільшувати не лише за рахунок підняття вартості послуг або скорочення фонду оплати праці... який ви фінансист, якщо цього не розумієте?...

...про державну допомогу дітям нехай вам детальніше розкажуть її отримувачі, особисто я вже втомилася вислуховувати скарги на спосіб її отримання, розмір і теде...

...і порадила б не хамити співрозмовникам - на ваш погляд, тут зібралися одні непрацьовиті лінюхи, які хочуть отримувати великі гроші за неробство... жах.

Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 1-9-2007 у 12:06

*в нас на таке кажуть: чемодан, вокзал, росія!!! *

...я недарма зазначила, що він живе у власній квартирі... а щоб знімати хату в москві тре платити МІНІМУМ 1000 долярів у місяць... і чому це я мушу покидати своє місто, щшоб забезпечити собі хороший рівень життя.. чому росія може його мені дати, а україна - ні?... а тому що той великий олігарх, який йде в парламент за 100 мілн долярів (недавно читала скільки партії збираються витратити на свої передвиборчі кампанії і жахнулася) починається з такого собі пересічного простого підприємця, який звик розкошувати для себе і економити на зарплаті тих, хто на нього працює... і він радше інвестуватиме в папір передвиборчих листівок, ніж в реальних людей... чому така дика є думка, що інвестувати в працівників - хибна політика?... а саме цього не роблять... купують нові компи і засоби виробництва, канцелярські товари і круті мобілки, а вкласти гроші в людину - це ні, не можна, людина може відчути себе людиною, може почати будувати плани, а цього аж ніяк не можна їх дозволити... бо мусить розуміти, хто тут пан, а хто найманець... ще раз жахаюся принципам укр. підприємництва.

Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 1-9-2007 у 12:17

...щодо захцянок... наприклад, зараз мені тре зробити накінець ремон в квартирі - не робився з року московської олімпіади... так, без всяких красот - просто помяніти паркет (бо зовсім розвалюється), рами (4 штуки, з них два балкони) - так само, і зими не переживемо вже, кухню зремонтувати, купити холодильник, поміняти каналізацію, побілити стіни, санвузол привести так-сяк в порядок... так прикинули ми і порахували десь біля 10 тис долярів... потім тре мені пакет ПО ліцензованого, несила працювати на тому, що є... стид-позор, я ж ніби дизайнер-професіонал, так?... сіла порахувала і ще мені вийшло 5 тис долярів... друзі з німеччини запрошують вже років з 100, дико хочется поїхати... пішла в агенцію, виникли певні нюанси, і біла заявлена сума тільки на отримання візи біля 2000 євро... і це все не захцянки, нормальне життя... це те, на що спокійно тратить гроші пересічний європеєць... а я мушу якось все це заробити на 500 баксів зарплати, так?...

...колекціоную я дівідішки (40-50 грн штука) і купую книги (вірніше не купую, бо 40-50 грн мені не по кишені, і наразі виручає інтернет)... і все це за 500 баксів в місяць... при тому, що у мене мама пенсіонерка, і її доходи взагалі смиховинні.

...нато, я просто обурена вашими репліками, до болю, до сліз... ви відстоюєєте правл українця на бідність, на рабство, і це навіть не варто вже коментувати.

Ната Толмачова
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 1-9-2007 у 12:23

Цитата:
..неможливо подорожувати за 500 баксів зарплати... попитайте в агенціі скільки коштює поїздка в то й ж китай...

...діти їдять звичайно менше ніж дорослі, яле вони повинні їсти ЯКІСНО іншу їжу, яка дорожча... багато фруктів, дієтичного м*яса і теде... крім того, вони ростуть... одразу відчувається, що ви не мама... і оскільки ви не можете забезпечити вашим працівникам і їх сім*ям достойний рівень життя, то мушу зробити висновок, що ваша фірма працює неефективно... адже прибутковість можна збільшувати не лише за рахунок підняття вартості послуг або скорочення фонду оплати праці... який ви фінансист, якщо цього не розумієте?...

...про державну допомогу дітям нехай вам детальніше розкажуть її отримувачі, особисто я вже втомилася вислуховувати скарги на спосіб її отримання, розмір і теде...

...і порадила б не хамити співрозмовникам - на ваш погляд, тут зібралися одні непрацьовиті лінюхи, які хочуть отримувати великі гроші за неробство... жах.

1. різна робота оплачується по-різному - залежно від посади, від досвіду, від складності. а вам здається що мінімальна зарплата має бути 1000 $ за будь-яку роботу?

2. та ви теж не мама, звідки вам знати скільки грошей треба на дитину?

я і не казала що я фінансист. але зарплата від 300 до 800 у.о. за неповний роб день - то цілком достойно. в питаннях ефективності фірми ви розумієтеся як вовк на зірках (ви вже вибачте, кажу що думаю) і така з/п навіть забагато для декого, тому так більше не буде. от по 25-35 грн за год півдня вони будуть працювати, а весь день лінь, то певно з/п цілком влаштовує просто нащо працювати більше? так виходить що навіть за велику зарплату ніхто не хоче напрягатися. ну майже ніхто.
тому зарплату по любому варто скоротити, кому не подобається - що ж хай шукають кращого, я ж нікого не тримаю і не буду

3. про державну допомогу мені і розказували її отримувачі - це теж гроші, які входять в сімейний бюджет, на дитину їх спочатку вистачає. звісно їх не вистачить годувати ще й маму і тата і це правильно, бо вони для дитини

4. я і справді думаю, що ви не розумієте що за 1000 баксів працювати треба багато. а то чого ви не працюєте на роботі за 1000 баксів? така робота теж є. причому у Львові - беріть шукайте і працюйте. я вам навіть можу сказати де знайти
бо виглядає що вам така робота і не потрібна зовсім :rolleyes:

Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 1-9-2007 у 12:30

...я не мама, я двічі тітка... в питаннях ефективності я розуміюся добре, бо багато років пропрацювала і головбухом, і фіндиректором, і писала дисертацію на економічну тему... не хаміть людям, їх не знаючи... на рахунок роботи за 1000 баксів - я прекрасно знаю ринок праці у своїй галузі, і більше 300-400 баксів зарплат не існує... а 1000 баксів я заробляю і вдома, але й того мало, і я вам вже пояснила, чому... якщо підете до мене менеджером за 300 - буду заробляти 1500 :-)) підете?

Ната Толмачова
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 1-9-2007 у 12:30

Цитата:
...нато, я просто обурена вашими репліками, до болю, до сліз... ви відстоюєєте правл українця на бідність, на рабство, і це навіть не варто вже коментувати.

ви занадто емоційна...
я не можу нести відповідальність за економічну ситуацію в нашій країні
а вона така що малий і середній бізнес не може заробляти надприбутки і платити європейські зарплати

ну нема в мені геніальності, щоб при середніх львівських розцінках платити європейську зарплату. а що мала б бути?

є варіанти для розвитку фірми і просто неомежені можливості, але вибачте на розвиток теж хоч гроші потрібні, а тут все і всім дай і все відразу

Ната Толмачова
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 1-9-2007 у 12:32

Цитата:
...я не мама, я двічі тітка... в питаннях ефективності я розуміюся добре, бо багато років пропрацювала і головбухом, і фіндиректором, і писала дисертацію на економічну тему... не хаміть людям, їх не знаючи... на рахунок роботи за 1000 баксів - я прекрасно знаю ринок праці у своїй галузі, і більше 300-400 баксів зарплат не існує... а 1000 баксів я заробляю і вдома, але й того мало, і я вам вже пояснила, чому... якщо підете до мене менеджером за 300 - буду заробляти 1500 :-)) підете?

тоді відкрийте свою фірму. а чому ні?

Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 1-9-2007 у 12:32

...ну то інвестуйте в людей, бо виходить замкенене коло - малі зарплати - люди працювати не хочуть - люди працювати не хочуть - малі зарплати... хто, як не власник, може розірвати це коло?

Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 1-9-2007 у 12:33

...навіщо мені ФІРМА?... я малюю картинки, сидячи за компом - замовлення у мене не зі львова... нащо мені ФІРМА? :-)) для понтів?

Ната Толмачова
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 1-9-2007 у 12:38

Цитата:

цікава пропозиція :)
ви ж кажете, що моя фірма працює неефективно, то який з мене менеджер? доведу вас до розорення хіба-що :lol:

Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 1-9-2007 у 12:39

...та власне :-) як на мене, кожен пыдприємець мусить бути ГЕНІЄМ, а інакше йому пряма дорога в наймані робітники.

Ната Толмачова
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 1-9-2007 у 12:47

Цитата:
...та власне :-) як на мене, кожен пыдприємець мусить бути ГЕНІЄМ, а інакше йому пряма дорога в наймані робітники.

... я только учусь (с)

кожен найманий працівник мусить бути як мінімум спеціалістом

як ви за місяць заробляєте 1000, якщо працюєте тільки по 5 год по 5 баксів за год? це ж скільки днів має ваш місяць :o от такий ви бухгалтер з велим досвідом роботи :)

Ната Толмачова
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 1-9-2007 у 12:49

Цитата:
...навіщо мені ФІРМА?... я малюю картинки, сидячи за компом - замовлення у мене не зі львова... нащо мені ФІРМА? :-)) для понтів?

як нащо? щоб їздити в китай і німеччину :)
щось я вас не розумію - вам і так зле і так недобре

мається на увазі - будете заробляти як ви кажете "надприбутки" і завдяки цьому їздити по світі і т.д.
про те, як зробити роботу ефективною ви знаєте, ще й зможете іншим платити зарплату щоб вони теж їздили по світі - ну стимул до дій потужний, то в чому затримка? :)

Ната Толмачова
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 1-9-2007 у 13:14

... любители построили ковчег, проффесионалы построили титаник (с) :saint:

Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 1-9-2007 у 13:17

...дитяче якесь уявлення про бізнес :sing:

...ради чого створюється фірма?... чим мені допоможе фірма в малюванні?... я скільки можу малювати, стільки і малюю... мені тре менеджера, який б займався виробничим процесом, контактував з замовниками, ходив в банк і теде... фірма мені не потрібна.

Ната Толмачова
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 1-9-2007 у 13:27

Цитата:
...дитяче якесь уявлення про бізнес :sing:

...ради чого створюється фірма?... чим мені допоможе фірма в малюванні?... я скільки можу малювати, стільки і малюю... мені тре менеджера, який б займався виробничим процесом, контактував з замовниками, ходив в банк і теде... фірма мені не потрібна.

страшенно дитяче :lol:
от тільки питання в мене чи в вас? :rolleyes:

скільки можу стільки малюю? от в тому то і річ... ну, малюйте

і беріть собі помічника для побігеньок, але ж де ви тоді йому зарплату візьмете? будете платити всього 300 баксів і експлуатувати людину, яка через ваші надприбутки не зможе поїхати в китай? фе... :(

Ната Толмачова
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 1-9-2007 у 13:56

Цитата:
...в питаннях ефективності я розуміюся добре, бо багато років пропрацювала і головбухом, і фіндиректором, і писала дисертацію на економічну тему...

...в побудові і розвитку свого бізнесу робота на когось і дисертація на економічну тему допомагає як мертвому кадило...
треба всього заново вчитися і то дуже багато. проблема в тому що починаєш це розуміти коли починаєш власну справу, а до того думаєш що достатньо бути фіндиректором або головбухом щоб розбиратися в питаннях ефективності :)

Цитата:
...ради чого створюється фірма?... чим мені допоможе фірма в малюванні?...

ну от :( а ще писали дисертацію на економічну тему...
як ради чого створюється фірма? щоб було куди ходити кожного дня :lol::lol::lol:

Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 1-9-2007 у 14:00

..бачите, я вам продемонтсрувала вашу ж позицію, на яку ви сказали *фе*... самокритично.

Ната Толмачова
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 1-9-2007 у 14:02

Цитата:
..бачите, я вам продемонтсрувала вашу ж позицію, на яку ви сказали *фе*... самокритично.

та ні, я сказала "фе", бо розумію, що менеджера в вас не буде :)

Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 1-9-2007 у 14:15

..чому?... ще троха дороблю портфоліо і здамся іллюстраторській агенції на поруки... така є практика, і рано чи пізно кожен ілюстратор до цього приходить.

Ната Толмачова
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 1-9-2007 у 14:17

Цитата:
..чому?... ще троха дороблю портфоліо і здамся іллюстраторській агенції на поруки... така є практика, і рано чи пізно кожен ілюстратор до цього приходить.

класно. але то менеджер агенції, а не зовсім тільки ваш.
а ще перед тим поцікавтеся зарплатою менеджера, щоб не долучатися до експлуатації :)

Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 1-9-2007 у 14:19

...гадаю, над експлуатацією інших тре замислитися вам, а не мені.. агенції ведуть багато художників, і зарплати у них пристойні... в америці взагалі зарплати пристойні... бо там організатори бізнесу думають не лише про власні прибутки... гадаю, вам більше не варто рподовжувати дискусію про те, про що не маєте жодного поняття.. успіхів.

Сторінки:  1  2    4

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 5739
Реклама: