Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1    3  4
Автор: Тема: Подолати непритомність, або...
Олександр Шевченко
Дійсний член

Зареєстрований: 5-4-2004
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: 50/50

[*] написано 16-12-2004 у 14:02

Еге ж, маски позривало, і, схоже, разом з деякими дахами.
Перехід на особистості завжди свідчить лише про вичерпання прийнятних аргументів - але це все в кращих традиціях деяких сміливих і послідовних, тож приводів для здивування не викликає. Але людині мислячій непогано б пам'ятати про:
а) проблеми з бревном у власному оці, і про
б) - іноді таки краще жувати...

Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2003
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 16-12-2004 у 14:30

Цитата:
Першим відправив користувач Андрій Пелещишин
Їздити на верблюдах - не моє хобі.

Здається, я забув поставити смайли.
Не хочу лізти в модерацію, але, думаю, варто було бодай трішечки почекати. Подібні вислови - ознака відсутності аргументації і більше нічого, а Наталка, мені здається, достатньо врівноважена людина (сподіваюсь) щоб не реагувати на таке.

Але я цілком усвідомлюю що модерація на разі не моя справа і тому просто висловив свою думку. Моя думка, відповідно, ні кого ні до чого не зобов`язує. Тим більше виправдовуватись.

Цитата:
Першим відправив користувач Андрій Пелещишин
про 25 кадр.
Я читав лише на Обозі і на 5 каналі. Інших даних не маю. Проте і спростувань ніби не було. Але я це наводив як приклад того, що якщо до Януковича хоч пробували такі претензії сформувати, то до Ющенка ніхто так і не зміг сказати конкретно в чому полягає "тиск на свідомість" хоча натяки постійно були. А вже так як так тиснули по всіх центральних ТВ каналах на людей команда Я нагадувати не потрібно.

Отож бо. Проблема якраз і полягає в тому, що 5 канал, який до 25 листопада був чи не єдиним важілем проти провладних ЗМІ, не є збалансованим. Тобто новини там, скажімо, дещо суб`єктивні. Це було припустимо, коли альтернативи не було. Тоді можна було подивитися 5-й і 1+1, почитати інет і скласти якесь відносно-об`єктивне враження. Після же прориву блокади, його тенденційність, за всієї поваги до працівників каналу, стає очевидною. І ніхто ні в чому не винен. Просто журналісти каналу мають свої політичні переконання і висвітлюють події з точки зору своїх переконань. Роблять це добровільно і, відповідно, цілком професійно, на відміну від журналістів інших ЗМІ які робили, або роблять такі речі під примусом.
Але видання бажаного за дійсне неприпустиме. В тому числі і з 25 кадром. Що таке 25 кадр? Це технологія вставляння 1 інформаційного кадру в секунду з метою формування на підсвідомому рівні якоїсь емоції або прагнення. Хтось розкадрував роліки? Знайшли аж 2 вкраплення по одному кадру? Але ж це зовсім не свідчить про 25 кадр. Швидше це свідчить про непрофесійність монтажера, бо в розкадровані роліки попали кдри із інших, зокрема напис "Це твоя країна" зараз спостерігаємо в купі соціальних реклам, а ті "страшні" ракети в агітаційному роліку за Януковича.
Інше питання - ЧОМУ соціальну рекламу, антиющенківські роліки і політичну рекламу за Януковича виробляють в одній студії одні й ті ж самі люди в один і той самий час? Це питання, без сумніву, варте розслідування. Але 25 кадру я особисто тут не бачу, я бачу непрофесійну стиковку роліку. А дехто в голос заявляє що нами маніпулюють.... і тим самим намагається маніпулювати нами.

Словом, що я хотів тим всим сказати, але по пунктах:
1. Я не виправдовую допис Яндруха
2. Я не виправдовую дій Я. і його команди
3. Я ні за кого не агітую, але моя родина голосує за Ющенка і ми разом реально підтримуємо досі акцію спротиву
АЛЕ
4. В пункті про маніпуляцію Яндрух має рацію. Щоправда треба зауважити, що передвиборча гонка без таких засобів неможлива взагалі. До тогож якщо дії штабу Я. дуже примітивні (куди тим, за перепрошенням, баранам до 25 кадру!!!!:lol: Карта поділеної України - то для них вже вища математика), натомість дії політтехнологів Ю. на порядок професійніші.
Для мене очевидно, що штаб Сили Народу намагався і намагається впливати на свідомість виборців і, згодом, учасників акції непокори. Так само для мене очевидно що без цього впливу український народ мав би президентом двічі судиму людину з донецьокого кримінального клану. Не подобаєтья панові Яндруху слово бандит? Добре, назву його злочинцем і зрадником України бодай за його діяльністю на посту прємьєра. За одні тільки Криворіжсталь з Броди-Одеса треба саджати років на 15.

На додачу хочу пригадати що ми вже мали дискусію з приводу ідеологій. Я вважаю що без ідеології не може бути держави. Ми зараз на початку створення сучасної української масової ідеї. Так, ідеологія це звуження світогляду. Так, маніпуляція це зле. Але, даруйте, у моєї дружини вкрали право голосу - представник штабу Я. поклала в кабінку хитромудру ручку і таким чином бюлетень став чистим. І плювати тепер мені хто там і ким маніпулює, а відстоювати свої права я таки маю право і мушу це робити.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Наталка
Почесний Академік

Зареєстрований: 22-4-2003
Нема на форумі

Настрій: різнобарвний

[*] написано 16-12-2004 у 16:26

Цитата:
Першим відправив користувач Яндрух
(І як Вам, Наталочко, теперечки "поводиться" - а й гадки не можу си дати... Чи коханий чоловіченько Ваш одної темної ніченьки бува не забив на сполох, чому його кохана половина від певної пори стала прехорошою сніговою королевою, котра, як відомо, так звабливо закликає поглядом із обкладинки книжки видавництва "а-баба-галамага", проте не..., бо живе в холодній та нечулій до всякого роду почуттів казковій льодяній країні...)

Фу, яка гидота! Смайлики мої повикидали, виділення червоним зробили там, де його й близько не було, самому щокожного дописа кричати "Я маю право!" дозволяється, а за мій жарт мене просто розіп’яли? Одним словом, використовуючи усі методи щиро любимого мною проФФесора, пан Яндрух зійшов не просто на особисте, а вже на щось інтимне - чи я помиляюся? Власної брудної білизни забракло?
Пане Яндрух, по першому вашому слову я кину на у2у мобільний мого чоловіка, і ви з ним поговоріть, ким я була вночі, і ким стала, якщо вам це цікаво. :mad: А мені з вами більше нема про що говорити. Сподіваюся, вас це втішить, як втішило мене.

А з останнім дописом Олеся згодна відсотків на 85%. :saint:

Це все наснилось мені - губи Його пахнуть літом;
руки Його ніжніші за будь-які весни. (с) Соломія Чубай.
сумна
Академік

Зареєстрований: 24-12-2003
Місто: Сихів
Нема на форумі

Настрій: споглядальний

[*] написано 16-12-2004 у 17:55

Мені на думку спадає лиш одне - "лихо з розуму". Чому для розумних людей очевидні речі перестали бути очевидними? Маю на увазі насамперед Тараса Чорновола, ну і решту прихильників Я. Мені хотілось би запитати в них - чи було їм приємно дивитися шедевральний ролик "гражданская война".
Чесно, так прикро розчаровуватися! А останнього часу розчарувань більшає.
Яндрух
Заблокований

Зареєстрований: 19-2-2003
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 16-12-2004 у 18:15

Я, звичайно, вибачаюся, якщо мій допис видався комусь як "недостойний нормального чоловіка" (ну шо ж, нехай уже я буду отим "ненормальним"...).
Менше з тим, нині ми всі перебуваємо під шаленим тиском, тому якась порція отого чорного гумору, іронії не завадить (на мою думку).
Наталці вибачаюся персонально, якщо на ділі таки згіршився від дописаного Ваш гарний настрій, але я - і повірте на слово! - зовсім не мав на меті образити: комусь я зіронізував, у відповідь мені хтось, другий, третій, - якось, я думаю, треба вже поривати із тою виборчою гарячкою, жити нормально далі.
Я, напевно, зло пожартував із "тою королевою" - просто отак вийшло і край: якби мені отак хтось зіронізував, я б собі, мабуть, живіт надірвав од сміху і щось у відповідь би вигадав ще дошкульніше, щоб ше довше сміятися...

По правді, це адресувалося для кожного (і для мене також!), хто в політичних баталіях, теперішніх виборчих перегонах занадто переймається суттю політики (втрачає голову) та шукає всяку логіку там, де її нема. Наталка просто надалась як приклад - і не більше! (нехай ще раз мені вибачить!): за теперішніх реалій у нас ледь не кожний громадянин має за честь відати, що ся діє на кухні на ймення Політика - а це, як відомо, найбрудніше із найбруднішого, що було, є і, мабуть, буде.
В цивілізованому суспільстві є нормально те, що більшість не відає, хто в них президент, - авжеж!! - хто там є прем'єром і т.д.
З другого боку, якщо бути пасивними бодай цими днями, то, начебто нам твердять, що можемо втратити незалежність і т.д. Але я був, є і буду прибічником волевиявлення через РЕАЛЬНЕ ВИБОРЧЕ ПРАВО, РЕАЛЬНІ РЕФЕРЕНДУМИ (як от у Швейцарії, де будь-яке, навіть, здавалося б, найбанальніше питання, що втім є загальносуспільною проблемою, намагаються вивчати не на майданах, а методом дійсного народного волевиявлення - на референдумах).

Отож, треба вважати: бо так із головою можна втратити і свій людський образ.
Хоч набагато гірше є занапастити душу, як тіло, проте, виражаючись по-вільному, "ходження темними алеями" до гармонії усього в людини не призведе.
(Ще раз прошу вибачення у Наталки, що був використав її добре ім'я під, як тут добре один висловився, опінії...)
Олександр Шевченко
Дійсний член

Зареєстрований: 5-4-2004
Нема на форумі

Настрій: 50/50

[*] написано 16-12-2004 у 19:17

Пану Яндруху:
Аби не було сумнівних двозначностей, порції гумору (а тим більше такого чорного) не завадить розбавляти смайликами - на то вони тут і є. Дружня порада.

Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 21-1-2004
Місто: Lviv
Нема на форумі

Настрій: усміхнена

[*] написано 16-12-2004 у 20:15

...тим, хто постійно розчаровується, мушу побажати
бачити у людях більше хорошого... і поза усякими там
політичними поглядами я вірю, що більшість людей є
дуже хорошими людьми :-))) люблю вас всіх... :-) peace, people!
(тут би мав бути смайлик у вигляді курячої лаби)...
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юрій Карашівський
Дійсний член

Зареєстрований: 13-3-2003
Місто: Україна
Нема на форумі

Настрій: вина і риби!..

[*] написано 17-12-2004 у 15:15

Один проти всіх і "всі" не можуть зрозуміти, жартує він чи і просто не при здоровому глузді.

Але здається, що все гаразд. І п. Яндрух при здоровому глузді, і всі інші справді не можуть зрозуміти його вибір. Просто ані перший, ані більшість з опонентів не були насправді учасниками "донецького" життя (ні в кращому, ні в найгіршому розумінні цього визначення, за виключенням хіба що Dmy), а тому скористаюся невеликою первагою, яку отримав завдяки своїй проф. діяльності і накину ще декілька аргументів.

Янукович і Ющенко варті одне одного, тобто гідні конкуренти. І один і другий є "вихідцями з влади", і один і другий змогли повести за собою маси. Але все це, як на мій погляд, досягнуто різними методами. І хоча комусь і байдуже, мені ні. Бо Ющенко встиг "засвітитися" при владі у дуже позитивному ключі (вирівнювання економіки, погашення багатьох боргів, впорядкування енергетичної системи), а Янукович - дещо в негативному (дві потужних кризи, безпорадність у розв'язанні проблем). Ю. підняв людей "ходками" в народ, Я. - залякуванням і дурощами, тобто обманом. Докази? Теледебати, де з 40 хв. виступу Я. мабуть лише 5 були правдивими. Це стосуєтсья фактично всіх тез пана прем'єра. Хоча він говорив переконливо... От тому і є ефект боротьби правди з кривдою. Між іншим, Ющенко жодного разу не назвав Я. бандитом. Йшлося лише про бандитську владу. А от Я. переходив на персоналії і неодноразово.

Люди зробили свій свідомий вибір в обох випадках. От тільки свідомий вибір одних спробували чисельно занизити, а інших - суттєво завищити. Фактів безліч. Тільки прокуратури їх не схотіли реєструвати чогось. Але то не біда - ВСУ виніс свій вердикт і достатньо справедливий. А щодо обурення в обох таборах: табір Ю. обурений, що їхні голоси або не порахували, або просто викинули. Табор Я. обурений, що їхнього "центрізбіркомомізбраного" (дослівна цитата одного з шахтарів) президента не визнали легітимним. Але штука ось яка: один з привозних "донецьких" бив себе у груди і казав, що він свідомо вибирав Я., але йому не дали, бо на відкріпному посвідченні не було вказано номер дільниці, на якій він її взяв, і дату. І ця людина щира. Щиро вірить, що їй не дали проголосувати. І цей сарака навіть не припускає, що його відкріпний без однієї чи двох цифр перетворюється на папірець, на знаряддя фальсифікації. І, нажаль, в протилежному його не переконаєш. Власне, а що можна вимагати від людини, коли вона мені хвалиться, що його годують у потязі як на забій: "Братишка, ты такого даже не ел, того, что нам дают!.. Колбаса - 2 сорта!!! Паштет!!! Банки с этой, как её, с ветчиной!..." Між цими людьми та тим самим Донецьком, обласним центром - колосальний розрив. Ці шахтарі ковбаси роками не їдять, а тут таке раювання.

Імідж - все. Мабуть кожен бачив кадри "шахтарів", який тисячами позвозили до Києва? Думаю, такий вибір було зроблено не випадково. Впевнений, що в Донецьку, в Луганську чи Харкові вистачає свідомих прихильників Я. презентабельного вигляду, які дійсно добре заробляють і не дивуються 2 сортам ковбаси. Але якраз їх привезти як баранів у закопчених вагонах та напівсправних автобусах не вдасться навіть авторитетному Януковичу. А от затурканих, пригнічених людей "построїти" дуже легко. Когось запрошували "захищати законнообраного президента Януковича", когось - "подивитись Київ", інших - "на футбольний матч". І всі вони почували себе в Києві незатишно. Натомість "помаранчеві", або "рижі", як їх охрестили опоненти, їхали дійсно власним коштом. До мене самого в Київ приїхали родичі, щоб помітингувати. Дещо засмутило мене, що в рідній Коломиї автобуси на Київ організовувала міськрада і навіть давала водіям за кожного пасажира по 30 грн. "на бензин". Але повірте, що це і є собівартість дороги до Києва з Коломиї - майже 700 км в один бік.
І, вибачте, але "прогодувати" Майдан, на якому щодня перебували від 500 000 до 1,5 млн. люду - навіть по 10 гривень на людину 17 днів - це жодних грошей не стане. Якими б багатіями не були Порошенки-Червоненки.

Хто ти, маско? До останнього моменту я вважав Ю. "засланим козачком" від влади. Тобто такий собі демонічний сценарій, коли заздалегідь з нього "ліплять опозиціонера". Поки не відбулися події в Донецьку (жовтень 2003 р.), поки не почали бити людей з помаранчевими стрічками на вулицях. Хочеться вірити, що от зараз Ющенко здійме маску і всі ми скажемо - АГА!!! ОТ ТИ ТАКИЙ ПІДЛИЙ!!! ВСІХ ОБДУРИВ... Якби не деякі речі: ще на виступі 16 жовтня на Європейській площі я вжахнувся з його вигляду, його міміки. Можна наколоти людину чим завгодно, зробити бездоганний грим, але заставити очі постійно сльозитись (до тепер), і щоб з рота постійно капала слина... Або Ющенко мазохіст, або Чаплін йому і до обцасів не доріс.
А от як з Януковича зараз ліплять опозиціонера - це дійсно фарс.

Шановний Яндрух, перечитайте ще раз всі інтерв'ю Януковича, його виборчу програму, де крім заяв "покращимо рівень життя" нічого не має. А ще перечитайте якомога більше інтерв'ю Чорновола. І простежте біографію Ганни Герман-Стеців (хоча так і хочеться назвати її Ганною Герман-Гебельс: вона імпозантна персона, але не журналіст. І дай Бог, щоб такі жіночки працювали лише на одному каналі - ТРК "Україна". Їй навіть мікрофон ліньки тримати перед респондентом - це за неї робить якась мужні чоловіча рука).

Невелика репліка по Морозу: також не святий. Для "завалення" політреформи (рік тому її вигадали, було кілька версій, якщо пригадаєте) лідер СПУ отримав дуже круглу суму. Це не вигадка. Це інформація з перших вуст, достовірність джерел гарантую. І отримав не за тиждень, і не за місяць до доленосного голосування в парламенті "руками і ногами". А за півроку. Отакі от аванси бере чесний і справедливий Мороз. Саме через це я до осені взагалі не хотів голосувати за будь-кого. Не було гідних. Але за два місяці все змінилося кардинально. Тому - поважаю вибір Яндруха, але набагато більше поваги заслуговує МОЯ КРАЇНА, країна маленьких українців, яка змогла повстати і якби не сила лідерів, не контроль з їхнього боку - скинула б і Кучму, і Януковича з трону. І не було б кровопролиття: за останніми даними, Кучма таки злякався. Хоча Я. і М. наполягали. До речі, Я. підтвердив цю інформацію. Але назвав по іншому: "я вимагав від президента конституційних методів впливу". Він це так називає: вимагати застосувати силу проти мирних людей для нього - конституційний вплив на ситуацію. Боюсь, що тоді б мали Чаушеску-2. Тільки питання - хто б з трьох персон лежав під стіною. Але, на щастя, минулося.

не беріть важкого в голову!
Наталка
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 17-12-2004 у 16:36

Зі свого боку, наведу коротеньку замітку з сайту "Майдан" - власне, примітки заради, яку підтримую обома руками - зовсім, як Богатирьова, яка, за свідченням очевидців, втікаючи з пріснопам’ятного засідання ВР, куди трохи увірвався народ, голосувала за закриття засідання двома руками. І на бігу.

Страшна помста Кірпи. Трилер.

http://maidan.org.ua/static/news/1103292770.html

Інформація про сумні для здоров'я міністра транспорту Кірпи наслідки його зустрічі з тупим важким предметом на ім'я Янукович знайшла і нове підтвердження і нове продовження.

Сайт "Трибуна" з посиланням на поінформоване джерело повідомляє, що вищезазначений предмет, дарма що перебуваючи яко керівник позорного уряду у відпустці, вимагав від раніше постраждалого Кірпи надання 30 поїздів по 18 вагонів у кожному.
Постраждалий Кірпа Проффесору категорично відмовив.

Примітка Майдан-Інформу: право вживати щодо уряду Януковича епітет "позорний" надано нам (і всім бажаючим) самим прем'єр-міністром, котрий останнім часом саме так називає "чинну владу", головним складником якої є він сам.
Наталка
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 17-12-2004 у 20:23

Тішуся також, що сьогодні напівпритомний Янукович, який і досі не може прийти до тями від іміджу оППозиціонера, що несподівано і тяжко впав йому на голову, повів нам, що у виразі "оранжеві вовки" слово "вовки" слід замінити на "пацюки", бо "вовк - тварина дуже шляхетна (Тамбовський? - я), і я його дуже поважаю".
Також проФФесор з плаксивим лицем повідав, що більшість тих, хто вийшов на Майдан з оранжевими стрічками, насправді не за Ющенка, а проти влади, і "я з ними солідарний".
Вислухавши усе це і поборовши напад нудоти, рекомендую прімьєру у відпустці скрутити свою солідарність валиком і пожбурити її туди, де козам роги рівняють, бо вже бракує сили дивитися, як з Януковича фонтанують, за влучним висловом Зінченка, "мовні ознаки опозиціонера". Імхо - виходить так само витончено і переконливо, як балет у бегемота.

Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 18-12-2004 у 17:30

Цитата:
Першим відправив користувач Наталка
Янукович ... повів нам, що у виразі "оранжеві вовки" слово "вовки" слід замінити на "пацюки".

Ага, мені також харківський виступ "нового ... оп..? опп..?(скільки, доречі, він там "п" пише?) ...позіціонера" сподобався. Особливо стосовно цієї теми:
Цитата:
Можете злапати мене на слові десь так через пів-року чи рік: якщо до того часу багато-дечого а таки проясниться і виясниться, що правда була не моєму боці, я ГОТОВИЙ БУДУ ВИЗНАТИ, що помилявся, що схибив зі шляху; що я дав себе втягнути в маніпулювання над собою з іншої зацікавленої в політичних душах сторони

Та нащо ж рік чекати, пане Яндрух? От вам до "казлів", "шкідливих котів Леопольдів" і "боягузів" ще й "пацюки" додалися.
Цитата:
яке ти маєш моральне й людське право так очорнювати ЛЮДИНУ, якою б вона не була. Із його боку ж не пролунало ЖОДНОГО слова, яке б ображало людську гідність...

І справді, "ЖОДНОГО слова, яке б ображало людську гідність". Обізвати півмільйона твого електорату пацюками - що може бути шляхетнішим?!

Усе мине. Усе мене мине
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 18-12-2004 у 21:38

...як то сільки *п*?.... :-))) попозіціонер, нє?....
чи я знов щось наплутала...
tysovska
Модератор

Зареєстрований: 4-8-2004
Місто: Kyiv
Нема на форумі

Настрій: бойовий

[*] написано 20-12-2004 у 11:00

Цитата:
Першим відправив користувач Юрій Карашівський
Дещо засмутило мене, що в рідній Коломиї автобуси на Київ організовувала міськрада і навіть давала водіям за кожного пасажира по 30 грн. "на бензин".

До речі, до нас теж приїжджали родичі й знайомі помітигнувати, і у них у Львівській області теж сільрада видавала кошти на бензин, але з яких грошей? - та з тих, що протягом трьох тижнів односельці несли й несли в ту ж таки сільраду на допомогу помаранчевій революції в Києві. Хіба це не свідчення того, що люди довіряють отій сільраді, отій місцевій владі, хіба це не те, чого ми насправді хочемо, - вірити владі й покладатися на її чесність, порядність і готовність нас захищати?
Цитата:
Першим відправив користувач Юрій Карашівський
Невелика репліка по Морозу: також не святий. Для "завалення" політреформи (рік тому її вигадали, було кілька версій, якщо пригадаєте) лідер СПУ отримав дуже круглу суму. Це не вигадка. Це інформація з перших вуст, достовірність джерел гарантую.

Коли Мороз стоїть у Раді на трибуні, він мало чим вирізняється на тлі решти депутатів. Але, може, хтось із вас дивився фільм про Миколу Вінграновського, серед запрошених до зйомок був і Мороз. Гнітюче враження на мене справив контраст між усіма письменниками - і Морозом. Між тим, як вони вдягнені (на тлі найкращих костюмів письменників костюм Мороза виглядав, як весільна сукня на тлі робочої роби), як вони тримаються, навіть погляд у Мороза - інший. От і питання: звідки в чесного й непідкупного соціаліста гроші, щоб почуватися аж таким господарем життя? (Я особисто нічого не маю проти соціалістів - навпаки, я безмежно вдячна їм і за плівки Мельниченка, і за роботу Валентини Семенюк, і взагалі за постійні намагання протистояти злочинній владі. Але чи не чесніше було б визнати, що будь-яка політика таки фінансується кимось, що в цьому нема нічого огидного, - і вже на цьому будувати стосунки з народом?)
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 20-12-2004 у 17:47

Цитата:
Першим відправив користувач tysovska
Гнітюче враження на мене справив контраст між усіма письменниками - і Морозом. Між тим, як вони вдягнені (на тлі найкращих костюмів письменників костюм Мороза виглядав, як весільна сукня на тлі робочої роби), як вони тримаються, навіть погляд у Мороза - інший. От і питання: звідки в чесного й непідкупного соціаліста гроші, щоб почуватися аж таким господарем життя? Але чи не чесніше було б визнати, що будь-яка політика таки фінансується кимось, що в цьому нема нічого огидного, - і вже на цьому будувати стосунки з народом?

Але ж тоді весь імідж безкорисного правдолюбця розсиплеться на порох, і за нього і 6% не проголосує. Так і фракцію можна не зібрати. І як тоді на політреформах із компра~плівками забашляти?
Ну як таке допустити?

Усе мине. Усе мене мине
Odarka
Почесний Академік

Зареєстрований: 17-2-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: вже йде до зими

[*] написано 21-12-2004 у 11:24

Яндрух...як ти мене розчарував...:(
А я думала, що всі байкери за Ющенка:)
"Ющенко!!! Ющенко!!!!" ...принаймі..мій мотоцик..так бібікає:))))

я так довго мовчав
ти ж бо знаєш як важко було мені в сутінках
вустами вологими на добрі слова натрапляти
Яндрух
Заблокований

Нема на форумі

[*] написано 21-12-2004 у 15:15

Мила Одарцю, та ж усі знають, що мотоциклісти - вони всі "крейзі"!
Odarka
Почесний Академік

Зареєстрований: 17-2-2003
Нема на форумі

Настрій: вже йде до зими

[*] написано 21-12-2004 у 16:05

Цитата:
Мила Одарцю, та ж усі знають, що мотоциклісти - вони всі "крейзі"!

Крейзі...але не до такої степені, щоб голосувати за того пузатого і мордатого...за того, який на кожному кроці бреше...і не тільки він...а й вся його команда...
Милий Яндрух, може ти передумаєш;)

я так довго мовчав
ти ж бо знаєш як важко було мені в сутінках
вустами вологими на добрі слова натрапляти
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 3-4-2003
Нема на форумі

Настрій: є

[*] написано 21-12-2004 у 16:50

Зустрічав я наших львівських байкерів у Києві під час останніх помаранчевих подій. Усі за Ющенка були. Так що або не всі таки крейзі, або...
Лучишин Роман
Заблокований

Зареєстрований: 14-6-2004
Місто: Львів(Жидачів)
Нема на форумі

Настрій: просто чудовий

[*] написано 21-12-2004 у 16:59

І в догонку з політичного анекдота:
"... Синку в ногу вдарилась а не в голову."

Windows - криво зрозумілий UNIX
Яндрух
Заблокований

Нема на форумі

[*] написано 21-12-2004 у 21:03

Дякую, дякую за такі двозначності, нерозбавлені усміханцями...
Чарівник з міста Гамельн
Академік

Зареєстрований: 14-12-2002
Нема на форумі

[*] написано 21-12-2004 у 23:02

Хе-хе... Виявляється, маніфест Яндруха ще й на from-ua.com висить:

Подолати непритомність,
або Чому я голосую за Януковича?

В редакцию From-UA продолжают поступать письма читателей, встревоженных непростой политической ситуацией. Одно из них – из Львова…

…написанное на добротном украинском языке с сочным галицким колоритом - мы решили представить вашему вниманию в оригинале.

http://www.from-ua.com/politics/41c7eb438fd2f/
Наталка
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 22-12-2004 у 01:02

Дійсно, хе-хе. До речі, це ж той самий сайт From-UA, де нещодавно такий собі Микита Лисицький, не побоюся цього слова, "вєщал", що "українці - не письменники", і що "Ще пару років, і українські книги вимруть як вид, а їхнє місце назавжди займуть російські". (с) Цей хлоп переконаний, що українці - співаки, рівня Вєркі Сєрдючкі, із салом в зубах та серпом у руках. Ну нє, усі погляди варті поваги. Ось зараз, трохи налаштуюся, та як візьму, та як заповажаю людину, яка розуміється на українській літературі, як прємьєр - на музиці ( "Гулак-Артьомовскій" ), зате оцінки видає - ооооо! А прогнози які - ууууу! Бракує слів, а матюкатися на нашому форумі заборонено! А потім ще й піду та проголосую за проФФесора, за чийого активним втручанням (і за сприянням Кучмо) два роки підряд обрубувалися крила книговидавцям. Пільг їм не давали. Ну, не закладали у бюджет на це кошти. Ніколи було. Всі ресурси - час, сили, і гроші - на створення "донецького економічного дива". І це правильно. Книги, це ж, в натурє, не Донбас, який вугілля копає і всю Україну годує - це так, порожняк... Акцію, де смажили шашлики для Азарова та Януковича на невиданих рукописах у лютому 2004 року, пам’ятаєте? А я пам’ятаю...
А Яндруху варто на своєму "добротном украинском языке с сочным галицким колоритом" написати на From-UA усі свої красиві заклики стосовно поваги до чужого вибору, тільки зверне їх до прихильників Дона, які пообіцяли влаштувати "Поїзду дружби" маленьку Чечню, прокололи тотим автомобілям шини, і взагалі поводилися, як свині. (Свиня - тварина, взята мною не з Біблії, а зі свого досвіду сільського - сім років - життя)? Чи, може, хай поїде в Донецьк і поговорить "на добротном украинском языке с сочным галицким колоритом" - може, його навіть не поб’ють, як побили мою подругу - жінку!!! Особливо, якщо встигне крикнути, що він отямився, прозрів, і - за Януковича.

Цитата:
Дякую, дякую за такі двозначності, нерозбавлені усміханцями...

Персонально для Яндруха - мій чоловік, таки зваживши на мій неадектватний нервовий стан посеред ночі, зайшов на ФРМ і прочитав допис про Снігову Королеву. Після чого сказав, що особисто я вільна скільки завгодно приймати чи не приймати вибачення, але він вибачень не приймає, і важає цей пост прямою образою мені, а отже, і собі, бо я - його дружина. І "бодай би той допис був увесь смайликами заліплений, це справи не рятує" (с), і ще просив переказати на добротній українській мові із соковитим шулявським колоритом, що жінок принижують тільки... ну, не буду цитувати - одним словом, нехороші люди.
Втім, електоральні симпатії у цих виборах - розкішний лакмус, особисто для мене. Одна жінка, що працює з мамою моєї подруги, голосує за Януковича. Чому? Бо, цитую (чула на власні вуха): "Єво прівлєкалі за ізнасілованіє, значіт, он настоящій мужик".
О, є - бо кожному своє! :mad:

Користувач Олесь
Почесний Академік

Зареєстрований: 3-2-2003
Місто: Baden-Wurtemberg
Нема на форумі

Настрій: повстанський

[*] написано 22-12-2004 у 08:15

Цитата:
Першим відправив користувач Наталка
Одна жінка, що працює з мамою моєї подруги, голосує за Януковича. Чому? Бо, цитую (чула на власні вуха): "Єво прівлєкалі за ізнасілованіє, значіт, он настоящій мужик".
О, є - бо кожному своє! :mad:

Офтоп, але вартий уваги:

"Запомни, майор, что только слабый, глупый, неуверенный в себе мужчина убивает и насилует женщин... ...Умному мужчине женщины проходу не дают, на шее виснут. Мужчина, у которого сотни женщин, не мстит одной, даже изменившей ему, по той простой причине, что ему некогда этим заниматься. У него множество других девочек".

Віктор Суворов, Акваріум
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 22-12-2004 у 10:04

....мужчина, у которого сотни женщин, и есть, по-моему,
слабый, глупый, неуверенный в себе мужчина, который
пытается себе что-то доказать путем многочисленных
интрижек... сильный мужчина всегда найдет себе единственную,
любимую и все такое.... :-)))) глюпо.
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 3-4-2003
Нема на форумі

Настрій: є

[*] написано 22-12-2004 у 10:26

Темпіко, не заводь офтоп, будь-ласка.
Олесь мав на увазі, що сильний мажчина не застосує проти жінки насильства. Розбиратися в глупоті багаточисельних зв`язків - тема для "Адама і Єви" - прошу туди.
 Сторінки:  1    3  4

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 3317
Реклама: